نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M.DALAHOO
    ستاره‌دار (2)
    • Apr 2022
    • 757

طلا از 4957 دلار عبور کرد .

نظر

• 20reza
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 312

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
      طلا از 4957 دلار عبور کرد .
      چه خبری هست ؟ حتما اتفاقاتی در پیش است ؟!!
      این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
      لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• مهدی جمشیدی
        عضو فعال
        • Jan 2020
        • 1870

نقل قول:

تنش‌های ژئوپلیتیک، محرک نهایی طلا؛ احتمال سقف‌سازی در نیمه نخست ۲۰۲۶

در بررسی سناریوهای نظامی و اظهارنظرهای ترامپ، باید توجه داشت که بعید است او به‌دنبال جنگ‌های طولانی‌مدت و فرسایشی باشد. رویکرد ترامپ معمولاً معطوف به درگیری‌های کوتاه‌مدت، پرسر و صدا و نتیجه‌محور است.
        از سوی دیگر، از حدود دو ماه آینده و در بازه‌های زمانی نسبتاً کوتاه، چند رویداد مهم در آمریکا و اسرائیل پیشِ رو قرار دارد. ابتدا جام جهانی که به میزبانی آمریکا و در خردادماه برگزار می‌شود؛ رویدادی که به‌طور طبیعی ترامپ تمایلی ندارد هم‌زمان با آن، با تنش یا درگیری نظامی، تصویر میزبانی آمریکا را مخدوش کند. پس از آن، انتخابات اسرائیل قرار دارد که احتمالاً در تابستان سال آینده برگزار خواهد شد و در چنین فضایی نیز اسرائیل تمایل چندانی به تشدید تنش‌ها نخواهد داشت. در ادامه، انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا در آبان‌ماه سال آینده برگزار می‌شود که خود عاملی بازدارنده برای ورود به درگیری‌های پرهزینه است.

مجموع این عوامل نشان می‌دهد که در بازه زمانی خرداد تا آبان، آمریکا و اسرائیل به‌طور کلی تمایل محدودی به ورود به درگیری‌های جدی خواهند داشت. بنابراین، اگر قرار باشد تنش یا درگیری مؤثری شکل بگیرد، احتمالاً در همین دو ماه پیشِ رو رخ خواهد داد؛ موضوعی که می‌تواند به‌عنوان محرک نهایی، زمینه‌ساز ثبت سقف تاریخی طلا باشد.

بر این اساس، سناریوی محتمل آن است که سقف قیمتی طلا در نیمه نخست سال ۲۰۲۶ شکل بگیرد و پس از آن، بازار فلزات با لیدری طلا وارد فاز اصلاحی شود.
        بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5203

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          به گمانم علت وحشی شدن و رشد شارپ طلا را فهمیده باشم!

اگر موج شماری ام درست باشد ما باید در موج 3 از 3 باشیم ، شارپ ترین موج !

(چارتم مربوط به چند روز پیش است ، اونس الان 4330 )

در این موج 3 من سقفش را 13000 دلار در سال 2033 در نظر گرفته بودم و 5120 که در حال رسیدن به آن هستیم را هم بعنوان سقف ریز موج 3 از 3 بزرگ در نظر گرفته بودم که به هر دلیل یا اخباری انتظار ریزش از اینجا به بعد را بیشتر از صعود میدانم

به فرض شکست این سقف با هر بهانه ای مثل جنگ سقف 13 هزار مد نظر من به 28 هزار دلار در همان سال 2033 پرش میکند!! 😮

کاش بیخیال بازار سهام رانتی و مافیایی میشدم و همه تمرکزم را روی همین طلا میگذاشتم
          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 864

در این موج 3 من سقفش را 13000 دلار در سال 2033 در نظر گرفته بودم و 5120 که در حال رسیدن به آن هستیم را هم بعنوان سقف ریز موج 3 از 3 بزرگ در نظر گرفته بودم که به هر دلیل یا اخباری انتظار ریزش از اینجا به بعد را بیشتر از صعود میدانم

به فرض شکست این سقف با هر بهانه ای مثل جنگ سقف 13 هزار مد نظر من به 28 هزار دلار در همان سال 2033 پرش میکند!! 😮

کاش بیخیال بازار سهام رانتی و مافیایی میشدم و همه تمرکزم را روی همین طلا میگذاشتم
            درود و ارادت
            نمودار موج 1 را در چه عددی تموم کرده؟ لطفا کمی توضیح فرمایید.
            چرا به سال 2033 رسیدین و 28 دلار و 13 هزار دلار را بر چه مبنایی محاسبه فرمودین؟
            با سپاس
            با سپاس
            همیشه راهی هست.

