نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1839

پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

من به شما قول میدم اینا(دولتی ها) بعد تعطیلات عید تازه از مسافرت و خوشگذرانی بر میگردن و دوباره شعار و هارت و پورت
    من از بی خیالی و بی لیاقتی اینها تعجب نمیکنم
    دلار تو همین تعطیلات نزدیک 450 تومن افزایش داشته،یک کلمه حرف نزدن
    انگار نه انگار که ملت بدبخت دارن میشن
    تا دیروز میگفتن دلالان این کارها را میکنند گرفتیم و بستیم و مسدود کردیم!!!!!!!
    الان چی؟؟؟
    چرا صدای واق واق خبرگزاری فارس در نمیاد؟؟
    شده عین یک سال آخر دولت محمود،محمود هم اون اواخر دیگه اصلا حرف نمیزد
    البته خانم میناوی میگه اواخر دولت محمود گروه های مافیایی و داخل برای بی آبرو کردن محمود اون کار را کردند
    الان چی؟؟روحانی که 3 سال فعلا کار داره
    واقعا وقتی به قضایا نگاه میکنی انگار ایران را به حمله هسته ای تهدید کردن
    معلوم نیست چه خبر هست

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1839

ضمنا تا اونجایی که من میدونم پیش فروش را متوقف کردن،حالا دوباره مرحله جدید بزارن نمیدونم؟!!

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

هی دیگر نگویید زمان شاه دلار هفت تومن بوده است.یک نفر آدمی میگفت دلار را میکنند ده هزار تومان و بعد 4 تا صفرش را بر می دارند میشود یک تومان. آنوقت دلار به نرخ یک هفتم زمان شاه می خرید.
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• نوام چامسکی
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 3369

یک کانال خوب معرفی میکنم

برای طلا و اتی و دلار

برای حسین اسدنیا هست

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1839

حذف قیمت دلار و عدم اطلاع رسانی سایتهای مهم فقط به تشنج بیشتر اوضاع کمک میکنه

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
              ضمنا تا اونجایی که من میدونم پیش فروش را متوقف کردن،حالا دوباره مرحله جدید بزارن نمیدونم؟!!
              مثل اینکه پیش فروش ادامه داره
              و دوستان ما دیروز این کار رو کردند
              در ضمن یکی از ویژگی ها اینه که شما هر وقت بخواهید میتونید پولتون رو پس بگیرید

با توجه به زمانی که این طرح مطرح شد قیمت سکه 1600 بود که بانک مرکزی یک ساله 1300 پیش فروش کرد

اگر سود بانکی و اوراق رو در نظر بگیرید تقریبا بانک مرکزی به قیمت تمام شده برای سرمایه گذار پیش فروش میکنه

این دیگه به تحلیل دو طرف بستگی داره که در نهایت بعد از یک سال تحلیل کی درست تر خواهد بود

مثل حقوقی فولاد که 140 یا 170 فروشنده فولاد بود یا شپنا که نفس سهمو در 300 تومان بریده بودند

اینجا هم بانک مرکزی نقش حقوقی سکه رو داره

به نظر من خریدار برنده خواهد بود
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1839

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                مثل اینکه پیش فروش ادامه داره
                و دوستان ما دیروز این کار رو کردند
                در ضمن یکی از ویژگی ها اینه که شما هر وقت بخواهید میتونید پولتون رو پس بگیرید

با توجه به زمانی که این طرح مطرح شد قیمت سکه 1600 بود که بانک مرکزی یک ساله 1300 پیش فروش کرد

اگر سود بانکی و اوراق رو در نظر بگیرید تقریبا بانک مرکزی به قیمت تمام شده برای سرمایه گذار پیش فروش میکنه

این دیگه به تحلیل دو طرف بستگی داره که در نهایت بعد از یک سال تحلیل کی درست تر خواهد بود

مثل حقوقی فولاد که 140 یا 170 فروشنده فولاد بود یا شپنا که نفس سهمو در 300 تومان بریده بودند

