نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی جمشیدی
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 1685

دوستان گرامی

نقره رو دریابید...

امروز رشدش در نقره سی به بالای ۱۱ درصد رسیده در حالی که طلا ۳ درصد بوده..

گفته میشه که عده ای از تاجران ایرانی از مدتی پیش شروع کردند به خرید گسترده نقره از ترکیه و تا کنون که برنده ی معامله بودند...
    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• delta
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 108

برای خرید نقره از طریق اپلیکیشن اسنپ هم میشه اقدام کرد،در صورت تمایل فیزیکی هم بهتون تحویل میدن،برای افرادی مثل من که فیزیکی قصد خرید نداریم خوب بوده و هر ماه به تعداد به چشم سرمایه گذاری بلند مدت در حال خرید هستم

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11273

پیش بینی ها از اونس 4000دلاری و حتی 5000 دلاری در 2026 هست... با دلار 120 تومنی کف طلا تا پایان سال حداقل گرمی 12 میلیون هست... ومیتونه تا 13 میلیون هم برسه... صندوق عیار هم تا حوالی 40. میتونه تا پایان سال بره.....

نظر

• مهدی جمشیدی
          عضو فعال
          • Jan 2020
          • 1685

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
          دوستان گرامی

نقره رو دریابید...

امروز رشدش در نقره سی به بالای ۱۱ درصد رسیده در حالی که طلا ۳ درصد بوده..

گفته میشه که عده ای از تاجران ایرانی از مدتی پیش شروع کردند به خرید گسترده نقره از ترکیه و تا کنون که برنده ی معامله بودند...
          بنده اولین بار در تاریخ ۱۹ خرداد یعنی حدود ۳،۵ ماه قبل مقداری نقره خریدم به قیمت هر گرم حدود ۹۳۰۰۰ تومن

الان قیمت نقره شده هر گرم ۱۸۸۰۰۰ تومن!!!
          یعنی ظرف این مدت کوتاه بیش از ۱۰۰ درصد رشد قیمت داشته...

افسوس که با مقدار خیلی کم وارد شدم..
          البته در ادامه مقداری در قیمت های بالاتر اضافه کردم که تا کنون رشد خوبی داشته

امروز هم که طلا رشد قیمتی نداشته، اما نقره تا این لحظه بیش از ۳ درصد رشد کرده..

البته منظورم از رشد قیمت، رشد در سایت طلاسی هست وگرنه نقره جهانی امروز رشدی نکرده
          بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• nima3
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 218

سلام آقا مهدی نقره از کجا و چه جوری بخریم

نظر

• nima3
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 218

من تو والکس یکماه پیش مقداری تترگلد خریدم بعد از یکماه الان میبینم فقط 3 درصد سود کردم !!!!مگه چقدر کارمزد داره؟

نظر

• مهدی جمشیدی
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 1685

در اصل توسط nima3 پست شده است View Post
                سلام آقا مهدی نقره از کجا و چه جوری بخریم
                درود.
                بنده کمی جلوتر عرض کردم که مدتی پیش با سایت و اپلیکیشن ( طلاسی) آشنا شدم و مقدار کمی نقره به صورت آنلاین خریدم و بعد هم باز اضافه کردم.
                پس برای خرید نقره به صورت انلاین، اپلیکیشن طلاسی رو نصب کنید و مبلغی واریز کنید ( حتی ۱۰۰ هزار تومن)
                بقیه کار هم شبیه خرید سهام بهرصورت انلاین و به راحتی انجام میشه.
                در همون اپلیکیشن طلاسی ، در سمت چپ یک زبانه هم داره با عنوان نقره سی که اکر کلیک کنید، صفحه میره روی معاملات آنلاین نقره.
                البته دوستان اشاره کردند که از اسنپ هم میشه نقره خرید.

نظر

• sirwan
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 337

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post

درود.
                  بنده کمی جلوتر عرض کردم که مدتی پیش با سایت و اپلیکیشن ( طلاسی) آشنا شدم و مقدار کمی نقره به صورت آنلاین خریدم و بعد هم باز اضافه کردم.
                  پس برای خرید نقره به صورت انلاین، اپلیکیشن طلاسی رو نصب کنید و مبلغی واریز کنید ( حتی ۱۰۰ هزار تومن)
                  بقیه کار هم شبیه خرید سهام بهرصورت انلاین و به راحتی انجام میشه.
                  در همون اپلیکیشن طلاسی ، در سمت چپ یک زبانه هم داره با عنوان نقره سی که اکر کلیک کنید، صفحه میره روی معاملات آنلاین نقره.
                  البته دوستان اشاره کردند که از اسنپ هم میشه نقره خرید.
                  چطور اعتبارسنجی کردی؟ از کجا معلومه کلاه برداری نباشه؟
                  گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

در حال کار...
                  X