کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حباب سکه تمام مجدد به 200 هزار تومان کاهش پیدا کرد
باید منتظر یه رشد کوتاه مدت باشیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بعد از اعلام رسمی تحریم نفت روسیه توسط امریکا ، انس یهو ۳۰ دلار ریخت 2035 دلار
چه نوسانی داره بازارهای جهانی ....
نفت هم در حال اصلاح ، از محدوده ۱۳۴ دلار رسید به ۱۲۷
به نظر برجام قطعی و نفت ایران، ونزوئلا و نفت عربستان جایگزین نفت روسیه خواهد شد
امریکا و اروپا احتمالا جایگزینی پیدا کرده برای نفت روسیه ...
پوتین ممنوعیت صادرات برخی مواد خام از روسیه را امضا کرد
رئیسجمهور روسیه دستور ممنوعیت صادرات برخی محصولات و مواد خام از روسیه تا پایان سال جاری میلادی را امضا کرد.
دولت روسیه طی روزهای آینده فهرست این محصولات و مواد خام را اعلام خواهد کرد.
بعد از این خبر نفت دوباره وارد کانال 130 دلار شد و انس هم دوباره 2050 دلار
فعلا به همدیگر گل میزنند و برنده این بازی ایران خواهد بود اگر استفاده کند ، اما به نظر پایان بازی نفت و بازارهای جهانی نزدیک است به نظرم مگر جنگ گشترش پیدا کند به اروپا
ظاهراً تنت خورده به zess.مدام کامنت ریزشی می ذاری.تنها چیزی که ما با تمام وجود داریم حس میکنیم مدام نزولی و ریزشی است،سرمایمون تو این بورس دزدخانه ایران و عمر ناچیزمونه که به انتظار وعده های توخالی و دروغ مسولان در مورد بورس تلف میشه
ظاهراً تنت خورده به zess.مدام کامنت ریزشی می ذاری.تنها چیزی که ما با تمام وجود داریم حس میکنیم مدام نزولی و ریزشی است،سرمایمون تو این بورس دزدخانه ایران و عمر ناچیزمونه که به انتظار وعده های توخالی و دروغ مسولان در مورد بورس تلف میشه
درود
میدونم تو ضرر سنگین هستی و حق هم داری ، ولی قرار نیست توهین کنی و بی ادبی کنی
دومین بار است داری توهین میکنی و یکبار در کانال دلار گفتی زیر ۳۰ هزار نمیاد و اشتباه کردی ، واقعیت ها و تحلیل ها رو میذاریم چه ربطی داره به ضرر شما ....
بورس با حرف من بالا و پایین نمیشه ،
اما...
حرف من با اون کاربر شاهین است که نفهمیده و بدون شعور و درک بازار تشکر زده و وقتی سهام بنیادی رو میکوبه و سیگنال صدرای ۴۰۰۰ تومانی میده چه سوزشی گرفته از مطلب من و خودشه قاطی آش کرده ... با سیگنال خمین افراد یک عده ضرر سنگین کردند چون فقط به خاطر اینکه از ضرر حارج بشوند دست یه هرکاری و تحلیل ابکی میزنند
نظر