پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
دوست گرامی ببخشید من جواب دادم ، چون من هم مدتی که در ایران بودم به همین شکل کار میکردم ، اگر آشنایی دارین یا فامیلی که خیلی بهشون اعتماد دارین ، میتونین اینکارو بکنین . یعنی اینکه به طرف میگین تو فلان بروکر برای خودش حساب باز کنه و بعد از فعال شدن اکانت، پسورد و یوزر پلتفرم معاملاتی رو به شما بده ؛ همین . بعدش میتونین شما با اون حساب کار کنین . برداشت و واریز هم برای کسی که خارج از کشوره به راحتی با مستر کارت یا ویزا کارت میشه . شما فقط کافیه بری صرافی و پول رو به حساب آشناتون انتقال بدین . فقط یک نکته داره :بسیاری از کارگزاران امریکایی که رگولیشن NFA دارن به محض اینکه ببینن شما با آی پی ایران به سیستم متصل شدین حساب شما رو بلوکه میکنن، مواظب این موضوع باشین !!
اگر هم بخواین کل کارای حساب رو خودتون انجام بدین میتونین با کارگزاری های شناخته شده ای که با ایرانیا کار میکنن همچون : Windsor ، Alpari و ... کار کنین . برای انتقال وجه و دریافت هم میتونین با افتتاح حساب الکترونیکی وبمانی این پرداخت ها رو به راحتی انجام بدین .
در اصل توسط *مرتضی * پست شده است
View Post
اگر هم بخواین کل کارای حساب رو خودتون انجام بدین میتونین با کارگزاری های شناخته شده ای که با ایرانیا کار میکنن همچون : Windsor ، Alpari و ... کار کنین . برای انتقال وجه و دریافت هم میتونین با افتتاح حساب الکترونیکی وبمانی این پرداخت ها رو به راحتی انجام بدین .
نظر