نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    گیلان خان

مورد تایید شما هم هست؟
    به نظرمن اگر بخواهد تارگت این فنجان رویت شود بایستی RSI در هفتگی شکسته شود (صفحه قبل نمودار هفتگی موجود است) و در آن صورت احتمال رویت 1170 موجود است ...

پا . نویس :نظرات شخصی است و زیاد جدی نگیرید, ...کار خودتان را انجام دهید :)
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

در اصل توسط *مرتضی * پست شده است View Post
      با سلام به استاد گیلان ودیگر اساتید یک سوال داشتم می خواستم بدون تو تایمهای پایین بهترین تایم برای تشخیص روند وشکست روند وخرید چه تایمی است با تشکر@};-
      سلام ...بنده استاد نیستم
      .
      جواب سئوال شما یک میلیون دلاری است ...و بستگی به خیلی مسائل دارد ...مثلا از چه نوع تکنیکالی استفاده میکنید ...
      برای کوتاه مدت تکنیکالی هارمونیک و کلاسیک به نظرمن تایم 4 ساعته مناسب تحلیل است و از تایمهای 30 و 15 M میتوان سیگنال گرفت
      اما بنده به شخصه از تایم فریم های بالاترمسیر را حدس و پیش بینی میکنم و در تایم فریم های پائین تر بدنبال سیگنالی برای ورود به معامله در جهت تایم بزرگتر میشوم ...
      در تایم های پائین تر (زیر 4 ساعت) هم خیلی مواقع در جهت متضاد همدیگر سیگنال میدهند و اینطور است که حتی پیش آمده بنده دو تا سه ماه هم شده است معامله نکرده ام وتنها نظاره گر بوده م ,...
      آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2016/02/01, 12:20.
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• anahita
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 769

من انس رو فول خرید شدم استاد ، شما سیگنال اشتباه هم بدین ، من انجام میدم :)
        *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• *مرتضی *
          عضو عادی
          • Jan 2016
          • 20

سلام ...بنده استاد نیستم

شکسته نفسی نفرمایید تحلیلهای شما را در سایت pcm دیده ام و بسیار عالی است یک فایل آموزشی جناب آزادی داشت در مورد همین تایمهای پایین تر اماهرچه میگردم پیدا نمیکنم

نظر

• گیلان
            عضو فعال
            • Jul 2011
            • 2178

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
            خوب , الان این خرید را که کردی از کدام تحلیل بنده برداشت کردید !

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

سلام ...بنده استاد نیستم

شکسته نفسی نفرمایید تحلیلهای شما را در سایت pcm دیده ام و بسیار عالی است یک فایل آموزشی جناب آزادی داشت در مورد همین تایمهای پایین تر اماهرچه میگردم پیدا نمیکنم
              در همان سایت PCM شب سال نو میلادی یک مسابقه با جایزه 1000 دلاری برای اعضاء برگزار کردند که بنده در همان روز اول با ترید روی انس طلا ,اوت شدم :-h:d

نظر

• *مرتضی *
                عضو عادی
                • Jan 2016
                • 20

جناب گیلان شما برای فارکس کدوم کارگزاری رامعتبر میدانید چون برای اینده میخواهم فارکس کار کنم آیا شما با پرسپولیس کار می کنید با تشکر ازراهنماییهای شما

نظر

• anahita
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 769

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                  خوب , الان این خرید را که کردی از کدام تحلیل بنده برداشت کردید !
                  استاد خودتون فنجون رو تایید کردین با هدف 1160 /:.negaran.:/ الان یکم تو سودم ، ببندمش ؟

نظر

• گیلان
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 2178

استاد خودتون فنجون رو تایید کردین با هدف 1160 /:.negaran.:/ الان یکم تو سودم ، ببندمش ؟
                    :O
                    من فنجان را تائید کردم ؟؟!!
                    .
                    واقعا نمیدانم چه بگویم , ...یعنی صورتم کش آمد از اینکه چه برداشتهایی امکان دارد صورت پذیرد از یک پست و تحلیل بی محتوا !

