کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حمایت مهم کوتاه مدت 1227 دلار هست. به نظرم هنوز زوده از ریزشی بودن اونس حرف زد . جا داره اونس یه بالا تا 1250 داشته باشه.
علت ریزش اونس هم بر می گرده به تقویت ارزش دلار. تقویت دلار هم ظاهرا مربوطه به خبر ساعت 17:00 امروز که اعلام شده شاخص اقتصادی مدعیان بیکاری آمریکا برخلاف انتظار ها از رقم قبلی 246 هزار نفر به 234 هزار نفر رسیده.
می خواد بریزه ولی جان برکفانه مقاومت می کنه....چرا ؟چون من فروش دارم.روی چند؟همون جاییکه 500 تومان به زور پایین میاد.......دیشب هم اولش فروش داشتم با تحلیل....اینقدر مقاومت کرد در پایین اومدن که بستم...ظرف 3 سوت هم نشد 15000 تومان ریخت.........الانم کافیه ببندم....همین......ماندیم چه کنیم با خودمون!!!!
دوستانی که آتی کار می کنند اگر انس بخواد پولبک کنه و بعدش بیاد پایین.....پولبکش می افته برای بعد از بازار.......پس اگر کسی به پولبکش اطمینان داره تا بازار بسته نشه میشه فروش گرفت.من خودم از بس ضرر کردم ،می ترسم ولی شاید فروش گرفتم.معلوم نیست!
بالاخره بعد از چند روز ریخت.البته تو اون پولبکه کلک زد ولی ریخت.
به نظر فعلا تا 1237-1239 جا داره.بعدش باید دید زیر 1230 و 1216 میاد یا نه....زیر 1216 بیاد به نظر خیلی جای افت داره.....برای بالای 1239 هم احتمال داره ولی ضعیفه هر چند که ممکنه
نظر