نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 20reza
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 310

    #5806
    پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

    اول میگن هر کس به هر تعداد که خواست سکه بخره...بعد می بینن که خیلی بد شد خراب شد ......میگن بیشتر از 10 سکه نمیدیم...خوب احمق ها اولش بررسی میکردید
    مثل سیم کارت موبایل ...بعد 10 سال فهمیدن که نباید بیشتر از 10 تا سیم کارت به نام یه نفر باشه ...بودند کسانی که 1000 تا شایدم بیشتر سیم کارت به نامشون بوده...
    از اول میگفتید برای هر کد ملی حداکثر 100 سکه ...
    این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
    لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #5807
      پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

      طرح ممنوعیت واگذاری نامحدود سکه در مجلس بررسی می شود

      تهران-ایرنا-نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح دو فوریتی ممنوعیت واگذاری سکه به صورت نامحدود تقدیم هیات رییسه مجلس شده که قرار است در جلسه یکشنبه آینده مجلس بررسی شود.

      علی بختیار روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا با اشاره به این که این طرح دو فوریتی به امضای 30 نماینده رسیده است ، گفت: بر اساس این طرح باید عرضه و تقاضای سکه در بازار مدیریت شود . با تصویب و اجرای این طرح از تصاحب مقدار هنگفت سرمایه در یک شب توسط یک فرد جلوگیری می‌ شود.
      وی ادامه داد: ما اخیرا مشاهده کردیم افرادی 30 هزار تا 40 هزار سکه پیش خرید کرده‌اند، بر اساس این طرح ما در واگذاری سکه‌ها محدودیت در نظر گرفتیم.
      عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بر اساس این طرح اگر افراد سکه پیش خرید کرده باشند جلوی واگذاری آن گرفته می‌شود، برای مثال اگر کسی هزاران پیش خرید کرده باشد 10 سکه به وی تحویل داده می شود و مابقی پول به آنان داده می شود.
      بختیار تاکید کرد: این طرح دو فوریتی را تقدیم هیات رییسه مجلس کردیم که قرار است جلسه روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی شود.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • Amir.tala
        ستاره دار (2)
        • Dec 2015
        • 3146

        #5808
        پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

        هیچ قانونی نمی تواند عطف به ماسبق گردد.اگر این قانون تصویب شود و تایید هم شود،شامل پیش فروش های جدید یا حتی فروش نقدی یا حراج جدید خواهد بود.بعیده که بتواند گذشته رو هم پوشش بدهد.

        نظر

        • Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3146

          #5809
          پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

          در 22 نمادی که درست شده برای اوراق سلف مواری سکه،یک ناهماهنگیهایی هست تو اطلاعاتش.........حتما درستش می کنند.
          خودشون میگن که اطلاعات رو از بانک مرکزی گرفتند ولی مثلا کسی که تحویلش 15 اسفند بوده الان تو گروه 7121 بهش دارایی دادند یعنی تحویل تا 1 اسفند!

          یا مثلا قیمتها رو براساس هر 10 واحد یک سکه زده اند(مثل گواهی سپرده) در صورتیکه دارایی رو که تخصیص داده اند بر اساس 1 واحد هست.مثلا کسی 10 تا سکه نوشته الان در دارایی کدش 10 واحد بهش دادند که خب منطقیه ولی در اطلاعات نماد مثلا قیمت 1475000 ثبت شده است که این قطعا ریال هست(چون تمام اطلاعت سایت tseبر اساس ریال هست) پس می فهمیمم که اینجا 1 سکه رو 10 واحد گرفته است.....حالا یکیش رو باید درست کنند یا دارایی اون شخص رو کنند 100 واحد یا قیمت رو کنند 14750000 .......

          نظر

          • MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5636

            #5810
            پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

            یکی از دلایل رشد قیمتی طلا ،کاهش ارزش ریال است.سلسله نوشتارهایی که در ذیل تقدیم می کنم نگاهی اطلاعاتی و امنیتی به مقوله کاهش ریال دارد قسمت اول تقدیم می شود اگر مقبول افتاد بقیه قسمت ها را هم نقل خواهم کرد.
            --------------------------------------------
            ریشه بحران ریال (1)

            در توضیح علل التهابات اخیر بازار ارز به محدودیت‌هایی که اخیراً به زیان ایران در دُبی بوجود آمده یا به عامل روانیِ جدی شدن احتمال خروج آمریکا از برجام اشاره می‌شود. این موارد تنها می‌توانند توضیح دهند که چرا التهابات اخیر بازار ارز در مقطع زمانی فعلی روی داده و نه مثلاً یک سال قبل. اما این پرسش که اساساً چرا ریال تا این حد متزلزل است و هر چند سال یکبار ارزش آن با شدت بسیارزیاد در مقابل ارزهای خارجی سقوط می‌کند صرفاً با اتکا به موارد ذکرشده قابل توضیح نیست.

            ناگزیر بودن سقوط ارزش ریال در مقابل دلار در اوج دورانی که مسئولین دولت حسن روحانی ظفرمندانه از مهار نرخ ارز به عنوان دستاورد خود سخن می‌گفتند امری واضح و دانسته بود. به عنوان مثال، آقای دکتر محمدحسین ادیب در شهریور سال 1395، یعنی قریب یک سال و نیم پیش از این، در مصاحبه‌ای گفتند: «رشد نجومی نقدینگی بزودی با یک سکته مالی در اثر افزایش نرخ ارز پایان می‌یابد. همه سودی را که بانک‌ها از ابتدای دوران روحانی به سپرده پرداخت کرده‌اند بزودی با افزایش نرخ ارز پس گرفته می‌شود». عامل اصلی مهار نرخ ارز در دوران روحانی نه مذاکره با آمریکا و انعقاد برجام که بالابردن سود سپرده بود تا نقدینگی در بانک‌ها محصور شده و بازار ارز را ملتهب نکند. اما از آنجایی که بالابردن سود سپرده خود به رشد نقدینگی بیش‌ازپیش دامن می‌زند، نرخ رشد نقدینگی در دوران روحانی حتی در مقایسه با دوران پرالتهاب احمدی‌نژاد نیز بالاتر بود.
            ادامه دارد

            به عبارت دیگر ریشه التهابات بازار ارز ایران نه تنها برطرف نشد که تشدید نیز گشت. ریشه این التهابات بحران ارزش ریال است که خود حاصل عدم توازن بین رشد بخش واقعی اقتصاد ایران و رشد نقدینگی است. بخش واقعی اقتصاد ایران با ژیان حرکت می‌کند و نقدینگی تولیدشده توسط نظام بانکی با فضاپیما. فاصله ایجادشده مابین این دو که ناشی از تفاوت سرعت حرکت آنها است شبحی است که خود را هر چند سال یکبار در قالب سقوط ارزش ریال نمایان می‌کند. اگر بخش‌های واقعی و سالم اقتصاد ایران ظرفیت جذب و پذیرش بخش عمده نقدینگی خلق شده توسط نظام بانکی را داشته باشند، در اثر عوامل ثانویه چون جنگ روانی ترامپ، نقدینگی بازار ارز را ملتهب نکرده و ارزش ریال سقوط نمی‌کند.

            نظر

            • MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

              #5811
              پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

              یشه بحران ریال (2)

              اما چه شد که رشد نقدینگی در ایران به وضع سرسام‌آور سال‌های اخیر دچار گشت؟ عموماً پول ایران را در دو سطح پول‌پایه و نقدینگی به بحث می‌گذارند که اولی مستقیماً توسط بانک‌مرکزی خلق شده و دومی توسط کل نظام بانکی شامل بانک‌های خصوصی و دولتی. نگاهی گذرا به روند رشد این دو مؤلفه پولی نشان می‌دهد سال‌های ابتدایی دهه 1380 نقطه عطفی است که نرخ رشد نقدینگی با شتابی فزاینده از نرخ رشد پول‌پایه پیشی می‌گیرد. یعنی تا پیش از آن، این دو مؤلفه پولی کم‌وبیش همگام با یکدیگر افزایش می‌یافتند ولی به ناگاه نقدینگی با سرعتی بیش از سرعت خلق پول‌پایه ایجاد می‌شود. چه اتفاقی در آن سال‌ها رخ داده که چنین نتیجه‌ای را موجب شده است؟ عده‌ای تشکیل دولت احمدی‌نژاد را، که از نظر زمانی تقریباً مقارن با این تحول است، به عنوان علت آن ذکر می‌کنند. اما این تقارن زمانی را تنها در صورتی می‌توان به رابطه علی-معلولی بدل کرد که تشکیل دولت احمدی‌نژاد تغییری بنیادین در نظام بانکی ایران را موجب شده باشد.