اینجا هم بانک مرکزی نقش حقوقی سکه رو داره

به نظر من خریدار برنده خواهد بود
                دوست عزیز من در شهرستان زندگی میکنم،وقتی اوضاع رشد انفجاری قیمتها را در نقدی و آتی دیدم
                گفتم من هم برم ثبت نام کنم خیال خودمو راحت کنم
                اما شعبه بانک ملی شهر ما گفت در سال جدید باید مجدد بخشنامه بدن و الان هم اکثرا یا مرخصی هستند یا نیامدن سر کارشون
                البته من اولین روز بعد تعطیلات رفتم و دیگه مراجعه نکردم
                ما را واگذار کرد به بعد تعطیلات !!!!!
                من تو آتی تا حالا صف خرید ندیده بودم،صف فروش یکبار دیدم اما صف خرید حیرت انگیز بود
                من فقط میترسم دبه کنن و سکه ها را ندن اگر اوضاع از کنترلشون خارج بشه،چون منتقدان کینه توز میگن سرمایه کشور را شما دارید حراج میکنید
                مثل دلار که هزار مدرک میگیرن(شناسنامه و ویزا و بلیط و حق خروج و ....
                ممنون برای اطلاع رسانی شما

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

دوست عزیز من در شهرستان زندگی میکنم،وقتی اوضاع رشد انفجاری قیمتها را در نقدی و آتی دیدم
                  اما شعبه بانک ملی شهر ما گفت در سال جدید باید مجدد بخشنامه بدن و الان هم اکثرا یا مرخصی هستند یا نیامدن سر کارشون
                  من تو آتی تا حالا صف خرید ندیده بودم،صف فروش یکبار دیدم اما صف خرید حیرت انگیز بود
                  من فقط میترسم دبه کنن و سکه ها را ندن اگر اوضاع از کنترلشون خارج بشه،چون منتقدان کینه توز میگن سرمایه کشور را شما دارید حراج میکنید
                  بانک ها برخی دارن تنبل بازی در میارن

پیشنهاد من پیش خرید 6 ماهه هست 1400.000
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

زمان دولت قبل خود شما و همفکران سیاسی شما ! همین ایراد را به دولت میگرفتید !

اما به خودتان نمی گفتید منتقدان کینه توز !!!!

ولی حالا اگر کسی همان استدلال را در مورد دولت بی تدبیر روحانی داشته باشه ! از دید شما میشه منتقد کینه توز !!!

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

من به شما قول میدم اینا(دولتی ها) بعد تعطیلات عید تازه از مسافرت و خوشگذرانی بر میگردن و دوباره شعار و هارت و پورت
                      من از بی خیالی و بی لیاقتی اینها تعجب نمیکنم
                      دلار تو همین تعطیلات نزدیک 450 تومن افزایش داشته،یک کلمه حرف نزدن
                      انگار نه انگار که ملت بدبخت دارن میشن
                      تا دیروز میگفتن دلالان این کارها را میکنند گرفتیم و بستیم و مسدود کردیم!!!!!!!
                      الان چی؟؟؟

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      زمان دولت قبل خود شما و همفکران سیاسی شما ! همین ایراد را به دولت میگرفتید !

اما به خودتان نمی گفتید منتقدان کینه توز !!!!

ولی حالا اگر کسی همان استدلال را در مورد دولت بی تدبیر روحانی داشته باشه ! از دید شما میشه منتقد کینه توز !!!
                      اینا را که نمی بینی؟؟نه؟؟
                      چون انصاف نداری.
                      برای بار هزارم میگم من طرفدار جریان سیاسی یا فرد خاص نیستم
                      اصلاحات واقعی را چون جریانی مسالمت آمیز و بدون تنش و همراه با عقلانیت می دانم بهترین گزینه برای اصلاح واقعی کشور می دانم
                      که البته زمانبر است،چیزی شبیه به اصلاحات فرانسه که 800 سال طول کشیده و ما امروزشان را می بینیم.

عیدت هم مبارک باشه خانم بد اخلاق.

نظر

• arminarmin
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 108

که البته زمانبر است،چیزی شبیه به اصلاحات فرانسه که 800 سال طول کشیده و ما امروزشان را می بینیم.
                        کی به کیه اصلا 800 سال نه و 2800 سال/ میشه خیلی راحت همه چیز رو انداخت گردن نفهمی و بی فرهنگی ملت/مثلا مردم کره جنوبی عاقل بودن و مردم کره شمالی ناقصل العقل ؟/ انگار نه انگار که اصلاح طلب ها مسبب خیلی از عقب ماندگی های فعلی ملت هستند/ کلا این جریان با فریب و دروغ و حیله گری و جنایت بوجود اومده و ادامه میده/ اصلاحات طلبان سر کار باشند بعد 20 سال یه بنگلادش از ایران درمیارند

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3150

در اصل توسط mohsen68 پست شده است View Post
                          یه آقایی توی تاپیک گفت سکه پیش فروش مالیات 6 درصد داره نمیدونم از کجاش درآورد.اما این خبر اومد که مالیات ندارد.قیمت تمام شده برای شما 1300 خواهد بود.سرمایه گذاری خیلی خوب.

