سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ROSEMAN
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 186

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Post
    ۱۳۹۲/۱۰/۱۳, ۱۲:۰۳
    با سلام خدمت دوستان عزيز
    پيرو مطلب بسيار مهم اقا احسان عزيز و همچنين دوستان ديگر كه در اين خصوص عنوان شد قصد دارم به نكنه اي اشاره كنم كه طي ١١ سال كه در بازار سهام فعال هستم به وضوح ديدم و درك كردم...
    در خصوص آفتي كه اقا احسان اشاره كردند و واقعا هشدار بسيار به جايي بود بايد گفت كه غالب شدن اين ديدگاه بر سهامداران اعم از حقيقي و حقوقي، اولين قدم به سمت پديده حبابي شدن قيمت هاست...
    يعني آنقدر انتظارات از سهم بالا رفته و سرمايه ها به سمت ان روانه مي شوند كه عملا ارزش بازار سهم به مراتب بالاتر از ارزش ذاتي شده و عملا هر لحظه امكان فرو ريختن سهم وجود دارد...
    در مرحله بعد به مرور سهامداران پي به اين حباب هاي قيمتي مي برند و تمايل به سمت سهام شركت هاي با نسبت P/E كمتر پيدا ميكنند تا از اين عامل يعني حبابي شدن سهمشان فرار كنند، غافل از انكه اين شيفت كردن ها از سهم حبابي به ديگر سهمها به مرور منجر به حبابي شدن اغلب سهم هاي بازار شده و اين زنگ خطر بسيار جدي براي سهام، سهامداران و بازار سرمايه است...
    اينجاست كه سرمايه ها با اولين شوك هاي ناشي از تركيدن اين حباب ها به سرعت به دنبال بازار هاي جايگزين مي گردند؛ به سرعت سرما يه ها به سوي بازارهاي موازي سرازير مي شوند و اين يعني فرار سرمايه از بازار سهام كه ركن اصلي رونق بازار است.
    لذا دوستان عزيز بعنوان يك دوست كه سرمايه و سود و زيان شما را، سرمايه و سود و زيان خود ميدانم، از دوستان عزيزم تقاضا دارم به تحليل هاي واقعي و مبتني بر منطق توجه كنند و از سرمايه گذاري هاي هيجاني به شدت دوري كنند...
    حساب رشد شاخص در ٢ سال گذشته و حدودا ده سال گذشته را بايد از روند عمومي رشد طي ١٠ سال اخير جدا كنيم...
    حدود ده سال پيش (1383) همانطور كه برخي دوستان اطلاع دارند شاخص كل تا حدود 14 هزار واحد رشد كرد و پس از ان بود كه حباب هاي قيمت يكي پس از ديگري شروع به ريزش كردند شاخص را تا محدوده 8 هزار واحد پايين كشيدند و اين مقدار تا حدود 5 سال پا برجا باقی ماند. به عبارتی از دست رفتن بيش از 40 درصد سرمايه!!! و آن هم برای مدت 5 سال !!!
    دوستان مراقب سرمايه هاي خودتا باشيد و به مطالب افرادي كه با دقت و زحمت تحليل هاي خودشون رو ارائه ميدهند توجه كنيد...
    اميد كه آن شود تا سود دوستان بيش از پيش گردد...
    با عرض سلام خدمت آقا احسان عزیز، جناب شفاف سازی، جناب حیدری و دیگر دوستان محترم

همانطور که 20 روز پیش خدمت دوستان عزیز گفتم لازمه تصمیم گیری صحیح در بازار سرمایه، دوری از هرگونه هیجان و تصمیم گیری عجولانه است.
    دوستان را به سال 1383 ارجاع دادم، سالهایی که "گازلوله" حدود 43000 ریال و "شکربن" حدود 25000 ریال بود !!!
    آن زمان شاخص کل بیش از 40 درصد افت داشت که نسبت به 10 درصد فعلی بسیار بیشتر و ناخوشایندتر بود...
    بنده شخصا درس های بسیار زیادی از آن دوران به یاد دارم که تحمل این روزها را برایم آسانتر کرده...

