سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farzin
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 58

با اجازه آقا احسان عزیز.

تو این بازار در مورد خیلی از گروهها صحبت میشه و تقریبا اکثر گروهها شناخته شده هستند. بنده از گروههای سیمانی ساروم رو از قبل و جدیدا سبجنورد رو در سبد دارم و از پتروها شلعاب رو از قیمتهای 700 دارم و همینطور از پالایشگاهیها هم زیاد داشتم و در حال

حاضر شراز دارم و دکوثر از داروییها رو دارم.

از سهام غذایی هم بهنوش و غشان رو از قیمتهای پایین و غشصفا رو تو همین قیمتها دارم.

در مورد سهام غذایی خیلی کم صحبت میشه و در واقع با این همه ارزندگی اما الان مورد بی لطفی قرار گرفته که البته خیلی دیر نیست که روزهای رونق برگرده و الان فقط زمان جمع آوری سهمه.

بنده لازم دیدم در مورد غذاییها و مخصوصا لبنیاتیها کمی صحبت کنم.

واقعا از هر دریچه ای به این سهام نگاه کنیم ارزنده هستند.

در مورد میزان تولید

پیش بینی مقدار تولید غشصفا نسبت به سال قبل حدود 10 هزار تن شیر یعنی حدود 60 درصد و 3200 تن پنیر یعنی حدود 40 درصد و ماست 15 درصد و همینطور خامه و دوغ و مابقی هم بالاتر لحاظ شده یعنی تو محصولات اصلی تولیدش رو حدودا 40 درصد افزایش داده

در غشان هم میزان تولید 20 درصد بالاتر از سال قبل پیش بینی شده.

پگاه اصفهان با ارزش بازار 51 میلیاردی حدود 185 میلیارد تومن فروش پیش بینی کرده یعنی حدود 2.5 برابر سال قبل و غشان هم با ارزش بازار 58 میلیاردی 175 میلیارد تومن فروش محصول پیش بینی کرده که حدود 3 برابر سال گذشته هست.

اصلی ترین محصول این دو شرکتها انواع شیره که شیر خام میخرند و پی از فراوری شیر های مختلف تحویل بازار میدن.

در مورد خرید شیر خام

غشان قیمت خرید شیر رو تو گزارش 1110 تومن در نظر گرفته و تو شش ماهه شیر رو کیلویی 986 تومن خریده و برای 6 ماهه دوم قیمت خرید شیر رو 1224 تومن در نظر گرفته.

غشصفا قیمت خرید رو 1175 تومن تو پیش بینی سالیانه دیده و شش ماهه 1042 تومن خرید داشته یعنی برای 6 ماهه دوم قیمت خرید 1308 تومن در نظر گرفته.

بنده از دو استان گیلان و خراسان استعلام گرفتم قیمت خرید شیر از دامدار در حال حاضر 1000 تومنه که با تلورانس 50 تومن در نظر میگریم که البته هزینه های حمل و نقل هم داره که تو بهای تمام شده اومده. حالا شما این اختلاف قیمت خرید شیر رو حساب کن و

سودش رو محاسبه کنید.

در مورد قیمت فروش محصولات

انواع شیر که محصول اصلی این دو شرکت هست در غشان تو بودجه 1950 تومن فروش پیش بینی شده که 2940 تومن فروخته و اختلاف عجیب 1000 تومنی داره اما غشصفا 1479 در نظر گرفته که 1408 فروخته که با توجه به هزینه بسته بندی و قیمت خرید شیر خام

میشه گفت این شرکت تو این زمینه در راه رضای خدا کار کرده./:.rolleyessmileyani. البته مطمئنن تو 6 ماهه دوم اصلاحش میکنه و اونوقت سودش نمایان میشه.

مابقی محصولات رو هم کم و بیش تو همون قیمتهای پیش بینی فروختن و بعضا پایینتر.

