در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است
مشاهده پست
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
جمع کردن
X
-
-
-
یکی به من بگه چه خبر شده امروز ؟اونایی که دارن دلار روی این قیمت ها میخرند چی میدونند که ما نمیدونیم؟:-wدر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است مشاهده پست۱۸۹۰
:dما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
افزایش تحریم-کاهش درآمد نفتی و غیر نفتی ........در اصل توسط علاء الدین پست شده است مشاهده پستیکی به من بگه چه خبر شده امروز ؟اونایی که دارن دلار روی این قیمت میخردند چی میدونند که ما نمیدونیم؟:-w
همش باعث میشه که کم کم دلار تو بازار نایاب بشه
نظر
-
همه میدونستن از ۱۱ تیر تحریم های نفتی شروع میشه چرا یه دفعه امروز بازار اینجوری شددر اصل توسط naruto پست شده است مشاهده پستافزایش تحریم-کاهش درآمد نفتی و غیر نفتی ........
همش باعث میشه که کم کم دلار تو بازار نایاب بشه
اگر بحث مذاکرات رو هم در نظر بگیریم باید شدت منفی بازار روز ۴شنبه که فردای مذاکرات بود از امروز بیشتر می بود
امروز خیلی مشکوکه...حتما خبراش همین روزا میاد بیرونما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
اگر ۱ ماه پيش نقد شده بودم رو ۴۴۰۰ مرغ ميخريدم الان با ۶۰% گين ميدادم ميرفت تازه ازم تشکر هم ميکردنما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن
نظر
-
کارگزاران بورس عوامل عمده موثر در افزایش امروز دلار را ناشی از مسائل سیاسی منطقه، کاهش قبمت جهانی طلا و حرکت سرمایه ها به سمت ارز می دانند.تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
-
تازه اول راهیم ............. یا انرژی هسته ای یا دلار :d ۱۹۱۸ شد .... چند ماه دیگه قیمت دلار دیدن داره ......در اصل توسط naruto پست شده است مشاهده پستدلار ۱۹۱۶ تومان@-)///
نظر
-

نظر