کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای 5امین هفته متوالی بازار عمده فروشان طلا درتهران واصفهان واکثرشهرهای بزرگ تعطیل هست!
تنها بازاری است که برای یک کشور جهان سومی مثل ایران عدمش خیلی خیلی بهتر از وجودشه . تا آنجا که ما شنیده ایم تو هیچ کشور درست درمونی خرید طلا به این بی قید و بندی نیست.
پس مردم مجبور می شوند سرمایه هایشان را در توسعه کارهایشان سرمایه گذاری بکنند.
مشکل رشوه دادن مردم هم یک مقدار تعدیل خواهد شد .
پواشویی هم محدود تر خواهد شد.
تنها بازاری است که برای یک کشور جهان سومی مثل ایران عدمش خیلی خیلی بهتر از وجودشه . تا آنجا که ما شنیده ایم تو هیچ کشور درست درمونی خرید طلا به این بی قید و بندی نیست.
پس مردم مجبور می شوند سرمایه هایشان را در توسعه کارهایشان سرمایه گذاری بکنند.
مشکل رشوه دادن مردم هم یک مقدار تعدیل خواهد شد .
پواشویی هم محدود تر خواهد شد.
ضمنا خیلی خیلی خوش به حال دامادها
خیلی سطحی دارید به قضیه نگاه میکنید این قانون به مرور برای کلیه صنف ها اجراخواهد شد...
خیلی سطحی دارید به قضیه نگاه میکنید این قانون به مرور برای کلیه صنف ها اجراخواهد شد...
این قوانین برای بازارهای مخربی مثل طلا و رمز ارز و ارز کشورهای بیگانه ، خیلی وقته در کشورهای درست درمون و قدرتمند اجرا شده. نتایج درخشانش هم بخوبی جلوی چشمتونه .
ضمنا
این کشور دولت و حکومت سالم و کارکن ندارد زمینه اشتغال و سرمایه گذاری برای مردم ایجاد کند ، قبول
اما بازارهای ارز و طلا جای صحیح نیست
یک نگاهی به دور و برت بیانداز ،
در همین اوضاع خراب و بحرانی اشخاص زیادی هستند که به جای طلا و ارز خارجی در کسب و کارهای مستقل از این دولت و این کشور سرمایه گذاری کرده اند . الان محصول صادراتی تولید می کنند . درآمدهایشان از بازارهای جهانی تامین می شود
کسب و کارشان هیچ دخلی به این دولت و این کشور ندارد.
بعضا هم از کارگری و از صفر به این کسب و کارها رسیده اند .
غیر ممکن است سرمایه گذاران در طلا و ارز بتوانند به گرد پایشان برسند.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
دوستان سکه پهلوی رضاشاه کبیر ضرب سال 1305تا1310 از کجا میشه تهیه کرد؟ سکه های محمدرضا دارم از ربع تا۲ونیم اما سکه رضاشاه پیدا نکردم.
در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
درود
در تایم 1 ساعته شاهد برخورد قیمت به سقف کانال رگرسیون هستیم
انتظار رسیدن قیمت به محدوده 2373 تا 2417 دلار میرفت. با برخورد به سقف کانال احتمال اصلاح وجود داره که در این صورت محدوده 2383 حمایت 4 ساعته را داریم و حمایت بعدی محدوده 2331 تا 2346
چنانچه بتواند سقف کانال رگرسیون را بشکنه انتظار ثبت رکورد جدید را دارم ولی بیشتر نظرم رو اصلاحه
[IMG][/IMG]
درود
آپدیت
در پست قبل در زمان دایره سفید عرض شد که با برخورد قیمت با سقف کانال رگرسیون انتظار اصلاح دارم و در صورت تثبیت بالای کانال ثبت رکورد جدید
با یک جهش قیمت تا 2450 دلار مواجه شدیم و پس از آن وارد محدوده روند رنج (مستطیل زرد رنگ ) 2407 تا 2435 دلار شدیم
با شکست 2407 قیمت تا کف کانال هم اصلاح و پس از چند ساعت کف کانال هم از دست رفت . روند نزولی در تایم 1 ساعته همچنان پا برجاست
حمایت 4 ساعته محدوده 2370 تا 2383 که هم اکنون در لبه 2370 قرار داره و چنانچه این محدوده از دست بره سطح بعدی مستطیل زرد رنگ پائینی است که دامنه آن در شکل درج شده است.
حمایت 1 ساعته هم همین محدوده 2330 تا 2343
درود
آپدیت
در پست قبل در زمان دایره سفید عرض شد که با برخورد قیمت با سقف کانال رگرسیون انتظار اصلاح دارم و در صورت تثبیت بالای کانال ثبت رکورد جدید
با یک جهش قیمت تا 2450 دلار مواجه شدیم و پس از آن وارد محدوده روند رنج (مستطیل زرد رنگ ) 2407 تا 2435 دلار شدیم
با شکست 2407 قیمت تا کف کانال هم اصلاح و پس از چند ساعت کف کانال هم از دست رفت . روند نزولی در تایم 1 ساعته همچنان پا برجاست
حمایت 4 ساعته محدوده 2370 تا 2383 که هم اکنون در لبه 2370 قرار داره و چنانچه این محدوده از دست بره سطح بعدی مستطیل زرد رنگ پائینی است که دامنه آن در شکل درج شده است.
حمایت 1 ساعته هم همین محدوده 2330 تا 2343
[IMG][/IMG]
درود
قیمت با ثبت کندل قرمز 2 درصدی روزانه به حمایت 2330 رسید و واکنش نشون داد. حالا باید منتظر پولبک در تایم 1 ساعته به همین سطح باشیم
مقاومتهای پیش رو محدوده 2345 تا 2350
نظر