کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امیدوارم دوستان از عزیز از این بازار بخوبی استفاده کرده باشد
دیروز چن سهم معرفی شد
وبیمه
کرمان
تکادو
رتکو
من دیروز از اینا وبیمه رو خریدم
اما امروز : خبهمن خریدم
نگاهی به سبد معرفی شده نشان می دهد سهام معرفی شده بخوبی رشد خواهند کرد وپاسار - خگستر - پارسان - ونفت و ثشرق و... سهم هایی بودند که خیلی زود قیمت های معرفی شده به تاریخ پیوستند
در این میان سهم هایی بودند که معرفی شدند ولی درجا زدند مثل
اکنتور - کاما - وبشهر- و فاراک و...
خوب این دو روزه اکنتور و کاما هم به جمع رشد کرده ها پیوستند
اما عده ای هنوز رشدشون شروع نشده مثل
شپارس - شپاکسا - شیران - فاسمین و...
به امید خدا اینا هم رشد خواهند کرد
جناب شفاف سازي
با عرض ادب واحترام
متوجه منظور حضرتعالي در اين قسمت نشدم اگه ممكنه شفاف سازي بفرمائيد پيشاپيش سپاسگذارم يعني رشد سهم تمام شده از نظر حضرتعالي وپاسار - خگستر - پارسان - ونفت و ثشرق و... سهم هایی بودند که خیلی زود قیمت های معرفی شده به تاریخ پیوستند
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
جناب شفاف سازي
با عرض ادب واحترام
متوجه منظور حضرتعالي در اين قسمت نشدم اگه ممكنه شفاف سازي بفرمائيد پيشاپيش سپاسگذارم يعني رشد سهم تمام شده از نظر حضرتعالي وپاسار - خگستر - پارسان - ونفت و ثشرق و... سهم هایی بودند که خیلی زود قیمت های معرفی شده به تاریخ پیوستند
با سلام
بشاش جان منظورم قیمت هایی بود که برای خرید معرفی شد مثلا" پارسان را 1050 تومان وپاسار رو 235-240 خگستر رو 255-260 - ونفت روی 300 و ثشرق 220 برای خرید معرفی شدند و خیلی زود مثل برق و باد این قیمت ها به تاریخ پیوستند و فکر نکنم اگر اتفاق ناگوار خاصی رخ نده دوباره این سهم این قیمت ها ببینند
اما این سهم ها اهداف خیلی بالایی دارند اگر اتفاق خاصی نیافتد
پارسان رو تا چند ماه اینده انشالله تا 1700 تومان 70% تو چند ماه
خگستر نزدیک های 1000 تومان تا یکسال اینده انشالله
وپاسار تا 700-800 تومان تا 94
اکنتور تا 3000 تومان
کاما تا 2300-2400 تومان
شپارس بالای 2500 تومان
دوستان عزیز همه اینا شایعات و شنیدهاست و توصیه به خرید به فروش سهم نیست خودتان تحلیل کنیدو تصمیم به خرید و فروش کنید
هر چند بنیادی همه اینا تا حدودی برای من مسجل شده است
بشاش جان منظورم قیمت هایی بود که برای خرید معرفی شد مثلا" پارسان را 1050 تومان وپاسار رو 235-240 خگستر رو 255-260 - ونفت روی 300 و ثشرق 220 برای خرید معرفی شدند و خیلی زود مثل برق و باد این قیمت ها به تاریخ پیوستند و فکر نکنم اگر اتفاق ناگوار خاصی رخ نده دوباره این سهم این قیمت ها ببینند
اما این سهم ها اهداف خیلی بالایی دارند اگر اتفاق خاصی نیافتد
پارسان رو تا چند ماه اینده انشالله تا 1700 تومان 70% تو چند ماه
خگستر نزدیک های 1000 تومان تا یکسال اینده انشالله
وپاسار تا 700-800 تومان تا 94