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 864

درود جناب اقای کیوان
              نتوانستم ذیل نمودار شما پاسخ بنویسم. نمیدونم چرا ارسال نشد
              موج 1 در چه عددی تموم شد؟
              لطفا در خصوص نمودار کمی توضیح فرمایید
              با سپاس
              همیشه راهی هست.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5203

در اصل توسط vion پست شده است View Post

درود و ارادت
                نمودار موج 1 را در چه عددی تموم کرده؟ لطفا کمی توضیح فرمایید.
                با سپاس
                با سپاس
                درود

اگر موج بزرگ (1) منظورتان هست (زرد رنگ) در 875 و اگر موج 1 از 3 بزرگ منظورتان هست در 1920 (صورتی)
                ( در متن قبل باید میگفتم 5120 سقفم در ریزموج 3 از 3 از 3 بزرگ که در این چارت علامتگذاری نشده هست)

معمولا روال کار من پیدا کردن روندها و پیدا کردن نحوه و شکل حرکت قیمتها در روندهاست ، در مورد زمان و سقفها هم از تلاقی و همپوشانی فیبو بر روندهایی که برای خودم ترسیم کردم آنرا تخمین زدم.

زمان دقیقتر پست قبلم نیمه دوم سال 2033 تا نیمه اول سال 2034 بود که نتوانستنم ویرایش و اصلاح کنم
                آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2026/01/27, 20:18.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• vion
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 864

درود

اگر موج بزرگ (1) منظورتان هست (زرد رنگ) در 875 و اگر موج 1 از 3 بزرگ منظورتان هست در 1920 (صورتی)
                  ( در متن قبل باید میگفتم 5120 سقفم در ریزموج 3 از 3 از 3 بزرگ که در این چارت علامتگذاری نشده هست)

معمولا روال کار من پیدا کردن روندها و پیدا کردن نحوه و شکل حرکت قیمتها در روندهاست ، در مورد زمان و سقفها هم از تلاقی و همپوشانی فیبو بر روندهایی که برای خودم ترسیم کردم آنرا تخمین زدم
                  سپاس گزارم
                  موج 1 بزرگ را باهاتون موافقم که در 875 دلار در سال 1978 و اوایل 1979 مقارن با انقلاب ایران تموم شد.
                  موج 1 از 3 را هم باهاتون موافقم که در 1920 دلار در سال 2011 به اتمام رسید. چیزی که برام مبهمه اینه که پایان موج 5 از 3 کجاست؟
                  یا پایان موج 3 از 3 کجاست و چه سالی؟
                  موج 1 بزرگ حدود 7 سال طول کشید.و موج 2 بزرگ که در واقع اصلاحی موج بزرگ پیش از خود بود نیز حدود 20 سال طول کشید یا شاید 21 سال.
                  از اون به بعد اونس وارد موج بزرگ جنبشی شد که هم چنان ادامه دارد . دلیل سیاسی و واضح اون هم به زبان ساده وزن کشی قدرت های بزرگ اقتصادی و نظامی در قرن جدید هست.. به عبارتی میخوان بزرگی و کوچیکی را تعیین کنن.
                  از 2000 به این سو روز به روز دلار درمقابل انس بیشتر تضعیف شده.. تا کجا ادامه خواهد یافت و چه وقایع اقتصادی و یا سیاسی و نظامی با ان متقارن خواهند بود.. نمیدونم
                  به هر روی.. ان چه شما 13000 دلار در اوردین با ضرب سقف 875 دلار در برخی اعداد و ضرایب فیبوناچی با تقریبی میتوان رسید.. این که پایان ماجراست .. نمیدونم
                  ان چه مسلم است تغییر هژمونی در این ابعاد نمیتونه ساده و بدور از چشم جهانیان باشه.

از دانش خوب و وسیع تون سپاس گزارم جناب آقای کیوان.

ارادت
                  همیشه راهی هست.

نظر

در حال کار...
                  X