کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دقیقا دارن همون کاری رو می کنن که تابستان 97 در خصوص سکه بورسی انجام دادن.
زورشون فقط به بورس می رسه بی وجدانا!
فکر می کردم آدم شده باشن . اما هنوز همون عقیده مسخره شون رو دارن.
سکه داره سقف تاریخی قبلی ش رو پس می گیره.
اینا به جای این که بیان گند کاری های سیاسی و اقتصادی شون رو درست کنن می گن سکه بورسی داره به سکه فیزیکی خط می ده.
یه زمانی هم می گفتن آتی به نقدی خط می ده و تعطیلش کردن.
خاک بر سر ما که داریم توی این سیستم معامله می کنیم.
جلوی سودمون رو با یه بخشنامه بدون اطلاع قبلی می گیرن.
اینا به جای این که بیان گند کاری های سیاسی و اقتصادی شون رو درست کنن می گن سکه بورسی داره به سکه فیزیکی خط می ده.
قبلا هم همین شیوه ها رو درپیش گرفتند و نتیجه رو هم دیدن !
جایی که واس سرمایه ات سازمان تصمیم بگیره بدرد زباله دانی میخوره
هرکی دلار و سکه از سال گذشته خرید هم جلوی چشماشه هم شب راحت میخوابه هم خودش هروقت خواست میفروشه
ادم عاقل تو بورس نمیاد پولشو بده کاغذ پاره تحویل بگیره و منتظر تصمیم یه عده لاشخور باشه که واس سرمایش تصمیم بگیرن
روز جاری به احتمال خیلی بالا همچنان دارای آشفتگی و غیر قابل پیش بینی دقیق باشد.لیکن پیشنهاد می کنیم که درگیر تلاطمات نشده و مخصوصاً برای افزایش سرمایه خود دست به هیچ معامله ای نزنید.اجازه دهید که بازار آرام شود و به حالت تعادلی نسبی برسد…
سکه هم اکنون 48,790,000
آخرین پیش بینی ماهیدشتی از بازار ارز و سکه این بود که سقوط وحشتناک و عجیب و غریبی رقم میخوره !!!
امروز نوشته که تحلیل هاش از اعتبار خوبی برخوردارند !!!
نگار چقدر پیگیره این بابایی....
اینا دوزار اعتبار ندارن....متکبر،مدعی و پر رو!اصلا نباید وقعی به حرفشون گذاشت....
امروز یکی از این کانالا که کل سرمایه خودشو اطرافیانش دو زار و ده شاهی نیست یک سهم بزرگی رو نوشته بود "من و گروهم به سهم خودمون حمایت کردیم از سهم"!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نگار چقدر پیگیره این بابایی....
اینا دوزار اعتبار ندارن....متکبر،مدعی و پر رو!اصلا نباید وقعی به حرفشون گذاشت....
امروز یکی از این کانالا که کل سرمایه خودشو اطرافیانش دو زار و ده شاهی نیست یک سهم بزرگی رو نوشته بود "من و گروهم به سهم خودمون حمایت کردیم از سهم"!
امثال اینهارو اگر نشناسن افراد ! بیخودی بزرگ میشن و خسارتهای بزرگتری میزنن !
مثل خیلی از مدعیان استادی !!! بازار سرمایه که با کانال سازی و نوشتن برخی مطالب بی ربط و ساختگی ! کاسبی حسابی راه انداختن !
یه عدشونم با آموزش دارن کاسبی میکنن ! طرف اطلاعیه زده برای دوره آموزشی تابستان از الان پول بدید !! صندلی رزرو کنید !
نظر