سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شهراد
    عضو عادی
    • Aug 2011
    • 127

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
    سلام و عصر بخير....

بازار مثبت ناشي از خبرهاي خوب سياسي امروز ادامه داشت، و به نظر مي رسد روند شاخص تا اعداد بالاي 100.000 تا انتهاي امسال برسد. از بحث شاخص كه بگذريم، نگاهي به گروه ها بياندازيم:

گروه سيمان:

گروه سيمان در حال عبور از مرز اخطار بود، و روند اصلاحي كنوني مي بايست براي افزايش روند قيمتها آتي و واقعيتهاي موجود انجام مي گرفت. حاميان سشرق و سپاها هيچ گونه هيجاني براي خريد ندارند و ترجيح مي دهند، سهم بيشتري در زمان بيشتر جمع كنند. ستران به قيمتهاي ارزنده اي رسيده است و مي توان به فكر خريد پله اي در اين قيمتها سيماني ها انديشيد.

گروه كاشي و سراميك:

به نظر بازگشايي هاي همچون كترام در امروز بايد براي اين سهام بايد اتفاق بيفتد، تا معامله سهام روان شود. هرچه سهامي مثل كپارس با رشد 3 برابري هنوز نيز حقوقي مايل به عرضه نيست.
    بايد بازگشايي هاي كاصفا، كنيلو و كهرام نيز در بعد از مجمع نيز براي خريد مد نظر قرار گيرد.

گروه قند و شكر:

در اين گروه قشرين رو مجددا در افت اضافه كردم و فعلا با سهم هستم. روند گروه با گزارشهاي خوب شركتها و آينده خوب اين سهام بهتر خواهد شد.

يك سهم خوب و بنيادي و پتانسيل رشد مناسب (حتي شارپ) هم خدمت دوستان براي بررسي معرفي كنم.

شلعاب:

اين سهم در صنايع بالا دستي كاشي و سراميك قرار دارد و مواد اوليه كاشي و سراميك را توليد مي كند.
    اين سهم با سرمايه 3.5 ميليارد توماني، مقدار 77 ميليارد تومان فروش دارد!! افزايش نرخ فروش به اندازه 10% مي تواند سود شركت را به 300 تومان برساند. در نتيجه اين سهم مي تواند روندي مثل سهم كخاك رو طي كند، اما بلند پروازي نكنيم، بگذاريم روند سهم طبيعي پيش رود، اما معاملات امروز سهم نيز مشكوك بود. حدس خودم اين است، فروش امروز حقوقي ها به كد شخصي ها بوده است.

موفق و پرسود باشيد.
    احسان عزیزم
    نحوه معاملات قشرین نشان می دهد که در این گروه از بقیه یک سر و گردن بالاتر است .... مثل همیشه انتخابهات عالیه ... تبریک میگم ....
    و ناراحتم که نتوانستم قشرین 620 تومنی را بخرم ..... از دستم پرید....
    البته بگم اگه این گروه مدتی روندش خنثی بشه و از این تب و تاب خارج بشه براش بهتره ..
    امروز تاپیکو و اخابر خریدم ... پتایر هم به قصد نوسانگیری از 570 تومن دارم ...
    تایرا را که 370 خریده بودم 428 تقدیم حقوقی کردم ...

نظر

• NICOLE
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 523

سلام جناب احسان ممنون از تحليل هاتون براي روزهاي آتي چه سهم هايي رو در نظر داشته باشيم ؟
      بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
        سلام جناب احسان ممنون از تحليل هاتون براي روزهاي آتي چه سهم هايي رو در نظر داشته باشيم ؟
        سلام

سهام زير را در واچينگ ليست خودتون قرار داده و مي تونيم در بهترين نقطه وارد شويم:

قشرين

شلعاب

اخابر

شمواد

همگي به ديد ميان مدت
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• آذرآبادگان
          کاربر فعال
          • Dec 2012
          • 1140

