نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
جمع کردن
X
-
یه نرمه دیگه دلار بریزه امید دارندگان دلار از بین میره و شروع به عرضه دلارهاشون میکنن
بازار دلار از هفته دیگه ملتهب روبه منفی خواهد بود چون خیلی ها که دلار دخیره کردن برای جلوگیری از کم شدن ارزش دلارهاشون اونها رو در بازار عرصه میکنن این هفته فقط نزول آروم رو داریمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
دوست عزیز من نمی خوام بگم شما اشتباه می کنی یا من خیلی می دونم ... من کوچیک همه اساتید هم هستم ... ولی اگه شما یه نگاهی به خط روند صعودی بلندمدت اونس از سال ۲۰۰۸ بندازی می بینی که اونس نباید زیر ۱۶۰۰ دلار بره ... شایدم من اشتباه کنم ولی بهتر شما هم طوری پست بزنی که فکر نکنیم داری جو میدی خدای نکرده ...در اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پست
با تشکربرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
دوست عزیز اگه فکر میکنی من به میتونم با جو دادن یا امثال اینها قیمت جهانی رو به زیر بکشم سخت در اشتباهی من و شما فقط میتونیم باهاش موج سواری کنیم یا منفی یا مثبتدر اصل توسط daryadel۱۲۰ پست شده است مشاهده پستدوست عزیز من نمی خوام بگم شما اشتباه می کنی یا من خیلی می دونم ... من کوچیک همه اساتید هم هستم ... ولی اگه شما یه نگاهی به خط روند صعودی بلندمدت اونس از سال ۲۰۰۸ بندازی می بینی که اونس نباید زیر ۱۶۰۰ دلار بره ... شایدم من اشتباه کنم ولی بهتر شما هم طوری پست بزنی که فکر نکنیم داری جو میدی خدای نکرده ...
با تشکر
چه کسی گفته اونس نباید زیر فلان عدد بیاد؟؟؟!!
حتی اوباما هم نمی تونه همچین حرفی بزنه
ولی بازم یه نگاهی به نمودارش میگه که در محدود ۱۶۰۰ دلار با روند صعوی چهار ساله خودش درگیره اگر بشکنه به دوره بلند مدت دیگه به راحتی نمیتونه به این خط برگرده و اوضاع طلا چند وقتی بهم میریزه مگر اینه باز خبر مهمی تو دنیا بشه
نوشته های بنده نظرات شخص بوده و اصراری به درست بودنش ندارم فقط دارم یاد میگیرم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
هر چیزی ممکنه ولی اگه به طلا به عنوان یه فلز کمیاب و ارزشمند و جایگزین برای پول هم نگاه نکنیم و فقط به عنوان یک کالا نگاه کنیم با توجه به تورم جهانی حدود سه تا پنج درصد باید انتظار افزایش قیمت را داشت نه کاهش ...برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
قیمت روز طلا، سکه و ارز
منبع: اتحادیه طلا،جواهر و صراف
قیمت طلا , نقره , سکه و ارز
اونس طلا ۱۶۳۴ پوند-بازارتهران ۲۹۲۰۰
طلا بازار تهران ۳۰۵۵۰۰۰ سکه طرح قدیم ۶۹۷۰۰۰۰
پیش بینی - سکه طرح جدید ۶۹۰۰۰۰۰
گرم ۱۸ عیار ۷۰۵۲۵۰ نیم سکه ۳۴۶۰۰۰۰
گرم ۲۴ عیار ۹۴۰۰۹۹ ربع سکه ۱۸۳۰۰۰۰
دلار-بازارتهران ۱۷۹۰۰ سکه گرمی ۱۰۰۰۰۰۰
یورو-بازارتهران ۲۳۷۸۰ نقره ۳۱.۳۲
درهم امارات ۴۸۸۰الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نرخ ارز (اسکناس) فروش خرید ۱۷۸۰ ۱۷۷۰ دلار آمریکا ۲۳۷۴ ۲۳۵۹ یورو ۲۹۱۵ ۲۸۸۵ پوند انگلیس ۱۸۴۵ ۱۸۱۵ دلار کانادا ۱۸۷۵ ۱۸۴۵ دلار استرالیا ۴۸۹ ۴۸۱ درهم امارات ۲۲۰ ۲۱۵ ین ژاپن ۲۶۸ ۲۶۰ کرون سوئد ۳۱۳ ۳۰۵ کرون نروژ ۳۱۷ ۳۰۹ کرون دانمارک درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
دلار آزاد ۱۷۹۵ تومان شد
کد خبر: ۲۴۰۲۱۱تاریخ: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۵قیمت سکه تمام طرح قدیم امروز دوشنبه در بازار به ۷۰۰ هزار تومان و طرح جدید به ۶۹۲ هزار تومان کاهش یافت، در عین حال نرخ دلار آزاد هم ۱۷۹۵ تومان شد.
