سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب جناب شفاف سازی عزیز

اتفاقا مدتیه این دو سهم ذهن بنده رو هم مجدد به خودشون درگیر کردن و سعی مکینم رصدشون کنم،واقعا درک نمیکنم این دوتا طفلکی با این وضعیت چرا باید این حال و روزشون باشه...

راستی جدای بحث سود انباشته،فکر نمیکنم ناو واتی زیر 800 تومن باشه...:.thumbsupsmileyanim

با سلام
    و عرض احترام جناب اقای مرادی
    حال و احوالتون چطوره؟
    من رو ببخشید خیلی کم در سایت ها هستم و مطلب می زنم

خدمتتان عرض کنم
    ارزش دفتری واتی = 325 تومانه
    اگر فقط اضافه ارزش شرکت شیران رو محاسبه کنیم با قیمت 2000 تومان شیران و بهای تمام شده 318 تومان حدود 440 تومان به nav واتی اضافه خواهد شد
    در نتیجه nav واتی فقط با احتساب قیمت روز شیران به عدد 765 تومان خواهد رسید
    مسلما" با احتساب سایر شرکت های پروتفوی واتی nav به بالای 800 تومان خواهد رسید

نظر

• MahmoodReza
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 181

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام

معرفی مجدد دو سهم :
      واتی .............................. شیران ######## با اولویت واتی

در خصوص شیران هم خواهم نوشت فعلا" اولویت با واتی می باشد.
      با سلام خدمت شما،
      به نظر شما واتي ميتونه بدون شيران استارت بزنه و حركت كنه؟
      شيران رتبش در تعداد روزهاي منفي هم در ٣ ماهه اخير و هم در ١٢ ماهه يك بوده و حجم معاملات اخيرش هم با سال قبل همين موقع اصلا قابل قياس نيست.
      شيران انباشته زيادي دارد ولي اگر تكليف اين انباشته رو مشخص نكند و افزايش سرمايه ندهد نه تنها خودش حركت نمي كند بلكه نخواهد گذاشت واتي هم حركت كند.

نظر

• mehrdad70
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 50

درود بر استاد عزیز جناب شفاف سازی گرامی و جناب مرادی عزیز
        اقا من بعنوان یک آماتور بورسی یه نگاه به صورت وضعیت مالی و صورتهای مالی واتی انداختم و یه چند تا عدد ازش خارج کردم اگه مشکلی تو محاسبات( که یقینا مشکل دارم ) دیدید عنوان کنید چون شدیدا مشتاق یادگیریم

واتی به ازای هر سهمش 274 تومن سود انباشته داره ارزش دفتری سهم 384 تومنه و ناو سهم تنها بر اساس جمع حقوق صاحبان سهام و پرتفوی بورسی سهم برابر 865 تومنه (پرتفوی غیر بورسی رو لحاظ نکردم)

نزد اقای مرادی دست به چارت شدن خطاست ولی خوب چکار کنیم برای یادگیری خودمه دیگه

روند صعودی برای سهم نمیبینم فعلا
        ار اس ای حمایتشو شکسته مکدی روند نزولی داره نمودار سهم هم زیر ابر موکو در حال حرکته ( اقا جالب اینه که این ابر ایچی موکو رو یکی میگه ابر کومو یکی میگه ابر موکو آخر نفهمیدیم موکو هست یا کومو ؟؟؟)اساتید در مورد خط خطی های من نظر بدن

فدایی داری

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط mehrdad70 پست شده است View Post
          درود بر استاد عزیز جناب شفاف سازی گرامی و جناب مرادی عزیز
          اقا من بعنوان یک آماتور بورسی یه نگاه به صورت وضعیت مالی و صورتهای مالی واتی انداختم و یه چند تا عدد ازش خارج کردم اگه مشکلی تو محاسبات( که یقینا مشکل دارم ) دیدید عنوان کنید چون شدیدا مشتاق یادگیریم

