کدام کارگزاری ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamid Broker
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 460

در اصل توسط behzad2007 پست شده است View Post
    سلام دوستان خواستم بدونم کسی با انلاین مفید تونسته عرضه اولیه بگیره یا باید زنگ بزنه اصلا عرضه میدن؟
    سلام دوست گرامی
    من با آنلاین مفید تونستم قچار، شرانل و شپاس بگیرم. شاوان هم اگه قیمتم رو 4 تومن بالاتر زده بودم بهم میرسید
    در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• n@vid
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 289

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
      قطعی سیستم به کارگزاری مربوط نمی شه این نرم افزار مزخرف رایان هم افزا هست که نمیتونه درست ساپورت کنه که متاسفانه کارگزای تامین سرمایه و کارگزاری خود من (سرمایه ملی ) از این نرم افزار استفاده می کنن.
      بله دقیقاً همینطوره
      وقتی متوجه شدم کاری از دست کارگزاری برنمیاد همه معاملاتم رو به کارگزاری مفید منتقل کردم

نظر

• erfanslash
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 762

دوستان کسی اطلاعی داره تو کرج کدوم کارگزاری اعتباری هم کار میکنه؟

نظر

• Smart
          عضو عادی
          • Mar 2013
          • 212

غیر از سامان کدوم کارگذاری ها صفحه آنلاینشون شبیه مفیده ...یعنی نرم افزار تدبیر استفاده میکنن ؟؟ (چون تدبیر واقعا نسبت به بقیه بهتره)

و البته کارگذاری ای که در عرضه اولیه هم عادلانه تر عمل کنه ترجیح داره

ممنون از دوستان پاسخگو

- - - Updated - - -

سلام رفقا

غیر از سامان کدوم کارگذاری ها صفحه آنلاینشون شبیه مفیده ...یعنی نرم افزار تدبیر استفاده میکنن ؟؟ (چون تدبیر واقعا نسبت به بقیه بهتره)

ممنون از دوستان پاسخگو

نظر

• majid2010
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 63

در اصل توسط Smart پست شده است View Post

ممنون از دوستان پاسخگو

- - - Updated - - -

سلام رفقا

ممنون از دوستان پاسخگو
            متاسفانه علیرغم برتری سیستم تدبیر ، اکثر کارگزاریها از رایان استفاده می کنند ! لابد اینجا هم باند بازی است !
            کارگزاری بانک ملت هم با تدبیر کار می کنه .

نظر

• majid2010
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 63

کارگزاریهای اردیبهشت ایرانیان ، صبا تامین ،ساوآفرین ، مبین سرمایه ، بهمن ، بانک دی ، مهر اقتصاد ایران هم با تدبیرپرداز کار میکنند .

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

بنظر من بشینید تو کارگزاری خودتون کار کنید حالشو ببرید
                نمیدونم کدوم عرضه زیاد میده یا کدوم اعتبار میده رو ولش کنید،اگه ادعای کار کردن تو بورس رو دارید همون با پول خودتون کار کنید کافیه
                دوستم اقای کامگار که از قضا اونروز تو رادیو اقتصاد هم دعوتش کرده بودن میگفت تو عمرش عرضه اولیه نگرفته چون عرضه واسه افرادیه که تو بازار ضرر میدن و هیچی از بازار بلد نیستن پس بشینید و با سرمایه خودتون کار کنید و دنبال بهونه نباشید و بیچاره راستم میگفت
                اینارو گفتم فک نکنید خودم عرضه نمیگیرم چون من خودم بشخصه چون خودم شعبه دارم عرضه زیاد میگیرم چون گردش خودم ماهیانه زیاده ولی واسه کسی که گردش کمی داره بیخودی دنبال عرضه نباشه

نظر

• behzad2007
                  عضو عادی
                  • Feb 2011
                  • 78

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
                  سلام دوست گرامی
                  من با آنلاین مفید تونستم قچار، شرانل و شپاس بگیرم. شاوان هم اگه قیمتم رو 4 تومن بالاتر زده بودم بهم میرسید
                  ممنون دوست عزیز از پاسختون احتیاجی نیست زنگ بزنیم کارگزاری خودشون مثلا برای سهم شپاس 400 سهم رو اختصاص میدن دگه من فقط باید دستور رو بدم درسته؟

نظر

• alibati
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 126

دوستان در اخر به این کارگزاری ها رسیدم به نظرتون کدوم رو با سرمایه حدود 5 میلیون انتخاب کنم
                    مفید
                    بانک سامان
                    بانک ملت
                    صبا تامین

همشون با تدبیر کار میکنن
                    حساب من ملت هست می خوام که جوری باشه که با اینترنت بانک بتونم انتقال وجه بدم

نظر

• majid2010
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 63

در اصل توسط alibati پست شده است View Post
                      دوستان در اخر به این کارگزاری ها رسیدم به نظرتون کدوم رو با سرمایه حدود 5 میلیون انتخاب کنم
                      مفید
                      بانک سامان
                      بانک ملت
                      صبا تامین

همشون با تدبیر کار میکنن
                      اگه بی خیال عرضه اولیه و اعتبار هستی ، به نظرم مفید بهتر از بقیه باشه . ولی به نظرم امروز رو نگاه نکن . ممکنه اومدی تو بورس و دیدی استعدادت خوبه و خواستی سنگین وارد بشی و از اعتبار استفاده کنی ... اونوقت از اینکه رفتی مفید ، پشیمون میشی .