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                          اگر منظورت من هستم من مستند به سال 91(آخرین پیش فروش سکه)گفتم مالیات داره و از 3-9 درصد ممکنه باشه و میانگین گفتم.این هم مستندش....بند ب قسمت 3 رو بخونید.

http://www.cbi.ir/showitem/9193.aspx

حالا امسال شاید توافق کردند که نداشته باشه.قصدم هم کمک به تاپیک جهت تصمیم گیری بهتر بود.

مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی در گفت و گو با خبرنگار بورس نیوز با بیان اینکه اخذ مالیات بر ارزش افزوده در زمان تحویل سکه برای پیش فروش به اشتباه در سایت بانک ملی درج شده ، اظهار کرد: این جمله به اشتباه در سامانه آورده شده است و قرار بر این بوده است که این مشکل اصلاح شود و قبلا نیز این مسئله به بانک مرکزی اعلام شده بود.

مسعود رحیمی از پیگیری این موضوع و رفع این مشکل از طریق بخش به گفته او اداری بانک مرکزی برای تصحیح آن خبر داد و گفت:«بنابرآنچه که اطلاع دارم و مطابق با آنچه که پیش از این توافق شده قرار نیست از مردم برای پیش فروش سکه مبلغی به عنوان مالیات بر ارزش افزوده اخذ شود.»

این مقام مسئول در مورد تکلیف افرادی که قبل از تصحیح این مشکل در سامانه ثبت نام کرده اند، نیز گفت:عبارت اخذ مالیات بر ارزش افزوده در وبسایت بانک ملی ایران یک اشتباه است و در روز نخست پیش فروش سکه نیز عنوان شد که قرار بر این نیست رقمی تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده از مردم اخذ شود.

وی ادامه داد: موضوع پرداخت یا عدم پرداخت مالیات بر ارزش افزوده قرار است در مجلس شورای اسلامی رسیدگی شود و ما پیگیر این هستیم که لایحه مالیات بر ارزش افزوده در مجلس یا به طور کامل منتفی شود و یا اینکه مقدار آن کاهش یابد و از ۹درصد به ۳ درصد تقلیل یابد.

رحیمی در پایان خاطر نشان کرد: در صورت عدم تصویب لایحه فوق و در شرایطی که قرار شود مالیات از خریداران سکه در مرحله پیش فروش اخذ شود،بطور حتم بانک مرکزی این مبلغ را به عنوان مالیات بر ارزش افزوده از جانب خود پرداخت خواهد کرد و ارتباطی به خریداران نخواهد داشت.

به گزارش بورس نیوز با آغاز سال جدید ، برخی گمانه زنی‌ها نسبت به اخذ مالیات بر ارزش افزوده در زمان تحویل سکه پیش فروش و در عین حال عدم اصلاح این موضوع در وبسایت بانک ملی ایران به عنوان عامل پیش فروش سکه از سوی بانک مرکزی به شائبه‌های بسیار برای معامله گران بازار نقدی سکه و همچنین بازار آتی سکه بورس کالا منجر شده است.

http://www.boursenews.ir/fa/news/174660/%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AF%D9%87%DB%8C%D9%85%D8%A 7%D8%AE%D8%B0-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

پس معلوم شد مالیات داره ولی در قیمت لحاظ شده است و خودشان مالیات را می دهند.اینکه در خبرهای آنروز گفتند که پیش فروش مالیات نداره!! ازاول هم جمله خوبی نبود چون عقل وسواد می گفت که باید داشته باشه......
                          آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2018/04/04, 08:21.

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3150

قیمت سکه پیش فروش برای 1 ساله 1350 و برای 6 ماهه،1475 شد.از فردا.یعنی اونایی که 6 ماهه خرید کردند فعلا برنده اند چون 5.5 درصد سود کرده اند و 1 ساله ها 4 درصد!!(تا اینجا)

جالبه که از 26 مرداد،با تحویل سکه های 6 ماهه،عرضه به طور همگن زیاد می شود.به 26 بهمن که برسه،باز عرضه ها بیشتر میشه چون
                            تحویل 1 ساله ها هم شروع میشه!!

البته عرضه زیاد یا کم،فقط میتونه مقداری انحراف از ارزش ذاتی ایجاد کنه که میشه همان حباب منفی و حباب مثبت (یعنی تاثیری در اصل قیمت که همان ارزش ذاتی هست،ندارد)پیش بینی اینه که ارزش ذاتی رشد خوبی داشته باشه
                            آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2018/04/06, 19:27.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

سکه 1770 !

ربع 550-560 !

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015