فعالیت اصلی شرکت های لبنیاتی تو شش ماهه دوم سال صورت میگیره و اگر به سالهای گذشته نگاه کنیم تو فصل پاییز و زمستون هم مقدار مصرف محصولات لبنی و هم قیمت محصولات بالاتر و فروش کارخانجات بیشتر بوده و به همین سبب کارخانجات لبنیاتی

سعی میکنند اصل فروش رو در 6 ماهه دوم انجام بدهند.

در مورد ظرفیت تولیدی

در حال حاضر غشان تو محصولات شیر کره پنیر و شیر خشک کمتر از نصف و در ماست و دوغ پایینتر از ظرفیت اسمی فعالیت میکنه و در غشصفا هم پایینتر از ظرفیت اسمی کار میکنند که این موضوع میتونه با توجه به دارا بودن ظرفیت اسمی بالا برای سالهای دیگه یک مزیت بشمار بیاد.

جایی که اکثر شرکتها دارن با ظرفیت نهایی کار میکنند من جمله همین بجنورد که خودم دارم و یا اکثر پالایشگاهیها و بسیاری از صنایع دیگر که نزدیک به ارزش و داراییهای خودشون معامله میشن اینطور مورد توجه هستند لبنیاتیها میتونن با کمتر از ظرفیتها و فضای

خالی موجود سود بسیار خوبی بدن.

در ارزش این سهام همین بس که غبهشهر و مارگارین از سال پیش تا الان با افزایش مداوم پی بر ای به اینجا رسیده و بهنوش تو گزارش شش ماهه 90 تومن پوشش داده در حالیکه سود کل سال 92 رو 72 تومن در نظر گرفته بود.

غشصفا با ارزش بازار 51 میلیاردی و غشان با ارزش بازار 58 میلیاردی اختلاف بسیاری با میزان ارزشیابی خود دارند. شرکتهایی که سه برابر ارزش بازار خودشون فروش میکنند.

بزودی افزایش سرمایه های این گروه هم میاد مثل افزایش سرمایه 139 درصدی از تجدید ارزیابی غشصفا که تو گزارشش اومده برای سال 92.

بنظرم الان که نگاه ها به این گروه زیاد نیست زمان خرید تو قیمتهای کف هست و بقول تکنیکالیست ها اینبار تو روند صعودی تماما سقف قبلی رو شکسته و سودهای خوبی نصیب سهامدارانشون میکنند.

نظر

• novin
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 124

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
      سلام، اميدوارم تعطيلات آخر هفته خوبي داشته باشيد.

فاصله زيادي با شروع مذاكرات جديد ايران با 5+1 نداريم. مذاكراتي كه نتيجه خروجي هرآنچه باشد، بر روي بازار سرمايه و همچنين آينده اقتصاد و كشور تاثير خواهد داشت. موارد زيادي وجود دارد، كه اميد به اين مذاكرات را زياد مي كند، زمينه سازي هاي كه بيش از يكسال پيش و قبل از دور دوم رياست جمهوري باراك اوباما شروع شد. برگ برنده موفقيت بزرگي كه باراك اوباما و حزب دموكرات آمريكا مي تواند براي دور بعدي رياست جهموري آمريكا در توافق با ايران و عادي سازي روابط داشته باشد. همه و همه باعث شده است، اميدها بيشتر از نااميدي ها در اين روزها پررنگ باشد.
      كليت بازار سرمايه در هفته اينده متاثر از اخبار اين دو روز خواهد بود، در صورتيكه كوچكترين اميدواري از توافقي بين دو تيم صورت گيرد، كليت بازار سرمايه و بخصوص صنايع مصرف كننده ارز و صنايع تحريمي مثل صنعت خودرو مي تواند پيشتاز هفته آينده باشند.
      اين كورسوي اميد و همچنين عدم افزايش نرخ سود بانكي مي تواند پي بر اي ميانگين بازار را به 7 و 8 برساند. جريان پولي در بازار نيز توانايي انجام اين كار را دارد.

به اميد سرافرازي ايران و ايراني

شکر خدا همه خبرای خوب داره می رسه پی به ای بازارم تا 10 خواهد رسید با این اخبار .....

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

سلام بر همه دوستان
        با اخبار مثبتی که از مذاکرات میاید ،فکر می کنم در هفته پیش رو شروع خوبی خواهیم داشت.خواستم یک همفکری با دوستان داشته باشم و از تجربیاتشان در خرید و شاید فروش روز شنبه استفاده کنم.ممنونم از نظراتی که ارائه می دهید.
        بانکی ها:مسلماٌ بانکی ها جز صنعتی هستند که از کاهش تحریمها بیشترین منفعت را می برند،با این وجود ،بعد از مذاکرات مثبت قبلی بانکی ها فقط روز اول پر قدرت ظاهر شدند و از روز دوم معاملات متعادل و رو به منفی داشتند.بعبارتی اولین روز بعد از مذاکرات فقط فرصت خوبی برای فروش بود.حالا فکر می کنید ،این دفعه هم مانند قبل است و باید از این فرصت برای فروش استفاده کرد؟
        خودرو:اگر چه این صنعت وضعیت بنیادی خوبی ندارد (نظر شخصی است )،ولی جز صنایعی است که می تواند از روند مثبت مذاکرات ،تاثیر خیلی خوبی بپذیردو یک بازدهی کوتاه مدت خوبی داشته باشد ،آیا خریدی از این صنعت را توصیه می کنید؟بین خزامیا و خودرو کدام را ترجیح می دهید؟
        تاپیکو سهم خوبی است ،هم خریدش در صف راحت است ،هم به نظر می رسد حرکت جدیدی را شروع کرده باشد ،و تاثیر پذیری صنعت پتروشیمی هم از روند مثبت مذاکرات کم نیست، بنابراین از بین تاپیکو یا صنعت خودرو،کدام را برای خرید شنبه توصیه می کنید؟
        با تشکر مجدد از همه دوستان

نظر

• "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

در اصل توسط farzin پست شده است View Post
          با اجازه آقا احسان عزیز.

تو این بازار در مورد خیلی از گروهها صحبت میشه و تقریبا اکثر گروهها شناخته شده هستند. بنده از گروههای سیمانی ساروم رو از قبل و جدیدا سبجنورد رو در سبد دارم و از پتروها شلعاب رو از قیمتهای 700 دارم و همینطور از پالایشگاهیها هم زیاد داشتم و در حال

حاضر شراز دارم و دکوثر از داروییها رو دارم.

از سهام غذایی هم بهنوش و غشان رو از قیمتهای پایین و غشصفا رو تو همین قیمتها دارم.

در مورد سهام غذایی خیلی کم صحبت میشه و در واقع با این همه ارزندگی اما الان مورد بی لطفی قرار گرفته که البته خیلی دیر نیست که روزهای رونق برگرده و الان فقط زمان جمع آوری سهمه.

بنده لازم دیدم در مورد غذاییها و مخصوصا لبنیاتیها کمی صحبت کنم.

واقعا از هر دریچه ای به این سهام نگاه کنیم ارزنده هستند.

در مورد میزان تولید

پیش بینی مقدار تولید غشصفا نسبت به سال قبل حدود 10 هزار تن شیر یعنی حدود 60 درصد و 3200 تن پنیر یعنی حدود 40 درصد و ماست 15 درصد و همینطور خامه و دوغ و مابقی هم بالاتر لحاظ شده یعنی تو محصولات اصلی تولیدش رو حدودا 40 درصد افزایش داده

در غشان هم میزان تولید 20 درصد بالاتر از سال قبل پیش بینی شده.

پگاه اصفهان با ارزش بازار 51 میلیاردی حدود 185 میلیارد تومن فروش پیش بینی کرده یعنی حدود 2.5 برابر سال قبل و غشان هم با ارزش بازار 58 میلیاردی 175 میلیارد تومن فروش محصول پیش بینی کرده که حدود 3 برابر سال گذشته هست.

اصلی ترین محصول این دو شرکتها انواع شیره که شیر خام میخرند و پی از فراوری شیر های مختلف تحویل بازار میدن.

در مورد خرید شیر خام

غشان قیمت خرید شیر رو تو گزارش 1110 تومن در نظر گرفته و تو شش ماهه شیر رو کیلویی 986 تومن خریده و برای 6 ماهه دوم قیمت خرید شیر رو 1224 تومن در نظر گرفته.

غشصفا قیمت خرید رو 1175 تومن تو پیش بینی سالیانه دیده و شش ماهه 1042 تومن خرید داشته یعنی برای 6 ماهه دوم قیمت خرید 1308 تومن در نظر گرفته.

در مورد قیمت فروش محصولات

انواع شیر که محصول اصلی این دو شرکت هست در غشان تو بودجه 1950 تومن فروش پیش بینی شده که 2940 تومن فروخته و اختلاف عجیب 1000 تومنی داره اما غشصفا 1479 در نظر گرفته که 1408 فروخته که با توجه به هزینه بسته بندی و قیمت خرید شیر خام

میشه گفت این شرکت تو این زمینه در راه رضای خدا کار کرده./:.rolleyessmileyani. البته مطمئنن تو 6 ماهه دوم اصلاحش میکنه و اونوقت سودش نمایان میشه.

همین بجنورد که خودم دارم و یا اکثر پالایشگاهیها و بسیاری از صنایع دیگر که نزدیک به ارزشو سودهای خوبی نصیب سهامدارانشون میکنند.
          سلام دوست عیز
          گزارش غشان پر از اشتباه بود و قابل استناد نیست

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام

شیران :

پیش بینی از سود هر سهم برای یک عملکرد خام ( مثلا" سود 93 )

فروش :
            محصول .....آخرین نرخ فروش(کیلو) ...... مقدار فروش
            1- الکيل بنزن خطي....51000ریال.......120,000 تن
            2- الکيلات سنگين......43500ریال........9000 تن
            3-نرمال پارافين..........45000ریال.......140,000 تن
            4-برش هاي نفتي ....34000 ریال........140,000 تن

جمع فروش.............................................. .17,911,500 میلیون ریال

حاشیه سود ناخالص
            3 ماه اول 92..3 ماهه دوم....3 ماهه سوم...متوسط
            46 درصد.......27درصد.........38درصد..........37 درصد

سود ناویژه ..........................................6,627,25 5 میلیون ریال

کسر : هزینه های عمومی ....................(450,000) میلیون ریال

اضاف :سایر درآمد های عملیاتی..............100,000 میلیون ریال

سود عملیاتی .....................................6,277,255 میلیون ریال

کسر هزینه های مالی ............................صفر

اضاف : درامد سرمایه گذاری .....................1,000,000 میلیون ریال

اضاف : خالص سایر درآمد های غیر عملیاتی..1,050,000 میلیون ریال

سود قبل از کسر مالیات .......................8,327,255 میلیون ریال

مالیات ................................................80 0,000 میلیون ریال

سود پس از کسر مالیات .......................7,527,255 میلیون ریال

مقدار Eps هر سهم = 9,757 ریال

مقدار eps پس از بهره برداری 100,000 تنی الکيل بنزن خطي به 1200 تومان خواهد رسید
            آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2013/11/08, 16:41.

نظر

• bashash
              كاربر فعال
              • Sep 2012
              • 580

گزارش روزنامه تلگراف انگلستان از جزئيات توافق
              توقف غني‌سازي 20درصد،اكسيد ذخاير،عدم استفاده از سانتريفيوژ پيشرفته در ازاي کاهش تحريم‌پتروشيمي،طلا و آزادي دارايي‌ها
              خبرگزاري تسنيم: آمريكا توافقي کوتاه مدت به ايران پيشنهاد داده که بر اساس آن غني‌سازي 20 درصد و استفاده از سانتريفيوژهاي پيشرفته و راكتور اراک در ازاي لغو برخي تحريم‌ها و نيز آزاد شدن دارايي‌هاي بلوكه شده ايران، متوقف خواهد شد.

به گزارش گروه بين‌الملل خبرگزاري تسنيم به نقل از تلگراف؛ آمريكا يک توافق کوتاه مدت به ايران پيشنهاد داده است که به تهران اجازه خواهد داد غني‌سازي اورانيوم را در سطوح پايين‌تر ادامه دهد.
              هدف از اين طرح متوقف کردن برنامه هسته اي ايران براي احتمالا شش ماه است تا در اين فرصت زماني فضاي تنفسي براي يک مذاكره درباره يک توافقنامه جامع فراهم شود.
              به گفته يكي از مقامات وزارت خارجه آمريكا کري به دعوت کاترين اشتون، به ژنو خواهد رفت "تا اختلاف‌نظرها در مذاكرات را کاهش دهد".
              ديپلمات‌هاي غربي و مقامات آمريكايي از افشاي جزئيات "گام اول مذاكرات" امتناع ورزيده‌اند. اما يكي از دستياران سناي آمريكا با اشاره به گزارش کاخ سفيد، وزارت خارجه آمريكا و منابعي در ژنو، اعلام کرد که اين مذاكرات چهار نكته خواهد داشت.
              * ايران غني‌سازي اورانيوم 20 درصد را متوقف خواهد کرد که نزديک به سطح تسليحاتي است – و ذخاير اين ماده را به اكسيد بدون ضرر تبديل کنند.
              * ايران غني‌سازي اورانيوم 3/5 درصد را که براي نيروگاه‌هاي هسته‌اي مورد نياز است را ادامه مي‌دهد – اما توافق مي کند که تعداد سانتريفيوژهاي لازم براي اين کار را محدود سازد. اما هيچ الزامي براي برداشتن ساير سانتريفيوژها وجود نخواهد داشت.
              * ايران توافق خواهد کرد که رآكتور پلوتونيومي خود را در اراک که مي‌تواند مسير ديگري براي دستيابي به توانمندي تسليحات هسته‌اي ارائه کند، را طي دوره شش ماهه متوقف کند اما در عين حال مي‌تواند به فعاليت در اين تأسيسات ادامه دهد.
              * ايران توافق خواهد کرد که از سانتريفيوژهاي پيشرفته‌تر IR-2 که مي‌توانند اورانيوم را سه تا پنج برابر سريع‌تر ازمدل‌هاي قبلي غني‌سازي کنند،‌ استفاده نكند.
              در مقابل، آمريكا تحريم‌هاي اقتصادي را احتملا از طريق آزادسازي دارايي‌هاي مسدود شده ايران در بانک هاي خارجي، تسهيل خواهد کرد. علاوه بر اين، برخي محدوديت‌ها در حوزه صنايع پتروشيمي، فلزات باارزش و موتوري مي‌تواند برداشته شود.
              با اين حال، يكي از مقامات ارشد دولت آمريكا اعلام کرده که تنها تحريم‌هاي "برگشت‌پذير" مي‌توانند تسهيل شوند و در صورتي که ايران هر کدام از مفاد توافق را زير پا گذارد مي‌توان اين تحريم‌ها را بار ديگر اعمال کرد.
              نقل خبر از گل آقاي عزيز
              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• تــوپــولــی
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 38

سلام و درود و با تقدیم ادب و احترام

چند نفر از دوستان نظر شخصی بنده رو درباره شبندر و قیمتهای آتی پرسیدن

نظر بنده (
                مبرا از خطا نیست ، هرچند خیلی مطمئنم ، لطفا" صرفا" بر این اساس مبنای تصمیم گیری قرار ندید ، تحقیق و بررسی و مشورت با افراد معتمد و مطلع از اصول اصلی و لازم برای تصمیم گیریست ) :

نزول شبندر در مرحله اول تا
                1300 تومان قطعیست ، به زودی ، خیلی زودتر از اونچه که فکرشو کنید

بعد از چند منفی پشت سرهم طرفداران سینه چاک تبدیل به کینه توزان سرسخت این سهم خواهند شد

توجه بفرمایید که اگر تنها 50% از ارزش این سهم کم بشه شما نیاز به رشد 100 درصدی دارید که این افت 50 درصدی و یا زیانتون جبران بشه

همیشه بیشتر زیان نصیب کسانی میشه که در قیمتهای بالا و در هرکاهشی با خودفریبی مشغول به پایین آوردن میانگین میشن و پیش خود میگن هر کاهشی فرصتیست برای خرید!

ولی افراد حرفه ایی در این زمان میگن هر افزایشی فرصتیست برای خروج

آیا احتمال تعدیل منفی تا پایان سال 92 برای پالایشگاهی ها امکانپذیره؟

در جواب باید گفت به احتمال بالا بله

با توجه به جمیع شرایط منجمله کاهش میانگین قیمت نفت خام از دوماه پیش تا امروز و احتمال ریزش بیشتر و همچنین کاهش قیمتهای جهانی فرآورده های تولیدی در پالایشگاهها درخواهیم یافت که :

کاهش قیمت فرآورده های تولیدی پالایشگاهها بر اساس قیمت جهانی و فوب خلیج فارس تعیین می گردد

لذا با کاهش قیمتها درآمد پالایشگاهی ها نیز کاهش خواهد یافت
                از آنجایی که از دوماه پیش تا کنون قیمت نفت در بازارهای جهانی از محدوده 110 دلار تا 93 دلار رسیده ( نفت سبک و سنگین ایران نیز به همین نسبت کاهش یافته ) لذا انتظار برای کاهش سود 5 تا 10 درصدی از کل سود پیش بینی تا این لحظه محتمل می باشد

با تمرکز بیشتر بر روی صورتهای مالی پالایشگاهها متوجه می گردیم که نرخ فروش نیمه اول این شرکتها کمتر از پیش بینی کل سال بوده ( با توجه به اینکه قیمتهای نیمه اول بالاتر از قیمتهای اخیر است ) لذا در صورت تداوم این قیمتها کاهش سود سال 92 پالایشگاهی ها حتمیست حال اگر قیمتها بیشتر کاهش یابند سود پالایشی ها کاهش بیشتری را خواهد دید

این در حالتیست که نرخ فروش داخلی پالایشی ها بیشتر از نرخ صادراتیست !!!
                با این حساب متوجه میشیم که فروش داخلی برای پالایشگاهها به صرفه تر از صادرات میباشد

از آنجایی که همواره در شرکتهای سود ده و با سود عملیاتی رقم درآمد شرکتها بیشتر از قیمت تمام شده میباشد لذا این به معنای صدمه دیدن بیشتر پالایشی ها از کاهش قیمت نفت هستش

چون 83.5% قیمت تمام شده پالایشی ها را نفت خام تشکیل میده ولی 100% فروش و دآمد نفتی ها متاثر از قیمت نفت میباشد لذا کاهش قیتهای جهانی شدت خیلی بیشتری بر روی کاهش سود پالایشی ها دارد

لذا اینکه برخی فکر می کنند با کاهش قیمت نفت ، قیمت تمام شده پالایشی ها هم کاهش خواهد یافت و در نهایت این باعث افزایش سود شرکتها خواهد شد از پایه و اساس اشتباهه

خلاصه :

درسته قیمت تمام شده کم میشه ولی درآمد پالایشی ها خیلی بیشتر کم میشه که برآیند این کاهش به زیان سود پالایشی هاست

- در تصویر اول قیمت جهانی نفت طی 20 سال اخیر به تصویر کشیده شده

- در تصویر دوم که به صورت نمودار روزانه به نمایش درآمده نشاند دهنده تشکیل الگوی کاپ معکوس و احتمال نزول قیمتهاست ( 93.5 دلار کف فعلی نفت بوده و با مختصری رشد و تشکیل به اصطلاح دسته کاپ با شدت بیشتری نزول و از این محور حمایتی با شدت عبور خواهد کرد ، بر خلاف نظر غالب کاربرا با شکوفایی اقتصاد جهانی قیممت نفت نزولی خواهد بود ، این نزول به دلیل ایجاد آرامش در سطح جهانی و همچنین به بهره برداری رسیدن چاههای نفتی در اقصا نقاط جهان به ویژه عراق میباشد ، برای درک بیشتر این موضوع در ذهن خود داشته باشید که همبستگی معناداری بین رشد قیمت جهانی نفت و قیمت جهانی طلا همواره برقرار است )

موفق باشید

نظر

• samie
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 98

سلام شفاف سازي عزيز ازاينكه اين تاپيك رو براي نوشتن انتخاب كرديد ممنون
                  چون خيلي راحت ميشه نوشته هاتون رو پيدا كرد و مضاف اينكه احسان جان هم تحليل گر توانمنديه و تيم خوبي هستيد
                  اميدوارم موفق باشيد .
                  من اگه بخوام تك سهم بشم كدوم سهام رو تا پايان سال پيشنهاد ميديد با سرمايه ٣٠ م
                  [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط samie پست شده است View Post
                    سلام شفاف سازي عزيز ازاينكه اين تاپيك رو براي نوشتن انتخاب كرديد ممنون
                    چون خيلي راحت ميشه نوشته هاتون رو پيدا كرد و مضاف اينكه احسان جان هم تحليل گر توانمنديه و تيم خوبي هستيد
                    اميدوارم موفق باشيد .
                    من اگه بخوام تك سهم بشم كدوم سهام رو تا پايان سال پيشنهاد ميديد با سرمايه ٣٠ م

با سلام

سهام های مورد علاقه من که بارها اعلام کردم
                    تک سهم رو اصلا" موافق نیستم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    هر سهمی هر چند از نظر بنیادی عالی باشه ولی چون زمان حرکت سهم برای ما مشخص نیست ممکنه از کل بازار عقب می مانیم
                    مثلا" من به شیران خیلی اعتقاد دارم اگر من روی این سهم تک سهم می شدم ماه ها تو این قیمت در جا زده بودم و از کل بازار عقب می افتادم

بازهم مروری بر سبد :

سرمایه گذاری ها :
                    1- ونفت : در صدر لیست خرید قرار می گیره با توجه به تایید مدیر عامل مبنی طرح عظیمشان و همچنین خبرهای خوش از لغو تحریم ها موجب سرعت بخشی در روند طرح خواهد بود
                    2- واتی : به شدت چشم به مجمع شیران خواهد داشت تقسیم سود بالا در شیران سود واتی رو می تونه به بالای 200 تومان برسونه
                    3- خگستر : قیمتش 100% از سهام بانکی و خودرویی عقب است

فلزات :
                    1- کاما :
                    با سود بالای 300تا 400 تومان قیمت سهم رو برای عید پیش بینی کنید
                    2- فزرین :
                    با سود بالای 100 تومانی امسال و داشتن طرح و توسعه فراوان
                    طرح اکسید روی - اکسید سرب - سولفور روی و سولفور سرب

3- فخوز

پتروها :

1- پارسان : در صدر پتروها قرار می گیره سود 200 تومانی امسال و حداقل 300 تومانی سال بعد و داشتن طرح و توسعه های فراوان
                    2- شیراز
                    3- شاراک
                    5- زاگرس
                    کرماشا- خراسان- مارون - زاگرس - شخارک و...

پالایشگاهی :
                    قیمتشون فعلا" پر است در قیمت خرید باید دقت کرد خرید برای بلند مدت
                    شبندر - شبریز - شاوان - شتران

تجهیزات :
                    فاراک
                    رمپنا
                    اکنتور

شیمایی ها :
                    شیران
                    شدوص

ساختمانی ها :
                    ثشرق

نظر

• علی منعم
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 110

جناب شفاف سازی نظرتون در مورد سبد کوتاه مدت روی چه سهماییه؟
                      قبل از هر گونه خريد و فروش تمامي جوانب را خودتان بسنجید و بعد اقدام نماييد.

نظر

• محمد حقانی
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 447

سلام جناب شفاف سازی عزیز
                        روی سهام غذایی از جمله مارگارین نظر مثبت ندارید؟
                        چون با توجه به شرایط سهم فکر میکنم رشد بسیار خوبی در انتظار آن است.

نظر

• samie
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 98

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          با سلام

سهام های مورد علاقه من که بارها اعلام کردم
                          تک سهم رو اصلا" موافق نیستم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                          هر سهمی هر چند از نظر بنیادی عالی باشه ولی چون زمان حرکت سهم برای ما مشخص نیست ممکنه از کل بازار عقب می مانیم
                          مثلا" من به شیران خیلی اعتقاد دارم اگر من روی این سهم تک سهم می شدم ماه ها تو این قیمت در جا زده بودم و از کل بازار عقب می افتادم

بازهم مروری بر سبد :

سرمایه گذاری ها :
                          1- ونفت : در صدر لیست خرید قرار می گیره با توجه به تایید مدیر عامل مبنی طرح عظیمشان و همچنین خبرهای خوش از لغو تحریم ها موجب سرعت بخشی در روند طرح خواهد بود
                          2- واتی : به شدت چشم به مجمع شیران خواهد داشت تقسیم سود بالا در شیران سود واتی رو می تونه به بالای 200 تومان برسونه
                          3- خگستر : قیمتش 100% از سهام بانکی و خودرویی عقب است

فلزات :
                          1- کاما :
                          با سود بالای 300تا 400 تومان قیمت سهم رو برای عید پیش بینی کنید
                          2- فزرین :
                          با سود بالای 100 تومانی امسال و داشتن طرح و توسعه فراوان
                          طرح اکسید روی - اکسید سرب - سولفور روی و سولفور سرب

3- فخوز

پتروها :

1- پارسان : در صدر پتروها قرار می گیره سود 200 تومانی امسال و حداقل 300 تومانی سال بعد و داشتن طرح و توسعه های فراوان
                          2- شیراز
                          3- شاراک
                          5- زاگرس
                          کرماشا- خراسان- مارون - زاگرس - شخارک و...

پالایشگاهی :
                          قیمتشون فعلا" پر است در قیمت خرید باید دقت کرد خرید برای بلند مدت
                          شبندر - شبریز - شاوان - شتران

تجهیزات :
                          فاراک
                          رمپنا
                          اکنتور

شیمایی ها :
                          شیران
                          شدوص

ساختمانی ها :
                          ثشرق
                          ممنون از بابت محبتت
                          البته من در سبدم واتي شدوص كاما شيران غبشهر شكربن ثغرب كهمدا كگاز وسپه دارم ميخواستم تك سهم بشم تا عيد از استرس بازار دور شم
                          [B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                            سلام جناب شفاف سازی عزیز
                            روی سهام غذایی از جمله مارگارین نظر مثبت ندارید؟
                            چون با توجه به شرایط سهم فکر میکنم رشد بسیار خوبی در انتظار آن است.

سلام بر حقانی عزیز

من 5-6 ماه پیش که غمارگ 700 تومان بود گفتم غمارگ رو تبدیل به غبشهر کنید
                            غبشهر 250% رشد کرد
                            غمارگ 50% رشد کرد

الانم هیچ نظری روی غمارگ ندارم
                            غبشهر خیلی بهتره ولی مدتی از غبشهر هم دور خواهم بود فعلا" سهام پر پتانسیل تر از اینا زیاده

نظر

• risk
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 86

سلام بر جناب شفاف سازی و اقا احسان که انرژی و وقتتون رو برای ما صرف میکتید .چند سوال دارم ازتون
                              من شترام 100 خریدم اگه دیدم کوتاه و میان مدتی باشه تا کی نگه دارم.؟

نظر

• banker
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 106

سلام
                                احسان جان خکار خریدی؟!
                                دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

نظر

در حال کار...
                                X