              زمینه‌سازی برای بزرگترین تحول ساختاری در نظام بانکی ایران، که توان اثرگذاری فوق را داشته باشد، در سال‌های پایانی دهه 1370 صورت پذیرفت. اجرای این تحول در سال 1380 آغاز شد و اول خرداد 1384، یعنی دو ماه پیش از تشکیل دولت احمدی‌نژاد، این تحول تازه وجاهت قانونی یافت! این تحول چیزی نیست جز راه‌اندازی بانکداری خصوصی که الگوی نوینی برای مدیریت پول در ایران پایه گذاشت. وجه ممیزه این الگوی نوین با الگوی پیشین مشارکت بخش خصوصی در تولید نقدینگی است. به عبارت دیگر با راه‌اندازی بانکداری خصوصی، نظام جمهوری‌اسلامی ایران حق انحصاری خود برای مدیریت پول را با بخش خصوصی شریک شد.

              این تفاوت ساختاری کاملاً علت پیشی گرفتن نرخ رشد نقدینگی از نرخ رشد پول‌پایه را توضیح می‌دهد. برای درک این موضوع می‌بایست حداقل به سه نکته مرتبط توجه کرد. اولاً، تا پیش از این بانک مرکزی و نهادهای دولتی می‌توانستند بسیاری پارامترها از قبیل نرخ بهره یا سود سپرده را به صورت دستوری به بانک‌ها، که آن زمان همه دولتی بودند، دیکته کنند. در الگوی جدید چنین چیزی ممکن نیست و بانک مرکزی نیازمند مکانیسم‌های پیچیده‌تری برای کنترل این پارامترها است که مستقیماً بر رشد نقدینگی اثرگذار هستند. ثانیاً، رابطه مستقیمی وجود دارد بین نقدینگی خلق شده توسط یک بانک و سودی که آن بانک به عنوان یک بنگاه اقتصادی کسب می‌کند. در نتیجه، بانک‌های خصوصی که بنابه‌تعریف به دنبال کسب سود بیشتر هستند، ذاتاً تمایل به افزایش هرچه‌بیشتر نقدینگی دارند. ثالثاً در الگوی جدید، بانک‌های دولتی حتی اگر بخواهند هم نمی‌توانند در تعیین پارامترهای مهمی چون نرخ بهره و سود سپرده مستقل از بانک‌های خصوصی و مطابق با مصالح دولت عمل کنند زیرا ورشکسته خواهند شد.

              به طور خلاصه، آنچه موجب پیشی گرفتن نرخ رشد نقدینگی از نرخ رشد پول‌پایه شده رقابت بانک‌ها بر سر خلق نقدینگی است. چنین رقابتی در نظام‌های بانکی دیگر کشورهای دنیا نیز وجود دارد لیکن الزاماً چنین نقدینگیِ سرسام‌آوری را موجب نشده است. حتماً توضیحات فنی قابل قبولی برای چرایی تفاوت اثر بانکداری خصوصی بر رشد نقدینگی در کشورهای غربی، به عنوان مثال، با ایران وجود دارد. اما براحتی قابل‌تصور است که پیاده کردن مکانیسم‌های جاافتاده برای کنترل نقدینگی، هرچه باشند، مانع فنی ندارند. بنابراین مانع را می‌بایست در بُعد سیاسی موضوع جویا شد.

              نظر

              • mohsen68
                عضو فعال
                • Jun 2012
                • 1756

                #5812
                پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                حرکت به سمت 5 میلیون شدن سکه و حتی نصف شدن شاخص بورس به زودی آغاز خواهد شد.

                نظر

                • MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

                  #5813
                  پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                  ریشه بحران ریال (3)

                  بطور خاص باید دید چه تفاوتی است بین نسبت قدرت سیاسی و بانکداران در ایران با همین نسبت در دیگر کشورهای دنیا که بانکداریِ خصوصی افسارگسیختگی نقدینگی را موجب نشده است. در کشورهای غربی که الگوی بانکداری خصوصی حداقل طی چندین دهه گذشته مطلقاً افسارگسیختگی مشابهی در خلق نقدینگی به بار نیاورده است، برجسته‌ترین بانکداران گرچه عمدتاً سمت رسمی در حکومت ندارند ولی قدرت برتر و بلامنازع سیاسی محسوب می‌شوند تا جایی که صاحب منصبان در سطوح عالی سیاسی یا مهره ایشان هستند یا ناگزیر از اینکه در هماهنگی با ایشان عمل کنند.

