کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دفعه قبل هم با بحران اقتصادی اونس دوبرابر شد و بعد برگشت الان هم من گفتم در صورت رفع کرونا و بهبود شرایط اقتصادی اونس نزولی خواهد شد تا نصف پس سکه به سمت ۷ خواهد رفت و بقیه کاهش نرخ هم ناشی از کاهش قیمت ارز تا محدوده زیر ۲۵ اتفاق خواهد افتاد.
اگر بخواد به ۲ برسه دلار باید بیاد زیر ۱۰ که به خاطر رشد نقدینگی خیلی بعید هست.
البته کوتاه مدت ناشی از مسائل سیاسی هر عددی ممکنه برای سکه و دلار
این مطلب اینجا بمونه به یادگاری تا رسیدن به سکه بین ۵ تا ۶ میلیون
دفعه قبل هم با بحران اقتصادی اونس دوبرابر شد و بعد برگشت الان هم من گفتم در صورت رفع کرونا و بهبود شرایط اقتصادی اونس نزولی خواهد شد تا نصف پس سکه به سمت ۷ خواهد رفت و بقیه کاهش نرخ هم ناشی از کاهش قیمت ارز تا محدوده زیر ۲۵ اتفاق خواهد افتاد.
آخه اونس اصلا با کرونا به اون شکل بالا نرفت که بخواد با رفع کرونا پایین بیاد. تقریبا خیلی بعیده زیر ۱۶۰۰ بیاد یعنی از نرخ فعلی کلا ۱۵ - ۲۰ درصد امکان نزول داره در بدترین حالت.
من با اینکه مطمئن بودم دلار میریزه اما سکه هامو نفروختم، اصلا نوسان ۲۰ درصدی که ارزش ریسک فروش نداره.
سکه هم دو ماه دیگه ۱۵ رو رد میکنه شک نداشته باشید.
آقایون بعد از مدت ها یه استراحتی کنید . دست های قشنگتون از ظرف شستن دور باشه /:.yead.:/
ریزش قیمت سکه و طلا ادامه دارد/ سکه به کانال ۱۳ میلیون تومانی برگشت
بر اساس نرخ اتحادیه طلا، جواهر و سکه امروز (۳۰ مهر۹۹) قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.
������نرخ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید نسبت به آخرین معاملات دیروز حدود ۳۰۰ هزار تومان کاهش یافت.
منبع: باشگاه خبرنگاران
@};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips
آقایون بعد از مدت ها یه استراحتی کنید . دست های قشنگتون از ظرف شستن دور باشه /:.yead.:/
ریزش قیمت سکه و طلا ادامه دارد/ سکه به کانال ۱۳ میلیون تومانی برگشت
بر اساس نرخ اتحادیه طلا، جواهر و سکه امروز (۳۰ مهر۹۹) قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.
������نرخ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید نسبت به آخرین معاملات دیروز حدود ۳۰۰ هزار تومان کاهش یافت.
منبع: باشگاه خبرنگاران
سكه امامي الان 14/300/000
به قول اليوت كاران ، دلار بايد بياد زير 27 وگرنه وارد روند نزولي نميشه
سلام
شب به خیر
به یک موضوع توجه نکردید، به واسطه کرونا، چاپ پول داشتیم و پایه پولی بالا رفته، یعنی مقداری از رشد دلار غیر قابل برگشته، البته به شرطی که دلار در برابر سایر ارزها خیلی ضعیف نشه.
۲۷ اردیبهشت مقداری کصدف خریدم برای یک پورتفویی که دستم بود، الان ۸۰ درصد روی سوده. یادمه شما پیشنهاد بررسی دادید توی تالار همسایه به عنوان سهم کم ریسک. بازدهی کل پورتفو کمتر از ۸۰ درصده از اواخر اردیبهشت
نظر