کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
احسان جان شب بخیر
با اینکه عادت دارم تاپیک شمارو فقط مطالعه کنم و از سوال راجب سهم خاصی پرهیز کنم اما یه مورد اضظراری پیش اومده که ممنون میشم کمک فکری کنی:
اقا 30 درصد سبد ساراب با میانگین 600 دارم. خریدام تکمیل شده و نقدینگی برای پایین اوردن میانگین وجود نداره. توصیه ات چیه؟ نگهداری کنم تا اخر امسال به نظرتون میشه به حداقل گین امیدوار بود؟
بقیه سبدم شکربن-تاپیکو-واتی و شیران
ممنونم.
ممنون از راهنمای شما استاد بزرگوار.
صلاح میبینید من هم فردا اضافه کنم
به شخصه انتظارم از شلعاب بالاست. البته در مورد صلاح خريد يا فروش قطعا خودتان بايد نظر دهيد.
خوشبختانه يا متاسفانه جو بازار باعث شد، شلعاب در اين قيمتها رويت بشه.
موفق باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
ممنون از راهنمایی های شما استاد بزرگوار. من به شخصه به نظرات شما اعنماد کامل دارم. من کاصفا را با نظر شما پس از بازگشایی حدود 205 خریدم و با سود خوبی فروختم. نظر شما باعث دلگرمی ما ست. ممنون از زحمات شما
احسان جان شب بخیر
با اینکه عادت دارم تاپیک شمارو فقط مطالعه کنم و از سوال راجب سهم خاصی پرهیز کنم اما یه مورد اضظراری پیش اومده که ممنون میشم کمک فکری کنی:
اقا 30 درصد سبد ساراب با میانگین 600 دارم. خریدام تکمیل شده و نقدینگی برای پایین اوردن میانگین وجود نداره. توصیه ات چیه؟ نگهداری کنم تا اخر امسال به نظرتون میشه به حداقل گین امیدوار بود؟
بقیه سبدم شکربن-تاپیکو-واتی و شیران
ممنونم.
سلام بر فريد عزيز
انتظارم اينه كه سيماني ها نهايتا تا انتهاي مهر ماه استارت خودشان رو بزنند، يعني گزارش هاي شش ماه خوب اين گروه بايد استارت اين گروه را بزند. به نظرم نگهداري اين سهم تا گزارش هاي شش ماهه مي تونه مفيد باشه. امكان رسيدن ساراب به 600 تومان در بازه دو ماهه وجود دارد. در صورتيكه عدم تحقق اين موضوع بايد مجدد ارزيابي جديدي صورت بگيره.
موفق باشيد.
سلام مجدد.... این گزارشو همین الان تو یه سایت دیدم امیدوارم قدیمی نباشه...اگه اشکالی نداشته باشه اینجا میذارمش... به نظرم به قول خودت روند کاشیها تو سیمانیها داره شکل میگیره...
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان کشور گفت: صادرات سیمان و کلینکر در پنج ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۱ به رشد ۴۳.۵ درصدی رسید.
عبدالرضا شیخان اظهار داشت: طی دوره این گزارش، هشت میلیون و ۶۴ هزار تن سیمان و کلینکر به خارج از کشور صادر شد.
وی افزود: صادرات سیمان در مدت مذکور بالغ بر شش میلیون و ۵۲۵ هزار تن بود و سهم کلینکر نیز یک میلیون و ۵۳۹ هزار تن ثبت شد.
گزارش شبکه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت به نقل از شیخان حاکی است: مجموع صادرات سیمان در مرداد ماه امسال یک میلیون و چهار هزار تن بوده که نسبت به مرداد ماه سال گذشته رشد ۱۸.۷درصدی داشت و علاوه بر آن میزان صادرات کلینکر نیز در مرداد ماه به رقم ۳۳۱ هزار و ۵۴۳ تن رسید که نسبت به سال گذشته ۱۸.۵درصد رشد برجای گذاشت.
همچنین آمار پنج ماهه تولید سیمان کشور نشان از رشد سه درصدی در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۱ داشت و به رقم ۳۱ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۳۳۴ تن رسید.
به گزارش ایرنا، طی پنج ماهه نخست امسال، تولید کلینکر نیز با رشد حدود سه درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته برابر با ۳۰ میلیون و ۸۷۴ هزار تن بود.
مرداد ماه امسال تولید سیمان به رقم پنج میلیون و ۸۲۰ هزار و ۴۷۵ تن رسید و تولید کلینکر هم برابر با شش میلیون و ۲۳۷ هزار و ۴۶۴ تن شد که نسبت به ماه مشابه سال گذشته رشد ۳.۸ درصدی را ثبت کرد.
سیمان توزیع شده در این مدت برای مصرف کنندگان ۲۴ میلیون و ۳۵۱ هزار تن بود.
صادرات سه ماهه نخست سال جاری سیمان و کلینکر رشد ۵۰ درصدی نسبت مدت مشابه در سال گذشته نشان داد و به بیش از پنج میلیون و ۷۵ هزار تن رسید.
مجموع صادرات سیمان و کلینکر در فصل بهار سال جاری پنج میلیون و ۷۵ هزار و ۸۰۵ تن بود که از این میزان چهار میلیون و ۲۱۰ هزار و ۵۹۳ تن سهم سیمان است.
میزان صادرات کلینکر(ماده اصلی تولید سیمان) در دوره مذکور ۸۶۵ هزار و ۱۲ تن بود.
آمارهای رسمی نشان می دهد که در سال گذشته افزون بر ۱۳ میلیون و ۶۴۸ هزار تن سیمان و کلینکر به خارج از کشور صادر شد که عراق با سهم ۶۳ درصدی بزرگترین بازار ایران در این زمینه بود.
مجموع سیمان صادراتی ایران در سال ۱۳۹۱ بیش از ۱۱ میلیون و ۸۵۲ هزار تن گزارش شد و سهم کلینکر صادراتی در این دوره زمانی هم یک میلیون و ۷۹۵ هزار و ۳۵ تن بود.
از سوی دیگر میزان تولید سیمان در سال گذشته ۷۰ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۴۸۹ تن گزارش شد که نسبت به سال ۹۰ رشد ۵.۷۴ درصدی داشت و افزون بر ۵۷ میلیون تن برای مصرف توزیع شد که در مقایسه با سال ۹۰ بالغ بر ۵.۷۶ درصد رشد یافت.
امسال قرار است، صادرات سیمان به ۱۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد که در مقایسه با سال ۹۱ افزایش نزدیک به پنج میلیون تن هدف گذاری شده است.
صنعت سیمان ایران در زمان حاضر بیشترین مزیت در تولید و صادرات در منطقه خاورمیانه به خود اختصاص داده و کیفیت این ماده معدنی، موجب استقبال همسایگان شده است.
امروز ۲۷ نوع سیمان در کشور تولید می شود و دست اندرکاران این بخش معتقدند برای حفظ و توسعه بازارهای صادراتی، تسهیل فرایند تجاری، برقراری تعرفه های ترجیحی به منظور دستیابی به بازارهای جدید به فعال تر شدن تشکل های صادراتی نیاز داریم.
این سهم به همراه واتی اصلاح حسابی کرده ولی مزیتی که از لحاظ تکنیکالی به واتی داره اینه که اگه بتونه دو روز مثبت بمونه خط روند نزولی خودش که واقعاً یه خطه و نه روند نزولی رو می شکونه و با توجه به اندیکاتورها می تونه یه رشد بالای 18 % رو حتماً بده البته به شرطی که بازار باز رم نکنه .
اقا احسان (فلفل خان) :-d
این اولین پست شما و این تاپیک هست ماله 8 سال قبله
دو سوال مهم دارم ازتون
1.آینده این یکی دو سال بورسو چجوری میبینید؟ مثل بعضیا تو همین فروم بنظرتون غروب بورس رسیده و اکثر سهما (بجزبانک خودرو) رشدشونو کردن یا مخالفید؟
2.از این تجربه چند سالتون حدودا چند درصد سالانه میشه بازدهی گرفت حداقل؟(میدونم سوال یکم ایراد داره و بورس قابل پیشگویی نیست)
ممنون
سلام جواد جان.
از يادآوري خاطرات شيرين گذشته سپاسگزارم.
پيش بيني در مورد آينده سخته. الان خيلي از پارامترهاي تحليل مثبت شده اند و بعضي از پارامترهاي تحليل منفي.
مثلا همان سال 84 پارامتر منفي انتخابات براي بورس بود، ولي انتخابات امسال پارامتر مثبت شده است.
سال 84 خبر از تحريم ها نبود و گروه خودرويي سودساز ترين شركتها در بازار بودند اما اين سالها شركتهاي خودروي كمرشان از تحريم سنگين خم شده است.
مي توان به آينده البته با تدبير، اميد داشت.
به شخصه آدم خوش بيني هستم و بالخصوص به بازار سرمايه در سالهاي آينده بسيار خوشبينم.
البته خوشبيني هم بي دليل نيست، ورود سرمايه ها كلان، نبود بازارهاي جذاب براي كسب سود در كشور، عدم رونق سرمايه گذاري در ملك و مسكن، مقطعي بودن دلالي در اموري چون ارز و سكه براي افراد جامعه،ورود افراد با هر مقدار سرمايه به بازار، عملكرد خوب شركتها و غيره دلايلي هستند كه در خوش بيني بنده بي تاثير نبوده است.
هيچوقت غروب بورس نمي رسد، مگر جنگ مستقيم با ايران و نه حتي تهديد. در زمان جنگ حتي ملك و مسكن و كل اقتصاد فلج مي شود.
بنابراين اين بازار فرصت است، بگذاريد سوال دوممتان را همزمان جواب دهم، كسب بازدهي به تورم در جامعه بستگي دارد.
اگر در 6 ماه اخير 30% بازدهي داشته ايد، در واقع در اين برهه كه تورم هم همين حدود است، كار خاصي انجام نشده است.
اما از ابتداي سال 84 تا 86 كه تورم در يك بازه قابل قبول قرار داشت، بازدهي 40% در 6 ماه مي توانست عالي باشد. يك تاپيك ايجاد كرده بودم كه در آن سهامي كه توانايي بازدهي 40% در يك بازه 6 ماهه را داشت معرفي مي كرد. اما اكنون شايد اين تاپيك را بالا بياورم، شايد كسي بازش هم نكند، چون در بازار همه سهمي 2 الي 10 برابر شده است!!! بنابراين با توجه به تورم و قيمت دلار و ارز بايد در مورد افزايش ريالي صحبت كرد.
كسب بازدهي 40% دلاري در 6 ماه معقول است، شايد اين پاسخ مناسبي تري باشد.
اما الان در چه برهه اي هستيم؟
بسياري از سهامي كه دقيقا مرتبط با افزايش دلار بوده اند، مثل پتروشيمي ها و پالايشگاهي ها با اين افزايش قيمت سهام آنها رشد كرده است. نمي خواهم بگويم كه اين سهام رشد نخواهند كرد؛ اما ديگر خبري از 5 6 برابر شدنشان نيست؛ مگر آنكه قيمت دلار مجدد افزايش پيدا كند.
اما گروهي از سهام شركتها با تاخير نسبت به رشد قيمت دلار رشد مي كنند، مثلا گروه كاشي و سراميك، كه بعد از حدود يكسال رشد خود را انجام داد. با توجه به اينكه قيمت محصولات اين شركتها نيز با تاخير افزايش پيدا كرده است.
هنوز از دسته از شركتهاي كه افزايش قيمت محصولاتشان را با افزايش قيمت ارز همسان نكرده اند، مي توان يافت.
گروه هاي سيماني، دارويي بعضي از غذايي ها و كاشي و سراميك از اين دسته اند.
اين گروه توانايي رشدهاي چند برابري داشته و دارند.
افزايش هاي اينچنيني در بازار سهام بطور معمول اتفاق نمي افتد، مگر با افزايش قيمت ارز و تورم موجود در جامعه.
در حال حاضر بايد شركتهاي كه اين تاخير رو دارند، را در سبد ميان مدت نگهداري نمود.
آيا مثلا سهم 400 توماني كه قرار است، سودش 400 تومان شود، نمي تواند 1600 تومان را ببيند؟!
بنابراين بايد اينگونه سهام را پيدا كرده، در قيمت مناسب خريد و براي ميان مدت آن را نگهداري نمود.
موفق باشيد.
به بنيادي فايرا مي توان مثبت نگريست. شركتي با فروش 1100 ميليارد تومان و سرمايه 60 ميليارد تومان!
در بحث قبلي خدمت دوستان اشاره كردم، بايد سهامي را كه با افزايش دلار رشد نكرده اند، و امكان دارند هر لحظه بخواهند اين تاخير را پر كنند را در سبد نگه داشت. به شخصه وتوصا پدر فايرا را در سبد دارم بجاي فايرا به دلايلي. امروز هم حقوقي 400000 سهم وتوصا را خريد كرد. چند روزي كه بازار وضعيت اسفباري داشت، به شخصه صف فروش وتوصا را مي چيدم، تا خريدار پيدا نشود و حجم بخورد، كه خوشبختانه افت محسوسي قيمت سهم نداشت. اما مثل اينكه سهامداران فكر مي كنند بايد به هر نوعي از سهم فرار كرد! و ملت صف نشين هميشه در صحنه هستند. تعداد فروشنده و حجم نشان گر آنست كه كمتر از 10000 سهم وتوصا دارند. وتوصاي شناور در بازار كم است، و اين نكته مهم و خوبي است.
سهام ارزنده اي كه بدون صف خريد، در قيمت مناسب و با هر تعداد سهم قابل خريداري است.
قند و شكر
معاملات قند و شكر نشان از رشد خوبي در آينده دارد. كاهش قيمت و خبرهاي خوب مي تواند اين رشد را نويد دهد.
گروه فلزي:
فايرا، ذوب، مس و كنور همه و همه مي توانند در سبد ميان مدت جا داشته باشند.
توجه به گروه سيماني در اين روزهاي بدون صف خريد از اوجب واجبات است.
موفق باشيد.
سلام احسان جان
قصد خرید وتوصا و فایرا دارم نمیدونم یکیشونو بگیرم یا هر دو لطفا راهنمایی کنید متشکرم. شرایط بازار مشخص نیست اما این قیمت ها خیلی جذاب شدند.قصدم از خرید دید بلند مدته.
سلام احسان جان
قصد خرید وتوصا و فایرا دارم نمیدونم یکیشونو بگیرم یا هر دو لطفا راهنمایی کنید متشکرم. شرایط بازار مشخص نیست اما این قیمت ها خیلی جذاب شدند.قصدم از خرید دید بلند مدته.
سلام بر جناب فرزان عزيز
خريد در منفي بعد از يك اصلاح خوب، ريسك رو به شدت پايين مي آورد. فايرا اصلاح خوبي كرده و وتوصا فروشنده اي ندارد. وتوصا را به دليل ارزشمندي فايرا خريدم، يكي از دلايل خريد وتوصا اينه كه شناوري كمي دارد، و مي تونه رشد مداومي رو داشته باشد. سهامداران خاصي و با برنامه اي رو سهم هستند. فايرا صاحب حقيقي ندارد، هرچند به نظرم بزودي صاحب خوبي هم پيدا خواهد كرد.
آنقدر فايرا و وتوصا ارزشمند هستند، كه ميشود هر دو سهم را در سبد داشت. اما به نظرم يكي از اين دو باشد، براي سبد كافي است. پازل و معماي فايرا و وتوصا زماني كه حل شد، آن موقع زمان فروش است.
موفق باشيد.
با سلام
گذر اندک زمان درس خیلی خوبی به کسانیکه چند روز قبل تو صف فروش بودند و سهم عالی خود را در پایین ترین قیمت ممکن به حراج گذاشتند
گروه پترو :
شاراک : بارها گفته شد این سهم امسال بالای 500 سود می سازه چقدر مفت فروخت امروز در صف خریدکسی حاضر به عرضه حجم مبنا هم نشد
شپدیس :امسال بالای 500 تومان سود داره سال مالی اخر اذر ماه همین چند وقته دیگه حداکثر سود رو تقسیم می کنه بعضی واقعا" به سود اعلامی و ساخته شده خود شرکت هم شک می کنند
شیراز : این سهم واقعا" ارزنده است گذشت زمان ثابت خواهد کرد
خراسان : پوشش عالی 64 تومان در سه ماهه با سود تحلیلی نزدیک به 300 تومان پی به ای زیر 3 واقعا" جوک است برید خودرویی با پی به ای بالای 100 بخرید
کرماشا - پارسان - زاگرس و...
گروه پالایشگاهی :
بارها گفتیم یکی بهتر از دیگری - یکی تاپ تر از دیگری
کجا یید فروشندگان مفت شتر چرا گرانتر نمی فروشید
شتر - شاوان - شبریز - شپنا - شبندر نمی دونم کدامیکی رو انتخاب کنم چه برنامه ها و طرح و توسعه هایی و چه افزایش سرمایه هایی
شبریز :همین دیروز در منفی کامل 4% درصد التماس فروش می کردند و چقدار راحت در پایین ترین قیمت ممکن خرید کردیم
سرب روی :
فزرین - فاسمین - فراور عالی اینو من نمی گوییم صورت های مالی می گه چقدر تولید کرده و چقدر فروخته و چقدر موجودی شمش ساخته شده برای فروش داره
فزرین : شنبه اول صبح درحالیکه جنگ سوریه خیلی ها رو به هراس انداخته بود در 844 تومان بدون انتظار سهم رو تقدیم کردند ما هم یه مقدار در 5% منفی خرید کردیم
غبشهر : سهمی که بالای 1000 تومان سود امسالش است حداقل برای سال بعد 150000 تن افزایش تولید و فروش داره
شیران : بابا همین الانش 700 سود اعلام کرده دیگه چه می خواهید بالای 800 سود می سازه سال ملیش هم نزدیکه من به بازار شک دارم
دوستان همانگونه که در صف های فروش گفتیم احساسی نفروشید در صف خرید هم می گوییم احساسی هر سهمی رو نخرید خیلی از سهم ها الکی بالا می روند وبشهر 440 تومانی به مردم فروختند امروز 250 تومان
پی به ای خیلی از سهم های پترو جوکه انوقت می رویم سهم با پی به ای بالای 10 سرمایه گذاری می خریم سهم با پی به ای بالای 50 خودرویی می خریم
با سلام
گذر اندک زمان درس خیلی خوبی به کسانیکه چند روز قبل تو صف فروش بودند و سهم عالی خود را در پایین ترین قیمت ممکن به حراج گذاشتند
گروه پترو :
شاراک : بارها گفته شد این سهم امسال بالای 500 سود می سازه چقدر مفت فروخت امروز در صف خریدکسی حاضر به عرضه حجم مبنا هم نشد
شپدیس :امسال بالای 500 تومان سود داره سال مالی اخر اذر ماه همین چند وقته دیگه حداکثر سود رو تقسیم می کنه بعضی واقعا" به سود اعلامی و ساخته شده خود شرکت هم شک می کنند
شیراز : این سهم واقعا" ارزنده است گذشت زمان ثابت خواهد کرد
خراسان : پوشش عالی 64 تومان در سه ماهه با سود تحلیلی نزدیک به 300 تومان پی به ای زیر 3 واقعا" جوک است برید خودرویی با پی به ای بالای 100 بخرید
کرماشا - پارسان - زاگرس و...
گروه پالایشگاهی :
بارها گفتیم یکی بهتر از دیگری - یکی تاپ تر از دیگری
کجا یید فروشندگان مفت شتر چرا گرانتر نمی فروشید
شتر - شاوان - شبریز - شپنا - شبندر نمی دونم کدامیکی رو انتخاب کنم چه برنامه ها و طرح و توسعه هایی و چه افزایش سرمایه هایی
شبریز :همین دیروز در منفی کامل 4% درصد التماس فروش می کردند و چقدار راحت در پایین ترین قیمت ممکن خرید کردیم
سرب روی :
فزرین - فاسمین - فراور عالی اینو من نمی گوییم صورت های مالی می گه چقدر تولید کرده و چقدر فروخته و چقدر موجودی شمش ساخته شده برای فروش داره
فزرین : شنبه اول صبح درحالیکه جنگ سوریه خیلی ها رو به هراس انداخته بود در 844 تومان بدون انتظار سهم رو تقدیم کردند ما هم یه مقدار در 5% منفی خرید کردیم
غبشهر : سهمی که بالای 1000 تومان سود امسالش است حداقل برای سال بعد 150000 تن افزایش تولید و فروش داره
شیران : بابا همین الانش 700 سود اعلام کرده دیگه چه می خواهید بالای 800 سود می سازه سال ملیش هم نزدیکه من به بازار شک دارم
دوستان همانگونه که در صف های فروش گفتیم احساسی نفروشید در صف خرید هم می گوییم احساسی هر سهمی رو نخرید خیلی از سهم ها الکی بالا می روند وبشهر 440 تومانی به مردم فروختند امروز 250 تومان
پی به ای خیلی از سهم های پترو جوکه انوقت می رویم سهم با پی به ای بالای 10 سرمایه گذاری می خریم سهم با پی به ای بالای 50 خودرویی می خریم
جناب شفاف سازي عزيز، دوست هميشه و همراه اين تاپيك و همچنين سهامدار سهام عالي بنيادي .
بسيار سپاسگزارم از معرفي اين سهام و توضيحات مبسوط.
جناب شفاف سازي عزيز، دوست هميشه و همراه اين تاپيك و همچنين سهامدار سهام عالي بنيادي .
بسيار سپاسگزارم از معرفي اين سهام و توضيحات مبسوط.
با سلام
من به نوبه خودم از تحلیل های بنیادی و معرفی سهام عالی تشکر می کنم
متاسفانه خیلی از سهامداران تازه وارد به بورس به جای اینکه توی سهام های بنیادی سرمایه گذاری نمایند بیشتر دنبال یه شبه پولدار شدن هستند
همش دنبال این هستند امروز سهم بخرند بدون اینکه بدونند اون شرکت چی تولید می کنه چقدر تولید می کنه چقدر می فروشه چند می فروشه اینده شرکت چی هست و...
فقط یه کد می گیرند سپس یه ایدی در یکی از این سایت ها ایجاد می کنند ودر یکی از این تاپیک های تکنیکالی بدنبال نوسان و یه شبه پولدار شدن هستند
در این بین حساب سهامدار های باسواد و تکنیکال بلد و با تجربه جداست
ولی خیلی از این تازه وارد اصلانمی دانند تکنیکال چیه حد ضرر چی فقط با حرف این و اون شروع می کنند سهم خریدن
من یکی از این تاپیک های همسایه رو می خونم یکی از دوستان تکنیکال بلد به این سهامدارهای تازه وارد سهم معرفی می کنه
واتی 900 تکنیکال می شه هدف اول 1200 تومان حد ضرر 890 تومان بابا این سهامدار تازه وارد حد ضرر چی می دونه 900 می خره واتی سقوط می ره تا 530 تومان تا خرخره می ره تو ضرر
وصنعت 280 فرصت خرید می ده
وسپه 240 فرصت خرید هدف اول 350 هدف بعدی 400 تازه تو 400 مردم صف خواهند کشید
ولصنم 260 خرید هدف 400-500 امروز ولصنم 190 حدضرر .. 150 نفر تشکر
بابا این تازه واردها حد ضرر می ونند چیه ؟؟؟
دوستان عزیز و تازه وارد سهام بنیادی و اینده دار بخرید بروید بکارتان برسید
سلام جناب شفاف سازی
به نظرم کسی که بدون مطالعه و با حرف این و اون وارد بورس شود ضرر هم کند حقش است
اگر کسی بخواهد بره جنسی خرید وفروش کنه میره اول تحقیق میکنه از این و اون میپرسه بعد وارد شغل میشه
طرف کد بورسی گرفته ،نه تحقیقی نه پرس وجویی شیرجه میره تو سهم بعد توقع داره سود هم بکنه
نظر