توصیه اول بنده به دوستانی ست که قبل از سال جاری (حد اقل از سال 1391) وارد بازار شده اند:

از ابتدای سال جاری تا کنون شاخص کل حدود 120 درصد رشد داشته که با این اوصاف اکثر دوستان در سود هستند و روند منفی چند روزه بازار منجر به کاهش سود ایشان شده و در ضرر قرار نگرفته اند و این جای بسی خوشحالیست. لذا واقعا نیازی به این همه عجز و ناله و شکایت که هر روز در تاپیک های مختلف شاهد آن هستیم، نیست و باید صبور بود تا این روند مجددا برگردد. اینگونه مطالب منفی که این روزها زیاد در تاپیک های مختلف شاهد آن هستیم بیش از آنکه مفید واقع شوند، منجر به دلسردی خوانندگان شده و موجبات خروج آنها از این بازار را فراهم حواهد کرد و این یعنی خروج افراد حقیقی که از ارکان اصلی بازار سرمایه هستند.
    لازم به ذکر است اگر حد اقل سود دوستان در این مدت 40 تا 60 درصد هم باشد، باید گفت در هیچ بازار دیگری این بازدهی در طول 10 ماه گذشته نصیب هیچکس نشده است. (البته استثناء همیشه وجود دارد)

توصیه دوم بنده به کسانی ست که طی ماه گذشته و در پی روند رو به رشد بازار وارد شدند و متاسفانه اکثرا بخشی از سرمایه خود را از دست داده اند:

حضور این دوستان باید عرض کنم اولا: ماهیت بازار سرمایه اینگونه است و افزایش و کاهش قیمتها جزء لاینفک این بازار است. لذا باید قبل از ورود میزان ریسک پذیری خود رابسنجید و در صورت تصمیم به ورود، استانه تحمل خود را بالا ببرید. ثانیا": اگر سهمی را با تحلیل درست خریداری کرده اید، استرس و ترس را از خود دور سازید که این امر در صورت عدم توجه شما باعث تصمیمات خلق الساعه بسیار خطرناک (فروش دارایی در صفوف هیجانی و پایین تر از ارزش ذاتی) خواهد شد که عواقب جبران ناپذیری خواهد داشت. و نهایتا" امیدوارم هرچه زودتر این شرایط که منجر به دلسردی ایشان شده برطرف گردد.

همانطور که روندهای صعودی تا ابد ادامه نمی یابند، روند های نزولی نیز اینگونه اند. لذا باز هم خدمت دوستان عزیز عرض میکنم که سهم خود را صرفا بر اساس تحلیل دقیق از حال و آینده خریداری کنید (استراتژی های میان مدت و بلند مدت داشته باشید) و به روندهای هیجانی خرید و فروش سه مهای دیگر اهمیت ندهید، چرا که سهم بنیاد دار و آینده دار حتی در بازار سراسر نزولی هم مقاومت خواهد کرد و پاداش صبر سهامدارانش را خواهد داد.

به امید روزافزونی سود دوستان
    شب خوبی داشته باشید.
    [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

سلام و شب بخير،

ضمن تشكر از دوستان عزيزي، كه در تاپيك قلم مي زنند، دوستان با توجه به اسم تاپيك كه سهام طلايي و استراتژي هاي سودآور در بازار نام گرفته، بيشتر به سهام و استراتژي هاي سودآور پرداخته شود. از قرار دادن خبرها در اين تاپيك براي گم نشدن مطالب دوستان خودداري بفرماييد.

ممنونم.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

سلام شب بخير،

تورم در جامعه به نحو چشم گيري كنترل شده است، از سال آينده برخلاف خيلي ها كه معتقدند، نرخ سود بانكي افزايش مي يابد، معتقدم سود بانكي كاهش خواهد يافت. بسياري از بانكها و موسسات مالي براي پرداخت سودهاي سپرده ها بعضا با مشكلاتي مواجهه هستند، و در صدد هستند، اين نرخ سود را كاهش دهند. بنابراين انتظار مي رود، با كاهش سود بانكي، پي بر اي ميانگين بازار افزايش پيدا كند.

شرايط سياسي به نحو چشمگيري در جهت مثبت در حال تغيير است، از اين مورد نيز نمي توان به آساني چشم پوشي كرد. صنعت خودرو، مي تواند سال آينده با تغييرات بنيادي جدي مواجه شود. گروه خودرو اهرم هاي قوي براي سودسازي بالا دارد، بنابراين بازار نمي تواند صبر كند تا همه اين اتفاقات افتاده و قيمتها افزايش پيدا كند.

