نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
جمع کردن
X
-
-
پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
در اصل توسط Amir.tala پست شده است مشاهده پستانس :.thumbsdownsmileyan الان ۱۲۳۰ احتمالا همراه با یک پولبک
به نظر پولبک کرد اگر این تحلیل درست باشه!
نظر
-
به نظر شما اونس چقدر زمان داره امروز که نشون بده اصلاح میکنه قطعا یا برمیگرده بالای ۳۲ !در اصل توسط Amir.tala پست شده است مشاهده پستبه نظر پولبک کرد اگر این تحلیل درست باشه!
نظر
-
من البته صاحب نظر نیستم ولی مبتدیانه میگم اگر تا ۱-۲ ساعت دیگه بره بالای ۱۲۳۳-۱۲۳۴ و تثبیت بشه به نظر پایین نیاد.در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پستبه نظر شما اونس چقدر زمان داره امروز که نشون بده اصلاح میکنه قطعا یا برمیگرده بالای ۳۲ !
نظر
-
شاید دوباره رکب بزنه به تکنیکال !در اصل توسط Amir.tala پست شده است مشاهده پستمقاومت سنگینی داره میکنه در مقابل پایین اومدن....ولی تکنیکالی باید بریزه!!
فعلا هیچ جوره راضی نمیشه ۲۳۰ رو ترک کنه !!
نظر
-
بعید نیست.۳۴ رو رد کنه بالایی میشهدر اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پستشاید دوباره رکب بزنه به تکنیکال !
فعلا هیچ جوره راضی نمیشه ۲۳۰ رو ترک کنه !!
نظر
-
نظر
-
بالاخره رد کرد و بالایی شد.در اصل توسط Amir.tala پست شده است مشاهده پستبعید نیست.۳۴ رو رد کنه بالایی میشه
حالا به سمت ۱۲۴۶-۱۲۵۰
نظر
-
اتی رو که بد منفی کردند ! جوری که همه رفتن رو فروش !در اصل توسط Amir.tala پست شده است مشاهده پستهم نقدی اومد پایین هم آتی.......با اینکه انس رفته بالا.......حتما گفتند تا بازار تعطیله انس میره تا ۱۲۴۶-۱۲۵۰ و بر می گرده!!حالا اگر کانال رو رو به بالا شکست و به قول دوستمون رکب زد چی؟
دقایق آخر ابان رو ۱۴۰۰ فروش میزدن !
فردا گپ اتی معلوم نیست مثبته یا منفی ! اما با این فروش های اخر وقت اکثرا میگن منفی هست ! مگر اینکه اونس یه حرکت شارپی داشته باشه !
نظر
-
۱۲۴۵رو زد!انتظار برای ۱۲۴۶ و همین ۱ دلار هم باعث شد که من در گرفتن پوزیشن فروش تعلل کنم!!در اصل توسط Amir.tala پست شده است مشاهده پستبالاخره رد کرد و بالایی شد.
حالا به سمت ۱۲۴۶-۱۲۵۰
نظر
-
پیش بینی شما برای امروز و فردای اونس چی هست؟ میره بالا یا برمیگرده !؟در اصل توسط Amir.tala پست شده است مشاهده پست۱۲۴۵رو زد!انتظار برای ۱۲۴۶ و همین ۱ دلار هم باعث شد که من در گرفتن پوزیشن فروش تعلل کنم!!
نظر

نظر