اکنتور تا 3000 تومان
کاما تا 2300-2400 تومان
شپارس بالای 2500 تومان
دوستان عزیز همه اینا شایعات و شنیدهاست و توصیه به خرید به فروش سهم نیست خودتان تحلیل کنیدو تصمیم به خرید و فروش کنید
هر چند بنیادی همه اینا تا حدودی برای من مسجل شده است
سلام جناب شفاف سازی عزیز
به نظرتون آکنتور تا عید میتونه 3000 رو ببینه
با تشکر:D
موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
سلام جناب شفاف سازی عزیز
به نظرتون آکنتور تا عید میتونه 3000 رو ببینه
با تشکر:D
با سلام
شاه بورس عزیز بازهم تاکید می کنم اینا شایعات و شنیده هاست
خدا رو چی دیدی شاید 3000 تومان رو دید مگر کرمان در عرض چند ماه از 80 تومان نشد 900 تومان
و خیلی از سهام های دیگه
سلام جناب شفاف سازی و احساس آقا
با توصیه شما دیروز 6000 شپارس و 10000 دفارا خرید کردم. انشالله که روند خوبی داشته باشن. باز هم ممنون از اینکه تحلیلهای خوبتون رو به ما هم انتقال میدید.
نوشته های جناب آقای دکتر عباسزاده - بورس سنتر
این روزها در بازار بورس اوراق بهادار تهران شاهد اتفاقاتی هستیم که در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود.
سهمی مثل خمهر تعدیل منفی بیش از 100 درصدی به بازار اعلام می کند و در گزارش خود بیان می کند که بیش از ۴۰۰ درصد از زیان پیش بینی شده را در شش ماهه نخست محقق کرده است. در عین ناباوری سهم با 72 درصد مثبت بازگشایی می شود.
ایرانخودرو در آخرین گزارش خود تعدیل منفی سنگینی اعلام می کند، و اعلام می کند که بیش از 150 درصد از زیان پیش بینی شده را محقق کرده است. در عین ناباوری و شگفتی همگان سهم با 10 درصد مثبت بازگشایی می شود و چند روز بعد با رشد بسیار خوب و صف های خرید 100 میلیونی روبرو می شود.
حکشتی تعدیل منفی به بازار اعلام می کند و با 220 درصد مثبت بازگشایی می شود و چندین روز پس از بازگشایی با صف خرید روبرو می شود. این سهم هم اکنون با نسبت پی به ای 273 در حال معامله شدن است.
در مقابل سهمی مثل شبندر سودی معال 226 تومان به بازار اعلام کرده است، سهم هر روز با صف فروش روبرو می شود و ریزش می کند. سهمی مثل شپدیس با سودی معادل 450 تومان به سختی رشد می کند، سهمی مثل کرماشا با 202 تومان سود مدتها در جا میزند.
حال می خواهیم بدانیم که اگر شبندر، شپدیس و کرماشا با نسبت پی به ای مشابه حکشتی معامله شوند، ارزش هر سهم هر کدام از این شرکت ها چقدر است.
ارزش هر سهم شبندر با نسبت پی به ای مشابه حکشتی: 61698 تومان (معادل 616980 ریال)
ارزش هر سهم شپدیس با نسبت پی به ای مشابه حکشتی: 122850 تومان (معادل 1228500 ریال)
ارزش هر سهم کرماشا با نسبت پی به ای مشابه حکشتی: 55146 تومان (معادل 551460 ریال)
شما چه فکر می کنید؟ چرا بازار اینگونه عجیب و بی منطق برخورد می کند؟
نوشته های جناب آقای دکتر عباسزاده - بورس سنتر
این روزها در بازار بورس اوراق بهادار تهران شاهد اتفاقاتی هستیم که در هیچ کجای دنیا دیده نمی شود.