گروه سيماني تقريبا 1/3 ارزش جايگزيني خودشون در حال معامله شدن هستند، اين در حاليست كه سال آينده مي توانند سودسازي خوبي با فصل نوين صادرات براي خودشان در پيش داشته باشند.

گروه بانكي، بخصوص سهامي مانند مجموعه پاسارگاد يا پارسيان شرايط نويني را در سال 93 تجربه خواهند كرد.

سهام شاخص ساز همچون اخابر و فارس به نظر بنده ابتداي راه هستند، و انتظار دارم سال 93 كاملا روندشان صعودي باشد. انتظار رشد تند و تيز براي آنها وجود ندارد و در صورتيكه اين رشد تند و تيز باشد مطمينا به ضرر خود سهام و كليت بازار تمام خواهد شد. پتانسيل هاي اين سهام بايد با گذر زمان آزاد شود.

سهام ساختماني بيشترين افت را در گروه هاي بازار شاهد بودند، انتظار صعود تند و تيز برايشان متصور نيست ، اما به نظرم در اين نقطه فروختني نيستند. و حتي مي توان به خريد پله اي و البته سهامداري روي اين سهام فكر كرد.

تك سهامي همچون وپست و حكمت از گروه بانكي، پتاير از گروه لاستيك سازي، شرانل و شپاس از گروه پالايشگاهي، فارس از گروه پتروشيمي، قطعه سازهاي سودده از گروه خودرو، دارويي هاي كمتر رشد يافته، فباهنر و فاسمين از گروه فلزات، سهگمت، سپاها، سفانو از گروه سيماني، وبشهر از گروه غذايي، كنور از بين سنگ معدني ها در اين قيمتها ارزش بررسي جدي دارند.

آينده و چشم انداز بازار به شدت مثبت است، و خريداران برندگان آينده خواهند بود.

موفق باشيد.

نظر

• parvaz
          عضو فعال
          • Feb 2010
          • 555

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
          سلام شب بخير،

تورم در جامعه به نحو چشم گيري كنترل شده است، از سال آينده برخلاف خيلي ها كه معتقدند، نرخ سود بانكي افزايش مي يابد، معتقدم سود بانكي كاهش خواهد يافت. بسياري از بانكها و موسسات مالي براي پرداخت سودهاي سپرده ها بعضا با مشكلاتي مواجهه هستند، و در صدد هستند، اين نرخ سود را كاهش دهند. بنابراين انتظار مي رود، با كاهش سود بانكي، پي بر اي ميانگين بازار افزايش پيدا كند.
          شرايط سياسي به نحو چشمگيري در جهت مثبت در حال تغيير است، از اين مورد نيز نمي توان به آساني چشم پوشي كرد. صنعت خودرو، مي تواند سال آينده با تغييرات بنيادي جدي مواجه شود. گروه خودرو اهرم هاي قوي براي سودسازي بالا دارد، بنابراين بازار نمي تواند صبر كند تا همه اين اتفاقات افتاده و قيمتها افزايش پيدا كند.

گروه سيماني تقريبا 1/3 ارزش جايگزيني خودشون در حال معامله شدن هستند، اين در حاليست كه سال آينده مي توانند سودسازي خوبي با فصل نوين صادرات براي خودشان در پيش داشته باشند.

گروه بانكي، بخصوص سهامي مانند مجموعه پاسارگاد يا پارسيان شرايط نويني را در سال 93 تجربه خواهند كرد.

سهام شاخص ساز همچون اخابر و فارس به نظر بنده ابتداي راه هستند، و انتظار دارم سال 93 كاملا روندشان صعودي باشد. انتظار رشد تند و تيز براي آنها وجود ندارد و در صورتيكه اين رشد تند و تيز باشد مطمينا به ضرر خود سهام و كليت بازار تمام خواهد شد. پتانسيل هاي اين سهام بايد با گذر زمان آزاد شود.

