کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وگستر در تایم هفتگی یکی از مقاومت های مهم را شکسته است و تبدیل به سطح حمایت شدهاست که حمایت مهمی هم هست .
در تایم پایین تر ریزشی را تجربه کردم که حالت فرسایشی است به دلیل واگرایی است که در شکل با خط سیز رنگ نشان دادم
این تایم در این چند روز تا زمانی 282 شکسته نشود می توانیم به صعود امیدوار باشیم (در محدوده خطوط بنفش رنگ )چون واگرایی مخفی داریم که با خط قرمز رنگ نشان دادم
کل روند صعودی شده است و باید صبر کرد اصلاح تمام شود دلایل صعود رو دوستان بنیادی کار بیشتر می توانند بررسی کنند
نکنه اصلی تا زمانی که قیمت بین خطوط بنفش رنگ هست انتظار بالایی نباید داشت ......
پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)
ترکیب تکنیکالجناب سعید حیدری و فاندامنتال عالیجنابان شفاف سازی و اقا احسان عزیز و تجربه و تبحر سرمایه گذاری جناب einsteinمیتونه این تاپیک رو اطاق فکری بینظیر و کاملا مطمئین در دنیای مجازی تبدیل بکند..........اتحادی طلایی و استراتژیکبرای راهنمایی و هدایت صحیح سرمایه گذاران بورسایران
کلوند رو نظر ندارم دنبال مسائل بنیادی باشید .....
لسرما احساس میکنم که 5 موج تمام شده است و باید به دنبال اصلاح بازی باشیم (در تایم روزانه ) البته تا زمانی که سقف اون بالا نشکسته است این استدلال را مد نظر قرار میدیم واگرایی هم در این تایم داریم که حکایت از اتمام روند صعودی است . ....
در تایم 1 ساعته اصلاحی شروع شده است که اگر اون قیمتی که نشان دادم شکسته شود به سمت پایین تا اون 2 قیمتی که با فلش نشان دادم احتمال ریزش دارد .....
مرسی .. مرسی :)
یعنی چی .. یعنی رو روند تکنیکال کلوند نمیشه نظری داد؟ ..
سلام دوباره اکنتور اهداف بالایی دارد در حال حاضر در موج 4 هستیم هنوز تکمیل نشده است
قیمت تا حوالی که نشان دادم اصلاح خواهد کرد دلیل صعود موقتی که داشتیم در قالب موج abc واگرایی هست که نشان دادم و احتمال ریزش تا حوالی 1440 تومان وجود دارد تا موج c از 4 تکمیل شود فعلا نظاره گر بازار هستیم اگر قیمت تا اونجا ریخت به بنده گوشزد کنید تا تارگت های صعودی را عنوان کنم اگر هم قبل از ریزش تا اون نقطه برگشت و سقف b راشکست باز هم بفرمایید تحلیل را اپدیت کنم
(نکته احتمال میدم فردا یک بالا کوچک داشته باشیم اما در حد 50 تومان )
اميدوارم مطالب بيشتري از دوستان عزيز، جناب وحيد20 عزيز، einstein عزيز و ROSEMAN عزيز رو ببينيم.
سپاس از همه دوستان عزيز
با عرض سلام خدمت آقا احسان عزیز و دیگر دوستان
از نظر لطفتون سپاسگزارم و امیدوارم بیش از پیش سعادت بودن در کنار عزیزان این تاپیک و سایت بورسی رو داشته باشم...
برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم...
[FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
یعنی چی .. یعنی رو روند تکنیکال کلوند نمیشه نظری داد؟ ..
نه که نداشته باشه قربان اون ایده آلی که من باید ببینم را نمی بینم و تحلیل بیهوده قرار ندادم که باعث گمراهی شود همین .....
وگرنه نقاشی کردن کاری ندارد من دوست دارم همیشه بعد خواندن تحلیل و نتیجه تحلیل خنده ایی بر لب شما بنشیند ......
موفق باشید
نه که نداشته باشه قربان اون ایده آلی که من باید ببینم را نمی بینم و تحلیل بیهوده قرار ندادم که باعث گمراهی شود همین .....
وگرنه نقاشی کردن کاری ندارد من دوست دارم همیشه بعد خواندن تحلیل و نتیجه تحلیل خنده ایی بر لب شما بنشیند ......
موفق باشید
پس از نظر زمانی بنظرتون چقد حدودا واسه صعودی شدن لسرما و کمنگنز زمان بر هست؟
در اصل توسط .احسان.";428192][B][COLOR="#FF0000 پست شده است
چراغ قرمز [/COLOR]
سرمايه گذاراني كه قصد خريد در بازار بورس در روزهاي آينده را دارند، بايد ديگر دقت و ارزيابي شان را بيش از پيش به سهم مورد نظر معطوف كنند. بازار در ادامه بر روي سهام بنيادي خواهد بود، و خريد هر سهمي نمي تواند بازدهي مناسبي داشته باشند، با توجه به كم شدن گزينه ها در بازار بايد وقت بيشتري براي انتخاب سهام گذاشته شود. سهام با پي بر اي تحليلي 5 كم و كم تر شده است. حتي دارويي ها با وجود ارزنده بودن، پي بر اي تحليلي آنها افزايش پيدا كرده است. هرچند اين گروه و گروه سيمان، پي بر اي تحليلي پايين تري نسبت به كليت بازار دارند. در حال حاضر بايد به دنبال تك سهم ها و خريد در منفي سهام ارزنده بود. گزينه ها كم و كمتر شده است، و اين مورد افزايش مطالعه و دقت براي انتخاب سهام را بيش از پيش نموده است.
شب خوش.[/B]
در ادامه هشدار بسیار مهمی که توسط آقا احسان عزیز داده شد از دوستان تقاضا می کنم لحظه ای به حافظه ی نه چندان بلند مدت خود رجوع کنید...!
به ابتدای سال 1391 و نه قبل تر از آن...
به وضوح خواهید دید که هرکس می توانست به راحتی سهم با نسبت P/E پائینتر از 3 را خریداری کند... (ختوقا و بسیاری از سهم های گروه خودرویی از این جمله بودند) اما امروز "ختوقا" با نسبت P/E بیش از 81 در حال معامله است!!! (صرفا مثال جهت بیان موضوع می باشد)
اما امروز به سختی می توانید سهم با نسبت P/E پائینتر از 5 پیدا کنید و این یعنی عدم توجه به روند طولانی مدت بازار در خرید و فروش سهام... اجازه ندهید روند هیجانی بازار شما را متضرر کند.
لذا دوستان قبل از هر خرید و یا هر فروشی،
قبل از هر تحلیل و هر بررسی بنیادی،
سطح انتظار خود را از سهم تعریف کنید، اینکه از این خرید انتظار چه میزان کسب سود را دارید...؟
گاها شاید با توجه به سطح انتظارتان بهتر و صلاح در این باشد که حتی از ورود به بازار سهام چشم پوشی کنید...
در صورتیکه راه های دیگر از قبیل سپرده بانکی و امثالهم انتظارتان را بر آورده نکرد و از آن مهمتر قدرت ریسک کردن را در خود یافتید، وارد این بیزینس شوید...
در اصل توسط .احسان.";434970][B]سلام و وقت بخير،
اميدوارم دوستان عزيز، اوقات خوبي را سپري كنند.
قبل از هر چيز جا دارد، كاربر ويژه شدن[COLOR="#0000FF پست شده است
جناب سعيد خان[/COLOR] عزيز را بهشون تبريك بگم، و از مديريت سايت به دليل دقت بالا در بررسي نظرات كارشناسي كاربران و دقت در كيفيت سايت تشكر ويژه كنم.
تحليل هاي ظريف تكنيكال جناب سعيد خان عزيز، در كنار تحليل هاي بنيادي دقيق جناب شفاف سازي عزيز مي تونه نقشه راه و موثر در تصميم گيريمان قرار بگيرد.
از بنده كه فاكتور بگيريد، حقيقتا تمامي دوستان كه پاي ثابت تاپيك هستند، از بهترين ها از نظر اخلاق و معرفت و دانش هستند، و براي بنده باعث افتخار است، تا در جمع اين دوستان قلم مي زنم.
موفق باشيد.[/B]
احسان خان با عرض ادب واحترام
در يكلام احسان شماست كه همه رو اينجا دور هم جمع كرده
@};-@};-@};-
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر