سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

جناب شفاف سازی عزیز با این حساب شنبه وصنعت هم باید مثبت بشه دیگه اگر شیران بتونه مثبت بمونه؟
    سهم کوتاه مدتی چی بخریم ؟
    ممنون
    در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام

ملت محترم شیران را با p/e زیر 4 تقدیم کردند
    3120 تومان خرید شد
    یک ساعت بعد در صف خرید نشستند
    سود امسال بالای 850 تومان است
    سود اولیه سال بعد هم 403 تومانه خوب این چیز تازه ای نیست
    کلی هم طرح و توسعه داره
    یک افزایش سرمایه 100 درصدی هم در پیش رو داره
    در خواب هم فکر نمی کردم مجدد شیران رو 3120 تومان خرید کنم خوب بازار است و کلی اتفاقات

شپاکسا در منفی 4 % معامله شده اخر وقت تا 4% مثبت هم رفت

تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام حیدر جان
      ببخشید از اینکه دیر شد
      من هر دو رو نگاه کردم مواد مستقیم به بهای تمام شده بسته شده نه هزینه های ثابت
      باز با اعداد و ارقام بنویسید تا بررسی کنیم
      ممنون از پاسختون
      گزارش شش ماهه غشصفا
      صفحه ی 8
      جدول شرح هزینه ها
      مواد مستقیم را 100درصد ثابت در نظر گرفته
      @};-

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        جناب شفاف سازی عزیز با این حساب شنبه وصنعت هم باید مثبت بشه دیگه اگر شیران بتونه مثبت بمونه؟
        سهم کوتاه مدتی چی بخریم ؟
        ممنون
        با سلام
        سهام هایی که بررسی کرده بودم رو خدمت دوستان عرض کردم حال اینا کوتاه مدت - میان مدت یا بلند مدت جواب بدهند نمی دانم باید از دوستان تکنیکالی بپرسید

پارسان بارها معرفی شد انقدر در جا زد در یک چشم به زدن رسید به 1200 تومان
        بارها گفتم ونفت رو فقط خودم در سبد حفظ می کنم و به کسی توصیه نمی کنم 50% درصدشو بالای 410 فروخته بودم امروز امدم حوالی 380 بخرم از کف رفت بجاش از صف فروش 8 درصدی شیران از صف فروش فاسمین و شپارس خریدم

روی شپاکسا خیلی مثبتم خبرهای خوبی از افزایش تولید بگوش می رسه یه برند عالی هم به تازگی وارد بازار کرده ( برند پری مکس ) تولید سال به سال داره زیاد می شه صادرات سال به سال داره زیاد می شه ظرفیت تولید تا 270 هزار تن رو داره در حال حاضر با 50% تولید( 135 هزار تن ) می کنه و فعلا" 520 سود
        خبرهایی از افزایش تولید و فروش تا 180 هزار تن بگوش می رسه چه شود؟؟؟؟؟؟؟
        شپارس هم راه شپاکسا داره می ره ولی از لحاظ تکنیکالی نمی دونم
        ثشرق - وپاسار - خگستر خوب جواب داده
        اکنتور - کاما - فزرین درجا می زنند کاما برای پایان سال جواب می ده
        اوره ها هم خوب جواب دادند شپدیس - کرماشا - خراسان در کنار پارسان
        شیران هم زیر 3200 تومان مفت است
        شرانل زیر 1700 تومان مفت است با دید میان و بلند مدت
        وبشهر باید در سبد داشته باشی
        شپاکسا هم به نظر من مفته
        و کلی سهام دیگه

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
          ممنون از پاسختون
          گزارش شش ماهه غشصفا
          صفحه ی 8
          جدول شرح هزینه ها
          مواد مستقیم را 100درصد ثابت در نظر گرفته
          @};-

با سلام
          من هرچی گشتم پیدا نکردم
          در صورت های مالی حسابرسی شده میاندوره ای یادداشت 24 و متعاقبا" یادداشت 1-24 موادمستقیم یادداشت 2-24 دستمزد مستقیم ویادداشت 3-24 سربار مجزا و تفکیک شده است
          در هر صورت این موضوع با توجه به صورت های مالی حسابرسی شده اهمیت چندانی نخواهد داشت

