سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

سلام دوستان، وقت بخير،

ولادت حضرت علي (ع) بر همه خوانندگان تاپيك مبارك باشد، و روز پدر و مرد را به همه مردان زحمت تبريك عرض مي كنم.

دو كليپ بسيار زيبا در مورد پدر:

موفق باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• mohsen1981
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 76

سلام جناب شفاف سازی عزیز
      میشه لطف کنید نظرتون رو راجع به فباهنر و فخورز بفرمایید ؟
      ممنون

نظر

• saeidhidari
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 496

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
        سلام به سید
        چه سهمی ؟
        با سلام دوست عزیز من سید نیستم سعید هستم
        نمودار کساپا هست (سایپا شیشه )

نظر

• saeidhidari
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 496

خمحرکه سهمی که یک الگوی کلاسیک ناب تشکیل شده است 3 تا منفی داریم تا 200 تومان که قیمت ایده الی هست از منظر تکنیکال برای این سهم ......
          کف موج 4 لذت بخش هست برای خرید .....

نظر

• apouya
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 215

من رو ببخشید اقا سعید شرمنده

نظر

• saeidhidari
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 496

قند قجام یکی از اون سهم هایی بود که در گذشته نچندان دور در این سایت و سایت همسایه معرفی شد اما دوستان جدی نگرفتن بهانه های الکی می اوردن

1- ریسک زیاد
              2- بازار توافقی
              3- نقد شوندگی ضعیف
              4- فاصله دور تا بندر عباس برای ارسال شکر تصفیه ایی

حالا این شرکت پتانسیل این را دارد که 250 تومان سود اعلام کند تمام وضعیت هم مهیا است و گذر زمان مشخص میکند
              سود 60 تومانی در 6 ماه
              تسویه 5 هزار تن شکر و مقدار n تسویه شکر در اینده نزدیک (تا 31-3 )
              اگر دوستان دوست داشتن در این قیمت ها خرید کنن ......زود دیر میشه .....

نظر

• mohsen1981
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 76

سلام سعید جان
                من امروز کساپا خریدم ممنون
                نظرتون راجع به ساختمانیها ثشرق ثاخت ثمسکن چیه من دارم ولی تو ضررم
                نگهدارم یا تعویض؟

نظر

• ali110
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 467

دوستان حقوقی ، حقیقی، سفته باز ، لطف کنند یه دستی به سر و روی خکاوه بکشند و صف خریدش کنند . خدا خیرتون بده .

نظر

• saeidhidari
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 496

در اصل توسط mohsen1981 پست شده است View Post
                    سلام سعید جان
                    من امروز کساپا خریدم ممنون
                    نظرتون راجع به ساختمانیها ثشرق ثاخت ثمسکن چیه من دارم ولی تو ضررم
                    نگهدارم یا تعویض؟
                    رو ثاخت میانگین کم کنید اگر دارید اگر ندارید که این قیمت های خالی از ریسک هست و ثباغ و ثتران هم میتونه گزینه خوبی باشد ....

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                      عضو فعال
                      • Mar 2014
                      • 1656

سلام سعید جان ب نظرت فاذر چطوره امروز واردش شدم چند تومان بدمش بره
                      بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• saeidhidari
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 496

دوستان عزیز قصدم نمک پاشیدن رو زخم کسی نیست .....

چند روز قبل در مورد قند تربت جام نوشتم که دوستان در مورد بازار توافقی بودن اون گفتن از ریسک نقد شوندگی گفتن از این که شرکت ضرر ده است گفتن از این گفتن که میخوای سهمت رو تبلیغ کنی بزندازی دری گفتن اما هیچ یک بررسی دقیقی از سهم نکردن فقط گفتن حرف نزن بزار در تو حال خودمون باشیم برو ما هم گفتیم چشم گفتیم زود دیر میشه اما کسی توجه نکرد گفتن صورت مالی هر وقت اومد بیا حرف بزن گفتیم چشم حالا صورت مالی اومده اونم حسابرسی ، حسابرس رو که قبول دارید نه.....

