کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
دوستان در مورد دکیمی نظرتون رو میخواستم
با تشکر
در تایم فریم هفتگی دکیمی تقریبا 3 ماه پیش روند نزولی خودش رو شکونده و روند کلی صعودی هستش
در تایم فریم روزانه فردا به خط روند rsi خودش برخورد میکنه همچنین به حمایت فیبوی 38.2 % برخورد کرده و به نظر من فردا یا پس فردا متعادل میشه ،
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
سلام سهام عرضه اولیه حق کارگزار هست یا حق سهامدار؟
بارها کارگزار سهام عرضه اولیه به سهامدارها نمیده یا کم میده
میشه دراین مورد به سازمان بورس شکایت کرد؟
سلام اقا احسان و دوستان گرامی
خوبین
ببخشید که مزاحم شدم
من تازه وارد بورس شدم و زیاد وارد نیستم
یه سوالی داشتم
ایا شپاکسا را باید بخاطر افزایش سرمایه بخریم یا بفروشیم؟
اصلا افزایش سرمایه خوبه؟
یا افزایش سرمایه 500% آس پ
باید چیکار کنیم؟
لطفا یه توضیح کامل بدهین
متشکرم
سلام آقا احسان
میشه در مورد دفارا خیال مارا راحت کنید؟
با توجه به افزایش سرمایه چطور صف فروش شده در حالی که اکثر دارویی ها + هستند؟گزارشش خوب نبوده؟ خبری چیزی دارن ملت؟
توصیه شما نگهداری و رفتن به مجمع افزایش سرمایه ست؟
سودی که ممکنه تو این مجمع و پس از آن داشته باشه بهتره یا اینکه خارج شیم و سهام تازه استارت زده مثل ثباغ،فاسمین،فباهنر رو بگیریم؟
به نظرتون اولین پیشبینی سهم چه طور خواهد بود و بعد افزایش قیمت سهم رشد میکنه یا مثل غبشهر میشه؟
سلام اقا احسان
اقا احسان نظر تان در مورد پارسان بفرمایید؟
در بازار منفی پارسان باز مثبت هست
ایا پارسان سهم بنیادی و مطمنی است؟
ممنونم
سلام دوست عزيز،
پارسان سهم بنيادي و مطمينيست. اما اگر بازار را رصد مي كنيد، سهام با روند رشد بهتر و بنيادي خوب نيز وجود دارد، كه مي توان با پارسان تعويض نماييد.
موفق باشيد.
سلام اقا احسان و دوستان گرامی
خوبین
ببخشید که مزاحم شدم
من تازه وارد بورس شدم و زیاد وارد نیستم
یه سوالی داشتم
ایا شپاکسا را باید بخاطر افزایش سرمایه بخریم یا بفروشیم؟
اصلا افزایش سرمایه خوبه؟
یا افزایش سرمایه 500% آس پ
باید چیکار کنیم؟
لطفا یه توضیح کامل بدهین
متشکرم
سلام بر شما،
بله، در مجموع برآيند افزايش سرمايه براي يك شركت مثبت خواهد بود. سرمايه جذب شده از افزايش سرمايه مي تواند براي كاهش هزينه هاي مالي و يا افزايش توليد يا طرح هاي توسعه جديد مورد استفاده قرار بگيرد. شركت در افزايش سرمايه مستلزم ديد ميان مدت و بلند مدت است. به نظرم شركت در مجمع عادي و فوق العاده شپاكسا گزينه بدي نيست. در مورد آ.س.پ نظر خاصي ندارم.
موفق باشيد.
سلام آقا احسان
میشه در مورد دفارا خیال مارا راحت کنید؟
با توجه به افزایش سرمایه چطور صف فروش شده در حالی که اکثر دارویی ها + هستند؟گزارشش خوب نبوده؟ خبری چیزی دارن ملت؟
توصیه شما نگهداری و رفتن به مجمع افزایش سرمایه ست؟
سودی که ممکنه تو این مجمع و پس از آن داشته باشه بهتره یا اینکه خارج شیم و سهام تازه استارت زده مثل ثباغ،فاسمین،فباهنر رو بگیریم؟
به نظرتون اولین پیشبینی سهم چه طور خواهد بود و بعد افزایش قیمت سهم رشد میکنه یا مثل غبشهر میشه؟
سلام بر شما،
دفارا از جمله سهامي بوده كه كمترين افت را در بازار منفي اخير كرده است. سهم از هر نظر مطمين براي سرمايه گذاري ميان مدت و بلند مدت است. بنده با سهم به مجمع خواهم رفت.
شركت جا براي تعديل سودهاي مناسبي، هم براي امسال و هم سال آينده دارد. دفارا را در سبد ميان مدت يا بلند مدت خود قرار بدهيد. احتمال زياد از بازار و كوتاه مدت بازدهي بيشتري نصيب شما مي كند.
موفق باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
تكادو سهمي پر ريسك!!!
شايد نتوان از ظلمي كه در حق بسياري از سهامداران وكادو شد، گذشت. اما اميدوارم اين شركت با اين پرتفوي ارزشمند به جايگاه واقعي خود برسد.
امروز روي 316 تومان وكادو خريدم. به نظر انتقال از حقوقي به حقيقي هاي خودي بود، كه بنده هم از اين فرصت استفاده كردم. اين سهم آنقدر ارزشمند است، كه مي توان با سهم به بازار توافقي هم رفت، هرچند اين بازار براي بنده ترسي ندارد. بلكه شيوه معاملات متفاوت است. شما به ارزندگي سهم نگاه كنيد، نه بازار معاملاتي سهم. از طرف ديگر، حدس بنده آنست شايد يكي از دلايل اين انتقال شناور پايين است، كه با فروش حقوقي به حقيقي هاي خودي مي خواهند شرايط ماندن در بازار پايه را براي سازمان فراهم كنند. به نظرم اين سهم اگر مديران شفاف سازي بيشتري انجام دهند، سهم به جاي انتقال به بازار توافقي به بازار فرابورس خواهد رفت.
در مجموع به اين نتيجه رسيدم اين سهم در اين بازه قيمتي ارزشمند براي خريد، چه كوتاه مدت، چه ميان مدت و بالخصوص بلند مدت مي باشد.
موفق باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر