سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد جمالی
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 69

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

سلام به همه
    از طرف خودم به سهام دارای کاذر تسلیت میگم ایشالا هرچه زودتر ضررشان جبران بشه من خودم ندارم ولی واقعا ناراحت شدم امروز اینطوری شد

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام

اول از همه سالروز تولد دوست خوب و عزیزمون اقا احسان تبریک می گویم و امیدوارم سالیان سال در کنار خانواده خود زندگی گرمی داشته باشند.

دوم اگر دوستان عزیز موافق باشند هر کدام از کاربران عزیز یه توصیفی کوتاه از زندگی شخصی شون رو در تایپیک قرار بدهند تا در روزهای سرد بورسی روابط دوستانه کابران گرمتر بشه
      مثلا" از همین اقا احسان شروع بشه
      چند سالشونه - مجرده یا متاهله - زادگاهش کجاست - اگر متاهله چندتا بجه داره - تحصیلاتش چیه - الان کجا زندگی می کنه و...

سوم اینکه از همه دوستان عزیز در تمام تایپیک ها خواهش می کنم بخاطر سهام و بورس به همدیگر بی احترامی نکنند تو سایت همسایه از کلمات بسیار زشتی استفاده می کنند
      از گفتن کلماتی که طعنه و کنایه درش است یا استفاده از افعال معکوس اجتناب نمایند
      در بورس که همه دارند ضرر می کنند لااقل در اخلاق بازنده نباشیم

چهارم اینکه حتما" خیلی از دوستان متوجه دستکاری شاخص شدند فقط کافیه قیمت های 15 دی را بالاترین مقدار شاخص بوده با الان مقایسه کنید بعد متوجه می شوید که شاخص حداقل باید 25 % پایین می امد
      قیمت سهم شاخص ساز نشون می ده که همه این سهم ها بالاتر از 15 % افت داشتند
      قیمت برخی از سهام شاخص ساز بغیر از اونایی که نام بردم در 15 دی 92 توجه کیند
      کگل 1300 کچاد 1000 وتوشه 530 خساپا 230 خزامیا 231 اخابر 350 خودرو 400 و....
      و با قیمت های الان مقایسه کنید
      شاخص را الکی بالا نگه داشتند تا گند و افتضاح خوشون نمایان نشه
      شاخص واقعی الان باید زیر 66000 واحد باشه

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

احسان جان تولدت مبارک باشه مهندس

تو هم مثل خودم اسفندی هستی /:.grlim:./

همیشه شاد و سلامت باشی
        آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2014/03/09, 23:51.

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

با سلام

فاسمین :
          این شرکت قصد دارد شرکت تولید روی ایران ( سهامی خاص ) را از شرکت کروی خریداری نماید البته خرید احتمالی
          خرید و فروش شرکت تولید روی ایران بر هر دو شرکت فاسمین و کروی تاثیر مثبت خواهد داشت

کروی مالک 80 % تولید روی ایران به تعداد سهم 170 میلیون سهم می باشد.
          کروی در حال ارزیابی ارزش سهام تولید روی ایران می باشد و بعد اگهی فروش

تاثیر بر سود کروی :
          بهای تمام شده هر سهم تولید روی ایران برای کروی 100 می باشد
          حال اگر ارزش این سهم 300 تومان براورد بشه حدود 14 تومان سود کروی را افزایش خواهد داد
          جالب اینه که کروی بعد از فروش این شرکت می تواند در سال های اینده از سوداوری این شرکت بهره مند بشه چون این شرکت را داره به زیر مجموعه خودش یعنی فاسمین بفروشه

تاثیر بر فاسمین :
          کالسیمن این شرکت رو جهت اجرای طرح سرمایه گذاری و و احداث واحد تشویه خریداری خواهد کرد
          بعد از خرید زنگان حال نوبت به این شرکت رسیده تا پرتفوی فاسیمن روز به روز قوی و قوی تر بشه

همچنین حسابرس در خصوص مفروضات پیش سود 93 مبنی بر نرخ تسعیر ارز 2650 تومان و نرخ جهانی روی 2000 دلار بسیار تاکید کرده و اشاره کرده فاسمین ارز را در بازار ازاد می فروشه و همچنین قیمت جهانی روی الان بالاتر از 2000 دلار است

همچنین :
          شرکت در مرحله بعد در نظر دارد جهت اجراي طرحهاي توسعه اي خود اقدام به افزايش سرمايه از محل مطالبات ، آورده نقدي و سود انباشته نمايد .

و همچنین شرکت چند طرح در حال تکمیل داره که سودی از بابت اون شناسائی نشده اشت :
          طرح INTEC ............. زمان بهره برداری 93
          نیروگاه
          و طرح نیکل

اما قیمت تئوریک بعد از افزایش سرمایه 112 درصدی تجدید ارزیابی = 392 تومان
          eps سال 92 بعد از افزایش سرمایه = 781 ریال
          eps سال 93 با سرمایه جدید = 482 ریال

با ارزوی موفقیت

نظر

• mass0ood
            عضو فعال
            • Jan 2014
            • 429

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام

اول از همه سالروز تولد دوست خوب و عزیزمون اقا احسان تبریک می گویم و امیدوارم سالیان سال در کنار خانواده خود زندگی گرمی داشته باشند.