اما کمی قشنگ تر باز کنم دوستی گفت که تراز نامه باید باشه بگی سود داریم فعلا تو ترازش ضرر داره .......ارادت مندیم جناب حاصلی پور

خب اگر کمی اصول حسابداری و حسابرسی بلد باشیم .......که همه حضرات بلد هستم و ما شاگرد هم نیستیم در مقابلشون .....

صورت مالی پارسال را مقایسه کنیم با امسال به این نکته می رسیم ...که افزایش نرخ شکر وضعیت سود شرکت رو نجومی بالا می برد .
                        سال گذشته (31-3-92) با نرخ پارسال از فروش 9000 تن شکر 73 تومان سود ساخته ......(سود خالص عملیاتی)
                        اما امسال با 2 هزار تن فروش 5 هزار تن تصفیه 86 تومان (سود خالص عملیاتی ) ساخته است بررسی بیشتر با دوستان

امسال 4600 تن شکر موجود دارد که اگر با افزایش نرخ بفروشد سود وحشتناکی خواهد ساخت اگر با همین قیمت ها بفروشد حوالی 100 تومان سود فقط از فروش شکر خواهد داشت فقط شکر ملاس و تفاله و تسویه بماند .....

خب نکته اصلی این شرکت موجودی داخل انبارتسویه شکر است ..... که واقعا فوق العاده است هر 5 هزار تن (ارجاع به صورت مالی 6 ماه امسال ) میکنه 20 تومان سود حالا 20 تومان سود در 69 هزارتن 276 تومان سود تصفیه شکر .........100 تومان همه هزینه های متفرقه که عمرا خیلی کمتر هست 176 تومان سود +100 فروش شکر 276 تومان سود عملیاتی شرکت......در بدبینانه ترین حالت است محاسبه کنید ...

بله 270 تومان سود عملیاتی شکر است قند تربت جام سهم سوپر استار گروه قند

نکته ایی که من دوست دارم اتفاق بیوفته این است که فقط 10000 تن این تسویه در سال مالی جاری(31-3-93) انجام شود و 59 هزار تن به سال مالی بعد منتقل شود ..... اون رو خودتون حساب کنید صحبت از تسویه شکر کیلویی 130 تومان است .....
                        این عکس هم برای اون دست از دوستانی قرار می دم که یک مقدار گیج هستن یا حوصله خون زمینه حسابرس رو ندارن ......

به این سود محاسباتی در کنار سود قشیر که دوستان در ارمان بروکر قرار دادن p/e بدید بدون اما و اگر p/e گروه هم ندید 6-7 بدید منصفانه هست اگر به درد خورد این سهم هم بخرید که مفت است فقط قصدم معرفی بود نه تبلیغ و این که چشماتون رو باز کنید سهمی که در حال حاضر با p/e=1 در حال معامله است تبلیغ نیاز ندارد ....

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

با سلام

معرفی مجدد دو سهم :
                          واتی .............................. شیران ######## با اولویت واتی

این دو سهم در یکی دوسال گذشته معرفی شدند و سود خوبی چه در مجمع چه در افزایش سرمایه نصیب ما کرده است

واتی در قیمت 250 تومان و 300 تومان قبل از مجمع سال 90 در سال 91 معرفی شد سود مجمع دریافت شد و قیمت سهم به 900 تومان هم رسید
                          وقتی که بسیاری از کارشناسان خبره سایت ها صحبت از قیمت های رویایی 1200 -1500 تومان می کردند خطر را احساس و بر نفس خود چیره شدیم و در قیمت 870 تومان خروج

شیران هم در قیمت 4700-2800 تومان یک سال و نیم پیش معرفی شد سود نقدی دریافت و با احتساب افزایش سرمایه 200 درصدی قیمت سهم برای ما شده 1300 تومان و بعد از بازگشایی و رشد قیمتی سهم تا 3500 تومان و درست زمانی که بعضی ها صحبت از قیمت های 5000-6000 تومانی می کردند در قمیت 3000 تا 3500 تومان در چند مرحله از این سهم خارج شدیم

حال با گذشت 7-8 ماه دوباره موعد سرمایه گذاری با اولیت واتی فرارسیده است

واتی :
                          در حالیکه خیلی ها دنبال سود هایی هستند که شرکت های زیانده در چند سال آینده خواهند ساخت و به امید هزاران عامل که در اختیار مدیران شرکت ها - مسئولان کشور و دنیا هستند به دنبال خرید سهم هایی با زیان انباشته سنگین انهم در صفوف خرید هستند

