سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد1339
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 582

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

#دتماد که به تازگی به هند صادر میکند چند ماهی است بهتر شده
    سهم در تیر 570 میلیارد و مرداد 648 میلیارد ریال و شهریور 787 میلیارد ریال بوده و6 ماهه 3239 میلیارد ریال فروش داشت مدت مشابه سال قبل 1582 میلیارد ریال بود.شنیده ها فقط جهت اطلاع

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      همه چیز داره طبق این آسترولوژی پیش میره.
      از روز 23 ام دارم بازار و با این پست بررسی میکنم.
      چرا همه چیز عین این داره پیش میره؟؟؟
      برید خودرو بخرید نگید نگفتم :p

سلام و عرض ادب،

چون از آسترولوژی استقبال شد، ادامه پیش بینی را هم طبق آسترولوژی می گذارم.

زحل در ۸ مهر حرکت مستقیم خود را در صورت فلکی جدی یا بزغاله شروع می کند. در این روند سهام فلزات ، خودروسازی ها، ساختمانی، پتروشیمی و نفت می تواند یک تغییر سریع را تجربه کنند. مریخ برگشتی یکشنبه 13 مهر وارد صورت فلکی حوت می شود. مریخ چندین موقعیت با دیگر سیارات می سازد. مریخ با خورشید مواجه می شود و از سوی دیگر با زحل برخورد خواهد کرد. این مورد می تواند باعث ایجاد نوسان در بازار شود. سهام ساختمانی، سیمانی، صنایع سنگین می تواند مورد تقاضا قرار بگیرند. عطارد در صورت فلکی ترازو حرکت برگشتی خود را از 23 مهر شروع می کند و برخوردش با مریخ و زحل را به پایان می برد.

گاوها (خریدارها) در بازار با توجه به سهام شرکتهای بیمه ای، بانکی رو خواهند کرد. خورشید 26 مهر ماه در صورت فلکی میزان به عطارد می پیوندد و طبق پیش بینی با مریخ و زحل مواجه خواهد شد.

شاخص ها ممکن است قبل از صعود یک نزول دیگر را تجربه کنند. زهره صورت فلکی خوشه را در 2 آبان تضعیف خواهد کرد. مریخ هفت صورت فلکی را عبور کرده و از صورت فلکی خوشه به صورت فلکی حوت یا ماهی منتقل می شود. سهام شرکتهای غذایی، پوشاک و کاغذ می تواند مورد توجه قرار بگیرد.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

در اصل توسط .احسان.";836188][B][COLOR="#008000 پست شده است
        سلام و عرض ادب،

زحل در ۸ مهر حرکت مستقیم خود را در صورت فلکی جدی یا بزغاله شروع می کند. در این روند سهام فلزات ، خودروسازی ها، ساختمانی، پتروشیمی و نفت می تواند یک تغییر سریع را تجربه کنند. مریخ برگشتی یکشنبه 13 مهر وارد صورت فلکی حوت می شود. مریخ چندین موقعیت با دیگر سیارات می سازد. مریخ با خورشید مواجه می شود و از سوی دیگر با زحل برخورد خواهد کرد. این مورد می تواند باعث ایجاد نوسان در بازار شود. سهام ساختمانی، سیمانی، صنایع سنگین می تواند مورد تقاضا قرار بگیرند. عطارد در صورت فلکی ترازو حرکت برگشتی خود را از 23 مهر شروع می کند و برخوردش با مریخ و زحل را به پایان می برد.

گاوها (خریدارها) در بازار با توجه به سهام شرکتهای بیمه ای، بانکی رو خواهند کرد. خورشید 26 مهر ماه در صورت فلکی میزان به عطارد می پیوندد و طبق پیش بینی با مریخ و زحل مواجه خواهد شد.

شاخص ها ممکن است قبل از صعود یک نزول دیگر را تجربه کنند. زهره صورت فلکی خوشه را در 2 آبان تضعیف خواهد کرد. مریخ هفت صورت فلکی را عبور کرده و از صورت فلکی خوشه به صورت فلکی حوت یا ماهی منتقل می شود. سهام شرکتهای غذایی، پوشاک و کاغذ می تواند مورد توجه قرار بگیرد.
        [/COLOR][/B]
        سلام جناب احسان
        اینا که نوشتید شوخیه دیگه ! /:.yead.:/ من زودباورم ، باورم میشه ها /.:biggrinsmiley.:/
        سلام

نظر

• سقراط حکیم
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 79

سلام، قرار کهکشان آندرومدا کهکشان راه شیری رو تاچ کنه لطفا" تاثیر اون رو هم بگید تا خیالمون راحت بشه.>:d
          [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
            سلام جناب احسان
            اینا که نوشتید شوخیه دیگه ! /:.yead.:/ من زودباورم ، باورم میشه ها /.:biggrinsmiley.:/
            جناب ابیمن از روزی که جناب احسان این رو گذاشتن من بازار رو زیر نظر گرفتم.
            هی برمیگردم اون آسترولوژی قبلی که صفحه 412 همین تاپیک هست رو میخونم.
            و می بینم هر روز داره طبق همین پیش میره.
            به نظر خودم هم خیلی عجیب و خنده داره/.:biggrinsmiley.:/
            ولی واقعا داره جواب میده.
            من از 1 ام مهر دیگه تصمیم گرفتم طبق این آسترولوژی پیش برم.
            چون اگه 26 شهریور هم طبق همون پیش رفته بودم و سهامی که توی سود خوب بودم رو فروخته بودم کلی سود رو از دست نداده بودم.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• bikaraneh
              عضو فعال
              • Sep 2014
              • 638

در اصل توسط .احسان.";836188][B][COLOR="#008000 پست شده است
              سلام و عرض ادب،

[/COLOR][/B]
              سلام و عرض ادب
              :-?B-)
              ارادت
              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
              ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

جناب احسان همه ی امیدمون این بود که آسترولوژی جواب میده
                اینم دیگه جواب نمیده
                فک کنم باید بریم سراغ طالع بینی چینی و هندی :))
                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

سلام دوستان
                  یه سوال داشتم (البته فکر کنم به این تاپیک مربوط نمیشه، در این صورت لطفا راهنمایی کنید، کدوم تاپیک مطرحش کنم)

چرا p/e گروه که در سایت tsetmc.com نمایش داده میشه، برای نمادهای بورس و فرابورس مجزا محاسبه میشه و وقتی دو نماد از یک گروه هستند ولی یکی متعلق به بورس و دیگری در فرابورس باشه، p/e گروه اون‌ها با هم متفاوته؟

و وقتی که ما می‌خواهیم p/e گروه را در نظر بگیریم، بهتره مثل سایت tsetmc.com نماد بورسی را فقط با نمادهای بورسی و فرابورسی‌ها رو فقط با خودشون مقایسه کنیم و یا برای محاسبه p/e گروه، تمام نمادهای بورسی و فرابورسی که در یک گروه هستند رو با هم در نظر بگیریم؟ لطفا دلیل پاسختون رو هم بگید. سپاس
                  آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2020/10/03, 15:51.

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام و وقت بخیر،

بازار به میزانی رسیده است، که در تمامی سهام به نقاط جذاب رسیده ایم. اما برای رشد نیاز به کف سازی خوب هستیم، که نیازمند نوسان های مثبت و منفی در دو هفته آینده خواهیم بود. آرام آرام تک سهم ها و گروه های روندهای مثبت 10-20 درصدی را شروع می کنند. اما بازار را دارند برای ماه های پایانی سال آماده می کنند، برای خریدهای حجیم در کف ها این روزها، روزهای طلایی محسوب می شوند. حجم بازار در حال افزایش است و این یعنی آرام آرام در بخشی از بازار و سهام افت کرده دیگر انتظار افت بیشتر نیست، و هر عرضه ای از طرف فروشنده توسط خریدارها خرید خواهد شد. بازار بورس هم نیاز به کاشت ، داشت و برداشت دارد. زمان کشت از دو هفته پیش شروع شده است. داشت این کاشت نیز تا ابتدای سال آینده است. برای فردا انتظار می رود بازار از منفی به سمت مثبت شکننده ای حرکت داشته باشد.

نظر

• رستا
                      عضو فعال
                      • Jan 2018
                      • 481

آقا احسان فلوله بد جور تو صف فروش قفله....اصلا امیدی بهش هست تو میان مدت....خیلی اذیت کرده

نظر

• dav129
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 21

سلام آقا احسان
                        من یک سوال داشتم شما کلی خوبی فلوله را از نظر بنیادی گفتین تو قیمتهای بالای ۳۶۰۰ تومان به نظرتون این سهم تا کی میخواد با سهامدارانش اینطور رفتار کنه تو این بازار اینقدر منفی بخوره جای سوال داره من به تحلیل های شما اعتماد دارم ولی این سهم بدجور داره خراب میشه

نظر

• پارسه
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 275

سلام آقا احسان وقت شما بخیر
                          من هم مقداری فلوله دارم
                          آیا برای نگه داری همچنان ارزشمنده هر چند فعلا تو صف فروش قفله
                          همچنین وکادو
                          مرسی از زحماتتون ونیدونم که باید حداقل یکسال سهامداری کرد
                          فقط خواستم مطمئن تر بشم
                          [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

سلام وقتتون بخیر،

فلوله هم از همین محدوده ها با تولرانس ده درصد برخواهد گشت. متاسفانه حجم مبنا باعث شده که نقدشوندگی بازار بهم بخورد. فلوله هم سمبل یکی از نمادهای که نقدشوندگی سهم رو بر هم خورده. در هر حال بازار به سمت سهام کوچک و متوسط حرکت کرده، در حالی که فملی و فولاد و شبندر منفی هستند، سهام کوچک و متوسط مثل گروه سیمان، گروه دارویی، گروه غذایی صف خرید و بعضا بدون انجام حجم معاملات به اندازه حجم مبناست. سهام کوچک و متوسط سهامی هستند، که سقف های قبلی خودشون رو پس خواهند گرفت. و از سوی دیگر بیشترین رشد رو با این سقف پس گرفتن خواهند داشت.

نظر

• کاشان 1
                              عضو جدید
                              • Sep 2020
                              • 4

استاد احسان فلوله را چه کار کنیم این سهم را به چند نفر هم حدودا سه ماه پبش معرفی کردم بنده خداها شدیداا تو ضرر هستند و به اضافه اینکه می گویند اصلا نمی توانیم بفروشیم اتفاقا همین امروز یکی از اونها زنگ زد به من که تو مرا بیچاره کردی به تو اعتماد کردم فلوله را خریدم حتی نمی توان بفروشم گفتم بازار خرابه همه سهام کم وبیش افت داشته اند گفتم تا عید نگه دار اگر رشد نکرد من ضررت را می دهم

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

بازار خم رنگریزی نیست، باید صبور بود.

نظر

در حال کار...
                                X