نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • مرداد ۱۳۹۰
    • ۳۳۷۳

در اصل توسط mohammadl۲۲ پست شده است مشاهده پست
    از لحاظ تکنیکال انس ممکن است به زودی تا ۱۰۴۰ دلار سقوط کند.
    میشه رو نمودار یک توضیحی بدین که چطور تا ۱۰۴۰ به زودی میریزه ؟
    من هر جوری نگاه میکنم باز به عدد شما به زودی نمیرسم و احتمال رو ۱% هم به سختی میبینم
    اولین هدف ۱۲۵۰
    دومین هدف ۱۱۵۰
    سومین هدف ۱۰۴۰ بلند مدت و احتمال ۱%

نظر

• mohammadl22
      عضو عادی
      • اردیبهشت ۱۳۹۲
      • ۶۷

سلام سلطان
      همونطور که میبینید در نمودار انس یک مثلث متقارن ایجاد شده واین مثلث هم به سمت پایین شکسته و میدانیم که این شکست کاهشی به اندازه فاعده ایجاد میکند (یعنی کاهش قیمت تا حدود ۱۲۰۳ دلار ) و این یعنی شکسته شدن حمایت ۱۲۶۵ دلاری که نتیجه اینها رسیدن انس به خط حمایت حدود ۱۰۴۰ دلاری میباشد.
      این نظر من بود و ممکن است این اتفاق نیفتد.

نظر

• A-Mohammadi
        کاربر فعال
        • بهمن ۱۳۹۱
        • ۳۴۱

با احترام به استحضار میرساند اصلاح انس تمام شد پیش بینی یک حرکت به سمت ۱۶۰۰ دلار دارم :D

اینم یه تاریخ ۹۲/۳/۳۰ برای آینده
        در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• mohammadl22
          عضو عادی
          • اردیبهشت ۱۳۹۲
          • ۶۷

در اصل توسط آیدغمیش پست شده است مشاهده پست
          با احترام به استحضار میرساند اصلاح انس تمام شد پیش بینی یک حرکت به سمت ۱۶۰۰ دلار دارم :D

اینم یه تاریخ ۹۲/۳/۳۰ برای آینده

میشه بیشتر توضیح بدین

چرا پستتو حذف کردی؟;)
          آخرین ویرایش توسط mohammadl۲۲؛ ۱۳۹۲/۰۳/۳۰، ۱۶:۳۳.

نظر

• A-Mohammadi
            کاربر فعال
            • بهمن ۱۳۹۱
            • ۳۴۱

در اصل توسط mohammadl۲۲ پست شده است مشاهده پست
            میشه بیشتر توضیح بدین

چرا پستتو حذف کردی؟;)
            دلیل را سئوال کردید امیدوارم قبل از حذف کاملا رویت کرده باشید.
            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• mohammadl22
              عضو عادی
              • اردیبهشت ۱۳۹۲
              • ۶۷

بله قبل از حذف رویت شد ممنون

نظر

• ماهور
                عضو فعال
                • بهمن ۱۳۸۹
                • ۱۲۳۹

پیشفروش ۶۷۰ هزار سکه در دور دوم/ توصیه بهمنی به ثبتنامکنندگان برای تحویل سکه

رئیس کل بانک مرکزی از پیشفروش ۶۶۰ تا ۶۷۰ هزار سکه، انصراف از خرید ۵۸ هزار سکه و تحویل ۳۰۰ هزار قطعه در دور دوم پیشفروش بانک مرکزی خبر داد و گفت: بهتر است ثبتنامکنندگان برای دریافت سکههای خود تا شهریورماه صبر نکنند.