به نظرم صحبت صحیحی است که میگویند 95 درصد بازیگران دنیای فارکس و کامدیتی ها بازنده میشوند !!! شما هم با نوع معامله کردنتان مشخص است گزینه مناسبی هستید برای از دست دادن الباقی سرمایه تان !...:)

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

جناب گیلان شما برای فارکس کدوم کارگزاری رامعتبر میدانید چون برای اینده میخواهم فارکس کار کنم آیا شما با پرسپولیس کار می کنید با تشکر ازراهنماییهای شما
                      من دوستی در امریکا دارم , معامله ایی بخواهم انجام بدهم با حساب کاربری و در کارگزاری ایشان انجام میدهم !
                      پرسپولیس راحدود 4 سال پیش حسابی داشتم , آنموقع سرور اصلی پلتفرم معاملاتی در آلمان بود(اگر اشتباه نکنم) و به قدری قطعی میداد , مخصوصا در سرخط خبرهای مهم که بنده را عاصی و پشیمان کرده بودو سرانجام هم معاملاتم را متوقف و خارج شدم ....الانه نمیدانم اوضاع پلتفرم و شرایطشان چطور است .

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

البته فول خرید شما احتمال قوی در حد سرمایه 100 دلاری میباشد ...که برای هیجان زندگی بد نیست ...فوقش 10 دلارش را هم ضرر و سود میکنید !
                        وگرنه من انسان نادان و کم تجربه ایی نیستم و مفهوم بلوف را هم میدانم ;) ! و البته مفهوم فول سرمایه را هم میدانم و هم اینکه چه تحلیلی ارزش ریسک روی کل سرمایه را دارد یا خیر !

نظر

• anahita
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 769

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                          البته فول خرید شما احتمال قوی در حد سرمایه 100 دلاری میباشد ...که برای هیجان زندگی بد نیست ...فوقش 10 دلارش را هم ضرر و سود میکنید !
                          وگرنه من انسان نادان و کم تجربه ایی نیستم و مفهوم بلوف را هم میدانم ;) ! و البته مفهوم فول سرمایه را هم میدانم و هم اینکه چه تحلیلی ارزش ریسک روی کل سرمایه دارد را یا خیر !
                          نفرمایید استاد، شما سرور ما هستین . من یک قسمت از ده قسمت سرمایم مربوط به معاملات طلاست . 9 قسمت دیگر مربوط به 9 جفت ارز دیگر . فول خرید منظورم این بود که اون یک قسمت که شامل یک دهم سرمایه میشود را خریدم با استاپ 1112 . البته خودم بنا بر تحلیل شخصیم مقداری خرید روی 1116 داشتم و خریدهام رو روی 1122 تکمیل کردم . با تشکر از وقت که میگذارین

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

نفرمایید استاد، شما سرور ما هستین . من یک قسمت از ده قسمت سرمایم مربوط به معاملات طلاست . 9 قسمت دیگر مربوط به 9 جفت ارز دیگر . فول خرید منظورم این بود که اون یک قسمت که شامل یک دهم سرمایه میشود را خریدم با استاپ 1112 . البته خودم بنا بر تحلیل شخصیم مقداری خرید روی 1116 داشتم و خریدهام رو روی 1122 تکمیل کردم . با تشکر از وقت که میگذارین
                            حالا شد :)
                            به همان 100 دلار من رسیدیم !

نظر

• *مرتضی *
                              عضو عادی
                              • Jan 2016
                              • 20

من دوستی در امریکا دارم , معامله ایی بخواهم انجام بدهم با حساب کاربری و در کارگزاری ایشان انجام میدهم !
                              پرسپولیس راحدود 4 سال پیش حسابی داشتم , آنموقع سرور اصلی پلتفرم معاملاتی در آلمان بود(اگر اشتباه نکنم) و به قدری قطعی میداد , مخصوصا در سرخط خبرهای مهم که بنده را عاصی و پشیمان کرده بودو سرانجام هم معاملاتم را متوقف و خارج شدم ....الانه نمیدانم اوضاع پلتفرم و شرایطشان چطور است .[/QUOTE]

با سلام وتشکر از پاسخهایتان یعنی بفرمایید شما با حساب کاربری ایشان معامله میکنید(عجب دلی دارید)حتما خیلی بهش اطمینان دارید ممکن اسم کارگزاریش را بدانم ونحوه واریز وبرداشت به چه صورت است(البته با برداشتن تحریمهاریسک کمتر شده ولی بازهم باید با کارگزاری مطمين کاربکنی)

نظر

• anahita
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 769

ق
                                آخرین ویرایش توسط anahita؛ 2016/02/01, 18:30.

نظر

در حال کار...
                                X