نوســـانات سکــــــــــــه - طــــــلا

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
    شایدم قرمز بشه آخه بورس ماست دیگه وقتی دلار میره بالا قرمز میشه وقتی میره پایین قرمز میشه
    کم کم با این حرفها فکر کنم قرمزته!!!:d
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• Merita
      ستاره دار (4)
      • Jun 2012
      • 389

دلار آمریکا 3550
      هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
        کم کم با این حرفها فکر کنم قرمزته!!!:d
        اره دوباره فولاد رو منفی میدن بعد می بیننن در بورس کالا 20 درصد اومد رو قیمت میپرن تو صف خرید میخرن ..ضرر پشت ضرر ..هم از دلار هم از سهام مثل امروز ..بورس ماست دیگه ..

از فردا سهام باید روزی 8 درصد مثبت بخوره ...

نظر

• قاتل بروسلی
          كاربر فعال
          • Feb 2012
          • 684

حرفای این ..... داره اثر خودش رو از همین الان میذاره.فردا دلار میره بالای 4000.شایدم امروز
          کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
          ندایی آمد که :
          او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
            سکه که خوب داره میاد زیر!!
            میمونه تا ببینیم اقا تو مصاحبه چی میگه!!
            باید نقد بود اولین حرف مشتی که زد بریم رو دلار و سکه!:d
            بچه ها امادیید؟؟؟//:))

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

مارادونا رو ولکنید
              غضنفر رو بچسبید
              شده حکایته دلار تحریماتو ول کنید هر بار ا.ن اومده صحبت کرده دلار رفته بالا
              این سری رفته برای 5000 تومن
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• خوشبخت
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 5464

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                مارادونا رو ولکنید
                غضنفر رو بچسبید
                شده حکایته دلار تحریماتو ول کنید هر بار ا.ن اومده صحبت کرده دلار رفته بالا
                این سری رفته برای 5000 تومن
                کار از غضنفر گذشته!!!
                استاد اسدیو بگیرید!!=))

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

چه نوسانی میده دلار

احمدی نژاد الان داره مصاحبه میده

خدا به داد فردا برسه

اینا با هم کنار نمیان توی کشور نمیتونن با هم کنار بیان

خدا به داد قیمت دلار برسه
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

به لطفه صحبتای ا.ن
                    دلاری که تا ساعتی پیش منفی بود
                    با 100 تومن افزایش به قیمته 3600 تومن رسید
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

قیمت ارز و سکه در بازار دوباره افزایشی شد
                      در همین حال، در بازار آزاد تهران قیمت یورو به 4510 تومان، پوند به 5560 تومان و درهم به 950 تومان رسیده است.

قیمت انواع ارز و سکه در بازار آزاد تهران لحظاتی قبل دوباره روند افزایشی درپی گرفت.

به گزارش مهر، قیمت دلار در بازار آزاد تهران که ساعت 14 امروز سه شنبه تا 3260 تومان کاهش یافته بود، لحظاتی قبل به 3550 تومان افزایش یافت.

در همین حال، در بازار آزاد تهران قیمت یورو به 4510 تومان، پوند به 5560 تومان و درهم به 950 تومان رسیده است.

همچنین قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید که ساعت 14 امروز به یک میلیون و 200 هزار تومان کاهش یافت، لحظاتی قبل به یک میلیون و 350 هزار تومان، طرح قدیم به یک میلیون و 330 هزار تومان، نیم سکه به 665 هزار تومان، ربع سکه به 330 هزار تومان و سکه گرمی به 165 هزار تومان افزایش یافته است.

البته هر گرم طلای 18 عیار هم در حال حاضر به بیش از 131 هزار و 800 تومان رسیده، ضمن اینکه قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی امروز بیش از 1776 دلار است.

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری
                        وزیر اقتصاد امشب به دلایل نوسان قیمت سکه و ارز پاسخ میدهد

خبرگزاری فارس: وزیر اقتصاد و دارایی امشب با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری به نوسانات قیمت سکه و دلار در روزهای اخیر پاسخ میدهد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، سیدشمسالدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشور، امشب -سهشنبه 11 مهر- در گفتوگوی ویژه خبری حاضر میشود.

بنا بر این گزارش، مهمترین سخنان حسینی در این برنامه درباره افزایش قیمت ارز و سکه در روزهای اخیر خواهد بود و گزارشی از فعالیتهای اقتصادی دولت را ارائه خواهد کرد.