واتی به ازای هر سهمش 274 تومن سود انباشته داره ارزش دفتری سهم 384 تومنه و ناو سهم تنها بر اساس جمع حقوق صاحبان سهام و پرتفوی بورسی سهم برابر 865 تومنه (پرتفوی غیر بورسی رو لحاظ نکردم)
          با سلام
          در خصوص اعداد و ارقام صورت های مالی عرض کنم
          سود تقسیمی هر سهم به میزان 60 تومان رو از سود انباشته - ارزش دفتری و nav کسر نکردید
          پس از کسر سود تقسیمی ........سود انباشته 214 تومان -------- ارزش دفتری 324 تومان ........ و nav به 806 تومان می رسه

در خصوص تکنیکال دوستان تکنیکالی باید نظر بدهند

در اصل توسط MahmoodReza پست شده است View Post
          با سلام خدمت شما،
          به نظر شما واتي ميتونه بدون شيران استارت بزنه و حركت كنه؟
          شيران رتبش در تعداد روزهاي منفي هم در ٣ ماهه اخير و هم در ١٢ ماهه يك بوده و حجم معاملات اخيرش هم با سال قبل همين موقع اصلا قابل قياس نيست.
          شيران انباشته زيادي دارد ولي اگر تكليف اين انباشته رو مشخص نكند و افزايش سرمايه ندهد نه تنها خودش حركت نمي كند بلكه نخواهد گذاشت واتي هم حركت كند.
          با سلام
          اتفاقات همیشه انطوریکه ما انتظار داریم رخ نمی دهند
          در بازار بورس ایران هر اتفاق محالی می تواند رخ بدهد
          مسلما" اگر خبری مثل افزایش سرمایه 200 درصدی برای واتی بیاید روی کدال مسیر حرکتش از شیران جدا خواهد شد

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

سلام و عرض ادب مجدد خدمت جناب شفاف سازی عزیز و همینطور دیگر دوستان

الحمدلله،نفسی هست هنوز،شما خوبی انشالله

آقا بیشتر تشریف بیارید از دانشتون بهره مند بشیم/:.Heart.:/

انصافا با دید بنیادی از بهترین های بازاره این واتی تو این قیمتها

اما در مورد تکنیکال سهم تا حدودی با مهرداد عزیز موافقم

اقا مهرداد شکسته نفسی میکنی ها :x

من چارت واتی رو خیلی ساده میبینمبه نظرم دیگه باید اخرای موج اصلاحی باشیم(راستشو بخوای تکنیکالی تارگت 240 تومن رو میشه برای نزولش دید تو بدترین حالت،منتهی با توجه به وصعیت بنیادی سهم اصلا اصلا انتظار ندارم بدترین حالت ممکن اتفاق بیوفته،پس چارت رو با کمی خوشبینی نگاه میکنم!)...

از 360 تا 310 منطقه برگشی سهمه از نظر من و خرید پله ای با دید بلند مدت میتونه گزینه ی خیلی خیلی خوبی باشه...

چارت واتی:

راستی جناب شفاف سازی شما هم موافقید که سرمایه گذاری ها یه رالی حداقل حداقل 20-30% به بازار بدهکاره؟!

الان داشتم نگاه میکردم چندتاشون رو اوضاع جالبی دارن،از نظر پی بر ای که نابودن کلا،اکثرا حوالی 4 یا زیر 4!!!

از نظر ارزش دفتری به طور مثال:

وخارزم 190 دفتری...قیمت188!!!

پردیس 108 دفتری...قیمت 126!!!

واتی 384 دفتری...قیمت 366!!!

وساپا 179 دفتری...قیمت 151!!!

از نظر ناو هم که اکثرا تو محدوده ی 50% هستن اگه اشتباه نکنم!

خدایی موندم بازار دیگه چی میخواد؟!!!

یا علی

پ.ن:یه نکته ای،240 رو که گفتم صرفا بر مبنای این فیبویی که میبیند نگفتما،یه سری چیزای دیگه هم هست،منتهی برای شلوغ نشدن چارت پاکشون کردم...

