سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آرش 64
    عضو عادی
    • May 2012
    • 234

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

#بهپاک اولین ماه از سال مالی خود در دی 966 میلیارد ریال فروش زده است در بهمن این عدد 760 میلیارد ریال و در اسفند به عدد قابل توجه 903 میلیارد ریالی رسیده و رشد خوبی را داشته در فروردین کمتر شده و 248 میلیارد ریال شده است و در اردیبهشت این عدد 534 میلیارد ریال بوده و خرداد با فروش شبیه ماه قبل 541 میلیارد ریال فروش زده در تیر با فروش بسیار خوب 788 میلیارد ریالی روند خوبی را ثبت کرده و افزایش نرخ گرفته است و جمع فروش7 ماهه 4757 میلیارد ریال شده است . در مدت مشابه سال قبل 4497 میلیارد ریال است و نزدیک است. افزایش نرخ دارد ولی فروش مقداری کمی افت کرده است
    پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
    راه ارتباطی 09196910020

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

دوستان و اساتید عزیز
      داشتم راجع به مادیرا غشان افق بررسی انجام می دادم که درصورت تایید به تدریج وارد بشم.
      ضمن دعوت از دوستان جهت بررسی این سهام ،بسیار سپاسگزار خواهم شد اگر اطلاعات و تحلیل هاتون را به اشتراک بزارید.
      Honesty is the best policy

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3238

احسان عزیز و سایر دوستان با سلام
        این پیام را با شک و تردید و عدم اطمینان فرستادم چون معتقدم ممکنه نوشته های ما باعث ضرر و زیان دیگران بشود و چون خودم اطمینان نداشتم ابتدا با بیان اینکه خودم هم تردید دارم نظرم را با دوستان درمیان میزارم
        در صورت حذف ارز دارویی ها شرکتهایی که تسهیلات دلاری سنگین می گیرن میتونن جهش سود داشته باشند.
        درازک به میزان 3 برابر سرمایش دلار 4200 میگیره اگر دلار حذف بشه جهش بسیار خوبی و حتی بیشتر از دتماد خواهد داشت.
        خودم دارم بررسی می کنم. یقینا بررسی شما میتونه مهر تاییدی بر نظر من و همچنین مجوز معرفی به سایر دوستان باشه.

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

خوب دوستان درازک که فرصت ورود نمیده. در عوض امروز وارد تیپیکو شدم. دیدم واقعا سهم خوبیه و البته چیزی هم از دارویی های دیگه کم نداره و سهم بزرگی هم هست که عرضه کننده داره به نظرم دوستان بررسی فرمایند.

نظر

• امیرحمزه
            عضو عادی
            • Dec 2015
            • 223

جالب نیست این تاپیک ورق نخوره
            اقا احسان عزیز خبری از شما نیست برادر محترم لطفا خبر سلامتی خودتونو به دوستان بدین

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بخصوص جناب امیرحمزه عزیز که جویای احوال بنده بودند. ممنون از احوالپرسیشان.
              هستیم زیر سایه دوستان. بهترین کار در این بازار سهامداری هوشمندانه است . گزینه ها قابل خرید همان سهام قبلی معرفی شده هستند.
              بیشتر در کانال تلگرام مطلب می زنم با آدرس

stockmarket100@

... در خدمت عزیزان هستم.
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• عمو محسن
                عضو عادی
                • Mar 2019
                • 106

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب خدمت دوستان بخصوص جناب امیرحمزه عزیز که جویای احوال بنده بودند. ممنون از احوالپرسیشان.
                هستیم زیر سایه دوستان. بهترین کار در این بازار سهامداری هوشمندانه است . گزینه ها قابل خرید همان سهام قبلی معرفی شده هستند.

stockmarket100@

... در خدمت عزیزان هستم.
                با عرض سلام
                در کانال اشاره به پولبک شاخص داشتید.فکر میکنید شاخص از چند تا کجا

اصلاح میکند.باتشکر

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

سلام و عرض ادب

عمو محسن عزیز در موج پنج هستیم و هزار داستان. بنابراین در سهام رو به رشد سهامداری می کنیم. تا رسیدن به اهداف تعیین شده.

امروز در منفی ها سدور خریدم و خنصیر و ثاباد . گزینه های خوبی هستند. هم از سیمانی، خودرویی و هم ساختمانی . بهپاک را هم همچنان اضافه کردم. بقیه سهام را کم و بیش نگهداری می کنم. مثل فولای، بکهنوج و دتماد. بازار پایه ای هم خرید دارد. الان عده ای دارند با ترس از این سهام خارج می شوند با ترس است اما کسانی که می خرند با تدبیر هستند. داستان یک دو ماه آینده به نفع تدبیرگران خواهد بود.

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

stockmarket100@

... در خدمت عزیزان هستم.
                    جناب احسان من تاپیک نیروسرمایه رو از ابتدا تا انتها دارم مطالعه می کنم شما اولین نفری بودید که در سال 94 البته اگه تاریخ های سایت درست باشن این سهم رو معرفی کردید. با شرایط اکنون بازار پایه نظرتون رو در مورد این سهم می فرمایید؟؟؟
                    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3238

در اصل توسط .احسان.";777011][B][COLOR="#008000 پست شده است
                      سلام و عرض ادب

عمو محسن عزیز در موج پنج هستیم و هزار داستان. بنابراین در سهام رو به رشد سهامداری می کنیم. تا رسیدن به اهداف تعیین شده.

امروز در منفی ها سدور خریدم و خنصیر و ثاباد . گزینه های خوبی هستند. هم از سیمانی، خودرویی و هم ساختمانی . بهپاک را هم همچنان اضافه کردم. بقیه سهام را کم و بیش نگهداری می کنم. مثل فولای، بکهنوج و دتماد. بازار پایه ای هم خرید دارد. الان عده ای دارند با ترس از این سهام خارج می شوند با ترس است اما کسانی که می خرند با تدبیر هستند. داستان یک دو ماه آینده به نفع تدبیرگران خواهد بود.[/COLOR][/B]

احسان عزیز با تشکر
                      به نظرم در سیمانی ها سخوز شاید گزینه بهتری باشه.شخصا مقدار کمی سخوز خریدم

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                        جناب احسان من تاپیک نیروسرمایه رو از ابتدا تا انتها دارم مطالعه می کنم شما اولین نفری بودید که در سال 94 البته اگه تاریخ های سایت درست باشن این سهم رو معرفی کردید. با شرایط اکنون بازار پایه نظرتون رو در مورد این سهم می فرمایید؟؟؟
                        سلام وقت بخیر،

نیرو سرمایه به جز افزایش سرمایه تا 10 میلیارد تومان مشکلی برای انتقال به بازار بالاتر ندارد. همچنان روی سهم مثبتم بر اساس تحلیلی که روی سهم دارم. شرکت متانیر اگر در بازار سرمایه بود، در مقایسه با شرکت رتکو باید ارزش بازاری حدود 400 الی 500 میلیارد تومان می داشت. و این یعنی ارزش نیرو سرمایه 5000 تومان برای رسیدن تنها برای متانیر. سود انباشته شرکت به حدی است که بتواند افزایش سرمایه تا 10 میلیارد تومان را بدهد و تجدید هم بعد از ارزیابی زیر مجموعه های مثل متانیر و نیرو توسعه. برای کسانی که ازقوانین جدید نمی ترسن سهم خوبی است و قابل بررسی. با همه این تفاسیر بنده از قوانین جدید فکر نمی کنم این ترس صحیح باشد و ادامه خواهیم دید. 30 روز کاری فرصت خوبی برای ارزیابی است.

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

در اصل توسط .احسان.";777095][B][COLOR="#008000 پست شده است
                          سلام وقت بخیر،

نیرو سرمایه به جز افزایش سرمایه تا 10 میلیارد تومان مشکلی برای انتقال به بازار بالاتر ندارد. همچنان روی سهم مثبتم بر اساس تحلیلی که روی سهم دارم. شرکت متانیر اگر در بازار سرمایه بود، در مقایسه با شرکت رتکو باید ارزش بازاری حدود 400 الی 500 میلیارد تومان می داشت. و این یعنی ارزش نیرو سرمایه 5000 تومان برای رسیدن تنها برای متانیر. سود انباشته شرکت به حدی است که بتواند افزایش سرمایه تا 10 میلیارد تومان را بدهد و تجدید هم بعد از ارزیابی زیر مجموعه های مثل متانیر و نیرو توسعه. برای کسانی که ازقوانین جدید نمی ترسن سهم خوبی است و قابل بررسی. با همه این تفاسیر بنده از قوانین جدید فکر نمی کنم این ترس صحیح باشد و ادامه خواهیم دید. 30 روز کاری فرصت خوبی برای ارزیابی است.[/COLOR][/B]
                          یک دنیا سپاس از پاسخ کامل و جامع تون.
                          اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post

احسان عزیز با تشکر
                            به نظرم در سیمانی ها سخوز شاید گزینه بهتری باشه.شخصا مقدار کمی سخوز خریدم
                            سلام و ارادت
                            روی بقیه سیمانی ها هم مثبتم، اما سدور کمترین رشد را داشته و نسبت به سیمانی های بازار پایه هم مثل سخواف، سباقر و ساروج ارزش بازار بسیار پایینی دارد. ارزش بازار زیر 200 میلیارد در سیمانی نداریم. سخوز بزرگتر و حقوقی های اذیت کنی دارد. فکر می کنم سدور 700 هزار تنی و سخور 1.5 میلیون تنی باشد. البته نگاه نکردم و حدس میزنم. سدور به دلیل حاشیه سود پایین سودسازی کمی داردو این باعث شده ارزش بازار پایینی داشته باشد. در مجموع برای سدور تارگت 600 میان مدت و 1100 بلند مدت میبینم.

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

تولید و فروش سدور 950 هزار تن در سال است و ارزش بازار 175 میلیارد تومان و سغرب نیز همین تولید و فروش را دارد و ارزش بازار 315 میلیارد تومان یعنی همین الان جای رشد 80 درصدی تنها برای رسیدن به همگروهی هایش برایش باقی است. هم گروهی هایش نیز یک رشد 50 درصد بدهکارند به بازار ، بنابراین انتظار رشد بیش از 2 الی 2.5 برابری از سدور واقعی است.

نظر

• عمو محسن
                                عضو عادی
                                • Mar 2019
                                • 106

سلام

اقا احسان نظرتان راجع به پخش چیست.

قاسم و پخش هردو تعداد سهام مساوی و فروش مساوی دارند ولی قیمت پخش نصف قاسم است

نظر

در حال کار...
                                X