وزیر همچین به سوالات مردم در این برنامه پاسخ خواهد داد.

به گزارش فارس، گفتوگوی ویژه خبری هر شب بعد از بخش خبری ساعت 22:30 شبکه دو سیما به روی آنتن میرود.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

دلار دوباره برگشت 3580 ......فرصت خرید هم نمیده مثل اینکه !!!!!!!! البته ما که نمیخریم و نخواهیم خرید ......
                          ///

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

3610 تومن تا بدین لحظه
                            3.7 درصد مثبت

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

احمدی نژاد سیگنال خرید داد.
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

فعالان اقتصادی دولت را کمک کنند/ بخش خصوصی هنرنمایی کند

خبرگزاری فارس:رئیس جمهور با بیان این مطلب که جنگ اقتصادی است و دولت در خط مقدم می جنگد،خاطرنشان کرد: همه کسانی که در عرصه اقتصاد فعالند، الان باید کمک بدهند. بخش خصوصی باید هنرنمایی کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمود احمدی نژاد در ادامه نشست خبری امروز سهشنبه خود اظهار داشت: امروز معادل تاریخ این کشور ظرفیت تولید ایجاد شد. در علم و فناوری به اندازه تاریخ 50 ساله کار علمی شده است و پیشرفت علمی شده است. در عمران و آبادانی، برق، نیرو. 150 میلیارد دلار در این 7 سال در بخش نفت سرمایه گذاری شده است که برای آینده است.

وی افزود: 80 میلیارد دلار در بخش نیرو و سد سازی سرمایه گذاری شده و برای اولین بار در تاریخ کشور یک صندوق توسعه درست کردیم و 40 میلیارد دلار ذخیره کردیم. بعد از انقلاب تمام دولتها همه درآمد ارزی را خرج کردند ما هم میتوانستیم خرج کنیم. ولی من خودم پیشنهاد دادم صندوق توسعه ملی تاسیس شود و تا الان 40 میلیارد دلار برای آینده کشور ذخیره کردیم.

رئیس جمهور ادامه داد: ضمن اینکه ما هر چقدر هم پول خرج کردهایم در بودجه بوده است غیر از بودجه که پولی نیست که دولت خرج کند.

*هر چقدر می خواهید به شخص من بد و بیراه بگویید اما کمک کنید

وی تاکید کرد: همه باید دست به دست همه بدهند زیرا دشمنان چنگ و دندان نشان میدهند و آشکارا تهدید میکنند همه باید با هم باشیم. من دست همه را میبوسم و کوچک همه هستم و از این ها هم گذشتم. هر چقدر دلتان میخواهد به شخص من بد و بیراه بگویید. اما در عمل بیایید و کمک کنید.

احمدینژاد با اشاره به معاون ارزی بانک مرکزی گفت: خانم کیانی راد که معاون ارزی بانک مرکزی است، الان بیاید بگوید که چه گونه دارد کار میکند و چه مشکلاتی در کار دارد. واقعا در حال یک نبرد تمام عیار است. بعضیها متوجه نیستند که وقتی سوئیفت قطع میشود بانک مرکزی تحریم می شود و شبکه بانکی خارج میشود یعنی چه؟اینها متوجه نیستند.

وی افزود: شما فکر کنید در داخل کشور یک تاجری پول دارد اما هیچ بانکی پولش را جابجا نمیکند. چه طور میتواند فعالیت اقتصادی کند با این حال برای واردات کشور رفتهاند و ارز را تامین کردند و تامین هم خواهند کرد. و به لطف خدا دشمن از این عرصه چیزی گیرش نمیاید و از این کاری که کردند پشیمان نیستند.

*کاری جز خدمت به مردم بلد نیستیم

رئیس جمهور تصریح کرد: همه باید کمک دهند اما اگر کمک هم نکنند ما چارهای و راهی جز اینکه بایستیم در این عرصه بلد نیستیم و کاری جز خدمت به مردم بلد نیستیم و میایستیم. اما بالاخره همه باید بیایند زیرا جنگ اقتصادی است و در جنگ همه باید به کسی که در خط مقدم میجنگد کمک کنند و دولت در خط مقدم است. بانک مرکزی در خط مقدم است.

