سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا1
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 853

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

سلام بر دوستان عزيز
    به اميد خدا بارقه هايي از اميد به بازار جون دوباره اي داده.
    احسان جان به نظر بنده خريد سه سهم عاقلانه به نظر مياد
    البته اگه من امروز ١٥٠ ميليون داشتم در اين بازار ٢٠٠/٠٠٠ تا تيپيكو ميخريدم و با خيال راحت ميزاشتمش توي گنجه !!!!!!
    "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

در اصل توسط .احسان. پست شده است
      يك سوال استراتژيك (راهبردي) البته براي سهامداران ميانمدتي و بلند مدتي،

منتظر مشاركت دوستان در بحث هستم، نظرات دوستان حتما مفيد خواهد بود.
      با مبلغ بيان مي كنم، تا واضح تر باشد.

فرض كنيد، شما 150 ميليون تومان داريد، آيا شما در 3 سهم كه احتمال دارد، تا 1.5 سال آينده 3 برابر شود، سرمايه گذاري ميكنيد، يعني هر سهم 50 ميليون تومان.
      يا در 6 سهم كه باز همان احتمال صادق است، يعني در عرض 1.5 سال 3 برابر شوند، يعني هر سهم 25 ميليون تومان.

كدام گزينه انتخاب شماست؟

منتظر نظر دوستان عزيز هستم.

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
      سلام بر دوستان عزيز
      به اميد خدا بارقه هايي از اميد به بازار جون دوباره اي داده.
      احسان جان به نظر بنده خريد سه سهم عاقلانه به نظر مياد
      البته اگه من امروز ١٥٠ ميليون داشتم در اين بازار ٢٠٠/٠٠٠ تا تيپيكو ميخريدم و با خيال راحت ميزاشتمش توي گنجه !!!!!!
      درود بر دكتر عزيز،
      با تشكر از مشاركت در بحث، علت انتخاب اين گزينه چيه؟‌ 6 سهم چه اشكالي دارد؟
      البته جمله اي از شما رو كه قرمز كردم، در واقع به هدف اصلي زديد!!! اين سهم همان پتانسيل سوال فرضي ما را دارد.
      متشكر
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• علیرضا1
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 853

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
        درود بر دكتر عزيز،
        با تشكر از مشاركت در بحث، علت انتخاب اين گزينه چيه؟‌ 6 سهم چه اشكالي دارد؟
        البته جمله اي از شما رو كه قرمز كردم، در واقع به هدف اصلي زديد!!! اين سهم همان پتانسيل سوال فرضي ما را دارد.
        متشكر
        سلام احسان جان
        اين يك مسئله كاملاً سليقه ايه .البته به نظر من
        ميشه با اين سرمايه روي شيش سهم هم كار كرد منتهاي مراتب پورتفوي سنگين ميتونه انرژي زيادي رو از تريدر بگيره و قرار گرفتن صنايع مختلف در سبد شايد ريسك كار رو پايين بياره ولي از اونطرف ميتونه اهرم سودسازي پورتفوي رو كم كنه.
        در مورد تيپيكو هم بايد عرض كنم كه فارغ از سود سازي شركت بنده جنس معاملات سهم رو ميپسندم.
        يه حسي منو به سمت سهم تيپيكو ميكشونه.همون حسي كه بهم ميگفت چكاوه ٤٠٠ توماني يا لسرماي ١٢٠ توماني يا بنيروي ٨٠٠ توماني يا كگاز و كهمدا وكسعدي بخر!!!!!
        خيلي پر حرفي كردم .
        "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• mamadzar
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 396

در اصل توسط .احسان.";457217][B]يك سوال استراتژيك (راهبردي) البته براي سهامداران ميانمدتي و بلند مدتي،

فرض كنيد، شما 150 ميليون تومان داريد، آيا شما در 3 سهم كه احتمال دارد، تا 1.5 سال آينده 3 برابر شود، سرمايه گذاري ميكنيد، يعني هر سهم 50 ميليون تومان.
          يا در 6 سهم كه باز همان احتمال صادق است، يعني در عرض 1.5 سال 3 برابر شوند، يعني هر سهم 25 ميليون تومان.

