سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

با سلام و شب بخير...

با تشكر از جناب شفاف سازي عزيز كه چراغ تاپيك رو روشن نگه داشته اند، و آن هم با مطالب ارزشمند، كه خوب اين روزها اثر اين تحليل ها به چشم در بازار مي بينيم.

جناب امير حمزه عزيز در مورد سيماني ها پرسش كرده بودند، خدمت اين دوست عزيزمان بايد عرض كنم، شخصا 10% پرتفويم را به گروه سيماني اختصاص داده ام و قصد نوسانگيري ندارم. در صورتيكه شاهد رشد جدي گروه باشم، قطعا درصد آن را به 30% خواهم رساند. رشد اين گروه در يك بازه يكساله قطعا جذاب است. البته اختصاص درصد بالايي از سبد به اين گروه و خريدهاي هيجاني در مثبت از نظر بنده كارساز نيست. اين رشد اخير نيز را مقدمه رشد بزرگتري مي دانم، همانطور كه بعضي دوستان تكنيكال زمان اين شروع را 2 هفته آينده مي دانند.

امروز كنور به مرز 2000 تومان رسيد، سهمي كه پارسال خدمت دوستان 2000 تومان بدون افزايش سرمايه 333% و تقسيم سود معرفي شده بود. كنور يكي از بي نظيرترين سهام گروه فلزات است، كه براي آشنايي بيشتر مي توان به تحليلهاي گذشته در تاپيك كنور اين سايت يا سايت تالار بورس مراجعه فرماييد. كنور يكساله بازدهي بالاي 4 برابر را براي سرمايه گذار به ارمغان آورده است.
    اما مطلبي را عصر در تاپيك قند و شكر تالار بورس نوشتم، كه عينا اينجا آن را تكرار مي كنم.

""""در روزهاي منفي اين گروه، بعضي از دوستان دنبال ليدر مي گشتند. ليدري اين گروه رو بايد در ابهامات صورتهاي مالي جستجو كرد؛ كه بازار ما هم شيفته اين نوع ابهامات است، بازار از سهام شفاف دوري ميگزيند!!

وقتي يك حقوقي مثل سرمايه گذاري ملي با اين سابقه بورسي، با هيجان روي قيمتهاي بالاي 800 تومان نزديك 1 ميليارد تومان قشرين مي خرد. وقتي از چند ماه پيش بيش از 2.5 ميليارد تومان جاي سرمايه گذاري در يكي از 400 سهم متفاوت بازار، از قشرين خريداري مي كند. لزوما نبايد دنبال خبري در قشرين باشيم، كل اين گروه را بايد متاثر از اين خريد، مي شد. وقتي تحليل هاي بنيادي سودهاي مناسبي را براي اين گروه و سهام آن تحليل مي كنند، اگر در كنار خريدهاي سنگين حقوقي ها بگذاريم، به نظرم ديگر نيازي به رانت و اين مسايل باقي نمي ماند.

خدا رو شكر، امروز بيش از 8 ميليارد تومان به اين گروه تزريق شد. انتظار بنده آنست فردا و پس فردا نيز حضور شديدتر بازار براي نوسان و خريد ميان مدت را داشته باشيم.
    وقتي دست بازار و دست بازيگران با هم براي رشد دست در دست هم قرار مي گيرد، نبايد به سودهاي 4% قناعت كرد، هرچند هركس استراتژي خاص خود را دارد، كه بايد به آن پايبند باشد. نوسان هاي 8% امروز در قصفها و قشرين خود گوياي خيلي چيزها بود.

به شخصه كه حدود 3 ماه سهامدار اين گروه، با همراهي قشرين هستم، و روند را دنبال مي كنم، بايد اين رو اذعان كنم، در اين سه ماه روزي مثل امروز را براي گروه نديده بودم. اميدوارم اين روند به همراه جبران ضرر براي سهامداران صنعت قند و شكر و سپس اشكار شدن سود واقعي شركتها و خبرهاي مثبت گروه باشيم."""

سهام بنيادي و آينده دار ممكن است، در برهه اي از زمان به دليل فروش حقوقي و حقيقي هاي روي سود يا پول لازم، سهامدار را اذيت كنند، اما مطمينا بهترين بهره را به سهامدار در ميان مدت خواهند رساند.
    رسيدن قيمت آلمينيوم به مرز 1900$، رشد فايرا و وتوصا را به دنبال خواهد داشت.
    گروه كاشي و سراميك نيز از گروه هاي زنده شده بعد از افزايش قيمت ارز است، كه بايد به آن نيز توجه ويژه مبذول كرد.
    در شرايط حاضر، در حال خريد گروه بهمن بصورت پلكاني از صف فروش و فروش آن در آينده به صف خريد هستم. هرچند در صورتيكه بازيگر درستي خبهمن پيدا كند، اين رقم ها تكرارنشدني خواهند بود. خاطره مپناي 200 توماني مي تواند براي خبهمن تكرار شود.

موفق و پرسود باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

جناب احسان خان از نوشته هاتون هميشه لذت ميبريم. شما حجم بالايي هميشه سهام ميخريد يا خير؟
      راستي در مورد سفارس نظرتون در خريد منفي فردا چيه؟
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• امیر حمزه
        عضو عادی
        • Sep 2013
        • 48

با سلام خدمت اقا احسان
        همیشه از تحلیلهاتون لذت بردم . موفق و پر سود باشین

نظر

• m.k.f
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 31

ايا هنوزنظرتان روي شلعاب مثبت هست با تشكر

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

امروز شاهد صف خريد كاصفا بوديم، اين صف خريد بي دليل هم نبود. دليل آن نيز فروش لعابيران توسط كاشي اصفهان است. هرچند به شخصه هم شلعاب دارم و هم كاشي اصفهان. هم از اين فروش خوشحالم و هم ناراحت.
            اينكه ارزش شلعاب بالاتر از اين قيمتهاست و شركت مي توانست در قيمتهاي بهتري سهم را بفروشد. ولي از طرف ديگر، خودم در حال خريد شلعاب در قيمت مناسب هستم، و آنكه به سود غير عملياتي كاصفا اضافه خواهد شد. در حال حاضر شلعاب در قيمتهايست كه فكر نمي كردم، شلعاب آن را ببيند.
            احتمال دارد، كه كاشي اصفهان قصد صفر كردن خود را دارد. تاكنون 1.4 ميليون برگ سهم شلعاب را فروخته، كه حدود 6 تومان مي توان تعديل مثبت كاصفا را انتظار خواهيم داشت. يعني تعديل حداقل 50% سود شركت. در صورتيكه فردا كد خود را با فروش بقيه سهام صفر كند، حدود 12 الي 15 تومان به سود شركت اضافه مي شود.

پيروز باشيد.

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

احسان عزیز-نظرت راجع به سیمان سپاهان رو اعلام نکردید؟ سهامداری یا فروش؟

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

آقا احسان نظرت در مورد شمواد به همراه بترانس چيه؟
                ممنون
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• دوبله
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 35

جناب احسان عزیز
                  از آنجاییکه ارادت دارم دوستانه عرض شودکه من کاصفا داشتم وبه نظر من سهم بسیار بسیار پرپتانسیل وخوبی است البته برای سال بعد(افزایش سرمایه خوبی هم داردفکر کنم دو نیم برابر از تجدید ارزیابی)
                  در راه راه اندازی خطوط جدید به مشکل خورده بود(پرداخت گمرکی و...) و همین امر برنامه هاشون را بهم ریخته بود واز لحاظ نقدینگی در وضع مساعدی نبود سری قبل هم فروش لعابیران کار بانک بوده (عدم پرداخت بدهی های کاصفا).این سری هم به نظر همینطور می اید بیشتر تحقیق کنید
                  سالم وپرسود باشید
                  {مروز شاهد صف خريد كاصفا بوديم، اين صف خريد بي دليل هم نبود. دليل آن نيز فروش لعابيران توسط كاشي اصفهان است. هرچند به شخصه هم شلعاب دارم و هم كاشي اصفهان. هم از اين فروش خوشحالم و هم ناراحت.
                  اينكه ارزش شلعاب بالاتر از اين قيمتهاست و شركت مي توانست در قيمتهاي بهتري سهم را بفروشد. ولي از طرف ديگر، خودم در حال خريد شلعاب در قيمت مناسب هستم، و آنكه به سود غير عملياتي كاصفا اضافه خواهد شد. در حال حاضر شلعاب در قيمتهايست كه فكر نمي كردم، شلعاب آن را ببيند.
                  احتمال دارد، كه كاشي اصفهان قصد صفر كردن خود را دارد. تاكنون 1.4 ميليون برگ سهم شلعاب را فروخته، كه حدود 6 تومان مي توان تعديل مثبت كاصفا را انتظار خواهيم داشت. يعني تعديل حداقل 50% سود شركت. در صورتيكه فردا كد خود را با فروش بقيه سهام صفر كند، حدود 12 الي 15 تومان به سود شركت اضافه مي شود.

پيروز باشيد. }

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
                    احسان عزیز-نظرت راجع به سیمان سپاهان رو اعلام نکردید؟ سهامداری یا فروش؟
                    سلام دوست عزيز، فعلا روند گروه خسته كننده شده است، به نظرم كاهش درصد سبد مي تواند فكر و ذهن را از اين گروه در حال حاضر كمتر كند. اما بايد انتظار شروع روند رو به رشد سيماني ها داشته باشيم.

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                    آقا احسان نظرت در مورد شمواد به همراه بترانس چيه؟
                    ممنون
                    جناب arak_bourse عزيز، اين دو سهم رو دنبال نكرده ام، نه صورتهاي مالي و نه روند سهم. بنابراين نظري در موردشون ندارم.

در اصل توسط دوبله پست شده است View Post
                    جناب احسان عزیز
                    از آنجاییکه ارادت دارم دوستانه عرض شودکه من کاصفا داشتم وبه نظر من سهم بسیار بسیار پرپتانسیل وخوبی است البته برای سال بعد(افزایش سرمایه خوبی هم داردفکر کنم دو نیم برابر از تجدید ارزیابی)
                    در راه راه اندازی خطوط جدید به مشکل خورده بود(پرداخت گمرکی و...) و همین امر برنامه هاشون را بهم ریخته بود واز لحاظ نقدینگی در وضع مساعدی نبود سری قبل هم فروش لعابیران کار بانک بوده (عدم پرداخت بدهی های کاصفا).این سری هم به نظر همینطور می اید بیشتر تحقیق کنید
                    سالم وپرسود باشید
                    {مروز شاهد صف خريد كاصفا بوديم، اين صف خريد بي دليل هم نبود. دليل آن نيز فروش لعابيران توسط كاشي اصفهان است. هرچند به شخصه هم شلعاب دارم و هم كاشي اصفهان. هم از اين فروش خوشحالم و هم ناراحت.

پيروز باشيد. }
                    با تشكر از فرمايشات شما، دقيقا با حرفهاي شما موافقم. بحث كاهش هزينه ها و راه اندازي خط توليد جديد مي تواند دليل اصلي فروش باشد، قطعا شركت از فروش سهم قصد سرمايه گذاري نداشته است. به نظرم اين نقدينگي به شركت كمك خواهد كرد. شركت قصد افزايش سرمايه 100% از محل تجديد ارزيابي دارايي ها را دارد و اين مورد نيز مي تواند به آينده سهم كمك كند.
                    اينكه كاشي اصفهان از آن رخوت گذشته در آمده است، و بنيادي شركت در آينده حرفهاي خوبي براي گفتن دارد. به اين سهم ها نبايد به ديد 3 4 روزه نگاه كرد. بايد 6 ماه الي 12 ماه بهشون فرصت رشد دارد.

================================================== ======================================
                    حجم ريالي معاملات بازار بورس و فرابورس در سه روز اخير به بالاي 500 ميليارد تومان رسيده است. اين رقم نشان دهنده هرچه عميق تر شدن بازار دارد. بازاري كه بازيگران فراوان پيدا كرده است، بازاري كه مي تواند كه جانشين بازارهاي موازي و كاذب شود. اميدوارم هرچه تصميمات اقتصادي و غيره اتفاق مي افتد، به نفع بازار سرمايه باشد، و بازار ما به آنچه كه حق آن است، برسد. بازار سرمايه اي كه مي تواند بهترين و بزرگترين بازار سرمايه منطقه و غرب آسيا باشد.

به اميد آن روز....

نظر

• Ali zahedi
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 676

کساوه تا چندین روز آینده جهت تعدیل مثبت بیش از 30 درصد متوقف خواهد شد

نظر

• Ali zahedi
                        كاربر فعال
                        • Sep 2012
                        • 676

سخزر تا گزارش 6 ماه بیش از 30 درصد تعدیل مثبت داره... فردا بهترین موقع خرید سهم

نظر

• apouya
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 215

سلام اقای شفاف ساز
                          تحلیل شمارو هم در مورد وپترو و ثشاهد می خواستم بدونم
                          ممنون می شم از راهنمایی شما

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

شلعاب

با توجه به عرضه كاشي اصفهان، احتمال مي دادم، روز گذشته نيز بتوانم در منفي به دوبرابر روز قبل خريد داشته باشم، اما شاهد صف خريد سهم بوديم.
                            چند نكته رو بايد در مورد شلعاب بنويسم:

1- طي اطلاعاتي كه بدست آوردم، كاشي اصفهان قصد فروش به اندازه 1 ميليارد تومان را داشته، كه محقق شده است. حال بايد ديد، اين تصميم همچنان پا برجاست يا خير.
                            2- ورود بازيگران قوي به سهم نكته بسيار مهمي است، كه نبايد به آن بي تفاوت بود.
                            3- افزايش نرخ فروش به اندازه 5%، به سود شركت حدود 100 تومان اضافه مي كند، 10% حدود 200 تومان و 15% حدود 300 تومان.
                            بنابراين با توجه به افزايش نرخ كاشي و سراميك، افزايش مواد اوليه كه لعاب نيز شامل آن است، نيز امري طبيعي است.
                            4- برنامه گذشته شركت، افزايش سرمايه از محل تجديد دارايي بوده، دوستان اگر اطلاعاتي دارند، سهامداران را در جريان بگذارند.
                            5- دوستان حتما بين كخاك و شلعاب مقايسه اي داشته باشند، هم از نظر سرمايه، هم از نظر محصول، هم از نظر مبلغ فروش و ارزش بازار. بنظرم ارزندگي شلعاب تا حدودي مشخص شود.
                            6- شلعاب از جمله سهامي است، كه اول بازيش است و از خيلي از سهام بازار كه رشدهاي چند صد در صدي داشته اند، عقب است.

همچنان با شلعاب سهامدار مي مانم.

موفق باشيد.

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5636

احسان عزیز ممکنه شلعاب رو بین650 و 700دید و بعد واردش شد؟

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
                                سلام اقای شفاف ساز
                                تحلیل شمارو هم در مورد وپترو و ثشاهد می خواستم بدونم
                                ممنون می شم از راهنمایی شما
                                ثشاهد :

سود سال منتهی به 92/3/31 برابر است با 41 تومان
                                مجمع نرفته تا اخر مهر ماه فرصت داره
                                می گویند 400% افزایش سرمایه از محل تجدیدارزیابی داره
                                با سود امسال هر سهمی 100 تومان انباشته داره
                                اگر 400% افزایش سرمایه حتمی باشد نگهداری سهم توصیه می شه

وپترو :
                                باتوجه به رشد سهام شرکتهای بورسی زیر مجموعه و افزایش سود اوری قطعا" در اینده شاهد تعدیلات دیگری خواهیم بود
                                اما شاید مهمترین نکته شرکت در پرتفوی غیر بورسی شرکت باشه
                                به نظر من فعلا" تو این قیمت ها توصیه به نگهداری می شه

نظر

در حال کار...
                                X