دوم اگر دوستان عزیز موافق باشند هر کدام از کاربران عزیز یه توصیفی کوتاه از زندگی شخصی شون رو در تایپیک قرار بدهند تا در روزهای سرد بورسی روابط دوستانه کابران گرمتر بشه
            چند سالشونه - مجرده یا متاهله - زادگاهش کجاست - اگر متاهله چندتا بجه داره - تحصیلاتش چیه - الان کجا زندگی می کنه و...

سوم اینکه از همه دوستان عزیز در تمام تایپیک ها خواهش می کنم بخاطر سهام و بورس به همدیگر بی احترامی نکنند تو سایت همسایه از کلمات بسیار زشتی استفاده می کنند
            از گفتن کلماتی که طعنه و کنایه درش است یا استفاده از افعال معکوس اجتناب نمایند
            در بورس که همه دارند ضرر می کنند لااقل در اخلاق بازنده نباشیم

چهارم اینکه حتما" خیلی از دوستان متوجه دستکاری شاخص شدند فقط کافیه قیمت های 15 دی را بالاترین مقدار شاخص بوده با الان مقایسه کنید بعد متوجه می شوید که شاخص حداقل باید 25 % پایین می امد
            قیمت سهم شاخص ساز نشون می ده که همه این سهم ها بالاتر از 15 % افت داشتند
            قیمت برخی از سهام شاخص ساز بغیر از اونایی که نام بردم در 15 دی 92 توجه کیند
            کگل 1300 کچاد 1000 وتوشه 530 خساپا 230 خزامیا 231 اخابر 350 خودرو 400 و....
            و با قیمت های الان مقایسه کنید
            شاخص را الکی بالا نگه داشتند تا گند و افتضاح خوشون نمایان نشه
            شاخص واقعی الان باید زیر 66000 واحد باشه
            سلام به همه دوستان گل و دوست داشتنی خودم /:.smilingsmiley.:/

من مسعود هستم. 23 سالمه، کارشناسیم رو در رشته مهندسی نفت در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به پایان رسوندم.
            مجردم، اصالتاً شمالیم، استان گیلان. به خاطر کار پدرم چند سالی هست که بندرعباس زندگی می کنیم.

امیدوارم در کنار هم روزهای خوبی داشته باشیم و دوستای خوبی برای هم باشیم.
            و خوشحالم از اینکه می تونم تو این مکان علمی دانسته های خودم رو افزایش بدم.

خب من گفتم، حالا بقیه دوستان هم بگن /:.happysmiley:./

نظر

• mass0ood
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 429

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
              جناب شفاف سازی، خود شما اول بگو، بعد آقا احسان ;)

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                جناب شفاف سازی، خود شما اول بگو، بعد آقا احسان ;)

با سلام
                با توجه به اینکه بورس از مسیر خودش خارج شده ما هم از مسیر این تایپیک یه بیراهی می زنیم

متولد اردیبهشت 1356 هستم .......از یکی از روستا های اردبیل ...........در سال 1368 به تهران امدیم .......به دلیل تفاوت فرهنگی ان زمان بین تهران با سایر نقاط زمان زیادی طی شد تا خودمونو با فرهنگ تهران وفق بدیم .........در سال 76 دیپلم گرفتم ...... در سال 77 در رشته پرستاری دانشگاه ایران ( روزانه ) قبول شدم سپس انصراف .........بعد رفتم سربازی اموزشی گیلانغرب بعد تهران.......بعد در بیمارستان اتاق عمل و در قسمت تجهیزات و استریل وسایل جراحی مشغول شدم .........اما به دلیل سنگینی کار تصمیم به ادامه تحصیل گرفتم ........ در رشته حسابداری روزانه قبول و در سال 83 موفق شدم مدرک لیسانس بگیرم اما گذر روزگار و ناملایمات زندگی فرصت ادامه تحصیل به ما نداد..........در سال 85 ازدواج و الان صاحب دو فرزند دوست داشتنی هستم ........پس از فارغ التحصیل کارمند دولت شدم و در سال 86 بطور کل از دنیای بیمارستان و اتاق عمل و تجهیزات و ست های جراحی و متخصصان جراحی - و بیهوشی و... خداحافظی کردم

اما بورس :
                در سال 1384 به توصیه یکی از دوستان بیمارستانی پا به عرصه بورس گذاشتم با خرید وبوعلی 230 و نیرو 260 و وپترو 450 و وبانک 600 تومانی زندگی بورسی رو شروع کردم این قیمت های خرید از سال 86 تا سال ها فقط یکبار به خود دید و ان همان قیمت خرید من بود
                در ان سال ها به تالار شیشه ای حافظ می رفتم برای خرید یه کارگزاری بود که با ایفن به هسته معاملات تماس می گرفت بعد از مدتی از کارگزی سهم اندیش شماره تلفن مستقیم جهت انجام معامله گرفتم
                اون موقع نه سایتی بود نه انلاینی و... .........قیمت ها را از تله تکس شب ها کنترل می کردم فردا اولین کارم این بود روزنامه دنیای اقتصاد بگیرم و بدین گونه بود که با واژه های eps - dps - p/e - مجمع و... اشنا شدیم
                الان چند سالی می شه با گسترش امکانات اینترتنی از روزنامه دنیای اقتصاد بصورت فیزیکی خبر ندارم