                  در مورد ایران ولی وضع سراسر متفاوت است. با وقوع انقلاب‌اسلامی در سال 1357، بخش عمده افرادی که در سطوح عالی قدرت رسمی قرار گرفتند نه برکشیدگان نظام بانکی که پیروان سیاسی مرحوم آیت‌الله خمینی بودند. البته به تدریج برخی مناصب مهم و کلیدی در سطوح بالای قدرت رسمی توسط عوامل شبکه زرسالاری جهانی، که تحت سیطره بزرگترین بانکداران جهان است، فتح گردید. لیکن هنوز برخی مناصب بویژه بالاترین سطح قدرت رسمی، که اختیارات حیاتی و سرنوشت‌سازی در امور نظامی و سیاست‌خارجی را شامل می‌شود، در اختیار افرادی است که مشخصه اصلی‌شان تعلق خاطر به انقلاب‌اسلامی است.

                  ولی بانکداری خصوصی در ایران نتیجه سفر یک هیئت بلندپایه انگلیسی به ایران در تیرماه 1378 بود که آقای عبدالله شهبازی سازماندهی آن را کار «کمپانی مالی کلینورت بنسون، از سرشناس‌ترین کمپانی‌های وابسته به سرویس اطلاعاتی بریتانیا» می‌دانند و نقطه کانونی شبکه مافیایی عظیمی که «در دوران سلطنت محمدرضا پهلوی سِر شاپور ریپورتر دلال و کارگزار اصلی آن در ایران بود و در جهان به عنوان مهم‌ترین کانون اقتصادی و مالی صهیونیستی شناخته می‌شود». مهم‌ترین بانک این شبکه عظیم جهانی بانک اچ. اس. بی. سی. است که مدیر شعبه دُبی آن، یعنی پرویز عقیلی کرمانی، بانک «کارآفرین» را در سال 1380 به عنوان اولین بانک خصوصی ایران تاسیس نموده و 11 سال نقش مدیرعامل آن را ایفا نمود.

                  نتیجه آنکه بانکداری خصوصی در ایران توسط متنفذترین کانون قدرت جهانی تاسیس شده که انقلاب‌اسلامی در تعارض تام با آن به پیروزی رسیده است. همین نکته تفاوت بنیادین بانکداری خصوصی در ایران است با بانکداری خصوصی در دیگر کشورهایی که این کانون مالی-سیاسی در بالاترین سطوح قدرت رسمی خود را تثبیت نموده. به عبارت دیگر اگر شدت التها‌ب‌آفرینی بانکداری خصوصی در ایران تا این حد از بسیاری کشورهای غربی بالاتر است، علت تعارضی است که بین بازمانده انقلاب‌اسلامی در نظام حاکم بر ایران وجود دارد با متنفذترین کانون قدرت جهانی که بلاشک تحت سیطره بانکداران جهان‌وطن یهودی و هم‌پیمانان ایشان است

                  نظر

                  • MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

                    #5814
                    پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                    ریشه بحران ریال (4)

                    با توجه به این تعارض بنیادین، اولاً راه‌اندازی بانکداری خصوصی در ایران برای شبکه زرسالاری جهانی بدون داشتن عواملی که نقش کارگزار این شبکه عظیم فراملی را درون جمهوری‌اسلامی ایران ایفا کنند میسر نبوده است. ثانیاً، خروجی سیاسی این تحول بنیادین در نظام پولی ایران جز به سود همین شبکه جهانی قدرت نمی‌تواند باشد. یکی از انواع خروجی سیاسی این تحول، برکشیده شدن مدیرانی در بخش دولتی است که یا مستقیماً عامل این شبکه جهانی قدرت هستند یا با عوامل ایشان نوعی هم‌پیمانی دارند. به عنوان مثال، ولی‌الله سیف که سال‌ها از مدیران بانکی بخش دولتی بوده است و در زمان ریاست او بر بانک صادرات اولین اختلاس تاریخ جمهوری‌اسلامی در این بانک رقم خورده است، به همراه پرویز عقیلی کرمانی از اعضای هیئت مدیره بانک «کارآفرین» بوده درست در همان زمانی که این بانک به عنوان اولین بانک خصوصی ایران تاسیس گردید. و امروز شاهد هستیم که سیف به بالاترین جایگاه مدیریتی در نظام بانکی ایران برکشیده شده است.

                    نقش اینگونه افراد بویژه از این جهت حائز اهمیت است که اساساً بانکداری خصوصی در ایران با نقض صریح اصل 44 قانون اساسی راه‌اندازی شد. از سال 1380 تا سال 1384 که چهار بانک خصوصی به نام‌های «کارآفرین»، «اقتصاد نوین»، «سامان» و «پارسیان» در ایران آغاز به کار نمودند، مطلقاً هیچ توجیه حقوقی برای بانکداری خصوصی، که توسط اصل 44 قانون اساسی منع شده است، وجود نداشت. فقط در سال 1384 است که با تصویب «سیاست‌های کلی اصل 44» در مجمع تشخیص مصلحت نظام، و ابلاغ آن توسط رهبر جمهوری‌اسلامی ایران که رویه مرسوم اینگونه مصوبات است، بانکداری خصوصی وجاهت قانونی یافت آن هم فقط با اتکا به برخی تفاسیر خاص از قانون اساسی که نقض صریح اصول قانون اساسی را به طرقی جایز می‌دانند.*

                    با توجه به منع قانونی ذکرشده، راه‌اندازی بانک خصوصی در بازه زمانی 1380 تا 1384 علی‌القاعده می‌بایست تصمیمی پرمخاطره برای هر سرمایه‌گذاری باشد. چطور سرمایه‌گذاران و مؤسسان چهار بانک فوق چنین ریسک بزرگی را پذیرفتند؟ جز این نیست که مؤسسان این چهار بانک به نحوی و از طرقی، که الزاماً در دسترس هر سرمایه‌گذاری نیست، از قانونی و عادی شدن بانکداری خصوصی در آینده نزدیک اطمینان خاطر داشته‌اند. با توجه به نقش برجسته نظام بانکی، دولت و مجمع‌تشخیص مصلحت نظام در زمینه‌چینی برای قانونی شدن بانکداری خصوصی، می‌بایست به دنبال پیوندهایی بود که در این نهادها با سرمایه‌گذران اصلی و اعضای هیئت مدیره این چهار بانک وجود داشته است.

                    __________________
                    * در خیلی از موارد مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوبه‌ای را که شورای نگهبان خلاف قانون اساسی تفسیر کرده است تایید می‌کند. اما مورد «سیاست‌های کلی اصل 44» از این جنس نیست. در واقع تضاد بانکداری خصوصی با اصل 44 نیاز به تفسیر ندارد. تضادی صریح است. مصوبه مذکور نیز از جنس مواردی نیست که مجمع نظر شورای نگهبان را رد کرده باشد بلکه از اساس توسط خود مجمع تصویب شده است.

                    نظر

                    • Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3146

                      #5815
                      پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                      دوستانیکه گواهی سپرده معامله می کنند،یک سوال

                      زمانیکه 10 واحد می خرید(یعنی معادل 1 سکه)در روز بعد در پرتفویتان 10 واحد ثبت میشه یا 1 واحد؟

                      آخه الان برای اوراق سلف موازی،هر 10 واحد را مطابق 1 سکه در نظر گرفته اند(مثل گواهی سپرده)ولی در داراییهای شخص،برای کسی که 20 سکه پیش خرید کرده بوده است،عدد 20 راثبت کرده اند در صورتیکه با توضیحات داده شده،باید عدد 200 را درج می کرده اند.به نظر یک ابهام یا اشتباهی هست

                      نظر

                      • Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3146

                        #5816
                        پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                        در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                        دوستانیکه گواهی سپرده معامله می کنند،یک سوال

                        زمانیکه 10 واحد می خرید(یعنی معادل 1 سکه)در روز بعد در پرتفویتان 10 واحد ثبت میشه یا 1 واحد؟

                        آخه الان برای اوراق سلف موازی،هر 10 واحد را مطابق 1 سکه در نظر گرفته اند(مثل گواهی سپرده)ولی در داراییهای شخص،برای کسی که 20 سکه پیش خرید کرده بوده است،عدد 20 راثبت کرده اند در صورتیکه با توضیحات داده شده،باید عدد 200 را درج می کرده اند.به نظر یک ابهام یا اشتباهی هست
                        خب هیچکس ظاهرا در گواهی سپرده فعال نیست شاید هم هست ولی حال جواب دادن نداره.