نظر

• Mesbah68
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 346

اساتید عزیز شفاف سازی و اقا احسان عزیز و بقیه علما نظرتون در مورد سهام پر پتانسیل و استراتژیک خصدرا با 2 سال سرمایه گذاری پیوسته یعنی 24 ماه همراهی با سهم چیه؟...........من و خیلی اعوام و خواص نظرمون رو صدرای 3000 تومنی هست در بدبینانه ترین حالت 2000 تومن البته با رویداد افزایش سرمایه دادن سهم و برگشت به تابلو معاملات در بازه 2ساله..............از خودم بگم:من دو ماه بیشتر نیست وارد بورس شدم ولی در سرمایه گذاری بلند مدت 15 ماهه هیچ سهمی رو برتر از صدرا ندیدم و همچنین سهام های مثل فباهنر خگستر اکنتور کپشیر رو با دید 12 ماهه 200 درصد سود خالص................از کوتاه مدت کار کردن با 15% از سبدم مطمئنم... ولی میخواهم بگم ایده ال من از نوسانگیری 3 برابر شدن سرمایه ام در عرض 1 سال میباشد ولی احتمال میدهم با سهام های(صدرا فباهنر خگستر کنتور کپشیر شخارک) که اشاره کردم نیز بتوانم در یک سال سرمایه خودم رو 3 برابر بکنم........حالا نظر شما در مورد دیدگاه و برنامه من چیه ایا احتمال بالا میدید به اهدافم برسم؟!!..........از جواب دادن به دغدقه هام پیشاپیش ممنونم

نظر

• Mesbah68
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 346

اساتید عزیز شفاف سازی و اقا احسان عزیز و بقیه علما نظرتون در مورد سهام پر پتانسیل و استراتژیک خصدرا با 2 سال سرمایه گذاری پیوسته یعنی 24 ماه همراهی با سهم چیه؟...........من و خیلی اعوام و خواص نظرمون رو صدرای 3000 تومنی هست در بدبینانه ترین حالت 2000 تومن البته با رویداد افزایش سرمایه دادن سهم و برگشت به تابلو معاملات در بازه 2ساله..............از خودم بگم:من دو ماه بیشتر نیست وارد بورس شدم ولی در سرمایه گذاری بلند مدت 15 ماهه هیچ سهمی رو برتر از صدرا ندیدم و همچنین سهام های مثل فباهنر خگستر اکنتور کپشیر رو با دید 12 ماهه 200 درصد سود خالص................از کوتاه مدت کار کردن با 15% از سبدم مطمئنم... ولی میخواهم بگم ایده ال من از نوسانگیری 3 برابر شدن سرمایه ام در عرض 1 سال میباشد ولی احتمال میدهم با سهام های(صدرا فباهنر خگستر کنتور کپشیر شخارک) که اشاره کردم نیز بتوانم در یک سال سرمایه خودم رو 3 برابر بکنم........حالا نظر شما در مورد دیدگاه و برنامه من چیه ایا احتمال بالا میدید به اهدافم برسم؟!!..........از جواب دادن به دغدقه هام پیشاپیش ممنونم دوستان