این دسته از شرکت ها یی که بیش از قیمت سهمشان سود انباشته دارند غافل هستند.
                          واتی از اینگونه سهم ها می باشد

وضعیت سود انباشته :
                          سود انباشته شرکت تا پایان سال مالی قبل پس از کسر سود تقسیمی = 214 میلیارد تومان
                          یعنی به ازای هر سهم = 214 تومان

سود انباشته شیران تا پایان سال مالی قبل پس از کسر سود تقسیمی = 500میلیارد تومان
                          33درصد این 500 میلیارد تومان متعلق به واتی می باشد =165 میلیارد تومان
                          یعنی به ازای هر سهم واتی = 165 تومان

به سایر شرکت های زیر مجموعه واتی کاری نداریم
                          پس واتی با احتساب سود انباشته شیران الان حدود 380 تومان سود انباشته دارد این در حالی است که قیمت سهم الان 360 تومان می باشد.
                          به عبارتی دیگر اگر الان شیران مجمع تشکیل بده و سود انباشته خودشو تقسیم بکنه و بعدش واتی مجمع تشکیل بده و سود انباشته خودشو تقسیم بکنه به هر سهم واتی 380 تومان سود خواهد رسید
                          حالا سود سال 93 در جای خود محفوظ است.

وضعیت سود آوری 93 :
                          واتی با فرض تقسیم 50% سود شیران eps هر سهم رو 59 تومان پیش بینی کرده
                          حالا با فرض تقسیم 100 درصدی سود شیران سود هر سهم واتی به 110 تومان خواهد رسید
                          بازهم این در حالیکه سود 93 شیران بالاتر نرود

دلایل انتخاب واتی :
                          1- افت 100 درصدی قیمت هر سهم در چند ماه گذشته
                          2- سود انباشته 214 تومانی به ازای هر سهم
                          3- سود انباشته 380 تومانی با احتساب سود انباشته شیران
                          5- برنامه افزایش سرمایه 200 درصدی
                          6- برنامه افزایش سرمایه بالای 100 درصدی شیران از زیر مجموعه های واتی
                          7- تقسیم سود کمتر در مجامع گذشته و سوداوری بواسطه سرمایه گذاری با سود های تقسیم نشده

دوستان توجه داشته باشند سود انباشه چه در دل خود شرکت و چه در دل شرکت های زیر مجموعه یک روزی به سهامداران خواهد رسید
                          در خصوص شیران هم خواهم نوشت فعلا" اولویت با واتی می باشد.

نظر

• mobin
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 590

من نمیدونم شرکتی که 214 میلیارد سود انباشته داره چطور میاد سود سال بعدش رو 59 تومن اعلام میکنه و به کسی هم پاسخگو نیست

فقط سود بانکی این 214 میلیارد تومن میشه حدود 50 میلیارد یعنی 50 تومن به ازای هر سهم!!

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                              من نمیدونم شرکتی که 214 میلیارد سود انباشته داره چطور میاد سود سال بعدش رو 59 تومن اعلام میکنه و به کسی هم پاسخگو نیست

فقط سود بانکی این 214 میلیارد تومن میشه حدود 50 میلیارد یعنی 50 تومن به ازای هر سهم!!
                              با سلام
                              سوال خوبی فرمودید
                              از این 214 میلیارد تومان 120 میلیارد تومانش مربوط به سود 92 شیران است که هنوز توسط شرکت دریافت نشده است که 5-6 ماه اینده به حساب شرکت واریز خواهد شد
                              باید منتظر بود تا ببنیم شرکت از این سود کجا سرمایه گذاری می کنه

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

سلام و عرض ادب جناب شفاف سازی عزیز

اتفاقا مدتیه این دو سهم ذهن بنده رو هم مجدد به خودشون درگیر کردن و سعی مکینم رصدشون کنم،واقعا درک نمیکنم این دوتا طفلکی با این وضعیت چرا باید این حال و روزشون باشه...

راستی جدای بحث سود انباشته،فکر نمیکنم ناو واتی زیر 800 تومن باشه...:.thumbsupsmileyanim
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X