                        ولی طبق پیش بینی خودم،امروز صبح اعداد ثبت شده در داراییها،10 برابر شد/:.rolleyessmileyani

                        یعنی 20 تبدیل به 200 شد!

                        نظر

                        • Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3146

                          #5817
                          پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                          در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                          در 22 نمادی که درست شده برای اوراق سلف مواری سکه،یک ناهماهنگیهایی هست تو اطلاعاتش.........حتما درستش می کنند.
                          خودشون میگن که اطلاعات رو از بانک مرکزی گرفتند ولی مثلا کسی که تحویلش 15 اسفند بوده الان تو گروه 7121 بهش دارایی دادند یعنی تحویل تا 1 اسفند!

                          یا مثلا قیمتها رو براساس هر 10 واحد یک سکه زده اند(مثل گواهی سپرده) در صورتیکه دارایی رو که تخصیص داده اند بر اساس 1 واحد هست.مثلا کسی 10 تا سکه نوشته الان در دارایی کدش 10 واحد بهش دادند که خب منطقیه ولی در اطلاعات نماد مثلا قیمت 1475000 ثبت شده است که این قطعا ریال هست(چون تمام اطلاعت سایت tseبر اساس ریال هست) پس می فهمیمم که اینجا 1 سکه رو 10 واحد گرفته است.....حالا یکیش رو باید درست کنند یا دارایی اون شخص رو کنند 100 واحد یا قیمت رو کنند 14750000 .......
                          خب اینها رو هم درست کردند.

                          اون قضیه 10 برابر که حل شد(بالا گفتم)

                          با ارائه تعریف نمادهای درست شده،مشخص شد که زمان تحویلها با نمادهای درست شده،مطابقت داره و اصلا این موضوع از اول هم درست بوده است منتها ما چون تعریف نمادها را نمی دانستیم،فکر کردیم ابهام یا اشتباه داره

                          پس الان همه چیز برای فردا و شروع معاملات آماده است....فقط یادتون باشه که اوراق چاپ شده باید سریعا به شعب بانک ملی برسه تا پیش خرید کنندگان بتوانند اوراق خود را بگیرند.

                          البته حرفه ایهای بازار که احتیاج به گرفتن فیزیکی اوراق ندارند!

                          ضمنا تا 2-3 روز اول،قطعا پیش خریدکنندگان نمی توانند بفروشند چون احتیاج به مقدماتی هست مثل تغییر کارگزار ناظر و گرفتن اوراق و .......پس اگر در 2-3 روز اول عرضه باشه،قطعا توسط بانک مرکزی خواهد بود.مسلما قیمت هم توسط بانک تعیین خواهد شد.
                          آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2018/06/30, 08:16.

                          نظر

                          • Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3146

                            #5818
                            پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                            فکر می کنید مثلا تحویل تیر رو چند بفروشند فردا؟

                            یعنی عسکه 7040.که آخرین روز معاملاتیش 23 تیرماه هست و احتمالا تحویلش از 26 تیرماه شروع میشه

                            نظر

                            • Amir.tala
                              ستاره دار (2)
                              • Dec 2015
                              • 3146

                              #5819
                              پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                              خب عسکه ها در آنلاین مفید هم قابل مشاهده شدند.

                              نظر

                              • Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3146

                                #5820
                                پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

                                در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                                فکر می کنید مثلا تحویل تیر رو چند بفروشند فردا؟

                                یعنی عسکه 7040.که آخرین روز معاملاتیش 23 تیرماه هست و احتمالا تحویلش از 26 تیرماه شروع میشه
                                به نظرم بین 2400-2500 میشه خریدش!
                                البته اگر بانک مرکزی فروشنده باشه فردا.....شخصیها این قیمت نمی دهند

                                نظر

                                در حال کار...
                                X