به گزارش خبرنگار مهر، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم امروز دوشنبه در بازار ۷۰۰ هزار تومان و سکه طرح جدید ۶۹۲ هزار تومان است که نسبت به روز گذشته کاهش نشان می دهد.
نرخ هر قطعه سکه نیم بهار آزادی امروز در بازار ۳۴۸ هزار تومان، ربع سکه ۱۸۴ هزار تومان و گرمی ۱۰۳ هزار تومان است.
قیمت سکه ها روز گذشته به ترتیب ۷۰۵ هزار تومان، ۶۹۴ هزار تومان، ۳۵۱ هزار تومان، ۱۸۵ هزار تومان و۱۰۰ هزار تومان بود.
نرخ هر گرم طلای زرد ۱۸ عیار در بازار داخلی در روز جاری ۷۰ هزار و ۹۰۰ تومان و هر اونس طلا در بازارهای جهانی ۱۶۳۴ دلار است.
صرافان بازار تهران هر دلار آزاد را امروز دوشنبه ۱۷۹۵ تومان به مردم می فروشند.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نرخ ارز (اسکناس) فروش خرید ۱۷۷۲ ۱۷۶۲ دلار آمریکا ۲۳۶۵ ۲۳۴۵ یورو ۲۸۹۰ ۲۸۶۰ پوند انگلیس ۱۸۲۸ ۱۸۰۳ دلار کانادا ۱۸۶۵ ۱۸۴۰ دلار استرالیا ۴۸۶ ۴۸۰ درهم امارات ۲۲۰ ۲۱۵ ین ژاپن ۲۶۸ ۲۶۰ کرون سوئد ۳۱۳ ۳۰۵ کرون نروژ ۳۱۷ ۳۰۹ کرون دانمارک درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
خوب روی روند صعودی ۴ساله داره مقاومت میکنه به نظرم به راحتی اونو نمیتونه بشکنه باید یه خبر فندیمتال چاشنی اون بشهدر اصل توسط تمام پست شده است مشاهده پستدوست عزیز اگه فکر میکنی من به میتونم با جو دادن یا امثال اینها قیمت جهانی رو به زیر بکشم سخت در اشتباهی من و شما فقط میتونیم باهاش موج سواری کنیم یا منفی یا مثبت
چه کسی گفته اونس نباید زیر فلان عدد بیاد؟؟؟!!
حتی اوباما هم نمی تونه همچین حرفی بزنه
ولی بازم یه نگاهی به نمودارش میگه که در محدود ۱۶۰۰ دلار با روند صعوی چهار ساله خودش درگیره اگر بشکنه به دوره بلند مدت دیگه به راحتی نمیتونه به این خط برگرده و اوضاع طلا چند وقتی بهم میریزه مگر اینه باز خبر مهمی تو دنیا بشه
نوشته های بنده نظرات شخص بوده و اصراری به درست بودنش ندارم فقط دارم یاد میگیرم

انتشار کاهش نرخ بیکاری آمریکا میتونه کم کنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
كاهش بهاي جهاني طلا همزمان با قويتر شدن دلار
قيمت طلا بدنبال قويتر شدن ارزش دلار كه تقاضا را براي اين فلز گرانبها به عنوان دارايي جايگزين كاهش داد، به پايينترين سطح در دو هفته گذشته كاهش يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نقل از بلومبرگ، دلار در پي نگرانيها نسبت به اينكه نتايج انتخابات فرانسه تلاشهايي را كه براي مهار بحران بدهي منطقه يورو انجام مي گيرد، مختل كند، ۰.۶ درصد در برابر سبدي از ارزهاي بزرگ صعود كرد.
بهاي معاملات طلا براي تحويل در ماه ژوئن در بازار كامكس نيويورك، ۰.۶ درصد كاهش يافت و به ۱۶۳۲ دلار در هر اونس رسيد. پيشتر قيمتها به ۱۶۲۳ دلار رسيده بود كه پايينترين قيمت براي معاملات حجم بالا از پنجم آوريل بود. قيمتهاي طلا در ماه جاري ۲.۴ درصد كاهش داشته است.
اما در بازار بورس كالاي نيويورك، معاملات پالاديم براي تحويل در ماه ژوئن با ۰.۹ درصد كاهش بها، به ۶۷۰ دلار در هر اونس رسيد درحاليكه معاملات پلاتين براي تحويل در ماه ژوييه، ۱.۸ درصد كاهش بها يافت و ۱۵۵۶ دلار در هر اونس معامله شد.to continue, please follow me on my page
نظر

نظر