نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
Collapse
X
-
-
پاسخ : نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
کشتی آرای چند روز پیش مصاحبه ای کرد و گفت طلا و سکه دیگر حباب ! قیمت ندارند !!!
همتی هم در مصاحبه ای گفته صادرکنندگان بزرگ ارزها را برنگرداندن هنوز !
قیمت نفت هم که در حال کاهش هست !
آیا وضعیت بازار ارز و سکه علیرغم جو امنیتی و بگیر و ببندی که ایجاد کردن ! تغییر میکنه !؟
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postکشتی آرای چند روز پیش مصاحبه ای کرد و گفت طلا و سکه دیگر حباب ! قیمت ندارند !!!
همتی هم در مصاحبه ای گفته صادرکنندگان بزرگ ارزها را برنگرداندن هنوز !
قیمت نفت هم که در حال کاهش هست !
آیا وضعیت بازار ارز و سکه علیرغم جو امنیتی و بگیر و ببندی که ایجاد کردن ! تغییر میکنه !؟لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
گواهی سکه طبق معمول اینروها ! حقیقی صرفا با هدف پایین بردن قیمت میفروشه !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postگواهی سکه طبق معمول اینروها ! حقیقی صرفا با هدف پایین بردن قیمت میفروشه !
اصرار به کاهش قیمت و مقابله با هر افزایش قیمت کوچکی داره !
نظر
-
در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
نمودار لگاریتمی سکه
چند وقت قبل روند صعودی خودش رو شکسته و الان در یک کانال نزولی قرار داره و کف کانال که حدود 3400 است حمایت معتبری می باشد که خیلی دور از ذهن است شکسته شود
در مورد تحلیل جناب ماهیدشتی باید عرض کنم که خودم به خیلی از الگوهای هارمونیک اعتقادی ندارم و دلیلی هم نداره وقتی که خیلی ساده در کانال های صعودی و نزولی پیش میره از همچین الگوهایی استفاده بشه.لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
تو بازاری که از یه جایی زنگ میزنن به حقوقی ها میگن نخر ! یا چرا خریدی !؟ یه بار دیگه خرید کنی .... !
ولی حقوقی خودشون هر روز میخره !
دیگه کف و حمایت و نمودار معنایی داره !؟
این بازی هم بلاخره تموم میشه !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postتو بازاری که از یه جایی زنگ میزنن به حقوقی ها میگن نخر ! یا چرا خریدی !؟ یه بار دیگه خرید کنی .... !
ولی حقوقی خودشون هر روز میخره !
دیگه کف و حمایت و نمودار معنایی داره !؟
این بازی هم بلاخره تموم میشه !
نظر
-
در اصل توسط hossein88 پست شده است View Postاین موضوعی که مطرح کردید مناسفانه توی خیلی از مسائل دیگه هم هست و مغایر با ماهیت آزاد اقتصاد و بازاره ولی هست و متاسفانه کاریش هم نمیشه کرد ...
اگر بناست سیستم را درست کنند اول باید خودشان را درست کنند !
اینها نشان داده اند که چنین بنایی ندارند !
هر وقت مردم دنبال بازارها میفتند ! اینها می آیند و جیب ملت را میزنند !!
بعدش دوباره روز از نو روزی از نو !
همین الان درباره دلار تصمیماتی می گیرند که خنده دار است !
محدود کردن اقتصاد ! محدود کردن تبادلات مالی ! محدود کردن صدور دسته چک و حساب جاری !
اونم با چه سقفی ! تراکنش هر فرد با هر تعداد حساب و هر مقدار پول فقط 50 میلیون تومان !
به بهانه جلوگیری از پولشویی !!!
چند وقت دیگه مبادله کالا به کالا و مبادلات با ارزهای دیگه جایگزین مناسبات فعلی میشه !
دیگه خودتحریمی از این بیشتر !
از یه طرف قیمتها شدید رفته بالا ! از طرف دیگه مردم توانایی برای خرید ندارن ! اینا هم میان سقف میذارن برای مبادلات پولی !!!
نظر
-
رشد بیش از 4 درصدی گواهی سکه ! و رسیدن به مرز 4 میلیون تومان !
نظر
-
به محض صف خرید شدن سکه رفاهی باز ماهیدشتی تحلیل زده که اگه امروز بالای 4052 نره هدف همان 2300 قبلی هست که پیش بینی کردم !
آخه سقف امروز رفاهی 4048 هست ! چجوری بره بالای 4052 پس !
یعنی بازار سکه و ارز ما و تحلیل های اینها اینقدر میلیمتری هست واقعا !!!
وقتی با کمپین خبر خوب ! و دروغ گفتن به افکار عمومی ! و اعدام کردن افراد به جرم خرید و فروش سکه این چارت دستکاری شده ! دیگه 4048 با 4052 چقدر فرق داره !؟
نظر
نظر