سهمی مثل خمهر تعدیل منفی بیش از 100 درصدی به بازار اعلام می کند و در گزارش خود بیان می کند که بیش از ۴۰۰ درصد از زیان پیش بینی شده را در شش ماهه نخست محقق کرده است. در عین ناباوری سهم با 72 درصد مثبت بازگشایی می شود.
ایرانخودرو در آخرین گزارش خود تعدیل منفی سنگینی اعلام می کند، و اعلام می کند که بیش از 150 درصد از زیان پیش بینی شده را محقق کرده است. در عین ناباوری و شگفتی همگان سهم با 10 درصد مثبت بازگشایی می شود و چند روز بعد با رشد بسیار خوب و صف های خرید 100 میلیونی روبرو می شود.
حکشتی تعدیل منفی به بازار اعلام می کند و با 220 درصد مثبت بازگشایی می شود و چندین روز پس از بازگشایی با صف خرید روبرو می شود. این سهم هم اکنون با نسبت پی به ای 273 در حال معامله شدن است.
در مقابل سهمی مثل شبندر سودی معال 226 تومان به بازار اعلام کرده است، سهم هر روز با صف فروش روبرو می شود و ریزش می کند. سهمی مثل شپدیس با سودی معادل 450 تومان به سختی رشد می کند، سهمی مثل کرماشا با 202 تومان سود مدتها در جا میزند.
حال می خواهیم بدانیم که اگر شبندر، شپدیس و کرماشا با نسبت پی به ای مشابه حکشتی معامله شوند، ارزش هر سهم هر کدام از این شرکت ها چقدر است.
ارزش هر سهم شبندر با نسبت پی به ای مشابه حکشتی: 61698 تومان (معادل 616980 ریال)
ارزش هر سهم شپدیس با نسبت پی به ای مشابه حکشتی: 122850 تومان (معادل 1228500 ریال)
ارزش هر سهم کرماشا با نسبت پی به ای مشابه حکشتی: 55146 تومان (معادل 551460 ریال)
شما چه فکر می کنید؟ چرا بازار اینگونه عجیب و بی منطق برخورد می کند؟
باسلام
به نظر بنده بازار بر اساس آینده در حال تصمیم گیری است
حالا چقدر این تصمیم و حرکت بازار درست است
در آینده ی نه چندان دور مشخص خواهد شد
کمی خوشبینی از حدعقلانیت و واقعیات بازار عبور کرده است(نظرشخصی)
من پاکسان رو تو 2570 خریدم و همش در جا میزنه هدف سهم رو چند میبینی شما؟/:.smilingsmiley.:/
سلام ناوی جان
من هم پاکسان رو تو همین قیمت ها خریدم به نظر من این سهم یک سهم بلند مدتی است برای ما هایی که اخبار رانتی نداریم بهتره از همین الان توسبد داشته باشیم چونکه موقعی که می خواهند سهم رو حرکت بدهند
1- زمانشو نمی دانیم
2- دیگه ان موقع گیرمون نمی اید
به خاطر همینه که من کاما - اکنتور - پارسان و.... در سبد قرار دادم پارسانی که ما ها در جا می زد اما در یک چشم به هم زدن منفجر شد و خیلی ها جا موندند
ممکنه در یک چشم به زدن شپاکسا - شپارس - کاما - اکنتور -کرماشا - خراسان -وبشهر- فاسمین و... هم به سرنوشت پارسان - خگستر - ثشرق - و... دچار شوند پس فعلا" سهام های بنیادی رو در سبد نگه داری می کنیم
از دیگر سهام هایی که در جا می زنند می شه به شپارس -شیران - فاسمین و... اشاره می کنم از لحاظ بنیادی عالی هستند ولی زمان حرکتشو رو نمی دانم
نوشته اصلی : حقانی
سلام جناب شفاف سازی
به نظر من لیزینگ ها هم رشد خوبی خواهند داشت نظر شما هم همین است ؟ کدام را مستعدتر می دانید؟
