نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا
Collapse
X
-
یه نرمه دیگه دلار بریزه امید دارندگان دلار از بین میره و شروع به عرضه دلارهاشون میکنن
بازار دلار از هفته دیگه ملتهب روبه منفی خواهد بود چون خیلی ها که دلار دخیره کردن برای جلوگیری از کم شدن ارزش دلارهاشون اونها رو در بازار عرصه میکنن این هفته فقط نزول آروم رو داریمخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Post
با تشکربرخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Postدوست عزیز من نمی خوام بگم شما اشتباه می کنی یا من خیلی می دونم ... من کوچیک همه اساتید هم هستم ... ولی اگه شما یه نگاهی به خط روند صعودی بلندمدت اونس از سال 2008 بندازی می بینی که اونس نباید زیر 1600 دلار بره ... شایدم من اشتباه کنم ولی بهتر شما هم طوری پست بزنی که فکر نکنیم داری جو میدی خدای نکرده ...
با تشکر
چه کسی گفته اونس نباید زیر فلان عدد بیاد؟؟؟!!
حتی اوباما هم نمی تونه همچین حرفی بزنه
ولی بازم یه نگاهی به نمودارش میگه که در محدود 1600 دلار با روند صعوی چهار ساله خودش درگیره اگر بشکنه به دوره بلند مدت دیگه به راحتی نمیتونه به این خط برگرده و اوضاع طلا چند وقتی بهم میریزه مگر اینه باز خبر مهمی تو دنیا بشه
نوشته های بنده نظرات شخص بوده و اصراری به درست بودنش ندارم فقط دارم یاد میگیرم
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
هر چیزی ممکنه ولی اگه به طلا به عنوان یه فلز کمیاب و ارزشمند و جایگزین برای پول هم نگاه نکنیم و فقط به عنوان یک کالا نگاه کنیم با توجه به تورم جهانی حدود سه تا پنج درصد باید انتظار افزایش قیمت را داشت نه کاهش ...برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
نظر
-
قیمت روز طلا، سکه و ارز
منبع: اتحادیه طلا،جواهر و صراف
قیمت طلا , نقره , سکه و ارز
اونس طلا 1634 پوند-بازارتهران 29200
طلا بازار تهران 3055000 سکه طرح قدیم 6970000
پیش بینی - سکه طرح جدید 6900000
گرم 18 عیار 705250 نیم سکه 3460000
گرم 24 عیار 940099 ربع سکه 1830000
دلار-بازارتهران 17900 سکه گرمی 1000000
یورو-بازارتهران 23780 نقره 31.32
درهم امارات 4880الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نرخ ارز (اسکناس) فروش خرید 1780 1770 دلار آمریکا 2374 2359 یورو 2915 2885 پوند انگلیس 1845 1815 دلار کانادا 1875 1845 دلار استرالیا 489 481 درهم امارات 220 215 ین ژاپن 268 260 کرون سوئد 313 305 کرون نروژ 317 309 کرون دانمارک درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
دلار آزاد 1795 تومان شد
کد خبر: ۲۴۰۲۱۱تاریخ: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۵قیمت سکه تمام طرح قدیم امروز دوشنبه در بازار به 700 هزار تومان و طرح جدید به 692 هزار تومان کاهش یافت، در عین حال نرخ دلار آزاد هم 1795 تومان شد.
به گزارش خبرنگار مهر، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم امروز دوشنبه در بازار 700 هزار تومان و سکه طرح جدید 692 هزار تومان است که نسبت به روز گذشته کاهش نشان می دهد.
نرخ هر قطعه سکه نیم بهار آزادی امروز در بازار 348 هزار تومان، ربع سکه 184 هزار تومان و گرمی 103 هزار تومان است.
قیمت سکه ها روز گذشته به ترتیب 705 هزار تومان، 694 هزار تومان، 351 هزار تومان، 185 هزار تومان و100 هزار تومان بود.
نرخ هر گرم طلای زرد 18 عیار در بازار داخلی در روز جاری 70 هزار و 900 تومان و هر اونس طلا در بازارهای جهانی 1634 دلار است.
صرافان بازار تهران هر دلار آزاد را امروز دوشنبه 1795 تومان به مردم می فروشند.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نرخ ارز (اسکناس) فروش خرید 1772 1762 دلار آمریکا 2365 2345 یورو 2890 2860 پوند انگلیس 1828 1803 دلار کانادا 1865 1840 دلار استرالیا 486 480 درهم امارات 220 215 ین ژاپن 268 260 کرون سوئد 313 305 کرون نروژ 317 309 کرون دانمارک درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postدوست عزیز اگه فکر میکنی من به میتونم با جو دادن یا امثال اینها قیمت جهانی رو به زیر بکشم سخت در اشتباهی من و شما فقط میتونیم باهاش موج سواری کنیم یا منفی یا مثبت
چه کسی گفته اونس نباید زیر فلان عدد بیاد؟؟؟!!
حتی اوباما هم نمی تونه همچین حرفی بزنه
ولی بازم یه نگاهی به نمودارش میگه که در محدود 1600 دلار با روند صعوی چهار ساله خودش درگیره اگر بشکنه به دوره بلند مدت دیگه به راحتی نمیتونه به این خط برگرده و اوضاع طلا چند وقتی بهم میریزه مگر اینه باز خبر مهمی تو دنیا بشه
نوشته های بنده نظرات شخص بوده و اصراری به درست بودنش ندارم فقط دارم یاد میگیرم
انتشار کاهش نرخ بیکاری آمریکا میتونه کم کنهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
كاهش بهاي جهاني طلا همزمان با قويتر شدن دلار
قيمت طلا بدنبال قويتر شدن ارزش دلار كه تقاضا را براي اين فلز گرانبها به عنوان دارايي جايگزين كاهش داد، به پايينترين سطح در دو هفته گذشته كاهش يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) به نقل از بلومبرگ، دلار در پي نگرانيها نسبت به اينكه نتايج انتخابات فرانسه تلاشهايي را كه براي مهار بحران بدهي منطقه يورو انجام مي گيرد، مختل كند، 0.6 درصد در برابر سبدي از ارزهاي بزرگ صعود كرد.
بهاي معاملات طلا براي تحويل در ماه ژوئن در بازار كامكس نيويورك، 0.6 درصد كاهش يافت و به 1632 دلار در هر اونس رسيد. پيشتر قيمتها به 1623 دلار رسيده بود كه پايينترين قيمت براي معاملات حجم بالا از پنجم آوريل بود. قيمتهاي طلا در ماه جاري 2.4 درصد كاهش داشته است.
اما در بازار بورس كالاي نيويورك، معاملات پالاديم براي تحويل در ماه ژوئن با 0.9 درصد كاهش بها، به 670 دلار در هر اونس رسيد درحاليكه معاملات پلاتين براي تحويل در ماه ژوييه، 1.8 درصد كاهش بها يافت و 1556 دلار در هر اونس معامله شد.to continue, please follow me on my page
نظر
نظر