کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مهرعلی پور معاون وزارت رفاه: لیست تمام کسانی که دلار خریداری کرده اند به طور کامل و روزانه دریافت و از این ماه یارانه این افراد قطع خواهد شد. این اقدام بر اساس دستور العملهای بالا دستی صورت میگیردد.
در مورد خریداران سکه بیش از صد عدد همین اقدام از این ماه صورت خواهد گرفت.
در موارد ذکر شده تمام کسانی که کارت ملی خود را در اختیار سودجویان قرار داده اند متضرر خواهند شد.
مهرعلی پور معاون وزارت رفاه: لیست تمام کسانی که دلار خریداری کرده اند به طور کامل و روزانه دریافت و از این ماه یارانه این افراد قطع خواهد شد. این اقدام بر اساس دستور العملهای بالا دستی صورت میگیردد.
در مورد خریداران سکه بیش از صد عدد همین اقدام از این ماه صورت خواهد گرفت.
در موارد ذکر شده تمام کسانی که کارت ملی خود را در اختیار سودجویان قرار داده اند متضرر خواهند شد.
منبع این خبر کجاست؟!
یعنی کسی که رفته 1000 دلار خریده یعنی 40 میلیون خیلی پولداره که باید یارانه اش قطع بشه؟!
اصلا این خبر درسته؟!
خیلی غیر منطقی هم به نظر میرسه! یعنی گفته "خریدار دلار (2000 دلار یا 80 میلیون تومان)" و "خریدار بیش از 100 سکه (یعنی بالای 2 میلیارد تومان)" یارانه اش قطع میشه؟ یعنی این دو گروه در یک دسته میگنجن؟!!
واقعا این خبر را از کجا آورید؟ خودتون ساختید؟!
بهانه اس دیگه !!..وقتی نخوان یارانه ۱دلاری بدن ..همه چی رو میشه بهانه کرد
البته 1 دلار که نیست، بین 8 تا 10 دلاره!
ولی موضوع اصلی اینه که اصلا این خبر درسته یا نه؟!
اگر درست نباشه که هیچ!
ولی اگه درست هم باشه واقعا باید گفت حکومت خیلی کثیف و خاین شده.
مگه خودش این امکان را قرار نداده که هر کارت ملی میتونه 2000 دلار توافقی از صرافی بخره؟ خوب حالا درد و مرضش چیه که یه جوری برخورد میکنه که انگار مردم دارن کار غیر قانونی انحام میدن!
واقعا نفرت انگیز شده این حکومت با این رفتارهای عیر انسانی و وحشیانه!
البته 1 دلار که نیست، بین 8 تا 10 دلاره!
ولی موضوع اصلی اینه که اصلا این خبر درسته یا نه؟!
اگر درست نباشه که هیچ!
ولی اگه درست هم باشه واقعا باید گفت حکومت خیلی کثیف و خاین شده.
مگه خودش این امکان را قرار نداده که هر کارت ملی میتونه 2000 دلار توافقی از صرافی بخره؟ خوب حالا درد و مرضش چیه که یه جوری برخورد میکنه که انگار مردم دارن کار غیر قانونی انحام میدن!
واقعا نفرت انگیز شده این حکومت با این رفتارهای عیر انسانی و وحشیانه!
من دوره اول یارانه ثبت نام نکردم!!دوره دوم ثبت نام کردم ..مبلغ یارانه رو هم دست نمیزدم ...گفتم یه چیزی بشه به چشم بیاد!!سال ۹۵ بود که یه بار رفتم سروقت کارت یارانه .دیدم خالیه !!فرداش رفتم بانک دیدم حدود سی و چنددوره پول یارانه رو برداشت کردن!!اعتراض دادم رفتم فرمانداری و استانداری ..چی بگن خوبه ...گفتن شما پول یارانه ات رو برداشت نمی کردی ...نشون میده بهش نیازی نداشتی !!!!
من دوره اول یارانه ثبت نام نکردم!!دوره دوم ثبت نام کردم ..مبلغ یارانه رو هم دست نمیزدم ...گفتم یه چیزی بشه به چشم بیاد!!سال ۹۵ بود که یه بار رفتم سروقت کارت یارانه .دیدم خالیه !!فرداش رفتم بانک دیدم حدود سی و چنددوره پول یارانه رو برداشت کردن!!اعتراض دادم رفتم فرمانداری و استانداری ..چی بگن خوبه ...گفتن شما پول یارانه ات رو برداشت نمی کردی ...نشون میده بهش نیازی نداشتی !!!!
نظر