نظر

• gilda
                عضو جدید
                • Sep 2013
                • 18

حکشتی 516 برداشتم
                منبع کسب سود من bourseprofit.ir

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
                  اساتید عزیز شفاف سازی و اقا احسان عزیز و بقیه علما نظرتون در مورد سهام پر پتانسیل و استراتژیک خصدرا با 2 سال سرمایه گذاری پیوسته یعنی 24 ماه همراهی با سهم چیه؟...........من و خیلی اعوام و خواص نظرمون رو صدرای 3000 تومنی هست در بدبینانه ترین حالت 2000 تومن البته با رویداد افزایش سرمایه دادن سهم و برگشت به تابلو معاملات در بازه 2ساله..............از خودم بگم:من دو ماه بیشتر نیست وارد بورس شدم ولی در سرمایه گذاری بلند مدت 15 ماهه هیچ سهمی رو برتر از صدرا ندیدم و همچنین سهام های مثل فباهنر خگستر اکنتور کپشیر رو با دید 12 ماهه 200 درصد سود خالص................از کوتاه مدت کار کردن با 15% از سبدم مطمئنم... ولی میخواهم بگم ایده ال من از نوسانگیری 3 برابر شدن سرمایه ام در عرض 1 سال میباشد ولی احتمال میدهم با سهام های(صدرا فباهنر خگستر کنتور کپشیر شخارک) که اشاره کردم نیز بتوانم در یک سال سرمایه خودم رو 3 برابر بکنم........حالا نظر شما در مورد دیدگاه و برنامه من چیه ایا احتمال بالا میدید به اهدافم برسم؟!!..........از جواب دادن به دغدقه هام پیشاپیش ممنونم دوستان
                  سلام دوست عزيز
                  بسيار برايم مهم خواهد بود، چگونه به تارگتهاي بالاي صدرا رسيده ايد؟ اما در صورتيكه اين سهم افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي را در دستور كار خود قرار دهد، مي تواند رشد خوبي داشته باشد. شركت به دليل مديريت غلط و عدم توجه دولت به وضع افتاده است، و كوچكترين تغيير در شرايط بنيادي مي توان شركت را دگرگون كند. اما در صورتيكه حتما بخواهيد از اين سهم در سبد داشته باشيد،‌ مي توان بخش معقول را به آن اختصاص داد، براي روزي كه تغيير شرايط بنيادي سهم را شاهد باشيد.

شما به بازار كنوني توجه نفرماييد، كه همه چيز دو سه برابر و يا بيشتر شده است و طبيعي است، بعضي دوستان به سودهاي دو سه برابري فكر مي كنند. در صورتيكه شرايط ارزي ثبات داشته باشد. بازدهي بالاي 40% در 6 ماه غنيمت است. دليل اينكه معدني ها رشد كمتري نسبت به بازار را در نيمه اول امسال داشته اند، را همين امر بدانيد. چرا كه تاثير افزايش نرخ دلار در همان ابتدا روي آنها اعمال شد.

الان چند گروه هستند كه توانايي دارند، با افزايش سود رشدهاي دو سه برابري داشته باشند. گروه هاي كه با قاطعيت بالا مي توان گفت كه از پتانسيل رشد سود آوري و افزايش دو سه برابري قيمت سهام برخوردارند، و شايد اخرين فرصتها در بازار سهام از اين دست باشند.
                  1- گروه دارويي 2- گروه سيماني 3- گروه كاشي و سراميك

گروه خودرو بسته به حذف عملي تحريم ها مي تواند رشدهاي 2 الي 3 برابري داشته باشد.
                  البته تك سهام ديگر گروه ها كه بايد به صورتهاي مالي آنها بيشتر توجه كرد، نيز توانايي اين چند برابر شدن را دارند.

فرصت چند برابر شدن براي 20 الي 50 سهم در بازار سرمايه وجود دارد (با افزايش سود آوري شركتها)، و البته وقت اين رشد نيز بنظرم بيش از 4 الي 6 ماهه آينده طول نخواهد كشيد. در واقع اين فرصت رو به پايان است.

گروههاي بانك و ساختماني تنها براي رشد مي توان پي بر اي بگيرند، هرچند كاهش تحريم ها روي اين امر نقش موثري خواهد داشت. افزايش سودآوري خاصي را براي آنها متصور نيستم.

موفق باشيد.
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• میلیادر
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 34

با سلام خدمت اساتید گرامی
                    دوستان میدونن چرا از دیروز انلاین ها قطع است و چه جوری میشه وصل شد ؟
                    بعضی ها با مرورگر اکسپلورر وارد میشن ولی مال من با اونم خطا میده
                    با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید

نظر

• Mesbah68
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 346

شفاف سازی جان نوبت شماست جواب بدین

نظر

• risk
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 86

با سلام خدمت همه ی دوستان بالخصوص اساتید محترم جناب شفاف سازی و احسان خان
                        اقای mesbah68 البته من جزو علما نیستم ولی با سابقه ای که در بورس دارم میتونم این و بگم که بازار بورس همیشه اینجوری که شما شنیدید و میبینید نیست طبق پیشبینی من خیلی دیگه اینجوری باشه تا نیمه اول 93 است . هر چند سالی بورس یه رشد اینجوری میکنه که تحت تاثیر یک تحولی هست و بعد حتی زیان های سنگینیهم به بار میاره که باید حواستون خیلی جمع باشه.پس به نظر من به جای سود 300 درصدی در یک سال فکر این باشید که یک سهم بنیادی قوی و با استراتژیک سبد سهامداری کنید نا دچار ضرر نشید. صدرا خیلی سهم روشنی هست ولی حتی مدیر عاملش الان نمیفهمه این چند قراره بشه شما 3000 تومان؟؟از کجا اوردید .در کل سهام های پیشرو در سال دیگه تجهیزاتی بانکی خودرویی هستند البته دارویی و کاشی و سیمانی که احسان جان هم گفتند به نظر من دیگه چند ماهی بیشتر نمونده از روندشون .

