نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1702

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post

جناب پیمان خواهش میکنم ازتون در صورت امکان تحلیلاتون رو زود به زود اپدیت کنید بیشتر از انس بنویسید واقعا لذت میبرم از دیدگاهتون تو تحلیلها
    امروز روی 4150 سل زدم با تارگت 4085 و استاپ 4180 ببینیم چی میشه
    ممنون از لطفتون
    متاسفانه استاپتون زده شد....چه بدجایی پوزیشن گرفتین....۲۰ساله فعالم....تجربه کردم یکماه قبل ویکماه بعداز ژانویه ترید نکنم....اندیکاتورها تواین مدت گیج میزنن...

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1760

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post

متاسفانه استاپتون زده شد....چه بدجایی پوزیشن گرفتین....۲۰ساله فعالم....تجربه کردم یکماه قبل ویکماه بعداز ژانویه ترید نکنم....اندیکاتورها تواین مدت گیج میزنن...
      عرض ادب
      بله دقیقا
      ست آپی که عملکرد خوبی داشت تو دوماه اخیر..... ده روزه کلا جواب نمیده چراشو نمیدونم !!!
      البته اینبار برخلافش باز کردم و نشد
      کمی اصلاحش کردم ببینیم چی میشه

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1760

پیمان
        مگنوس کارلسن
        از هر دو شما خواهش میکنم اگر امکانش وجود داره از مدیریت سایت درخواست بکنیم یه پیج واسه سیگنالای انس ایجاد بشه یا همینجا سیگنالها و تحلیلهاتون رو به اشتراک بزارید بنده هم در حد توان هستم خدمتتون .... با اینکه سابقه خوبی تو تحلیل تکنیکال دارم ولی در مورد انس و فارکس کاملا مبتدی هستم و نمیتونم عملکرد دلخواه رو داشته باشم با اینکه یک سال هست تو بازارم ولی به زور تونستم پول ناچیزیکه برده بودم رو حفظ کنم با کمی سود ........تحلیلگر بدی نیستم ولی تو ترید افتضاحم
        ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1760

امروز عصر روی 4175بای زدم و روی 4202خارج شدم با استاپ 4155
          ولی صبح به خاطر اختلال CMEاستاپ خورد تو دوسال اولین بار بود همچین اتفاقی میافتاد رو شبکه........... مثل اینکه خنک کننده هاش به مشکل خورده بودن نوسان بازار خیلی شدید بود

نظر

• مگنوس کارلسن
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1702

زنده باشین....البته فرستادن سیگنال ازسوادو حوصله بنده خارجه...باپوزش...واینکه.شما خودتون استادتکنیکال هستین...فقط یه تجربه روخدمتتون عرض میکنم...من توبورس ازتحلیل تکنیکال استفاده میکنم...اماتوفارکس ازپرایس اکشن......درفارکس...استفاده از استراتژی پرایس اکشن برای من بیشتر جواب داده...اندیکاتور...توبازه های زمانی مختلف...توفارکس ۲۴ ساعته معمولا...سخته ....من توانایی درکش رو تو زمانهای مختلف ندارم.....الیوت...ولی توپرایس اکشن...عالی میشینه.....درعوض...تکنیکال و کلا اندیکاتور....توبورس بهتر جواب میده.....

نظر

• پیمان
              ستاره دار (1)
              • Sep 2020
              • 782

آرین عزیز
              در خصوص استاپ خوردن که مشکلی نیست.....بازار با عدم قطعیت جلو میره......گاهی بر خلاف تحلیلمان پیش میره و ست کردن استاپ اساسا همانطور که خودتون وارد هستید برای همینه.........در خصوص سیگنال هم خدمتتون عرض کنم که بار زیادی داره و از عهده بنده خارجه..... تحلیل بنده بر اساس پرایس اکشنه (اسمارت مانی) و البته تلفیق با میانگین متحرک و مکدی..........گاهی هم از اندیکاتور دیمارکر استفاده میکنم که با کمک هوش مصنوعی کد نویسیش را در تریدینگ ویو انجام دادم.........در حد سوادم در خدمتم

نظر

در حال کار...
              X