سهام ساختماني بيشترين افت را در گروه هاي بازار شاهد بودند، انتظار صعود تند و تيز برايشان متصور نيست ، اما به نظرم در اين نقطه فروختني نيستند. و حتي مي توان به خريد پله اي و البته سهامداري روي اين سهام فكر كرد.

تك سهامي همچون وپست و حكمت از گروه بانكي، پتاير از گروه لاستيك سازي، شرانل و شپاس از گروه پالايشگاهي، فارس از گروه پتروشيمي، قطعه سازهاي سودده از گروه خودرو، دارويي هاي كمتر رشد يافته، فباهنر و فاسمين از گروه فلزات، سهگمت، سپاها، سفانو از گروه سيماني، وبشهر از گروه غذايي، كنور از بين سنگ معدني ها در اين قيمتها ارزش بررسي جدي دارند.

آينده و چشم انداز بازار به شدت مثبت است، و خريداران برندگان آينده خواهند بود.

موفق باشيد.

یعنی زدی تو هدف واقعا با این قسمت حال کردم نه به خاطر اینکه به مذاقم خوش اومد بلکه به خاطر نوع نگاهت به مسایل که بسیار متفاوت و خلاقانه هست و همچنین تفسیری رو تا حالا از هیچ کدوم از اساتید نشنیدم . نوع نگاهتون واقعا متفاوت
          :.thumbsupsmileyanim
          /:.grlim:./

نظر

• einstein
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 360

به نظر میرسد روز خوبی بود و باید در انتظار رزوهای بهتری بود.باز هم تاکید می کنم اتفاقات یکی دو هفته پیش باعث شد اعتمادی برخی از سهامداران سلب شود و دست سهامداران برای خرید می لرزد.نمی توان انتظار داشت یکباره صف خرید ایجاد شود و برگشت رونق دو سه روزی زما ن می برد.به نظرم خرید پله ای باید در دستور کار قرار گیرد و نباید انتظار اصلاح بیشتری داشت.

نظر

• AkB@R
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 264

طوری شده که مردم با احتیاط و دقت بیشتر خرید میکنند و اعتمادشون به بازار سرمایه کمرنگتر شده. فکر کنم اگه بازار به این منوال پیش بره دیگه شاهد خرید و فروشهای هیجانی نخواهیم بود
              حقوقی ها هم وقتی شاخص نزدیک 90.000 بود دست به نقد شده و بهترین استفاده از این جو رو میبرند. با مقایسه کردن حجم معاملات حقوقی ها زمانی که شاخص کل نزدیک 90.000 بود با این روزها، میتوان به این نکته پی برد.
              بهترین کار در این بازه خرید سهمهای بنیادیه به نظر من.

از دارویی ها سبحان بنیادی قوی داره. با دید سه چهار ماهه خیلی عالیه قیمتش هم تو این روزا مناسبه

اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

سلام،

یه زمانی سکه و دلار چنان بر سر زبانها افتاده بود که سایت Tala.ir رتبه ی دو رقمی پربازدیدترین ها در رنکینگ سایتهای ایرانی را به خود اختصاص داد (پس فیلتر شدن سایتهای مرتبط با اعلام نرخ دلار و طلا مانند geram.com و ....).
                سکه و دلار چنان بر سر زبانها افتاده بود که مسئولان برای جلوگیری از هجوم سرمایه های خرد کلان از بانک و غیره به این بازار دست به هر ترفندی می زدند. از مصاحبه های رئیس کل بانک مرکزی و رئیس جمهور گرفته تا تیترهای روزنامه ها و سایتهای خبری.

یادم میاد در آن زمان رنکینگ سایتهای مرتبط با بورس و مهمترین آنها یعنی TSETMC.com چهار رقمی بود.