پ.ن2:مهرداد عزیز در مورد اینکه سهم هنوز تو فاز نزوله و هیچ واکنش برگشتی رو هم نشون نداده کاملا باهات موافقم و نظر مثبت روی سهم صرفا با دید بنیادی هست...
            آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/05/18, 14:05.
            تمام سال من بی تو...

نظر

• abed
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 427

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
              من نمیدونم شرکتی که 214 میلیارد سود انباشته داره چطور میاد سود سال بعدش رو 59 تومن اعلام میکنه و به کسی هم پاسخگو نیست

فقط سود بانکی این 214 میلیارد تومن میشه حدود 50 میلیارد یعنی 50 تومن به ازای هر سهم!!
              اين با قانون تجارت مغايرت ندارد؟؟!

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                من نمیدونم شرکتی که 214 میلیارد سود انباشته داره چطور میاد سود سال بعدش رو 59 تومن اعلام میکنه و به کسی هم پاسخگو نیست

فقط سود بانکی این 214 میلیارد تومن میشه حدود 50 میلیارد یعنی 50 تومن به ازای هر سهم!!

سلام دوست عزيز،
                لزوما سود انباشته آمده در صورتهاي مالي در حساب بانكي گذاشته نشده است. احتمال دارد، اين سود در سرمايه در گردش شركت و يا سرمايه گذاري هاي شركت مورد استفاده قرار بگيرد. بنابراين نبايد روي تقسيم اين سود و يا سود بانكي اين سود براي بسياري از شركتها حسابي باز كرد.
                موفق باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• saeidhidari
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 496

تحلیل شاخص کل احتمالا حوالی 76000 واحد احتمال برگشت وجود دارد

نظر

• saeidhidari
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 496

نم نم باید اماده بشیم برای سر و شانه معکوس در ثفارس ........

نظر

• saeidhidari
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 496

رکیش

موج 4 تو همین محدود ها باید تمام شود یا شده است تحرکاتی در سهم در حال اتفاق افتادن هست
                      نکته دوم نزدیک مجمع هستیم باید قیمت سهم مقداری بالا بیاد که بعد از تقسیم سود قیمت نرمال باز شود احتمالا .......

اما نم نم باید استارت کند بازار منتظر گزارشات 3 ماه گروه رایانه نیز هست ...
                      گل سر سبد این گروه زیر خاکی بعدی فن اوا هست که امسال از لحاظ سود اوری خیلی از شرکت ها رو انگشت به دهان خواهد گذاشت ....

نظر

• saeidhidari
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 496

رتاپ هم نم نم سودای صعود دارد تقریبا انتهای اصلاح موج 4 هستیم .......

نظر

• سرژیک
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 113

احسان جان سلام
                          سوالی در مورد کگاز داشتم.
                          آیا امیدی به تعدیل مثبتش هست؟افزایش سرمایه ش کی انجام میشه؟پیش بینی قیمت این سهم برای یک سال آینده چنده؟(تو خیلی از سهام مثل این تو ضررم)
                          با سپاس.

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

در اصل توسط .احسان. پست شده است
                            سلام دوستان شب بخير،

گاها فرصتهاي سرمايه گذاري براي ميان مدت و بلند مدت در بازار بوجود مي آيد، كه فوق العاده است.
                            امروز شاهد بازگشايي پتاير بر روي قيمت 350 تومان بوديم، به نظرم بنده سهم در اين قيمت و براي سرمايه گذاري براي يك سال و نيم آينده سرشار از پتانسيل و توانايي سود سازي فراتر از قيمت فعلي سهم را مي باشد!

اما دليل و تحليل!

شركتهاي توليد كننده تاير در ايران حدود 220 هزار تن تاير در سال توليد مي كنند، و طبق برآورد تا سال 1404 مورد تاير نياز كشور به حدود 750 هزار خواهد رسيد. اين صنعت با گردش مالي 2 ميليارد دلاري، يكي از صنايع پرپتانسيل مي باشد. در مورد پتاير، اين شركت در حال حاضر حدود 10% توليد تاير از نظر وزني را در كشور در دست دارد.
                            در برنامه هاي شركت رسيدن به ظرفيت 20.000 تني تاير راديال سيمي وجود دارد. رسيدن به اين هدف توليد پيوسته در حال استمرار است. شركت در سال گذشته حدود 3000 تن تاير راديال سيمي رسانده و امسال اين مقدار طبق پيش بيني قبلي مي بايست به 8000 تن برسد.
                            اين شركت در حال حاضر حدود 15000 تن انواع تاير هاي سواري، كاميون سبك و سنگين را نيز توليد مي كند. بخش توليد تايرهاي باياس با توجه به منسوخ بودن اين تاير از سال 90 رو به كاهش بوده است. نيروهاي شركت از 1200 نفر در سال 90 به 1100 نفر در سال 91 و امسال به 850 نفر تعديل شده است (به دليل نياز نداشتن بيشتر بخش تاير راديال سيمي به نيروي انساني نسبت به تايرهاي باياس).

اما با فرض راه اندازي 20.000 تن تاير راديال سيمي،‌ سود شركت چگونه تغيير خواهد كرد؟
                            شركت بارز كرمان سال 90 با توليد 38000 تن تاير راديال سيمي فروشي به مبلغ 355 ميليارد تومان داشته كه حدودا امسال 20% اين مبلغ افزايش پيدا كرده است. يعني 38000 تن با فروش تقريبي 426 ميليارد تومان. از طرف ديگر حاشيه سود ناخالص پكرمان حدود 25% مي باشد.
                            در صورتيكه شركت ايران تاير به اين ظرفيت برسد، و با افزايش نرخ حدود 20% براي سال آينده فروشي بالغ بر 270 ميليارد تومان خواهد داشت. با حاشيه سود 25% (همانند پكرمان) بالاي 67 ميليارد تومان سود ناخالص خواهد ساخت، در صورتيكه حاشيه سود را 20% بگيريم 54 ميليارد تومان سود ناخالص خواهيم داشت.
                            در واقع در يكي از حالتهاي تحليل (كه زياد دست بالا يا پايين نيست) شركت مي تواند بدون افزايش نرخ سال 94، براي آن سال سود حدود 300 توماني را به بازار اعلام كند.

براي سرعت در پيشرفت اين طرح توسعه شركت برنامه افزايش سرمايه را در دستور كار دارد، كه به نظر بنده تا قبل از اتمام بهار 93 به بازار اعلام خواهد شد (طبق گفته مدير مالي شركت)

تنها يك پرسش، آيا شركتي كه توانايي اعلام سود به اندازه قيمت فعلي سهم را در يكسال آينده دارد، ارزش سرمايه گذاري ندارد!؟

موفق باشيد.
                            سلام دوستان،

تبريك بابت اعلام سود 98 توماني. تبريك به همه دوستاني كه با تحليل، سهم را خريدند و در سخت ترين شرايط سهامداري كردند.
                            افزايش سرمايه 100% پيش رو و تعديل هاي مداوم تا سال آينده براي اين سهم نقلي بازار ادامه خواهد داشت.

سلامت و پرسود باشيد.
                            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                              سلام دوستان،

تبريك بابت اعلام سود 98 توماني. تبريك به همه دوستاني كه با تحليل، سهم را خريدند و در سخت ترين شرايط سهامداري كردند.
                              افزايش سرمايه 100% پيش رو و تعديل هاي مداوم تا سال آينده براي اين سهم نقلي بازار ادامه خواهد داشت.

سلامت و پرسود باشيد.

ایران تایر منظورتونه ؟؟!!!
                              سلام

نظر

• mohsen1981
                                عضو عادی
                                • Jan 2014
                                • 76

سلام سعید جان
                                میشه لطف کنید یه تحلیل برای پارسان و وبصادر بفرمایید نگهداریم یا تعویض ؟
                                ممنون از راهنماییهای ارزندتون

نظر

در حال کار...
                                X