سلام حقانی عزیز
من روی لیزینگی ها بررسی نداشتم
نوشته اصلی : علی خان
جناب شفاف سازی گرامی
به نظرتون چرا وبیمه رو هر کار میکنن تا صف نشه؟
دقیقا در معاملات امروز مشخص بود
با سلام
علی خان عزیز
برای من هم جای بسی تعجب است سهامدارهای عمده به راحتی می تونند در قیمت های بالا فروشنده باشند ولی چرا تمام سهامدارهای عمده بیمه دانا - البرز -صندوق تامين خسارتهاي بدني- بیمه ایران - اسیا و بیمه مرکزی در چند روز گذشته همه فروشنده بودندو مانع تشکیل صف خرید سنگین شدند فعلا" در مقابل فروش خریدار هست ببنیم چه خواهد شد
یادش بخیر در دوران دانشگاه دوستی داشتیم که هر وقت نمرات را می زدند اولا دنبال نمره بچه ها می گشت و در آخر اگر یادش می موند به نمره خودش هم نگاهی می کرد.و حالا شد حکایت این روزهای دوستان تحلیلگر ماکه وقتی بخواهند سهمی را تحلیل کند ،اول گریزی هم می زند به خودرو ایها ،پالایشی ها و بعضاٌ بانکی ها .ثابت می کند که اینها حباب دارند و نمی ارزند و در آخر اگر فراموش نکردند چند کلمه ای هم در مورد سهم دلخواهشان می نویسند.
من همین ابتدا چند موضوع را روشن کنم:
به این اعتقاد ندارم که اقا دوست نداری فلان سهم را نخر،در مورد سهم منفی صحبت نکن.اتفاقاٌ هم وظیفه اخلاقی و هم سود مادی ما در این است که اگر سهمی حبابی رشد کرد،هشدار دهیم.وظیفه اخلاقی که نیاز به توضیح بیشتر ندارد ،ولی یادمان باشد بورس زمانی سود ده هست که همه باشند و زمانی همه هستند که سودی برده باشند.اگر من نوعی بیایم و بعد از خرید دو سهم حبابی و جابجایی با دو سهم حبابی دیگر متضرر شوم ،می روم و پشت سرم را هم نگاه نمی کنم. و این یعنی همان خروج نقدینگی از بورس،کاهش تقاضا و نهایتاٌ افت قیمت.
بنابراین
توصیه می کنم اگر دوستان اعتقادی به حبابی بودن قیمت سهمی داشته باشند ،حتماٌ هشدار بدهند .حداقل مزیت این هشدار این است که دوستان دیگر می آیند و ثابت می کنند که سهم حباب نیست و این به شفافیت بیشتر بازار کمک می کند.
بین پر ریسک بودن یک سهم و ارزنده نبودن یک سهم تفاوت وجود دارد که فکر می کنم بعضی از دوستان تحلیلگر این دو را معادل هم بکار می برند.یک موضوع کلیدی این است که باید بازدهی مورد انتظار با ریسک تناسب داشته باشد.این یعنی اگر 50%احتمال داشته باشد که قیمت سهم 20% افت کند باید 50% احتمال داشته باشد که 40%(حتماٌ بالای 20% )رشد داشته باشد.
مثالی میزنم:
قبل از توافق اخیر ژنو ،دوستانی از بازار خارج شده بودند و دوستانی هم سهام خودروای و بانکی خریدند.از نظر من هیچ کدام اشتباه نکردند،هر کس با توجه به شخصیت ریسک پذیری اش اقدام درستی انجام داد.سهم بانکی یا خودرو ای در آن تاریخ یک سهم ریسکی بود ،ولی نمی توانیم بگوییم در آن قیمت ارزنده نبود.ولی کسی که مهرام را 1300 ،تکشا را در 800 ،رتکو را در 1300 خرید به نظر من سهمی خرید که در آن قیمت ارزنده نبود.یعنی شما ریسکی را پذیرفتید که بازدهی متناسب با آن ریسک متصور نبود.
