دلار ۱۷۱۵ تومان و درهم ۴۹۰ تومان شد
نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
جمع کردن
X
-
نرخ ارز (اسکناس) فروش خرید ۱۷۰۰ ۱۶۵۰ دلار آمریکا ۲۳۶۰ ۲۲۶۰ یورو ۲۸۵۰ ۲۷۵۰ پوند انگلیس ۱۸۲۰ ۱۷۵۰ دلار کانادا ۱۸۵۰ ۱۷۸۰ دلار استرالیا ۴۹۰ ۴۷۰ درهم امارات ۲۲۲ ۲۱۲ ین ژاپن ۲۶۵ ۲۵۵ کرون سوئد ۳۰۸ ۲۹۸ کرون نروژ ۳۱۰ ۳۰۰ کرون دانمارک درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
من ساعت ۶ منوچهری بودم.۱۶۵۰ هم میفروختند.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
-
در اصل توسط ۱۳۶۶۱۳۶۶ پست شده است مشاهده پستسکه ۶۰۰ تومن هر کی میخواد تو پیام خصوصی بگه.....
چه جوري ميشه ازتون تحويل گرفت بانكي لطف كنيد
نظر
-
me tooدر اصل توسط ساده ي ساده پست شده است مشاهده پستاينقد از پايين اومدن سكه و دلار كيف ميكنم كه خدا ميدونه
نظر
-
نه جان من ! همچین آرزویی نکن که اصلا خوب نیست! بعد کلی دردسر خرید و فروشهای هیجانی را داریم!! :-sدر اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پستامید وارم افت دلار وسکه باعث روی آوردن مردم به بازار بورس شودما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
ضرب ۸۶در اصل توسط yousef پست شده است مشاهده پستببخشیددوستان.سکه چه سالی روبورسه؟کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
واسه صبح فردا قبل از قیمت خوردن هر تعدادی که بخواین. البته بالای ۱۰۰ تا باشه بهتره. هر جور شما بخواین لطف کنید تو پیام خصوصی بفرمایید تحویل بگیرید.در اصل توسط Fmoradi پست شده است مشاهده پستچه جوري ميشه ازتون تحويل گرفت بانكي لطف كنيد
نظر

نظر