احمدی نژاد تاکید کرد: من نمیخواهم بگویم رئیس کل بانک مرکزی چند پرونده برایش درست شده و باید برود جواب بدهد. همه اینها را میگذاریم کنار. همکاران من در شرایط خیلی سختی کار میکنند. بیایید کمک کنیم تا یک خرده بار زودتر از دوش مردم برداشته شود و الا میشود همه کنار مینشینند و بگویند شد 4 هزار. خب شما چرا گفتید 4 هزار میگفتید 5 هزار. کی دارد آن را درست میکند. شما مقابل آن هستی یا مقابل من؟ من مقابل او هستم و کنار ملت. شماها هم موضعتان را معلوم کنید. شما کدام سمت هستید؟ البته منظورم شخص شما نیست.

*همه بچههای فارس و رئیسشان را هم دوست دارم

رئیس جمهور همچنین خطاب به خبرنگار خبرگزاری فارس که از خدمات صادقانه احمدی نژاد تقدیر کرد،گفت: متشکرم و من شما را دوست دارم و همه بچههای فارس و رئیسشان را هم دوست دارم. اینها یک سخن دوستانه و دلسوزانه است.

احمدی نژاد همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری موج مبنی بر اینکه آقای لاریجانی گفته است مسکن مهرهایی که دولت ساخته چندان مورد استفاده نیست و چندان کارایی ندارد،گفت: ما فکر میکنیم مسکن مهر برای ملت ایران شناخته شده است.

*اگر مسکن مهر نبود یک عقب افتادگی تاریخی داشتیم

وی افزود: برگردیم به سال 86 که اگر مسکن مهر نبود الان وضع مسکن در کشور چگونه بود؟ بالاخره یک عقب افتادگی تاریخی داشتیم و باید جبران شود. من نمیگویم به مسئولین مسکن مهر جایزه بدهید اما تخطئه هم نکنید زیرا مسکن مهر کار بسیار خوبی است. یکی از بهترین کارهایی که هم تولید را فعال کرده و هم مهمترین نیاز ضروری مردم یعنی مسکن را پاسخ داده است. البته هنوز حلقههایش کامل نشده و باید کامل شود.

رئیس جمهور همچنین در خصوص عملکرد اتاق بازرگانی و بخش خصوصی با توجه به راه اندازی شورای گفتگو اظهار داشت: راجع به نهاد خاصی اظهار نظر نمیکنم اما برگردیم به 8 ماه پیش و سال گذشته. خیلیها در کشور ما به دنبال کاهش ارزش پول ملی بودهاند و آن را یک ضرورت میدانستند و تاکید میکردند و فشار میآوردند.

وی افزود: ما داریم که یک نهاد نظارتی به بانک مرکزی نامه نوشته و سؤال کرده که به چه حقی شما قیمت ارز را بالا نمی برید؟ همانها الان سؤال میکنند که چرا بالا رفت؟

احمدی نژاد خاطرنشان کرد: همه کسانی که در عرصه اقتصاد فعالند، الان باید کمک بدهند. بخش خصوصی باید هنرنمایی کند. وقتی که راه بانک دولتی بسته میشود یعنی فرصت برای بخش خصوصی. ما هم فرصت را دادهایم آن طرف. از قبل هم همین طور بود. در اصل 44 هم همین را دنبال کردیم و بیشترین واگذاری را به بخش خصوصی انجام دادهایم. الان هم دعوت میکنم همه بیایند کمک بدهند زیرا عرصه برای آنهاست. فرصتی پیدا شده که تولید و تجارت به طور کامل توسط بخش خصوصی انجام شود. فکر میکنم اتاق بازرگانی میتواند کارهای بزرگترین انجام دهد.

رئیس جمهور همچنین در خصوص اقدامات دولت برای معابر ترددی شهر تهران گفت: در این 7 سال دولت چندین برابر 30 سال گذشته به شهر تهران کمک کرده و این کمکها را ادامه خواهد داد.

وی افزود: دولت به طور مستقیم سرمایه گذاری کرده که تونل 10 کیلومتری به زودی افتتاح خواهد شد و در اختیار شهر تهران و مترو و ترددهای راه آهن قرار میگیرد.

احمدی نژاد ادامه داد: مردم تهران حق زیادی به گردن ایران در انقلاب، بعد از انقلاب، دفاع مقدس دارند و امروز هم همین طور است و ما هر مقدار بتوانیم به مدیریت شهری برای پیشبرد برنامههایش کمک می کنیم و مضایقه نخواهیم کرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: نمونهاش هم این است که در این 7 سال بیش از 4 هزار و 500 میلیارد تومان کمک نقدی به شهر تهران کردیم.

نظر

در حال کار...
                                X