محمود بهمنی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به کاهش قیمت جهانی طلا، اظهارداشت: بانک مرکزی از مدتها قبل کاهش قیمت اونس و نزدیک شدن آن به ۱۲۰۰ دلار را پیشبینی کرده بود و به همین دلیل زودتر از موعد عرضه سکههای پیشفروشی را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه در دوره قبل ۹.۵ میلیون سکه و در این مرحله حدود ۶۶۰ تا ۶۷۰ هزار سکه پیشفروش شد، افزود: از مجموع سکههای پیشفروش شده در مرحله دوم، معادل ۵۸ هزار سکه انصراف داده و پول این افراد بازگشت داده شد.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: در این مدت حدود ۳۰۰ هزار پیشفروشی تحویل داده شد و مابقی سکهها هنوز در بانک است؛ بهتر است ثبتنام کنندگان برای دریافت سکههای خود تا شهریور ماه صبر نکنند.
                چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• mohammadl22
                  عضو عادی
                  • اردیبهشت ۱۳۹۲
                  • ۶۷

در اصل توسط ماهور پست شده است مشاهده پست
                  پیشفروش ۶۷۰ هزار سکه در دور دوم/ توصیه بهمنی به ثبتنامکنندگان برای تحویل سکه

رئیس کل بانک مرکزی از پیشفروش ۶۶۰ تا ۶۷۰ هزار سکه، انصراف از خرید ۵۸ هزار سکه و تحویل ۳۰۰ هزار قطعه در دور دوم پیشفروش بانک مرکزی خبر داد و گفت: بهتر است ثبتنامکنندگان برای دریافت سکههای خود تا شهریورماه صبر نکنند.

محمود بهمنی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به کاهش قیمت جهانی طلا، اظهارداشت: بانک مرکزی از مدتها قبل کاهش قیمت اونس و نزدیک شدن آن به ۱۲۰۰ دلار را پیشبینی کرده بود و به همین دلیل زودتر از موعد عرضه سکههای پیشفروشی را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه در دوره قبل ۹.۵ میلیون سکه و در این مرحله حدود ۶۶۰ تا ۶۷۰ هزار سکه پیشفروش شد، افزود: از مجموع سکههای پیشفروش شده در مرحله دوم، معادل ۵۸ هزار سکه انصراف داده و پول این افراد بازگشت داده شد.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: در این مدت حدود ۳۰۰ هزار پیشفروشی تحویل داده شد و مابقی سکهها هنوز در بانک است؛ بهتر است ثبتنام کنندگان برای دریافت سکههای خود تا شهریور ماه صبر نکنند.
                  یادمه چند وقت پیش که گفته بودند میخوایم سکه ها رو زودتر از موعد تحویل بدیم دلیلشون میلاد امام علی بود :)
                  آخرین ویرایش توسط mohammadl۲۲؛ ۱۳۹۲/۰۳/۳۱، ۱۲:۴۱.

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • آبان ۱۳۸۹
                    • ۳۸۰۲

دوستان سكه تا چند ميريزه به نظرتون؟
                    تحلیلگر بازار tahlilgar۰@

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • اردیبهشت ۱۳۹۰
                      • ۹۶۰۳

در میان مدت هم دلار و هم طلای جهانی،نزولی هستند

به این ترتیب با فرض قیمت ۳۰۰۰ تومنی برای هر دلار و هدف ۱۰۰۰ دلاری برای هر اونس طلا به تارگتهای زیر خواهیم رسید (اعداد رند شده) :

سکه تمام : ۷۱۱۰۰۰ تومن

نیم سکه : ۳۵۸۰۰۰ تومن

ربع سکه : ۱۸۱۵۰۰ تومن

هر گرم طلای ۱۸ عیار : ۷۲۵۰۰ تومن

اما با فرض قیمت ۲۵۰۰ تومنی برای هر دلار و هدف ۱۰۰۰ دلاری برای هر اونس طلا به تارگتهای زیر خواهیم رسید :

سکه تمام : ۵۹۳۵۰۰ تومن

نیم سکه : ۲۹۹۰۰۰ تومن

ربع سکه : ۱۵۲۰۰۰ تومن

هر گرم طلای ۱۸ عیار : ۶۰۵۰۰ تومن
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • اردیبهشت ۱۳۹۱
                        • ۵۲۲۸

با وجود افت شدید هر اونس طلا در بازارهای جهانی، سقوط به کانال ۱۲۰۰ دلاری و کاهش قابل توجه ارزش سکه و دلار در بازار، سکه همچنان حباب دارد، به گفته یک

کوچ سرمایهها از سکه و دلار

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• MACD
                          عضو عادی
                          • مهر ۱۳۹۱
                          • ۲۰

موندم با این ریزش امروز طلا و سکه بازار چرا این تاپیک اون پایین ماییناس
                          حرفه ای های بازار طلا و سکه در مورد ادامه روند تو این هفته نظرشونو بگن، من قصد خرید طلا البته برای هدیه دارم، اصلا امروز انتظار ریزش ۸۰۰۰ تومنی طلای ۱۸ عیارو نداشتم اونم نزدیکه اعیاد نیمه شعبان!!!!

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • اسفند ۱۳۸۹
                            • ۴۸۴۵

در اصل توسط MACD پست شده است مشاهده پست
                            موندم با این ریزش امروز طلا و سکه بازار چرا این تاپیک اون پایین ماییناس
                            حرفه ای های بازار طلا و سکه در مورد ادامه روند تو این هفته نظرشونو بگن، من قصد خرید طلا البته برای هدیه دارم، اصلا امروز انتظار ریزش ۸۰۰۰ تومنی طلای ۱۸ عیارو نداشتم اونم نزدیکه اعیاد نیمه شعبان!!!!
                            اگه طلای سنگین برنمیدارید که زیاد روش کار نشده باشه نذارید طلا فروشی بیشتر از ۱۲۰ تا ۱۲۵ تومن براتون حساب کنه ...

به نظرم چون با دید هدیه است خرید کنید
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• MACD
                              عضو عادی
                              • مهر ۱۳۹۱
                              • ۲۰

من هدیه رو برای دو ماه اینده لازم دارم ، با مفروضات جناب بهنام قیمت از اینم پایین تر میاد، حالا این پایین اومدن کی و تا چه اندازه خواهد بود برام سواله، البته به نظرم با ثبات دلار بازار سکه و طلا هم ثبات پیدا میکنه، اما تو نرخ سکه و طلا روند انس جهانی هم موثره، با جمع بندی این فاکتورها نظر اساتید بازار سکه و طلا راجع به خرید طلا چیه؟

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                                • ۹۶۰۳

در اصل توسط MACD پست شده است مشاهده پست
                                من هدیه رو برای دو ماه اینده لازم دارم ، با مفروضات جناب بهنام قیمت از اینم پایین تر میاد، حالا این پایین اومدن کی و تا چه اندازه خواهد بود برام سواله، البته به نظرم با ثبات دلار بازار سکه و طلا هم ثبات پیدا میکنه، اما تو نرخ سکه و طلا روند انس جهانی هم موثره، با جمع بندی این فاکتورها نظر اساتید بازار سکه و طلا راجع به خرید طلا چیه؟
                                دوست گرامی
                                میان مدت از نظر بنده یعنی ۶-۳ ماه آینده
                                اما در مورد خرید طلا
                                همون جور که خودتون گفتین دو فاکتور در تعیین قیمت طلا موثره،نرخ دلار و نرخ جهانی هر اونس طلا
                                خب وقتی هر دو مورد کاهشی هستند طبیعیه که قیمت با شدت بیشتری افت کنه
                                با این جو منفی هم که هست فکر نمیکنم حتی خود طلا فروشها،خرید داشته باشن
                                جدای از بحث قیمت دلار و قیمت هر اونس طلا،جو روانی منفی هم روی این بازار وجود داره که باعث عرضه بیشتر میشه
                                بنده اگر باشم در حال حاضر حتی ۱ گرم طلا هم نمیخرم
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...