[COLOR="#0000FF
          پست شده است
          كدام گزينه انتخاب شماست؟[/COLOR]

منتظر نظر دوستان عزيز هستم.[/B]
          درود و شب بخیر به همه ی دوستان خصوصا آقا احسان

آقا احسان امتحان می گیری باید کارت 100 آفرین هم بدیا ;)

به نظرم این بستگی به خیلی آیتم ها داره که مهمترینش شیوه ی معاملاتیه فرده . من به شخصه متمرکز بودن روی یکی دو صنعتی که به تحلیل ما پیشرو خواهند بود رو ترجیح می دم ولی ازونجا که اینجا ایرانه و احتمالش هست که سهم ما بسته بشه و 1 سال بعد باز بشه و اتفاقاتی ازین دست گزینه ی 6 سهمی رو انتخاب می کنم .

ازین گذشته قدرت مانور بیشتری برای تریدر به وجود میاد ( سهامی رو که رشد خوبی داشتن رو با اونا که کمتر رشد کردن عوض می کنه )

البته همه ی اینا که گفتم با توجه به اولویت بندی آماتوری خودم بود و به این دید که ریسک اشتباه رو به حداقل برسونم .
          وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
            درود و شب بخیر به همه ی دوستان خصوصا آقا احسان

آقا احسان امتحان می گیری باید کارت 100 آفرین هم بدیا ;)

به نظرم این بستگی به خیلی آیتم ها داره که مهمترینش شیوه ی معاملاتیه فرده . من به شخصه متمرکز بودن روی یکی دو صنعتی که به تحلیل ما پیشرو خواهند بود رو ترجیح می دم ولی ازونجا که اینجا ایرانه و احتمالش هست که سهم ما بسته بشه و 1 سال بعد باز بشه و اتفاقاتی ازین دست گزینه ی 6 سهمی رو انتخاب می کنم .

ازین گذشته قدرت مانور بیشتری برای تریدر به وجود میاد ( سهامی رو که رشد خوبی داشتن رو با اونا که کمتر رشد کردن عوض می کنه )

البته همه ی اینا که گفتم با توجه به اولویت بندی آماتوری خودم بود و به این دید که ریسک اشتباه رو به حداقل برسونم .
            درود بر mamadzar عزيز، تشكر از مشاركت در بحث.
            به نكات بسيار دقيق و ظريفي اشاره كردين، كه در ذهن بنده بود، بخصوص جمله اي كه از متنون قرمز كردم. دقيقا چيزي بود، كه در ذهنم وجود داشت. چون احتمال اين 6 سهم زودتر يكي به آن رشد مد نظر برسد، وجود دارد.
            باز هم منتظر نظر ديگر دوستان عزيز هستم.
            آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2014/02/17, 02:09.

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

در مورد طرح اخيري كه در بازار در حال اجراست، بايد گفت كساني كه تعداد سهم دارند، و مي خواهند خارج شوند، هم در قيمت مناسب تر و هم روان تر اين توانايي وجود دارد.
              بعد از جلسه مدير سازمان با حقوقي ها و عدم همكاري آنها در حمايت از بازار و دادن التهاب بيشتر به بازار منفي، اين طرح كه موجب گذاشتن دست سهامداران حقوقي -سهم خراب كن- در پوست گردو شد،‌ ستودني است. مخالفين اين طرح مانند مدير عامل كارگزاري -ر- هم بيانگر همين موضوع است، كه سريعا ابراز مخالفت كرده بودند.
              با اين طرح روند بازار صعوديست، و براي اصلاح هم كافي است، پتروشيمي ها و مپنا بازگشايي و اين طرح برداشته شود.

موفق باشيد.

