پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
با سلام
بازار داره یواش یواش به هوش می اید
فقط وفقط سهام بنیادی افت کرده بخرید
شپاکسا :
در یکی دوماه اخیر معرفی شد بارها گفتیم 300 % افزایش سرمایه از انباشته ولی بازار گوش نکرد
خوب نتیجه چی شد
سهام غیر بنیادی 40-50 % افت کرد شپاکسا به قمتش خودش برگشت و تازه صف خرید هم شد.
الان تو این بازار هر کی بتونه سرمایه اش حفظ بشه برنده است تازه چه برسه سهمش صف خرید بشه
پارسان - غدیر - کرماشا - شیراز - شیراز
بارها به عنوان سهم بنیادی معرفی شدند
تو این دو هفته از طوفان ریزش در امان بودند تازه پارسان یه 7-8% هم رشد کرده هرچند من این سهم رو فروختم
معاملات نیم ساعت آخر بازار نشان داد:
بعد از مجموعه غدیر بعضی گروه ها دارند راهشون رو از بقیه بازار جدا می کنند
خیلی از این گروه ها در نیم ساعت آخر در مثبت قیمتی فردا معامله شدند هر چند به این بازار بی رحم اصلا" و ابدا هیچ اطمینانی نیست
دوستان عزیز هر سهمی که صفش فروشش جمع شد فوری وارد نشوند
بعضی از این سهم ها باید اصلاح اساسی بشوند
سهام بنیادی وقتی داره صفش جمع می شه به عنوان پله اول دوستان می توانند خرید بکنند
خرید در بعضی از این سهم یعنی 20-30-40% جلوتر از کسانیکه دو سه هفته پیش خرید کردند
برای فروش سهمشون التماستون می کنند چند وقت دیگه برای خرید همان سهم شما التماس خواهید کرد
کاما را التماس می کنند 1200 بخرید آماده آماده است با فشردن یک دکمه خرید می شه تمام
چند هفته پیش در بالای 1500 تومان در 3% مثبت ما التماس می کردیم فورا" 10 تا اردر با اختلاف 1 ریال می امد بالای ما
خدایا اونا کیا بودند و فروشندگان امروز کیا هستند
فاسمین در 910 به قید فوریت 1,500,000 تا صف فروش شد در بالای 1000 مجدد برای خرید التماس بکنند
ثشرق در 350 ثباغ در 500 ثغرب در بالای 400 خریداران دیوانه بار می خریدند هیچ چیزی جلودارشان نبود برای خرید انسانیت و اخلاق را زیر پا می گذاشتند
حال بعد از 50% افت ثباغ در 300 تومان فروشندگان قسم خورده صفوف 10 میلیونی درست کرده اند اینا تا سهمشون فروش نره دست بردار نیستند قیمت سهم براشون اصلا" مهم نیست بگو 100 تومان اون 10 میلیون خواهند فروخت و اگر سهمشون با ضرر سنگین فروش بره چه حالی خواهند کرد شب از خوشحالی خوابشون نمی بره خدایا اینا دیگه چه ملتی هستند
بازار باید به این صف های فروش ادامه بده تا معلوم بشه بازار سهام بچه بازی نیست
سهم خوب و بد باید معلوم بشه
سهام بنیادی و سهام سفته بازی باید از هم جدا بشه
بری این حقوقی ها هم واقعا" متاسفم
لجبازی با یک مدیر
اینم یک نوع بچه بازی است
من تمام سهام بازار رو صف فروش می کنم تا پوز یک نفر رو به خاک بمالونم =آخر کوته فکری
خدایا همه ماها رو به راه راست هدایت کن
با سلام
بازار داره یواش یواش به هوش می اید
فقط وفقط سهام بنیادی افت کرده بخرید
شپاکسا :
در یکی دوماه اخیر معرفی شد بارها گفتیم 300 % افزایش سرمایه از انباشته ولی بازار گوش نکرد
خوب نتیجه چی شد
سهام غیر بنیادی 40-50 % افت کرد شپاکسا به قمتش خودش برگشت و تازه صف خرید هم شد.
الان تو این بازار هر کی بتونه سرمایه اش حفظ بشه برنده است تازه چه برسه سهمش صف خرید بشه
پارسان - غدیر - کرماشا - شیراز - شیراز
بارها به عنوان سهم بنیادی معرفی شدند
تو این دو هفته از طوفان ریزش در امان بودند تازه پارسان یه 7-8% هم رشد کرده هرچند من این سهم رو فروختم
معاملات نیم ساعت آخر بازار نشان داد:
بعد از مجموعه غدیر بعضی گروه ها دارند راهشون رو از بقیه بازار جدا می کنند
خیلی از این گروه ها در نیم ساعت آخر در مثبت قیمتی فردا معامله شدند هر چند به این بازار بی رحم اصلا" و ابدا هیچ اطمینانی نیست
دوستان عزیز هر سهمی که صفش فروشش جمع شد فوری وارد نشوند
بعضی از این سهم ها باید اصلاح اساسی بشوند
سهام بنیادی وقتی داره صفش جمع می شه به عنوان پله اول دوستان می توانند خرید بکنند
خرید در بعضی از این سهم یعنی 20-30-40% جلوتر از کسانیکه دو سه هفته پیش خرید کردند
برای فروش سهمشون التماستون می کنند چند وقت دیگه برای خرید همان سهم شما التماس خواهید کرد
کاما را التماس می کنند 1200 بخرید آماده آماده است با فشردن یک دکمه خرید می شه تمام
چند هفته پیش در بالای 1500 تومان در 3% مثبت ما التماس می کردیم فورا" 10 تا اردر با اختلاف 1 ریال می امد بالای ما
خدایا اونا کیا بودند و فروشندگان امروز کیا هستند
فاسمین در 910 به قید فوریت 1,500,000 تا صف فروش شد در بالای 1000 مجدد برای خرید التماس بکنند
ثشرق در 350 ثباغ در 500 ثغرب در بالای 400 خریداران دیوانه بار می خریدند هیچ چیزی جلودارشان نبود برای خرید انسانیت و اخلاق را زیر پا می گذاشتند
حال بعد از 50% افت ثباغ در 300 تومان فروشندگان قسم خورده صفوف 10 میلیونی درست کرده اند اینا تا سهمشون فروش نره دست بردار نیستند قیمت سهم براشون اصلا" مهم نیست بگو 100 تومان اون 10 میلیون خواهند فروخت و اگر سهمشون با ضرر سنگین فروش بره چه حالی خواهند کرد شب از خوشحالی خوابشون نمی بره خدایا اینا دیگه چه ملتی هستند
بازار باید به این صف های فروش ادامه بده تا معلوم بشه بازار سهام بچه بازی نیست
سهم خوب و بد باید معلوم بشه
سهام بنیادی و سهام سفته بازی باید از هم جدا بشه
بری این حقوقی ها هم واقعا" متاسفم
لجبازی با یک مدیر
اینم یک نوع بچه بازی است
من تمام سهام بازار رو صف فروش می کنم تا پوز یک نفر رو به خاک بمالونم =آخر کوته فکری
خدایا همه ماها رو به راه راست هدایت کن
نظر