اما اکنون رتبه ی TSETMC.com دو رقمی شده است و این نشان از اقبال بی نظیر عموم جامعه به بورس است (از لحاظ تعداد بازدید کننده و دفعات بازدید)

آیا سوای مسائل جنگ قدرت جناحین می توان دلیل افتهای اخیر شاخص را شکستن موج اقبال عمومی و هجوم سرمایه به بورس دانست؟

همانطور که مشاهده می کنیم سایت اخبار لحظه ای طلا و ارز و مرجع قیمت به نسبت گذشته محبوبیت خود را از دست داده است. (رتبه ی 177)

و در عوض سایت مرجع بورس اوراق بهادار (TSETMC.com) بسیار پر مخاطب شده است: (رتبه ی 37)

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• kianoshparsa
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1218

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  با سلام

در این بین فقط غدیر - پارسان - و زیر مجوعه هایشان شیراز - شراز - خراسان - کرماشا - زاگرس - مارون به این قوم از یهود بدتر باج ندادند
                  با سلام وعرض ادب
                  درخصوص مطالب خوبتان باید عرض کنم اصلاح جزء ذات بازار هست واکثر مردم به دلیل اینکه در فقر خاصی به سر میبرند بادید سفته بازی وارد بازار میشند ودر آرزوهای بزرگ قوطه ورند وبا یک نوسان از ترس چوب حراج به مالشان میزنند
                  در مورد پارسان هم فکر کنم قبل از ریزش بزرگ بازار حداقل 50 درصد قیمت رشد خودشو اصلاح کرد درهر صورت خرید های انجام شده در قیمتهای بالاتر نیاز به مدیریت درست داره خیلی از سهامداران که واقعا خودشان را صاحب سبک میدانند دراین بازار و از شدت ترس جزء فروشندگان سهم بودند وبه این جو منفی دامن زدند
                  خدمت یکی از اساتید که میگفت بازار منطقی است این گفته استاد کنی را یادآور شدم که بازار ازما انسانها تشکیل شده و ما همیشه در کارهایمان منطقی عمل نمی کنیم پس باید در انتظار رفتار غیر منطقی بازار باشیم البته این هم حسن خوبی داره به یادداشته باشیم که فنر را وقتی بیش از حد باز کنید شدت جمع شدنش هم خیلی زیاد خواهد شد وهمچنین برعکس اگر بیش از حد جمع شود با شدت بیشتری هم باز خواهد شد

امیدوارم همواره پر سود باشید
                  مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                  kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• djhaji
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 23

دوستان سلام من بترانس دارم میخواستم تحلیل تکنیکالشو بدونم و از راهنمکایی شما استفاده کنم من الان تو ضرر هستم میخواستم خطوط مقاومت و حمایتشو هم بدونم که اگه قراره بیشتر ضرر کنم بیام بیرون از شه

ممنون میشم کمکم کنید

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

سلام وقت بخير.

مثبت كردن بازار براي 4 حقوقي بازار امري سادست. در واقع فعلا سازمان دست نگه داشته است و قصد ندارد بازار را مثبت كند.

بزرگان در دست سازمان مي خواهند ايام عيد، سهامداران در مهماني ها سرهايشان را بالا بگيرند و ايام خوبي داشته باشند!

B-)

موفق باشيد.

نظر

• مدیر نظارت
                        ناظر کل سایت
                        • Feb 2011
                        • 159

درود

ارسالهای نامرتبط به تاپیک "جو بازار" منتقل شد.

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                        سلام و شب بخير،

ضمن تشكر از دوستان عزيزي، كه در تاپيك قلم مي زنند، دوستان با توجه به اسم تاپيك كه سهام طلايي و استراتژي هاي سودآور در بازار نام گرفته، بيشتر به سهام و استراتژي هاي سودآور پرداخته شود. از قرار دادن خبرها در اين تاپيك براي گم نشدن مطالب دوستان خودداري بفرماييد.

ممنونم.
                        با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• za_trader
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1456

در اصل توسط djhaji پست شده است View Post
                          دوستان سلام من بترانس دارم میخواستم تحلیل تکنیکالشو بدونم و از راهنمکایی شما استفاده کنم من الان تو ضرر هستم میخواستم خطوط مقاومت و حمایتشو هم بدونم که اگه قراره بیشتر ضرر کنم بیام بیرون از شه

ممنون میشم کمکم کنید
                          خط روند صعودیش رو شکونده ، ولی همچنان در کانال صعودی قرار دارد ، امروز به کف کانال برخورد کرده ، باید دید چه میکند.
                          حمایتهاش هم در شکل معلومه.
                          ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