نظر

• majid2010
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 63

مفید
                        بانک سامان
                        بانک ملت
                        صبا تامین

همشون با تدبیر کار میکنن
                        اگه بی خیال عرضه اولیه و اعتبار هستی ، به نظرم مفید بهتر از بقیه باشه . ولی به نظرم امروز رو نگاه نکن . ممکنه اومدی تو بورس و دیدی استعدادت خوبه و خواستی سنگین وارد بشی و از اعتبار استفاده کنی ... اونوقت از اینکه رفتی مفید ، پشیمون میشی .

نظر

• alibati
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 126

در اصل توسط majid2010 پست شده است View Post
                          درود
                          ممنون مگه نمیشه کارگزار رو عوض کرد ؟ اینطور که من فهمیدم هر موقع بخوای میشه عوض کرد کارگزار رو ؟

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

مفید
                            بانک سامان
                            بانک ملت
                            صبا تامین

همشون با تدبیر کار میکنن

همه کارگزاری ها در اکثر بانک ها حساب دارن و شما میتونی با همه اونها کارکنی . شما میتونید برای پرداخت راحت تر تا سقف 30 میلیون ریال از طریق دستگاههای ATM استفاده کنید فقط کافیه از هر شماره حسابی که کارگزاری بهتون معرفی میکنه به بانک بری و شماره کارت اون حساب رو بگیری و از طریق دستگهای خودپرداز اقدام کنی. من خودم اینکا رو میکنم.
                            کارگزاری سرمایه گذاری ملی بیشتر با بانک سامان کار میکنه ولی با ملت و سایر بانک ها هم کار میکنه من هم حساب ملت دادم وجوه فروش سهام رو مستقیم میریزه تو حساب ملت ولی من پرداخت ها رو با هر یک از کارت ها به حساب بانک سامانش واریز میکنم. شماره کارت رو از بانک گرفتم و هر دفعه استفاده میکنم. خود کارگزاری شماره کارت رو نداد ولی از بانک گرفتم و اقدام کردم اون هم ایرادی نگرفت.
                            کارگزاری سرمایه گذاری ملی اعتبار نمی ده ، عرضه اولیه نمی ده و من هم میخوام عوضش کنم. از نرم افزار مزخرف رایان هم افزار استفاده میکنه. پیشنهاد میکنم سراغش نرو.
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• majid2010
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 63

درود
                              ممنون مگه نمیشه کارگزار رو عوض کرد ؟ اینطور که من فهمیدم هر موقع بخوای میشه عوض کرد کارگزار رو ؟
                              چرا میشه . ولی تا شما بخواید با کارگزاری جدید آشنا بشید زمان میبره . من خودم چند صد میلیون با مفید کار کردم ولی همش بیخودی شد .

نظر

• majid2010
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 63

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post

همه کارگزاری ها در اکثر بانک ها حساب دارن و شما میتونی با همه اونها کارکنی . شما میتونید برای پرداخت راحت تر تا سقف 30 میلیون ریال از طریق دستگاههای ATM استفاده کنید فقط کافیه از هر شماره حسابی که کارگزاری بهتون معرفی میکنه به بانک بری و شماره کارت اون حساب رو بگیری و از طریق دستگهای خودپرداز اقدام کنی. من خودم اینکا رو میکنم.
                                کارگزاری سرمایه گذاری ملی بیشتر با بانک سامان کار میکنه ولی با ملت و سایر بانک ها هم کار میکنه من هم حساب ملت دادم وجوه فروش سهام رو مستقیم میریزه تو حساب ملت ولی من پرداخت ها رو با هر یک از کارت ها به حساب بانک سامانش واریز میکنم. شماره کارت رو از بانک گرفتم و هر دفعه استفاده میکنم. خود کارگزاری شماره کارت رو نداد ولی از بانک گرفتم و اقدام کردم اون هم ایرادی نگرفت.
                                کارگزاری سرمایه گذاری ملی اعتبار نمی ده ، عرضه اولیه نمی ده و من هم میخوام عوضش کنم. از نرم افزار مزخرف رایان هم افزار استفاده میکنه. پیشنهاد میکنم سراغش نرو.
                                الان کارگزاریها با یه بانک (معمولا ملت یا سامان ) قرارداد دارن و هنگام خرید آنلاین مستقیم پول رو از حسابتون کسر میکنن و احتیاجی به واریز به حساب کارگزاری نیست .

نظر

در حال کار...
                                X