با سلام خدمت احسان گرامی
          1- با توجه به اینکه فعلا هیچ کدام از سهام ارزنده گروه کاشی فرصت ورود نمی دهند
          آیا در این قیمتها خرید کترام را قابل توجیه می دانید ؟
          2- با توجه به اینکه گزارشات عالی سبجنو و سخاش و نیز متوقف شدن سقائن و سمازن
          برای تعدیل ، امروز جرقه بازگشت سیمانیها را زد از نظر شما کدام نماد در قیمتهای فعلی
          ارزنده تر است ؟
          در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
            با سلام خدمت احسان گرامی
            1- با توجه به اینکه فعلا هیچ کدام از سهام ارزنده گروه کاشی فرصت ورود نمی دهند
            آیا در این قیمتها خرید کترام را قابل توجیه می دانید ؟
            2- با توجه به اینکه گزارشات عالی سبجنو و سخاش و نیز متوقف شدن سقائن و سمازن
            برای تعدیل ، امروز جرقه بازگشت سیمانیها را زد از نظر شما کدام نماد در قیمتهای فعلی
            ارزنده تر است ؟
            سلام بر آذرآبادگان عزيز
            1- كترام هم روند افزايش سودآوري خوبي خواهد داشت، اما به نظرم بين 250 تا 350 نوسان خواهد داشت و انتظار رشد چند برابر را در حال حاضر نبايد از آن داشت. به نظرم بازگشايي كاصفا، كنيلو و كچيني و كهرام هم مي تواند موقعيت مناسبي براي ورود به گروه كاشي باشند.

2- گروه سيماني، كاملا مشابه گروه كاشي و سراميك است. با اين تفاوت كه گروه سيماني، سهام زيادي براي ورود و خروج با تعداد مناسب سهم دارد. به نظر استارت اين گروه، اين هفته شروع خواهد شد. به شخصه سيمان سپاهان را تا اعلام سود 93 كه تا چند ماه ديگر خواهد بود، نگه خواهم داشت. به نظرم سيمان سپاهان در ميان مدت قيمت 400 تومان الي 500 تومان را خواهد ديد. سيمان سپاهان از نظر داشتن بازيگر روي سهم مطمين است.

موفق باشيد.

نظر

• saber789
              عضو عادی
              • May 2013
              • 97

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
              سلام

سهام زير را در واچينگ ليست خودتون قرار داده و مي تونيم در بهترين نقطه وارد شويم:

قشرين

شلعاب

اخابر

شمواد

همگي به ديد ميان مدت
              من 3 روز است در صف خرید اخابر هستم و هنوز موفق به خرید نشدم

من تازه کارم میان مدن چند ماه میشه؟

نظر

• einstein
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 360

در اصل توسط saber789 پست شده است View Post
                من 3 روز است در صف خرید اخابر هستم و هنوز موفق به خرید نشدم

من تازه کارم میان مدن چند ماه میشه؟
                صبح که راحت گیر میومد.من خودم به اخابر اعتقاد دارم ولی اخابر سهم بلند مدتیه و نباید انتظار بالایی در کوتاه مدت ازش داشته باشید.

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

سلام

شنبه كه لعابيران (شلعاب) خدمت دوستان در قيمت 700 تومان معرفي شد، كد به كد حقوقي به حقيقي در روز يكشنبه نيز ادامه پيدا كرد. مبلغ فروش شركت براي سال مالي 92 حدود 76 ميليارد تومان در نظر گرفته شده است، و اين به نسبت سرمايه 3.5 ميليارد توماني قابل توجه است. تعداد سهام كم شركت، باعث خواهد شد كوچكترين افزايش نرخ فروش محصول تغيير شديدي در افزايش سودآوري شركت داشته باشد. بنابراين اينگونه شركتها قابليت اين را دارند، كه پي بر اي بالاي (بين 8 الي 12) داشته باشند.

