سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

در اصل توسط Ship Storm پست شده است View Post
    سلام خدمت استاد احسان عزیز
    در خصوص نماد شیران ، بیمه آسیا و خبهمن ، بترانس و بانک دی ممنون میشم نظرتون رو بدونم (شرمنده تعداد نمادها زیاد شد اگر امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمائید با تشکر)
    من مقداری بترانس دارم میخوام بدونم بفروشم یا دست نگه دارم و همچنین برای خرید فردا تصمیم داشنم روی یکی از نمادهای مورد اشاره اقدام کنیم ، نظرتون رد این باره چیه و خوشحال میشم نظرتون رو بدونم که آیا پیشنهاد دیگه ای دارید برای فردا ؟
    با تشکر
    - نماد شيران رشد بسياري زيادي كرده است، در عين ارزنده بودن اصلاح زماني نياز دارد. به شخصه به طرف اين سهم ها نمي روم. البته توصيه به خريد يا فروش ندارم.

- گروه بيمه و از جمله بيمه آسيا تنها به دليل نسيم نقدينگي رشد مي كنند. به نظرم با بازدهي مناسب ازش خارج شويد. هزينه اين شركتها بالاست و عموما شركتهاي غيرشفافي هستند.

- خبهمن اگر صبرتان زياد است و با روند معاملاتي سهم دوست هستيد، نگهداري آن در سبد توصيه مي شود.

- در مورد بانكي ها تنها براي اشخاص حقوقي و حقيقي نوسان گير با تعداد بالا پيشنهاد مي شود. اگر مقايسه از ابتداي سال تا الان از بازار و اين گروه داشته باشيد، خواهيد ديد رشد بازار از اين گروه بيشتر بوده است، و اين گروه به دلايل بنيادي نمي تواند از بازار جلو بزند. اما سهام خاصي مثل بانك خاورميانه، بانك حكمت، و حتي بانك دي و پست بانك مي توانند با توجه به كوچك بودن، ناشناخته بودن، بازدهي بهتري را براي سهامداران به ارمغان بياورند.

- در مورد بترانس بررسي ويژه اي بر روي اين سهم در يك سال اخير نداشته ام.

- بنظرم از گروه دارو حتما در سبد خود داشته باشيد. حداقل بازدهي 100% در شش ماهه آينده براي اين گروه بسيار محتمل است.

موفق باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Ship Storm
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 119

با تشکر از شما و زمانی که صرف کردید برای بنده و سایر دوستان
      در خصوص دارویی ها کدام نمادها را بیشتر از سایرین پیشنهاد می فرمائید ؟
      [CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

ثبات دلار و تاثير آن بر روي شركتها

به نظرم در اين بازار مثبت كه سهام 4+% مي خورند، بهتر است، سهامي در پرتفو قرار بگيرد، كه با كاهش و يا ثبات دلار سودسازي بالاتري خواهند داشت. و بعد از كاهش هيجان بازار بتواند با تعديل مثبت و خوب سهامدار را شاد كند. چرا كه وضعيت دلار، تا 6 ماهه آينده با توجه به مسايل پيرامون در همين محدوده خواهد بود.
        شركتهاي كه مواد اوليه خود را با واردات تامين مي كنند. شركتهاي كه مواد اوليه انها فلزات است، از اين دست هستند.
        شركتهاي همچون فباهنر، شلعاب، بشهاب، ... مي توانيم در اين دسته قرار بدهيم.

موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

با تشکر از شما و زمانی که صرف کردید برای بنده و سایر دوستان
          در خصوص دارویی ها کدام نمادها را بیشتر از سایرین پیشنهاد می فرمائید ؟
          تقريبا مي توان همه سهام را خوب دانست. اما هر روز كه مثبت مي خورد، از ارزندگي سهام كمتر مي شود!
          بنابراين در خريد در منفي ها بايد شتاب كرد.
          دپارس، دفارا، دكوثر، دكيمي گزينه هاي خوبي هستند. در سبد شخصي دفارا وجود دارد.
          موفق باشيد.

نظر

• محمدرضا 87
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1522

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post

سلام،
            با يكي از دوستان تكنيكال كه براي ورود به دفاراي 2100 تومان صحبت كردم، كمي در موردش شك داشت. اما وقتي بررسي بنيادي سهم رو انجام دادم، ترديدي براي خريد به خود راه ندادم، چرا كه سهم با پي بر اي تحليل 3 در حال معامله بود. همكنون بالاي 45% در يك ماه رشد داشته است، ادامه نيز اينگونه خواهد بود. كليت گروه دارو اينگونه است. در اين مورد هم باز بايد به استناد بيشتري به عوامل بنيادي نگاه كرد. رشد تقريبا شارپ شبندر از 120 تومان تا 1800 تومان را به كدام پشتوانه تكنيكال مي توانستيم حدس بزنيم. در اين حالتها بايد الاهم فالاهم كرد، يعني انچه اهميت و ملاكش بيشتر است، را ملاك انتخاب خود قرار بدهيم.
            موفق باشيد.
            احسان امروز یکمی برداشتم ولی تا اومدم نقدینگی جور کنم پرید رفت. امان نداد حقوقی.
            حقوقی تو این دو روز 200 هزارتا خریده و این یعنی خبریه تو سهم که داره دتولید میفروشه دفارا میخره.
            اصلاح سهم در همین حد هست خداروشکر تنها سهمیه که همه سهامدار هستند و نوسان گیرو سهام باز نیستن ایشالا تا هدف سهامداری. روز به روزم داره سهم خشک میشه و نم نم دیگه فروشنده نخواهد داشت.

نظر

• مسعود اب
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1502

فزرینح اختلاف قیمتی زیادی با خود سهم دارد و ارزنده است.
              رکیش هنوز جای رشد دارد
              شبندر و شتران تا یکماه بازدهی خوبی خواهند داشت
              وبصادر را کم ریسک ترین سهم بازار می دانم و اعتقاد دارم تا 6 ماه 100 درصد بازدهی را خواهد داد.

اردتمند همه دوستان
              بمنظور موفقیت
              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

سلام،
                با يكي از دوستان تكنيكال كه براي ورود به دفاراي 2100 تومان صحبت كردم، كمي در موردش شك داشت. اما وقتي بررسي بنيادي سهم رو انجام دادم، ترديدي براي خريد به خود راه ندادم، چرا كه سهم با پي بر اي تحليل 3 در حال معامله بود. همكنون بالاي 45% در يك ماه رشد داشته است، ادامه نيز اينگونه خواهد بود. كليت گروه دارو اينگونه است. در اين مورد هم باز بايد به استناد بيشتري به عوامل بنيادي نگاه كرد. رشد تقريبا شارپ شبندر از 120 تومان تا 1800 تومان را به كدام پشتوانه تكنيكال مي توانستيم حدس بزنيم. در اين حالتها بايد الاهم فالاهم كرد، يعني انچه اهميت و ملاكش بيشتر است، را ملاك انتخاب خود قرار بدهيم.
                موفق باشيد.
                در تكميل بالا عرض كنم،
                1- وقتي كه حقوقي رنج مثبت روي 3000 مي كشد، حقوقي كه در هييت مديره هست، و از داخل شركت خبر دارد، مطمين باشيد كمتر از دو برابر راضي به فروش نيست.
                2- فردا اگر دفارا زير 3000 فرصت خريد داد، چه خوب، اگر نه، از خريد بالاي 3000 تومان درنگ نخواهم كرد. احتمالا از كلوندهاي 190 توماني خداحافظي كنم، تقريبا سه برابر شدن. حق تقدم هايش را قبلا براي خريد دفارا 2500 توماني فروخته بودم.
                موفق باشيد.

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

احسان جان سلام
                  و عرض ادب
                  روند سود اوری غپینو رو چه طور ارزیابی می کنی....
                  معاملات امروز سهم در 3 ماه اخیر بی سابقه بود(بنا بر دلائلی اینو عرض می کنم)....

تکنیکالی 768 رو بزنه... پریده رفته.....
                  ممنونم
                  بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در مورد گروه فلزي متاسفانه شايد در اقدامي هماهنگ شده توسط مديران، علاوه بر اينكه سودهاي خودشون رو به درستي پوشش ندادند، در بازار هم باعث دستكاري در قيمت مي شدند، اميدوارم با استارتي كه اين گروه زده، سهامدارها به حق واقعيشون و گين عقب افتاده از بازار برسند. فروش در روندهاي صعودي، كمك به افراد كوتاه مدتي است، كه به ميوه رسيده در زمان اندك مي رسند.
                    موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                      احسان جان سلام
                      و عرض ادب
                      روند سود اوری غپینو رو چه طور ارزیابی می کنی....
                      معاملات امروز سهم در 3 ماه اخیر بی سابقه بود(بنا بر دلائلی اینو عرض می کنم)....

تکنیکالی 768 رو بزنه... پریده رفته.....
                      ممنونم
                      سلام دكتر جان، خوب هستين؟
                      روند سودآوري كليت غذايي هميشه خوب بوده، هميشه هم اين گروه سود ده بود. روي غپينو قبلا كار كرده بودم، گزينه تاپي بوده هميشه. الان بررسي خاصي نداشتم.
                      الانم كه به نظر ميرسه پريده باشه!!!
                      دكتر جان دفاراها رو كه دارين!!؟؟

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

احسان جان تکنیکالیست ها با واگرایی میونه خوبی ندارن!!!

تقریبا اگر فرصت بدن درصد غپینو رو در حد تک سهمی بالا خواهم برد....
                        امید به خدا
                        همیشه از تحلیل های بی نظیر شما استفاده کردم...
                        ممنون از لطف همیشگیتون
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Ship Storm
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 119

تقريبا مي توان همه سهام را خوب دانست. اما هر روز كه مثبت مي خورد، از ارزندگي سهام كمتر مي شود!
                          بنابراين در خريد در منفي ها بايد شتاب كرد.
                          دپارس، دفارا، دكوثر، دكيمي گزينه هاي خوبي هستند. در سبد شخصي دفارا وجود دارد.
                          موفق باشيد.

ممنون از اطلاعات شما
                          با توجه به قیمت نماد ( دفارا ) طوری که فردا باید بالای 3000 تومن خریداری کنیم آیا بنظر شما سهام جای رشد حداقل 50 درصدی رو داره ؟ و آیا 3000 تو این شرایط یکم قیمت تند و تیزی نیست براش ؟
                          ممنون
                          [CENTER] هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید و هرگز همه تخم مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید[/CENTER]

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

ممنون از اطلاعات شما
                            با توجه به قیمت نماد ( دفارا ) طوری که فردا باید بالای 3000 تومن خریداری کنیم آیا بنظر شما سهام جای رشد حداقل 50 درصدی رو داره ؟ و آیا 3000 تو این شرایط یکم قیمت تند و تیزی نیست براش ؟
                            ممنون
                            سلام بر شما،
                            بيشتر تمركز كنيم، روي سودسازي آينده، اينكه جو بازار چه قيمتي بدهد. اينكه در چه قيمتي ورود كنيم، ديگر تصميم ماست.
                            از 2100 تومان بارها تاكيد بر خريد سهم شده بود. الان هم همچنان گروه دارو و اين سهم كم ريسك ترين سهام بازار هستند.
                            موفق باشيد.

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

احسان عزیز
                              شاید صحیح نباشد ولی مقایسه ای بین کفپارس با سرمایه مشابه خاذین
                              و بررسی صورتهای مالی هردو و گزارش های حسابرسی 6 ماهه و قیمت های فعلی من را به این نتیجه رساند
                              که هلو را باید به موقع قورت داد
                              شاد باشید

نظر

• nav
                                عضو عادی
                                • Nov 2013
                                • 97

در اصل توسط nav پست شده است View Post
                                قربان من هم امروز مقداری پارسان خریدم گذاشتم تو صندوق پیش پاکسان /:.yead.:/

جناب شفاف سازی عزیز سلام

امروز یکی از دوستان گفت بهتر بود بجای پارسان غدیر میخریدی وحال مرا گرفت /:.wubsmiley.:/بهر حال من این سهم را به دید بلند مدت گرفتم با این حال تعویض انرا با سهم دیگری به دید بلندمدت صلاح میدانید

با تشکر از زحمات شما و اقا احسان/:.Heart.:/
                                هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

در حال کار...
                                X