نظر

• mamadzar
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 396

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                درود بر mamadzar عزيز، تشكر از مشاركت در بحث.
                به نكات بسيار دقيق و ظريفي اشاره كردين، كه در ذهن بنده بود، بخصوص جمله اي كه از متنون قرمز كردم. دقيقا چيزي بود، كه در ذهنم وجود داشت. چون احتمال اين 6 سهم زودتر يكي به آن برسد، وجود دارد.
                باز هم منتظر نظر ديگر دوستان عزيز هستم.
                احسان جان منم از طرف خودم و دوستان از شما تشکر می کنم که همیشه سعی می کنید جوی علمی و حرفه ای رو توی این تاپیک حفظ کنید . به شخصه مطالب زیادی رو با مطالعه ی این تاپیک آموختم .

پاینده باشید
                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• kianoshparsa
                  عضو فعال
                  • Jan 2013
                  • 1218

در اصل توسط .احسان.";457217][B]يك سوال استراتژيك (راهبردي) البته براي سهامداران ميانمدتي و بلند مدتي،

[COLOR="#0000FF
                  پست شده است

با سلام وعرض ادب

سه سهم چون مدیریت سبدش راحتر است
                  مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                  kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• ROSEMAN
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 186

با عرض سلام حضور دوستان

در خصوص قانون جدید این روزهای معاملات بازار، نکات زیر قابل توجه می باشد:

1) این قانون برای سهامی که دارای حجم مبنا نیستند (شرکت های فرابورسی) بسیار موثرتر عمل می کند. (چرا که صرفا با معامله یک سهم در +4 درصد می توان بعد از ساعت 12 قیمت را تثبیت شده دانست)

2) در خصوص معاملات شرکت های بورسی که دارای حجم مبنا هستند، متاسفانه شاهد هستیم که اخلال گران روند بازار در این ایام با استراتژی "حجیم کردن صف های خرید" قصد در پیاده سازی امیال خود را دارند. (با حجیم کردن صف خرید تا ساعت 12 موجب عدم معامله سهام به میزان حجم مبنا شده و پس از ساعت 12 بر روی کف قیکت معامله می کنند)

3) فواید این قوانین صرفا" در بازه زمانی بسیار کوتاه بوده و در صورت طولانی شدن، ضرر آن بیش از نفع آن خواهد بود.

به امید روز افزونی سود حلال برای دوستان...
                    [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• einstein
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 360

در اصل توسط ROSEMAN پست شده است View Post
                      با عرض سلام حضور دوستان

در خصوص قانون جدید این روزهای معاملات بازار، نکات زیر قابل توجه می باشد:

1) این قانون برای سهامی که دارای حجم مبنا نیستند (شرکت های فرابورسی) بسیار موثرتر عمل می کند. (چرا که صرفا با معامله یک سهم در +4 درصد می توان بعد از ساعت 12 قیمت را تثبیت شده دانست)

2) در خصوص معاملات شرکت های بورسی که دارای حجم مبنا هستند، متاسفانه شاهد هستیم که اخلال گران روند بازار در این ایام با استراتژی "حجیم کردن صف های خرید" قصد در پیاده سازی امیال خود را دارند. (با حجیم کردن صف خرید تا ساعت 12 موجب عدم معامله سهام به میزان حجم مبنا شده و پس از ساعت 12 بر روی کف قیکت معامله می کنند)

3) فواید این قوانین صرفا" در بازه زمانی بسیار کوتاه بوده و در صورت طولانی شدن، ضرر آن بیش از نفع آن خواهد بود.

به امید روز افزونی سود حلال برای دوستان...
                      تازه بر خلاف نظر اکثر دوستان، این قانون بیشتر باعث جلوگیری از رشد قیمت سهمه تا جلوگیری از افت ان.

Sent from my C6802 using Tapatalk

نظر

• nav
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 97

همیشه نباید فقط به جنبه های بد توجه کنیم باید خدا را شکر کنیم که شورای نگهبان خرید و فروشها را تفکیک جنسیتی نکرد!:D
                        هر چه انسان بیشتر به نادانی و ضعف خود پی ببرد داناتر و قویتر میشود

نظر

• apouya
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 215

سلام به اقا احسان وشفا فساز

می خواستم نظر شما رو در مورد خزامیا بدونم
                          با سپاس

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

سلام دوستان،

ابتدا از طرح جديد معاملاتي در بازار شروع كنيم، كه بنده از همان اول به اين طرح اميدوار بودم. در صورتيكه مي بايست بر اين طرح ايراد اساسي گرفت، كه كساني كه تعداد سهم دارند و قصد فروش داشتند، نمي توانستند نقد كنند. در حال حاضر حدود 40% ارزش بازار را صنعت پتروشيمي تشكيل مي دهد، كه درگير تغيير شرايط بنيادي هستند. بنابراين اين شرايط خاص است، و در شرايط خاص بايد از سازوكارهاي خاص نيز استفاده كرد (بسته بودن 40% ارزش بازار و ابهامات منفي اين صنعت).

اين طرح، يك طرح مثبت بوده و روند بورس را به سمت مثبت جهت مي دهد، بخصوص براي سهام كوچك و فرابورسي. بنابراين تا تعيين تكليف پتروشيمي و اعلام سود سال آينده اين طرح مي تواند اجرا شود، و باعث عدم زيان به سهامدار جز گردد. با بازگشايي پتروشيمي ها و مپنا و برگشت تعادل به بازار پس از چند روز مي توان اين طرح را برداشت.

حجم هاي ريالي بازار را با توجه به عدم حضور پتروشيمي ها بسيار مناسب مي ببينم. از نظر بنيادي بسياري از شركتها جاي براي پايين رفتن ندارند. اين برهه زماني در شرايط خاص (تغيير قوانين تاثير گذار بر سود شركتها) بسر مي بريم. بنابراين در ديگر صنايع ديگر كه بنيادي آنها در آينده مورد تاييد است، در صورت فرصتهاي مناسب به ديد ميان مدت و بلند مدت سرمايه گذاري كنيد.

مطمين باشيد با اين طرح دست بسياري از حقوقي ها و حتي حقيقي هاي - سهم خراب كن- را تا مشخص شدن كامل اوضاع در پوست گردو قرار مي دهد، و نخواهند توانست از اين نمد براي خودشان كلاهي درست كنند.

موفق باشيد.

نظر

• space_mohamad
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 313

[COLOR="#0000FF
                              پست شده است

من سه سهم یا حتی دو سهم میخریدم و همه انرژیم را برای آن دو میگذاشتم ...
                              مثل الآن که آینده و وساپا دارم ...
                              البته بیشترین مقدار را آینده دارم و وقت زیادی برای این سهم گذاشته ام ... حتی با رفتن به محل پروژه ها همه را بررسی کردم ... و البته در شمال یک هفته ای بدون برق و .... گیر افتادیم :D
                              اگه الآن هم 150 میلیون داشتم به این دو سهم اضافه میکردم و میانگین خرید را کمی پایین می آوردم ..
                              "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• احسان_دری
                                عضو جدید
                                • Feb 2014
                                • 9

درود بر احسان عزیز و حضرت شفاف سازی..
                                در مورد سوال احسان عزیز:
                                از سبدی که قبلا ارسال کردم معلومه که دید من بیشتر رویه تعداد بیشتر سهم هس.. تا در سود و ضرر نهاییم سرشکن بشه ولی مدیریته سبدی با تعداد زیاد سهم خیلی خسته کننده و پر استرسه..
                                و سوال دوم رو من(احسانی از دیار دیگر ) میپرسم: با دید بلند مدت پیشنهادت چه سهم هایی هس؟ حدود هفتاد درصد نقدم و دل دل میزنم بخرم یا نخرم(همین هفتاد درصد هم با 20 درصد ضرر بدست اومده).ممنون میشم راهنمایی کنی و ما رو از این استرس نجات بدی. با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X