تنها سود سال جاری نیست که باید مبنای ارزشگذاری قیمت سهم قرار گیرد.برای ارزشگذاری قیمت سهام روشهای مختلفی وجود دارد.هر چند هر کدام از این روشها جای استفاده خاص خود را دارد ولی پذیرفته شده و جامعتریت آنها،ارزش فعلی وجوه نقد آتی (سود های نقدی آتی)است.
اما این آتی چند سال است؟
در کسورهای با تورم یک رقمی ،10 سال را مبنا میگیرند.چون فرض بر این است که ارزش فعلی سود سالهای دورتر به سمت صفر میل می کند و ارزش خود را از دست می دهد.
حال شما نگاه کنید به شرکتهای شیران،واتی و غبشهر .دوستانی بودن که قیمت 7000 تومانی برای شیران،13000 تومنی برای غبشهر و بالای 2000 تومنی برای واتی پیش بینی میکردند.مبنای تحلیل این دوستان هم این بود که سود امسال را در P/E گروه ضرب می کردند و به این اعداد و ارقام می رسیدند.غافل از اینکه اگر ارزشیابی سهام به همین راحتی بود ،نیازی نبود خیلی ها با صرف هزینه های کلان اقدام به اخذ مدارک دانشکاهی Investment ,corporate Finance و مدارک حرفه ای CFA , امثالهم کنند.حالا سود سال 93 این شرکتها اعلام شد و خیلی ها دارن بدون اینکه تقصیر خور را بپذیرند،مدیران شرکته ،بورس و ... را متهم به دزدی و امثالهم می کنند و از اون بدتر دارن اولین سود سال 93 را با اولین سود سال 92 مقایسه می کنند و از چنر برابر بودن آن نتیجه می گیرند که سود نهایی این شرکتها تا پایان سال چنر برابر خواهد شد.
در طرف مقابل شما نگاه کنید به میدکو،فاذر ،سشرق و .... که P/E بالاتری از گروه دارند و می بینم که بعضی از دوستان به ظاهر تحلیلگر آنها را حبابی معرفی می کنند.غافل از اینکه وقتی سود سال آتی این شرکتها اعلام شود ،معلوم می شود که حبابی در کار نبوده که هیچ بلکه جای رشد شارپی هنوز دارند.
حالا برویم سراغ اصل مطلب،آیا خودروایها،پالایشی ها و بانکی حباب هستند؟
شما نگاه کنید به خودرو،خاور و خزامیا.سود عملیاتی دو مورد اول همین الان 80 تومن و خزامیا 16 تومن هست.این سود با تولید فعلی است.چنانچه تولید بالا برود با توجه به سرشکن شدن هزینه های سربار و حتی بخشی از دستمزد ،حاشیه سود به شدت بالا رود و این مبالغ قابلیت 3-4 برابر شدن را دارند.حالا شما حساب کنید P/E این شرکتها را.از ان طرف نگاه کنیم می بینیم که صنعت خودرو قابلیت ماندن در این وضعیت را ندارد.یا باید حمایت شود و به حیات برگردد ،در غیر اینصورت کاملاٌ نابود می شود و راه سومی وجود ندارد.حالا ببینیم کدام حالت محتملتر است؟آیا به نظر شما دولیتی که این همه برای صنعت خودرو هزینه کرده است حاضر است در این برهه زمانی دست از حمایت خودرو بردارد؟آیا میدانید چند نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم در این صنعت شاغلند؟
بنابراین به نظر من دولت به زودی با ارائه مشوقهایی نظیر دادن وام کم بهره از صندوق توسعه ملی به خودروسازها و پرداخت مطالبات و همچنین فراهم سازی زمینه توسعه همکاری با خودروسازهای بزرگ به حمایت این صنعت خواهد شتافت.