این سهم ها خرید کردم ..........بلافاصله بعد از خرید من بازار کله کرد ........بعد از مدتی در تالار شیشه ای یه نفر رو پیدا کردم ........اطلاعات خوبی می داد به توصیه اون تمام سهم خریداری شده را با ضرر بعد از مدتی کوتاه فروختم وبانک 470 ....وپترو 350 و...
                بعدها وبانک به 80 و پترو به 50 تومان سقوط کرد
                بعدا" به توصیه اون اقا کار را با ثاباد و وساخت و ثامان و.......... ادامه دادم ولی بعد از مدتی اون اقا توانست اعتمادمتقابل ایجاد بکنه .....بمن پیشنهاد داد تا امور خرید و فروش رو وکلالتی به او بسپارم من نپذیرفتم ........... من که کامل به توصیه او یواش یواش می رفتم به سود .......با توجه به عدم پذیرفتن پیشنهاد اون ..........یک روز گفت هر چی داری تبدیل به وملت کن ..........ما هم اینکار رو کردیم 120-130 وملت خریدم ............بعد از مدت کوتاهی وملت و داستان گنجی شروع شد وملت بسته شد تا تا ماه ها شاید بیش از یکسال باز نشد .............اما وقتی می خواست باز بشه روی قیمت 60 تومان اونم هر رزو 4-5 هزار سهم می توانستی بفروشی .......بدین شکل بود که سری اول بورس ما با ضرر و زیان خاتمه یافت
                خیلی طولانی شد و سرتان را درد اوردم ببخشید

نظر

• creator_65
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 269

جالب بود شفاف سازی
                  تجربه تلخ کم نداشتی دوست عزیز
                  انشا.. در ادامه مسیر هم پرسود باشی و سود رسان

نظر

• Armen
                    عضو عادی
                    • Mar 2014
                    • 76

كاذر چرا اينقدر پايينتر باز شد‌؟
                    چقدر جالب جناب مسعود منم مهندسي نفت شريف خوندم /:.ohno-smiley.:/ هم رشته ايم البته من از شما بزرگترم
                    آخرین ویرایش توسط Armen؛ 2014/03/10, 08:51.
                    [B]از آنروز این خانه ویرانه شد که نان آورش مرد بیگانه شد چو ناکس به ده کدخدایی کند کشاورز باید گدایی کند
                    [/B]

نظر

• فرزان
                      عضو عادی
                      • Aug 2013
                      • 218

صدای خنده خدا را میشنوید؟
                      به آنچه ما محال میپنداریم میخندد....

احسان عزیز تولدتون رو صمیمانه تبریک میگم و امیدوارم محال ترین آرزویتان برآورده شود. موفق و سلامت باشید.

نظر

• فرزان
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 218

با سلام خدمت جناب شفاف سازی عزیز
                        وقتی دیدم متولد اردبیل هستید خیلی خوشحال شدم چون پدر و مادر من هم متولد یکی از روستاهای اردبیل هستند . در سال 50 پدرم به قزوین اومد و مادرم به تهران بعد از ازدواج هم در قزوین ساکن شدند . من هم اینجا به دنیا اومدم و بزرگ شدم .اردبیل یکی از شهرهای مورد علاقه منه که سالی یکی دو بار سفری میکنیم و از هوای دلپذیرش لذت میبریم.

نظر

• mass0ood
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 429

در اصل توسط Armen پست شده است View Post
                          كاذر چرا اينقدر پايينتر باز شد‌؟
                          چقدر جالب جناب مسعود منم مهندسي نفت شريف خوندم /:.ohno-smiley.:/ هم رشته ايم البته من از شما بزرگترم
                          آفرین. مهندسی نفت تو تمام دنیا تکه :.thumbsupsmileyanim

نظر

• arash1990
                            عضو عادی
                            • Feb 2014
                            • 76

در اصل توسط mass0ood پست شده است View Post
                            آفرین. مهندسی نفت تو تمام دنیا تکه :.thumbsupsmileyanim
                            مهندسای نفت چقدر زیاد شدن
                            منم نفت خوندم
                            آقایون موفق باشید

نظر

• mass0ood
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 429

در اصل توسط arash1990 پست شده است View Post
                              مهندسای نفت چقدر زیاد شدن
                              منم نفت خوندم
                              آقایون موفق باشید
                              خوشوقتم مهندس.
                              پرسود باشی ;)

نظر

• غفران
                                عضو فعال
                                • Sep 2013
                                • 1123

س.سایپا با این قیمت و سود 92 با p/e 3/1 داره معامله میشه اکه فردا هم همین منوال معامله بشه پی بر ای وساپا زیر 3 خواهد بود:O
                                ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

در حال کار...
                                X