سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

خیمة نوروز بر صحرا زدند
    چارطاق لعل بر خضرا زدند
    لاله را بنگر که گویی عرشیان
    کرسی از یاقوت بر مینا زدند

سال 92 با همه شيريني ها و تلخي هايش گذشت. بهترين و خاطره انگيزترين لحظات در سال جديد را براي همه دوستان ديده و ناديده از صميم قلب آرزو مي كنم. اميدوارم با تلاش، هدف، انگيزه و انديشه به آنچه كه مي خواهيد، برسيد. دفتر سال 92 را با كلي از تجربيات آسان و دشوار مي بنديم، و دفتري كه بوي نوي مي دهد، را باز مي كنيم. سعي خواهيم كرد در اين دفتر كمتر خط خوردگي داشته باشيم. صادقانه بنويسم. به ديگران احترام بگذاريم و بدانيم خوشبختي ما در گرو خوشبختي تك تك هموطنان عزيزمان است. شاد باشيم و ديگران را شاد كنيم. خوب باشيم و به ديگران خوبي كنيم. دفتر 92 را مي بنديم، اما آن را دور نمي اندازيم، تا گهگاه به آن سر بزنيم و از تجربياتش استفاده نمايم. سر سفره 7 سين، ما را از دعاي خود بي بهره نگذاريد.

با آرزوي بهترين ها براي دوستان عزيزم.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام

دوستان عزیز سروران گرامی ساعاتی چند تا پایان سال 92 نمانده و همچنین اغاز سال نو 1393

اول :
      تبریک صمیمانه این بنده حقیر را پذیرا باشید

دوم :
      از صمیم قلب - از ته دل - از اعماق وجود در این ساعات نورانی و تجلیگاه قدرت خداوند از رب کریم در کمال تضرع و خشوع خواستاریم :
      خدایا در سال جدید تمام بیماران را به لباس عافیت مزین بفرما
      خدایا در سال جدید بر همگان رحمت بی کرانت را مرحمت بفرما و صحت و سلامتی را از ما و خواندمان نگیر
      خدایا ان چیزی که اشکاراست اینه ما لیاقت بخشش و کرم تو را نداریم پس با مثل خودمان نباش بلکه با صفات عالیه خود با رفتار کن
      خدایا در این سال جدید روزی و برکت خود را بر سفره همگان بذرافشانی بفرما

سوم :
      دوستان عزیز و سروران گرامی
      در سالی که گذشت فراز و نشیب های زیادی همه ماها روبرو بودیم
      از همین جا از تمامی سروران می خواهم اگر از این بنده حقیر در نوع گفتار و نوشتار و ... ناراحت و دلگیر هستند به بزرگی خودشان دلشان را با نورانیت اغازین سال جدید شستشو داده و ما را هم ببخشایند

بی شک من هم مثل سایر دوستان در هنگام معرفی سهام مرتکب اشتباهاتی شدم و از همین جا از این بابت از تمامی شماها عذر خواهی می کنم

اما اگر اشتباهاتی کردم ولی هیچ موقع صداقت و راستگویی را زیر پا نگذاشتم
      هر جا سهمی رو خریدم اعلام کردم و هرجا فروختم صادقانه اعلام کردم و از این بابت خیلی خوشحال هستم زمان فروش را اعلام کردم تا بعد ها نگویند بخاطر خودش سهم رو تبلیغ می کردم

اما از افتخارات این جانب اشنایی با دوستان مثل شماها می باشد

اما نگاهی کوتاه به کارنامه 92 :

واتی :
      برای اولین بار در قیمت 250 - 300 به شدت این سهم رو به همراه سایر دوستان معرفی کردیم و زمانیکه در 870 فروختم همانروز اعلام کردم
      اما همان موقع عده از اساتید قیمت های 1200-1500 تومان رو وعده و وعید می کردند و درقیمتی که ما فروختیم خیلی ها رو تشویق به خرید می کردند

وبانک :
      در 220-تا 300 معرفی شده و با احتساب افزایش سرمایه در 800 تومان فروخته شد

مپنا :
      در چند نوبت و قیمت های مختلف معرفی شد از 160 معرفی شد اخرین قیمت معرفی شده حوالی 700-800 تومان بود
      زمانیکه که در قیمت 1270-1280 فروختم در همین تایپیک اعلام کردم

خگستر :
      در قیمت 250-260 معرفی شد و زمان فروش 534 تومان به دوستان اعلام شد.

پارسان :
      در قیمت های مفاوت همراه با انواع تحلیل ها معرفی شد و قیمت فروش 1076 تومان هم اعلام شد.

پالایشگاهی ها :
      شاوان : در 1500 خرید و 3600 فروش
      شبریز : در 1700 خرید و 2800 فروش
      شتران : در 60000 خرید و 95000 فروش
      شبندر : در 1200 خرید و 1500 فروش
      بیشترین بحث من با کاربران در خصوص پالایشگاهی ها بود
      اما از انجایی که این شرکت ها به معنای تمام خصوصی نشده اند و دست دولت در جیب اوناست فروش را اعلام کردم
      اما من هنوز هم با فرض خصوصی کامل و مدیریتی مثل پارسان برای شتران قیمت بالای 300 هزار تومان قائل هستم
      اما با فرض دولتی بودن و ودن مدیران دره دزد همین قیمت ها برای این سهم کافیست

سمگا :
      در قیمت ها حوالی 320 معرفی شد و قیمت فروش 460 تومان اعلام شد

غبشهر :
      در قیمت 1500-1600 تومان قبل از مجمع به شدت معرفی شد و قیمت فروش 4500 تا 5000 هم به دوستان اعلام کردیم

غمارگ :
      خرید در 320 تومان و فروش در 1200 تومان و تعویض با غبشهر اعلام شد بازهم در خصوص این سهم و تعویض با غبشهر مجادله ای با دوستان بوجود امد خوب زمان بهترین قاضی بین ماها بود

اما سهام هایی که در پیک قیمتی معرفی شد و مرتکب اشتباهات نابخشودنی شدیم
      خودرو 36-370 خکاوه 130-140 ونفت 340-340 تومانی و........
      هر چند با ریزش این سهم ها بقیه بازار هم ریزش کرد

خیلی از سهم ها الان حافظه من یاری نمی کنه مثل شیران - شیراز - کرماشا - وغدیر - پاسارگاد و.....

دوستان عزیز از همین جا از سال 92 خداحافظی می کنم و اماده ورود به سال پر از خیر و برکت 93 می شویم

روز خوش و خداوند نگهدار شما

نظر

• abstract
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1506

سلام
        عید دوستان عزیز مبارک. سال خوبی برای همه دوستان آرزومندم و از زحماتی که احسان عزیز و شفاف سازی گرامی در طول سال 92 کشیدن تشکر میکنم.

Sent from my GT-N7100

نظر

• m912s
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 26

"بهار, رونق رنگینی است برای جامه تکاندن , برای تازه شدن "
          آغاز بهارتان مبارک
          [B][COLOR="#0000CD"][COLOR="#0000FF"][CENTER][B]صبور باش و تنها و سربزیر و سخت[/B][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• bashash
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 580

احسان خان و جناب شفاف سازي
            تقديم به شما و تمامي دوستان اين تاپيك

گر تو سبزي، سبزم
            گر تو شادي، شادم
            من ز شيريني تو، فرهادم
            وطنم، ايرانم
            عيد آنروز مبارك بادم
            كه تو آبادي و من آزادم
            نوروز پارسي مبارك
            @};-@};-
            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با سلام

بازار امروز کاملا" داره می زنه
              و یک نشانه است
              نشانه هایی از اینکه بازار داره دنبال اخبار می گرده تا سهام خوب و بد راهشونو از هم جدا کنند
              و این خبر چیزی نمی تونه باشه جز صورت های مالی 12 ماهه 92 که در بسیاری از سهام ها می تواند با تعدیل مثبت همراه باشه

دوستان می توانند استراتژی خودشونو بر روی این موضوع ها متمرکز کنند :

1- عرضه های اولیه :
              همانطوریکه از قبل گفتم دوستان با سرمایه کم می توانند بیشترین بازدهی رو داشته باشند
              بمپنا - کی بی سی - اعتلاء -غمینو - ارفع - پاکشو
              دوستان می توانند چشم به عرضه های اولیه سال جدید داشته باشند
              در صورت عرضه صف خرید کی بی سی و اعتلاء و غمینو از خرید خودداری بشه
              4900 تا ارفع و 2700 پاکشو به ما رسید

2- شرکت هایی که توانایی تعدیل سود 92 را خواهند داشت
              از نظر من گروه سرب و روی می توانند تعدیل خوبی داشته باشند
              فاسمین - کاما و فزرین می توانند در 12 ماهه تعدیل خوبی داشته باشند

از گروه پتروشیمی خراسان رو مستعد تعدیل مثبت می دانم

3- شرکت هایی با p/e پایین و dps بالا
              بی شک این شرکت ها تا برج 4 حرف اول و اخر بازار را خواهند زد و شرکت های با سود کم و زیان از توجه بازار خارج خواهند شد
              گروه سیمانی :
              بیشترین سود تقسمیمی رو خواهند داشت و یک سود مجمع مجانی برای این گروه متصور هستم
              سفانو - سکارون - سبهان -سغرب - سکرما و... می توانند بازدهی خوبی داشته باشند
              گروه سرب و روی :
              فاسیمن - کاما و فزرین می توانند بالای 15% قیمت شون در مجمع سود تقسیم بکنند
              گروه پتروشیمی هم سود های خوبی تقسیم خواهند کرد
              از این گروه خراسان به شدت در محدوده 900 تومان مورد توجه من بود
              کرماشا - در صورت افت بیشتر شیراز - می توانند یک سود مجانی مجمع را در پیشرو داشته باشند

4- گروه ساختمانی :
              این گروه هم با p/e پایین و امکان تعدیل سود همچنان می توانند مورد توجه بازار باشند همچنین با توجه به اینکه در سونامی فصل زمستان بیشترین افت قیمتی رو این گروه داشته اند
              ثباغ - ثشرق - ثتران و ثغرب در قیمت های منفی می توانند مورد توجه باشند

تا یک مدتی دیگر گزارش های 12 ماهه خواهد امد و گزارشات با تایید زیان - بدون سود - سود اعلام شده قبلی - و سود تعدیل مثبت داده شده منتشر خواهد شد ولی ان موقع برای انتخاب سهم خوب دیر خواهد بود
              از این گیج زدن بازار نهایت استفاده رو ببرید

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

در اصل توسط S.A.IVI.A.N پست شده است View Post
                آقا احسان عزیز

میشه این دو گزارش جدید دفارا رو یکی یکی ارزیابی کنید واسمون و اینکه آیا تعدیل خواد داشت یا خیر؟ و روند سهم چطور میشه؟

سلام دوست عزيز،
                دفارا از ماكزيمم قيمتي 25% افت داشته است و الان آماده شروع روند مثبت به همراه گروه است. احتمالا در گزارش حسابرسي شده بتواند بالاي 200 تومان سود سازي داشته باشد. در ميان مدت دفارا توانايي عبور از 2200 تومان را دارد.
                موفق باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ROSEMAN
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 186

با عرض سلام

در خصوص معامله بلوک 17 درصدی "فارس" که توسط صندوق بازنشستگی نفت و "تاپیکو" خریداری گردید، توجه به نکات ذیل ضروری می باشد:

1) بر اساس شرایط معامله بلوک 17 درصدی می بایست 30 درصد ثمن معامله بصورت نقد و حداکثر طی مدت 30 روز پرداخت گردد. (مابقی مبلغ بصورت اقساط 4 ساله می باشد)

2) ارزش کل بلوک مبلغ
                  93767 میلیارد ریال بوده که 30 درصد آن مبلغ 28130 میلیارد ریال می باشد.

3) بر اساس اخبار منتشر شده هر یک از خریداران،
                  50 درصد بلوک را تصاحب کرده اند که سهم هر کدام از مبلغ بند 2، حدود 14000 میلیارد ریال می باشد.

4) بر اساس آخرین صورت های مالی حسابرسی شده سال مالی جاری، DPS شرکت به ازای هر سهم
                  800 ریال می باشد که با توجه به پیش بینی 1013 ریالی EPS ، مبلغ 6180 میلیارد ریال به سود انباشته اضافه خواهد شد. از سوی دیگر با احتساب سود انباشته در ابتدای دوره (1446 میلیارد ریال)، مجموعا" 7626 میلیارد ریال انیاشته خواهد شد.

5) بر اساس بند 4 و با کسر مبلغ
                  7626 میلیارد ریال از 14000 میلیارد ریال، خواهیم دید که "تاپیکو" نیازمند مبلغی در حدود 6380 میلیارد ریال جهت پرداخت ثمن بلوک "فارس" می باشد.

لذا بر اساس جمیع موارد فوق دو استراتژی جهت تامین نقدینگی پیش روی "تاپیکو" قرار خواهد گرفت:

1) فروش داراییها (سهام شرکت های زیر مجموعه) که می تواند منجر به افزایش EPS سال جاری گردد.

2) کاهش میزان DPS سال مالی جاری حداقل به میزان
                  220 ریال به ازای هر سهم (یعنی تقسیم سود 580 ریالی)

موفق باشید...
                  [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• mohsen1981
                    عضو عادی
                    • Jan 2014
                    • 76

سلام
                    میشه نظرتون رو در مورد خرسد نفتیها مثل شاوان و شبندر هم بیان بفرمایید ؟

نظر

• NICOLE
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 523

سلام و ضمن تبريك سال نو ، جناب احسان و شفاف سازي عزيز ميخاستم بدونم نظرتون در مورد داسوه و شركت در مجمع ارديبهشت اون چيه ؟ به نظرم تقسيم سود خوبي داشته باشه!
                      البته من سفانو جهت شركت در مجمع ارديبهشت خريدم ، ممنون
                      بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• rahnama
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 770

سپاس فراوان از عزیزان شفاف سازی و آقا احسان. امیدوارم سال خوبی داشته باشید و کماکان راهنمای عزیزان انجمن باشید.
                        اینستاگرام من :
                        منتظر شما عزیزان هستم.
                        www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط KITY پست شده است View Post
                          سلام و ضمن تبريك سال نو ، جناب احسان و شفاف سازي عزيز ميخاستم بدونم نظرتون در مورد داسوه و شركت در مجمع ارديبهشت اون چيه ؟ به نظرم تقسيم سود خوبي داشته باشه!
                          البته من سفانو جهت شركت در مجمع ارديبهشت خريدم ، ممنون

با سلام
                          داسوه از بنیادی ترین سهم گروه دارویی است
                          ولی برای خرید و شرکت در مجمع یه خورده دیر شده است
                          سود تقسیمی مجمع 95 تومان اعلام شده است که با توجه به قیمت سهم می شه حدود 6 %

با خرید سفانو و شرکت در مجمع و نگهداری ان موافقم

نظر

• mo30
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 41

سلام خدمت شفاف سازی
                            سبد من قشیر ساراب وسینا ونفت خگستر هست
                            می خواستم نظرشمارادرباره این سبد بدونم
                            و اینکه ساراب چند قت پیش افزایش سرمایه داد و یه مقدار جایزه و بقیه حق تقدم می خواستم درباره این حق تقدم من را راهنمایی کنید و اینکه چی هست ؟
                            اعلام شده که هر سهم صد تومان فروش میرسه و بعد از چند وقت به سهام تبدیل میشه . تا 28 وقت هست . نظر شما دراین باره چیه ؟

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط mo30 پست شده است View Post
                              سلام خدمت شفاف سازی
                              سبد من قشیر ساراب وسینا ونفت خگستر هست
                              می خواستم نظرشمارادرباره این سبد بدونم
                              و اینکه ساراب چند قت پیش افزایش سرمایه داد و یه مقدار جایزه و بقیه حق تقدم می خواستم درباره این حق تقدم من را راهنمایی کنید و اینکه چی هست ؟
                              اعلام شده که هر سهم صد تومان فروش میرسه و بعد از چند وقت به سهام تبدیل میشه . تا 28 وقت هست . نظر شما دراین باره چیه ؟

با سلام
                              انتخاب سبد برای هر شخصی حتما" بر اساس بررسی و تجزیه و تحلیل خود اون شخص صورت می گیره
                              خیلی خوب بود قیمت خرید و تحلیل خریدتون رو هم اعلام می کردید

در بین سبدتان :
                              ساراب رو می پسندم قدرت تقسیم سود خوبی داره
                              ساراب 60 % افزایش سرمایه داده 27 % از محل اورده و 33 % از محل سود انباشته
                              مثلا" اگر شما مالک 10000 سهم قبل از افزایش سرمایه بودید الان به غیر 10000 سهم 3300 تا سهم جایزه می گیرید و 2700 تا حق تقدم
                              برای حق تقدم شما می توانید به ازای هر حق تقدم 100 تومان واریز نمایید تا تبدیل به سهم بشه یا می توانید حق تقدمتان را از طریق کارگزاریتان بفروشید هر حق تقدم 240-250 تومان خریدار داره

خگستر : بواسطه مالکیت بلوک پارسیان ارزشمند است در صورت فروش بلوک بانک پارسیان سود خوبی شناسایی می کنه اگر وضعیت سود اوری خودرویی ها بهبود پیدا بکنه خگستر هم خوب می شه

ونفت :
                              فعلا" حرفی برای گفتن نداره پرژه نفت قشم یا همان مخازن نفت کی به بهره برداری برسه خدا می دونه در صورت بهره برداری وضعیت ونفت هم خوب می شه

به نظر من در انتخاب سهم و سبد باید به این ایتم ها دقت کنید :
                              1- سابقه شرکت : از لحاظ مدیریت - سودآوری - خوشنامی و...
                              2- داشتن سهامدار عمده خوب
                              3- توانایی تقسیم سود بالا در مجمع =حداقل حدود 20% قیمت سهم بتونه سود تقسیم بکنه
                              4- سهامداران خرد که اطلاعات رانتی نذارند باید سهم با p/e پایین ( حدود 4-5و 6)و dps بالا از بین سهام گروه پتروشیمی - فلزات - سیمانی و.. انتخاب نمایند
                              انتخاب یک سهم با p/e بالای 6و7 و سهام زیانده برای سهامداران خرد اصلا" خوب نیست
                              سهامدار عمده مطلع می تواند سال ها صبر کنه تا شرکت رو از زیان به سود برسونه ما سهامدار خرد همچین صبری رو نداره

نظر

• creator_65
                                عضو عادی
                                • Apr 2013
                                • 269

سلام جناب شفاف سازی ،استاد احسان و سایر اساتید
                                جناب شفاف سازی میخاستم خواهش کنم در صورت امکان چند سهم با دید میان مدت معرفی کنید
                                ممنون میشم اساتید محترم

نظر

در حال کار...
                                X