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

سلام و شب بخير

دو گروه وقت استراحت ندارد، بعضي از سهام ارزنده گروه كاشي و سراميك و گروه دارو. علاوه بر پوشش خوب 9 ماهه، كم بودن سهم در سيستم و افزايش تقاضا از دلايل استراحت نكردن اين دو گروه مي باشند. بدون در نظر گرفتن نتايج توافق كه نهايت دو روز بر روي بازار تاثير گذار باشد، اين دو گروه جاي هيچگونه توقف ندارند. در گزارش هاي 9 ماهه خواهيم ديد، كه بسياري از سهام گروه دارو مي توانند سود پيش بيني شده سال 92 را بطور كامل پوشش دهند. بنابراين در آذر ماه، وقتي براي بازي با سهام وجود ندارد. بازار در زمان هاي حساس و تعيين كننده آنقدر باهوش عمل مي كند، كه تمام پيشگويان هم در تشخيص روند مي مانند. اميدوارم دوستاني كه از صنعت دارو بهره مناسبي مي بينند، بخشي از سود خود را براي نيازمندان به دارو صرف كنند.

به اميد پيروزي و سلامتي براي همه شما

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

سلام آقا احسان
                            به نظرتون
                            برخی از سهم های گروه کاشی به آخر راه نزدیک نمیشوند؟

نظر

• محمدرضا 87
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 1522

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                              سلام و شب بخير

دو گروه وقت استراحت ندارد، بعضي از سهام ارزنده گروه كاشي و سراميك و گروه دارو. علاوه بر پوشش خوب 9 ماهه، كم بودن سهم در سيستم و افزايش تقاضا از دلايل استراحت نكردن اين دو گروه مي باشند. بدون در نظر گرفتن نتايج توافق كه نهايت دو روز بر روي بازار تاثير گذار باشد، اين دو گروه جاي هيچگونه توقف ندارند. در گزارش هاي 9 ماهه خواهيم ديد، كه بسياري از سهام گروه دارو مي توانند سود پيش بيني شده سال 92 را بطور كامل پوشش دهند. بنابراين در آذر ماه، وقتي براي بازي با سهام وجود ندارد. بازار در زمان هاي حساس و تعيين كننده آنقدر باهوش عمل مي كند، كه تمام پيشگويان هم در تشخيص روند مي مانند. اميدوارم دوستاني كه از صنعت دارو بهره مناسبي مي بينند، بخشي از سود خود را براي نيازمندان به دارو صرف كنند.

به اميد پيروزي و سلامتي براي همه شما
                              سلام
                              احسان عزیز با توجه به اینکه سود دفارا تا پایان سال احتمالا تا 480 تومن هم برسد نظرت راجع به سود دپارس تا پایان سال مالی چی هست؟
                              من به عدد 460 تا 480 تومن رسیدم با توجه به میزان درصد تقسیم سود نقدی دفارا و دامین در سال 91.
                              با توجه به این اوصاف خرید در این قیمت هارو چجوری میبینی برای دپارس.
                              مرسی.

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                                سلام آقا احسان
                                به نظرتون
                                برخی از سهم های گروه کاشی به آخر راه نزدیک نمیشوند؟
                                سلام شب بخير

يك دو برابر شدن ديگر در بعضي از سهام وجود دارد. خصوصي شدن براي كنيلو و كاصفا يك معضل شده است، چرا كه سود واقعي خود را اعلام نمي كنند.
                                اگر اخر هفته وقت داريد، سود تحليلي خودتان را از كاشي پارس با توجه به گزارش سه ماهه و شش ماهه بگذاريد، تا خدمتتان عرض كنم، چرا يك دو برابر شدن را هنوز به بازار بدهكارن.

موفق باشيد.

نظر

در حال کار...
                                X