نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

در اصل توسط mohammadl22 پست شده است View Post
    از لحاظ تکنیکال انس ممکن است به زودی تا 1040 دلار سقوط کند.
    میشه رو نمودار یک توضیحی بدین که چطور تا 1040 به زودی میریزه ؟
    من هر جوری نگاه میکنم باز به عدد شما به زودی نمیرسم و احتمال رو 1% هم به سختی میبینم
    اولین هدف 1250
    دومین هدف 1150
    سومین هدف 1040 بلند مدت و احتمال 1%

نظر

• mohammadl22
      عضو عادی
      • May 2013
      • 67

سلام سلطان
      همونطور که میبینید در نمودار انس یک مثلث متقارن ایجاد شده واین مثلث هم به سمت پایین شکسته و میدانیم که این شکست کاهشی به اندازه فاعده ایجاد میکند (یعنی کاهش قیمت تا حدود 1203 دلار ) و این یعنی شکسته شدن حمایت 1265 دلاری که نتیجه اینها رسیدن انس به خط حمایت حدود 1040 دلاری میباشد.
      این نظر من بود و ممکن است این اتفاق نیفتد.

نظر

• A-Mohammadi
        کاربر فعال
        • Feb 2013
        • 341

با احترام به استحضار میرساند اصلاح انس تمام شد پیش بینی یک حرکت به سمت 1600 دلار دارم :D

اینم یه تاریخ 92/3/30 برای آینده
        در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• mohammadl22
          عضو عادی
          • May 2013
          • 67

در اصل توسط آیدغمیش پست شده است View Post
          با احترام به استحضار میرساند اصلاح انس تمام شد پیش بینی یک حرکت به سمت 1600 دلار دارم :D

اینم یه تاریخ 92/3/30 برای آینده

میشه بیشتر توضیح بدین

چرا پستتو حذف کردی؟;)
          آخرین ویرایش توسط mohammadl22؛ 2013/06/20, 16:33.

نظر

• A-Mohammadi
            کاربر فعال
            • Feb 2013
            • 341

در اصل توسط mohammadl22 پست شده است View Post
            میشه بیشتر توضیح بدین

چرا پستتو حذف کردی؟;)
            دلیل را سئوال کردید امیدوارم قبل از حذف کاملا رویت کرده باشید.
            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• mohammadl22
              عضو عادی
              • May 2013
              • 67

بله قبل از حذف رویت شد ممنون

نظر

• ماهور
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1239

پیشفروش ۶۷۰ هزار سکه در دور دوم/ توصیه بهمنی به ثبتنامکنندگان برای تحویل سکه

رئیس کل بانک مرکزی از پیشفروش ۶۶۰ تا ۶۷۰ هزار سکه، انصراف از خرید ۵۸ هزار سکه و تحویل ۳۰۰ هزار قطعه در دور دوم پیشفروش بانک مرکزی خبر داد و گفت: بهتر است ثبتنامکنندگان برای دریافت سکههای خود تا شهریورماه صبر نکنند.

محمود بهمنی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به کاهش قیمت جهانی طلا، اظهارداشت: بانک مرکزی از مدتها قبل کاهش قیمت اونس و نزدیک شدن آن به 1200 دلار را پیشبینی کرده بود و به همین دلیل زودتر از موعد عرضه سکههای پیشفروشی را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه در دوره قبل 9.5 میلیون سکه و در این مرحله حدود 660 تا 670 هزار سکه پیشفروش شد، افزود: از مجموع سکههای پیشفروش شده در مرحله دوم، معادل 58 هزار سکه انصراف داده و پول این افراد بازگشت داده شد.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: در این مدت حدود 300 هزار پیشفروشی تحویل داده شد و مابقی سکهها هنوز در بانک است؛ بهتر است ثبتنام کنندگان برای دریافت سکههای خود تا شهریور ماه صبر نکنند.
                چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• mohammadl22
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 67

در اصل توسط ماهور پست شده است View Post
                  پیشفروش ۶۷۰ هزار سکه در دور دوم/ توصیه بهمنی به ثبتنامکنندگان برای تحویل سکه

رئیس کل بانک مرکزی از پیشفروش ۶۶۰ تا ۶۷۰ هزار سکه، انصراف از خرید ۵۸ هزار سکه و تحویل ۳۰۰ هزار قطعه در دور دوم پیشفروش بانک مرکزی خبر داد و گفت: بهتر است ثبتنامکنندگان برای دریافت سکههای خود تا شهریورماه صبر نکنند.

محمود بهمنی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به کاهش قیمت جهانی طلا، اظهارداشت: بانک مرکزی از مدتها قبل کاهش قیمت اونس و نزدیک شدن آن به 1200 دلار را پیشبینی کرده بود و به همین دلیل زودتر از موعد عرضه سکههای پیشفروشی را آغاز کرد.

وی با بیان اینکه در دوره قبل 9.5 میلیون سکه و در این مرحله حدود 660 تا 670 هزار سکه پیشفروش شد، افزود: از مجموع سکههای پیشفروش شده در مرحله دوم، معادل 58 هزار سکه انصراف داده و پول این افراد بازگشت داده شد.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: در این مدت حدود 300 هزار پیشفروشی تحویل داده شد و مابقی سکهها هنوز در بانک است؛ بهتر است ثبتنام کنندگان برای دریافت سکههای خود تا شهریور ماه صبر نکنند.
                  یادمه چند وقت پیش که گفته بودند میخوایم سکه ها رو زودتر از موعد تحویل بدیم دلیلشون میلاد امام علی بود :)
                  آخرین ویرایش توسط mohammadl22؛ 2013/06/21, 12:41.

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

دوستان سكه تا چند ميريزه به نظرتون؟
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در میان مدت هم دلار و هم طلای جهانی،نزولی هستند

به این ترتیب با فرض قیمت 3000 تومنی برای هر دلار و هدف 1000 دلاری برای هر اونس طلا به تارگتهای زیر خواهیم رسید (اعداد رند شده) :

سکه تمام : 711000 تومن

نیم سکه : 358000 تومن

ربع سکه : 181500 تومن

هر گرم طلای 18 عیار : 72500 تومن

اما با فرض قیمت 2500 تومنی برای هر دلار و هدف 1000 دلاری برای هر اونس طلا به تارگتهای زیر خواهیم رسید :

سکه تمام : 593500 تومن

نیم سکه : 299000 تومن

ربع سکه : 152000 تومن

هر گرم طلای 18 عیار : 60500 تومن
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

با وجود افت شدید هر اونس طلا در بازارهای جهانی، سقوط به کانال 1200 دلاری و کاهش قابل توجه ارزش سکه و دلار در بازار، سکه همچنان حباب دارد، به گفته یک

کوچ سرمایهها از سکه و دلار

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• MACD
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 20

موندم با این ریزش امروز طلا و سکه بازار چرا این تاپیک اون پایین ماییناس
                          حرفه ای های بازار طلا و سکه در مورد ادامه روند تو این هفته نظرشونو بگن، من قصد خرید طلا البته برای هدیه دارم، اصلا امروز انتظار ریزش 8000 تومنی طلای 18 عیارو نداشتم اونم نزدیکه اعیاد نیمه شعبان!!!!

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط MACD پست شده است View Post
                            موندم با این ریزش امروز طلا و سکه بازار چرا این تاپیک اون پایین ماییناس
                            حرفه ای های بازار طلا و سکه در مورد ادامه روند تو این هفته نظرشونو بگن، من قصد خرید طلا البته برای هدیه دارم، اصلا امروز انتظار ریزش 8000 تومنی طلای 18 عیارو نداشتم اونم نزدیکه اعیاد نیمه شعبان!!!!
                            اگه طلای سنگین برنمیدارید که زیاد روش کار نشده باشه نذارید طلا فروشی بیشتر از 120 تا 125 تومن براتون حساب کنه ...

به نظرم چون با دید هدیه است خرید کنید
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• MACD
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 20

من هدیه رو برای دو ماه اینده لازم دارم ، با مفروضات جناب بهنام قیمت از اینم پایین تر میاد، حالا این پایین اومدن کی و تا چه اندازه خواهد بود برام سواله، البته به نظرم با ثبات دلار بازار سکه و طلا هم ثبات پیدا میکنه، اما تو نرخ سکه و طلا روند انس جهانی هم موثره، با جمع بندی این فاکتورها نظر اساتید بازار سکه و طلا راجع به خرید طلا چیه؟

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

در اصل توسط MACD پست شده است View Post
                                من هدیه رو برای دو ماه اینده لازم دارم ، با مفروضات جناب بهنام قیمت از اینم پایین تر میاد، حالا این پایین اومدن کی و تا چه اندازه خواهد بود برام سواله، البته به نظرم با ثبات دلار بازار سکه و طلا هم ثبات پیدا میکنه، اما تو نرخ سکه و طلا روند انس جهانی هم موثره، با جمع بندی این فاکتورها نظر اساتید بازار سکه و طلا راجع به خرید طلا چیه؟
                                دوست گرامی
                                میان مدت از نظر بنده یعنی 6-3 ماه آینده
                                اما در مورد خرید طلا
                                همون جور که خودتون گفتین دو فاکتور در تعیین قیمت طلا موثره،نرخ دلار و نرخ جهانی هر اونس طلا
                                خب وقتی هر دو مورد کاهشی هستند طبیعیه که قیمت با شدت بیشتری افت کنه
                                با این جو منفی هم که هست فکر نمیکنم حتی خود طلا فروشها،خرید داشته باشن
                                جدای از بحث قیمت دلار و قیمت هر اونس طلا،جو روانی منفی هم روی این بازار وجود داره که باعث عرضه بیشتر میشه
                                بنده اگر باشم در حال حاضر حتی 1 گرم طلا هم نمیخرم
                                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X