توجه داشته باشيد، افزايش 10% مبلغ فروش حداقل 150 تومان به سود شركت اضافه خواهد كرد. يعني سود شركت به 270 تومان مي رسد پي بر اي 6 به آن بدهيم، قيمت سهم به بالاي 1600 تومان مي رسد. با توجه به رشد بازار به نظرم استراتژي خريد سهام كمتر رشد يافته و بنيادي و شركتهاي كه توانايي افزايش سودآوري در آينده داشته باشد، بايد مورد توجه قرار داشته باشد.
                  فعلا با شلعاب تا اهداف مد نظر خواهم ماند، از ديدگاه من، قيمت زير 800 تومان فرصت خريد سهم است.

از گروه قندي نيز با قشرين تا آمدن خبرهاي افزايش رسمي قيمت شكر، فروش زمين هاي شركت و افزايش سرمايه 300% از محل تجديد ارزيابي دارايي ها خواهم ماند.

در بازار رو به رشد، جابجاي سهام تنها به نفع كارگزاري تمام خواهد شد مگر در مواقعي كه شرايطي بهتري تشخيص دهيم.

موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام ظهر بخير

ديروز و امروز شاهد بازگشايي مناسب دو سهم از گروه كاشي و سراميك (كهرام و كسعدي) را شاهد بوديم، روندي كه از ارديبهشت امسال كم يا بيش شروع شد. در مجموع با توجه به تعداد سهام شناور كم شركتهاي اين گروه پتانسيل افزايش قيمتي بيشتر و با ثبات تري نسبت به ديگر گروه ها برخوردار هستد. همچنان سهامداري در اين گروه توصيه مي شود.

شاخص صنعت كاشي و سراميك از 841 (ارديبهشت 92) به 1484 (مرداد 92) رسيده است، حدسم اينگونه است، كه انتهاي مهر شاخص گروه كاشي و سراميك به 2000 خواهد رسيد و اين به معناي بيش از 50% رشد از نقطه فعلي است.

گروه سيماني، ورود نوسانگيران و هيجان زده ها باعث روند متعادل و تا حدودي منفي سهام شده و در صورت خروج اين عده كه مدتي طول خواهد كشيد، نمي توان از اين گروه انتظار رشد شارپ را داشت. به نظر مي رسد، رشد شارپ اين گروه همراه با خبرهاي بنيادي باشد.

امروز روند شلعاب هم جالب بود، خريدار مايل به خريد است، اما باهيجاني كردن سهم مخالف است و در پي خريد سهم در قيمتهاي مناسب است. بازيگر سهم بنيادي شلعاب بورسيران است، كه بازيش را خوب بلد هست. هرچند اين سهم بدون بازيگر به اهداف خوبي خواهد رسيد. بازار بسيار باهوش و زيرك است، و سهم بنيادي را خيلي خوب شناسايي خواهد كرد.

بازار بدون پالايشگاهي ها به راه خود ادامه مي دهد. متاسفانه ابهامات در اين گروه سود اين شركتها را به شدت تحت تاثير قرار خواهد داد. اميدوارم در اين بين سهامدار جز آسيبي از اين تصميمهاي مديريتي دولتي نبيند.

موفق باشيد.

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

سلام احسان جان
                      شمواد رو چطور میبینی؟
                      چند روزه سهامدارای عمده بدجوری روند سهمو خراب کردند

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                        سلام احسان جان
                        شمواد رو چطور میبینی؟
                        چند روزه سهامدارای عمده بدجوری روند سهمو خراب کردند
                        سلام
                        فعلا با توجه به توجه عرضه حقوقي بايد كمي براي رشد شمواد و خريد در نقطه مناسب صبر كرد.
                        موفق باشيد.

نظر

• meysam4950
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 117

سلام نظرتون در مورد فولای و دابور چیه؟

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

در اصل توسط meysam4950 پست شده است View Post
                            سلام نظرتون در مورد فولای و دابور چیه؟
                            سلام.
                            فولاي براي نگهداري در ميان مدت مناسب است. در مورد دابور نظر خاصي ندارم.

نظر

• mahdavi1
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 119

سلام. نظرتون در مورد وصنا و ذوب چیه؟

نظر

• under line
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 137

سلام نظرتون راجع به وساپا خوارزم خودرو چيه و نهايت شاخص هرکدوم رو چقد ميبينيد
                                [SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X