سلام عصر بخير،

متاسفانه بازار از حالت تعادل خارج شده و اين وسط همه سهامداران جز، كه سرمايه هايشان را به اميد و آرزوي به بورس آورده اند، شاهد آب شدن سرمايه هايشان هستند. اين وسط قيمت سهام تمامي شركتها به دلايل درونزايي سازماني در حال نزول قيمتي هستند. بنده دليل اصلي اين ريزش غيرمعمول را دستكاري سازمان در نحوه معاملات و نحوه معاملات شركت مپنا و گروه ساختمان مي دانم، چيزي كه متاسفانه در برنامه ديشب توسط رييس بورس تكذيب شد! تصميماتي هرچند درست اما نابجا، مثل انتقال 14 شركت بازار پايه به بازار توافقي شروع كننده اين روند بود. بزرگترين اشتباه نيز نشان دادن معاملات بازار پايه توسط سايت tsetmc بود.

نگراني همه قابل درك است، بنده هم كاملا نگران هستم. متاسفانه در گروه ساختمان قيمتها نصف شده است و بيشترين زيان را به سهامداران وارد كرده است، و البته كسي هم پاسخگو نيست. گروهي كه در دو سال اخير، به سهامداران خودش نيز سود مناسبي نداد. با مستقر شدن ليدرهاي سابق اين گروه در سازمان، اين گروه به اكثريت سهامداران و نوسانگيران و كليت بازار ضربه بدي زدند، كه برگشت اعتماد آن نياز به گذشت زمان دارد. گروهي كه حقوقي هاي بي خردي در آن مستقر هستند، را بايد دور و برش را خط كشيد.

شاخص به هيچ وجه نشان دهنده، افت بازار نيست. مپنا حدود 23%، مخابرات بيش از 25% و ديگر سهام شاخص ساز و متوسط بازار بالاي 20% افت كرده اند، اما شاخص كمتر از 9% كاهش داشته است. اصلاح فرمول شاخص در اين برهه مي تواند بازگشت بازار را سريع تر كند.

تقريبا هيچ كس منكر مافيا در بازار بورس نيست، بازار را خيلي وقت براي اصلاح و مفت خري در نظر گرفته بودند، كه به دليل هجوم نقدينگي اين امر ناكام ماند. اما به نظرم فروش هاي هيجاني اين روزها در بسياري از سهام و غير طبيعي بودن روندها كه بر كسي پوشيده نيست، از اين مافيا آب مي خورد.

اگرچه نگرانم، اما اميدوارم كه بازار طي روزهاي آينده تعادل پيدا كزده و بر روند تعادل قرار گيرد. انتظار رشد تا انتهاي بهمن ماه را ندارم. اگر اين تعادل و اعتماد در بهمن ماه باز گردد. اسفند خوبي خواهيم داشت و به استقبال عيد خواهيم رفت.

بالشخصه در اين قيمتها و در اين بازار يك سهم نخواهم فروخت، و اكثرا در طي معاملات روند بازار را دنبال نمي كنم (البته چيزي ندارد، براي دنبال كردن غير از صف فروش!)

از واكنش هاي هيجاني در اين مقطع از بازار به شدت بپرهيزيد و بدانيد كه قيمتهاي فعلي را حقيقي هاي با ديد كوتاه مدت تعيين مي كنند. بنابراين در ميان مدت سهام بنيادي به قيمتهاي قبلي خود بر خواهند گشت. با دنبال نكردن بازار به ساير امور زندگي شخصي خودتان مشغول شويد، تنها دو هفته خودتان را از بازار دور كنيد، همه چيز درست خواهد شد.

موفق باشيد.

نظر

• tvihn
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 312

سلام
                              دوستان به نظرتون بهترین سهام پتروشیمی یا شرکتهای سرمایه گذاری مرتبط با پتروشیمی برا ورود با دید میان مدت کدومه اگه ممکنه حد ضرر و تارگت هم لطف کنین ممنون

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
                                سلام
                                دوستان به نظرتون بهترین سهام پتروشیمی یا شرکتهای سرمایه گذاری مرتبط با پتروشیمی برا ورود با دید میان مدت کدومه اگه ممکنه حد ضرر و تارگت هم لطف کنین ممنون
                                سلام دوست عزيز،
                                تا مشخص نشدن قيمت گاز، از ورود به پتروشيمي ها خودداري كنيد.
                                موفق باشيد.

نظر

در حال کار...
                                X