بانکی ها
دوستان عمده سود بانکی ها ،از محل خدمات بانکداری بین المللی است ،مثل اعتبلرات اسنادی ،ضمانت نامه های بانکی و ... است.خدمات بدون ریسک آنچنانی و کارکزدهای به شدت بالا.در یک مورد که خورم درگیر بودم ،500 هزار یورو برای تضمین یک اعتبار اسنادی 60-70 میلیون به یک بانک اماراتی پرداخت کردیم.فردا این کارمزدها نصیب بانکهای پرشیای لندن (متعلق به بانک ملت و فکر کنم تجارت)،مات (شعبه های سئول و ترکیه )،تجارت پاریس و صادرات دبی و ... خواهد شد.و این یعنی افزایش سودهای سالهای اتی و حفظ پتانسیل رشد قیمتی آنها.
پالایشی ها
اطلاعات زیادی از این صنعت ندارم.و اظهار نظر را به دوستان مطلع واگذار میکنم.
8 درصد سهام متعلق به آمریکایی آیترون است. رفع تحریم مفید برای شرکت.
در برآورد سالیانه قیمت کنتور دیجیتال را 1/217/000 ریال درنظر گرفته. 3 ماهه 733/634 و 6 ماهه 908/234 ریال فروخته که میزان فروش 6 ماهه اول 45 درصد بوده .
1- باقی رو با حسابی که داده ( قیمت 1/470/595 ) قراره بفروشه .
2- حاشیه سود کمتر از 91 درنظر گرفته شده
3- دو مد سرمایه گذاری بورسی و غیر بورسی داره.
الف - ونیرو که میتونه تا 396 میلیون ریال سود برای کنتور کنار بذاره
ب - شکلر که با افزایش تولید و طرح یزد میتونه تا 1918 میلیون ریال سود بهش بده
ج - شرکت، سهامدار 78% تولیدکننده لامپهای کم مصرف و معروف رسانور ه...
شرکتی که طبق اطلاعیه جدید تا 20 میلیون لامپ کم مصرف میتونه تولید کنه و تا 335/695 میلیون ریال سود میسازه که سهم آکنتور تا 262000 میلیون ریال قابل شناساییه اما در گزارش آخر 87105 در نظرگرفته شده!!!
ضمن اینکه شرکت برنامه برای تولید دستگاههای pos و گیرنده دیجیتال رو هم داره و خط تولید بردهای الکترونیکیش رو هم راه اندازی کرده.
اگر قرارداد جدید خارجی شرکت محقق بشه و
با مفروضات بالا محاسبه سود به ترتیب زیر
شرح عادی قرارداد جدید توضیحات
درآمد حاصل از فروش 1,507,200 2,700,000
بهاي تمام شده كالاي فروخته شده (729,700) (1,350,000)
سود (زيان) ناخالص 777,500 1,350,000
خالص درآمدها(هزينه ها)ي عملياتي (83,218) (162,000)
سود (زيان) عملياتي 694,282 1,188,000
هزينه هاي مالي (262,500) (262,500) تسهیلات بانکی
درآمد حاصل از سرمايه گذاري 264,157 264,157 رسانور
خالص درآمدها(هزينه ها)ي متفرقه 10,000 10,000
سود (زيان) قبل از اقلام غير مترقبه / اثرات انباشته تغيير در اصول حسابداري 705,939 1,199,657
اقلام غير مترقبه/ اثرات انباشته تغيير در اصول حسابداري 0 0
سود (زيان) قبل از كسر ماليات 705,939 1,199,657
ماليات (39,187) (81,000)
سود (زيان) خالص پس از كسر ماليات 666,752 1,118,657
در حالت عادی 3334 ریال
و با قرارداد جدید 5593 ریال برآورد سود میشود.
در نمودار، طبق الگوی پرچم و با عبور از 1500 سقف قبلی میتونه تا بالای 2000 بره ... هدف میانمدت سهم هم سقف میانی کانال... MEHDIPOUR2000
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر