نرخ مرجع دلار امروز با ۱۶ریال افزایش به ۱۱۱۸۰ریال رسید
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
جمع کردن
X
-
آقا یکی به من بگه تو این مملکت چخبره :-/در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستبه به چه شود ، دلار مسافرتی هم داره گرون میشه @-) @-)
دلار مسافرتی ۱۳۵۱۰ ریالیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
-
امن و اماندر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستآقا یکی به من بگه تو این مملکت چخبره :-/وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
گفتم که ترمز نداره :d فک کنم با این روند تا آخر هفته ۱۷۰۰ رو هم رد کنه :-bدر اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستدلار ۱۶۴۰ تومان شدیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
۱۶۸۰!!!!در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستدلار ۱۶۶۰ تومان شد!
تورم رو حال می کنید یعنی؟ تو این ۶ دقیقه ۲۰ تومان گرون شد.... دقیقه ای ۳ تومان.... خیرشو ببینإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
وحید جان خیلی هیجان زده نشو با این اوضاع و احوال شیر تو شیر بزودی تا ۲۰۰۰۰ ریال را هم راحت می بینه.در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستدلار ۱۶۶۰ تومان شد!
نظر
-
هیجان زده نیستم!در اصل توسط ahmad پست شده است مشاهده پستوحید جان خیلی هیجان زده نشو با این اوضاع و احوال شیر تو شیر بزودی تا ۲۰۰۰۰ ریال را هم راحت می بینه.
با این روندی که در پیش گرفته ۲هزار تومان هم بعید نیست
الان شد ۱۶۹۰تومانآخرین ویرایش توسط وحید ۲۰؛ ۱۳۹۰/۱۰/۱۲، ۱۳:۵۴.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر

نظر