سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tvihn
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 312

پاسخ : سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام)

اقای شفاف سازی نظرتون در مورد شتران بعد افزایش سرمایه چیه؟

نظر

• tvihn
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 312

اگه ممکنه اثر افزایش قیمت بنزین رو گروهای مختلف تو کوتاه مدت هم یه توضیحی بفرمایین ممنون از زحمات

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post
        اقای شفاف سازی نظرتون در مورد شتران بعد افزایش سرمایه چیه؟
        با سلام
        خود شتران ارزش بالایی داره همان نظر چند ماه پیش بالای 200 هزار تومان با سرمایه فعلی
        اما :
        سوء مدیریت
        دولتی بودن و داشتن سهامدار عمده به نام سهام عدالت
        ارزانفروشی
        چپاول و غارت شرکت و...

همین قیمت امروزی هم برای این سهم گران است
        ما که همون موقع فروختیم اعصابمون راحت شد
        اگر می خواهید به دلایل بالا هر روز اعصابتون خراب بشه برید شتران بخرید
        در بازاری که سهام مفت با p/e های 3-4-5 ریخته کی می ره سهم اعصاب خورد کن بخوره

QUOTE=tvihn;480056]اگه ممکنه اثر افزایش قیمت بنزین رو گروهای مختلف تو کوتاه مدت هم یه توضیحی بفرمایین ممنون از زحمات[/QUOTE]

با سلام
        افزایش بنزین بر سودآوری پالایشگاه ها بی تاثیر است
        ولیکن افزایش بنزین و حامل ها ی انرژی موجبات افزایش هزینه حمل و نقل و سربار شرکت ها خواهد شد و در نتیجه کاهش سودآوری اونا خواهد داشت بخصوص فولادی ها

نظر

• tvihn
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 312

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
          با سلام
          خود شتران ارزش بالایی داره همان نظر چند ماه پیش بالای 200 هزار تومان با سرمایه فعلی
          اما :
          سوء مدیریت
          دولتی بودن و داشتن سهامدار عمده به نام سهام عدالت
          ارزانفروشی
          چپاول و غارت شرکت و...

همین قیمت امروزی هم برای این سهم گران است
          ما که همون موقع فروختیم اعصابمون راحت شد
          اگر می خواهید به دلایل بالا هر روز اعصابتون خراب بشه برید شتران بخرید
          در بازاری که سهام مفت با p/e های 3-4-5 ریخته کی می ره سهم اعصاب خورد کن بخوره

QUOTE=tvihn;480056]اگه ممکنه اثر افزایش قیمت بنزین رو گروهای مختلف تو کوتاه مدت هم یه توضیحی بفرمایین ممنون از زحمات

با سلام
          افزایش بنزین بر سودآوری پالایشگاه ها بی تاثیر است
          ولیکن افزایش بنزین و حامل ها ی انرژی موجبات افزایش هزینه حمل و نقل و سربار شرکت ها خواهد شد و در نتیجه کاهش سودآوری اونا خواهد داشت بخصوص فولادی ها[/QUOTE]

با سلام وتشکر
          درخصوص بنزین سوالم رو یه طور دبگه میپرسم،
          افزایش قیمت بنزین تاثیر روانیش تو روزهای اول میتونه کل بازار رو خراب کنه یا تاثیرش رو گروهای خاصی خواهد بود؟
          ---------
          شتران رو هم دو روز قبل وارد شدم ، با این اوصاف در اولین فرصت فروش باید ردش کنم، راستی چقدر طول میکشه سهمهای افزایش یافته بیاد تو حسابت ، همین فاسمین هنوز ثبت هم نشده .

نظر

• هوای آفتابی
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 184

جناب شفاف سازی و احسان عزیز سلام
            از چهارشنبه که تلاشهای مذبوحانه ای برای نوسان گیری کردم وموفقیتی عایدم نشد تصمیم کبری گرفتم که با توجه به قیمتهای فعلی حتی با در نظر گرفتن افت مجدد احتمالی شاخص ، خریدهای میان مدت و بلند مدتی داشته باشم و تلاشم شناسایی بهترینهای هر گروه هست تا از آنها حداقلش رو داخل سبدم بگزارم ، خوشحال میشم در این راستا کمکم کنید ضمناً در حال حاضر 60% سبدم رانفور هست و مابقی وآذر و دفارا

آینده رو در خصوص دارویی ها چگونه می بینید و اگر بررسی در خصوص دفارا داشته اید بنظرتون این رفتار عجیب حقوقی این سهم ریسک سرمایه گزاری رو بالا می بره و یا خیر؟

راستی جایی خواسته شد که برای آشنایی بیشتر و دوری از استرسهای موجود ، خودمون رو معرفی کنیم و برای توضیح ، باید بگم ، من مهندس مکانیک هستم و در یکی از خودرو سازی خصوصی مدیر کیفیتم ، البته بدلیل دوری موقتی از تهران سهامداری رو بعنوان شغل موازی انتخاب کردم ،به لطف خدا تونستم با کلی قرض و قوله یک خونه بخرم و با پول ماشین فعلاً در بورسم. از آذر ماه وارد شدم و سعی کردم از نظر تکنیکالی کمی رو خودم کار کنم ولی همچنان در مسائل بنیادی ضعفهای اساسی دارم ، با توجه به ورود دیر هنگام سود ناچیزی هم که کرده بودم بر باد رفت و الان هم حدود 10% در ضررم ولی مثل بقیه آینده خوبی رو برای بازار سرمایه متصور هستم و نگاهم رو به آینده است.

در انتها از اینکه در جمع شما هستم بسیار خوشحالم و امیدوارم با توجه به تجربیات اخیر در این بازار ، بتونم در کنار شما پیشرفت خوبی داشته باشم.

ارادتمند شما / نوید
            [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

• احسان_دری
              عضو جدید
              • Feb 2014
              • 9

با سلام خدمت هم اسم عزیزم. چگونگی خرید این سهام را از طریق اینترنتی و یا آن لاین
              را توضیح میدهید؟ با سپاس

نظر

• 3156660
                Banned
                • Mar 2014
                • 204

بورس انرژی را دریابید این سهم یکساله به قیمت امروز پالایشگاه نفت تهران میرسه

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

در اصل توسط هوای آفتابی پست شده است View Post
                  جناب شفاف سازی و احسان عزیز سلام
                  از چهارشنبه که تلاشهای مذبوحانه ای برای نوسان گیری کردم وموفقیتی عایدم نشد تصمیم کبری گرفتم که با توجه به قیمتهای فعلی حتی با در نظر گرفتن افت مجدد احتمالی شاخص ، خریدهای میان مدت و بلند مدتی داشته باشم و تلاشم شناسایی بهترینهای هر گروه هست تا از آنها حداقلش رو داخل سبدم بگزارم ، خوشحال میشم در این راستا کمکم کنید ضمناً در حال حاضر 60% سبدم رانفور هست و مابقی وآذر و دفارا

آینده رو در خصوص دارویی ها چگونه می بینید و اگر بررسی در خصوص دفارا داشته اید بنظرتون این رفتار عجیب حقوقی این سهم ریسک سرمایه گزاری رو بالا می بره و یا خیر؟

راستی جایی خواسته شد که برای آشنایی بیشتر و دوری از استرسهای موجود ، خودمون رو معرفی کنیم و برای توضیح ، باید بگم ، من مهندس مکانیک هستم و در یکی از خودرو سازی خصوصی مدیر کیفیتم ، البته بدلیل دوری موقتی از تهران سهامداری رو بعنوان شغل موازی انتخاب کردم ،به لطف خدا تونستم با کلی قرض و قوله یک خونه بخرم و با پول ماشین فعلاً در بورسم. از آذر ماه وارد شدم و سعی کردم از نظر تکنیکالی کمی رو خودم کار کنم ولی همچنان در مسائل بنیادی ضعفهای اساسی دارم ، با توجه به ورود دیر هنگام سود ناچیزی هم که کرده بودم بر باد رفت و الان هم حدود 10% در ضررم ولی مثل بقیه آینده خوبی رو برای بازار سرمایه متصور هستم و نگاهم رو به آینده است.

در انتها از اینکه در جمع شما هستم بسیار خوشحالم و امیدوارم با توجه به تجربیات اخیر در این بازار ، بتونم در کنار شما پیشرفت خوبی داشته باشم.

ارادتمند شما / نوید
                  سلام بر نويد عزيز،
                  دفارا يا ديگر سهام بنيادي در زماني كه كليت بازار در مسير معقولي بيفتد، راه خود را پيدا خواهند كرد و از اين بابت نگراني خاصي ندارند.
                  موفق باشيد.

در اصل توسط احسان_دری پست شده است View Post
                  با سلام خدمت هم اسم عزیزم. چگونگی خرید این سهام را از طریق اینترنتی و یا آن لاین
                  را توضیح میدهید؟ با سپاس
                  سلام
                  بايد فرم هاي مربوطه نزد كارگزار پر شده و سپس معاملات را از اين طريق دنبال كنيد.
                  آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                  کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

بخشي از اهالي بازار با اشاره به افت اخير بازار و سياستهاي دولت، سعي در تخريب دولت كرده بودند. گويا اين عزيزان 8 سال دوران رييس جمهوري قبل را يادشان رفته، يا تنها در 9 ماهه آخر احمدي نژاد كه دلار رشد 3 برابر شده بود، به بازار آمده بودند. بزرگترين ريسك سيستماتيك بازار و صد البته مملكت برداشته شده است. اين مسايل واضح ديده نمي شود، اما منفعت كوتاه مدت شخصي جلوه گري مي كند.

بازار به نقطه بسيار خوبي براي رشد رسيده و مثبتهاي كه از دو هفته قبل از عيد شروع شده و بازار را نوساني كرده است، نتيجه يك منفي عميق است، كه طبيعي است.
                    كاهش و تعديل نرخ سود بانكي، فصل مجامع و همچنين بحث جدي توافق هسته اي مي تواند بازار را در ارديبهشت ماه بگونه اي ديگر رقم زند. اينكه چرا بازار روز چهارشنبه با صف خريد بسته نشد، نشان از فاصله اندك بازار با منفي هاي عميق دارد.
                    انتظار بنده از ماه ارديبهشت روند صعودي شاخص است. روندي كه دنبال خبرهاي خوب مي گردد.

موفق باشيد.

نظر

• shams50
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 48

با سلام و احترام
                      احسان جان در سبدم حدود 10 درصد سرمايه گذاري پرديس و شپاكسا دارم همچنين 15 درصد سبدم غبشهر هست
                      غبشهر كه فعلا بسته ولي سرمايه گذاري پرديس و شپاكسار رو نگه دارم يا مثلا با بمپنا يا لابسا اگه بشه عوض كنم
                      در ضمن ساير سهمهاي بنده ثتران- وساخت- خزامياد- بمپنا-خاذين- كگاز و شصفها هست
                      ممنون ميشم راهنمايي كنيد

نظر

• ".احسان."
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2676

خوب دوستان اخبار خوب بايد يكي يكي برسد، به خبر زير از تابناك توجه كنيد:

اگر هدفمندی درست اجرا شود، بهای ارز کاهش می یابد
                        تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۶ - 17 April 2014

هم‌اکنون این تلقی در میان افکار عمومی و بعضا سیاستگذاران پدید آمده‌ که ریشه عمده مشکلات کنونی اقتصاد ایران، تحریم‌های اقتصادی بوده و با رفع این تحریم‌ها، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور رفع خواهد شد؛ هرچند انکار کردنی نیست که وضع تحریم‌های اقتصادی مشکلات حاد خاص خود را به بار آورده، واقعیت آن است که ریشه مشکلات موجود، بسیار عمیق‌تر از موضوع تحریم و پیامدهای آن است.

به گزارش «تابناک»، در بررسی مقوله نقدینگی، توجه توأمان به کمیت و کیفیت آن ضروری است. در ‌جنبه نخست دیده می‌شود که در ۲۴ سال گذشته، رشد متوسط نقدینگی حدود ۳۰ درصد بوده و از حدود ۱۶۵۰ میلیارد تومان در آغاز برنامه اول به ۴۷۰ هزار میلیارد تومان در میان برنامه پنجم رسیده باشد‌ و این روند افزایش نقدینگی، بازتاب دهنده جنبه‌ای از بی‌ثباتی در اقتصاد کشور است.

از اوایل اسفند ماه سال گذشته، بهای ارز سیر صعودی به خود گرفته بود و امروز با یک جهش به حدود ۳۲۰۰ تومان رسیده است. در این باره، خبر‌هایی که در چند روز اخیر در حوزه اقتصادی مطرح شده، از جمله اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه‌ها در اوایل سال آینده بر بازار ارز تأثیر‌گذار بوده است.

این صراف افزود: از سوی دیگر، در مصوبه مجلس قیمت خوراک پتروشیمی‌ها از ۷ سنت به ۱۳ سنت افزایش یافته و با توجه به اینکه ارزهایی که از ناحیه پتروشیمی‌ها به بازار تزریق می‌شد، تأثیر مثبتی بر ثبات قیمت‌ها داشت، این رشد قیمت، موجب شد با احتیاط ارز خود را به بازار عرضه کنند.

به گفته وی،‌ در چند روز گذشته، نخست بهای‌ ارز حواله‌ای افزایش یافت و پس از آن تأثیر خود را بر ارز گذاشت.

قیمت مصوب ارز در بودجه امسال، حدود ۲۶۰۰ تومان است و همین ‌بر حرکت بازار نسبت به قیمت آینده ارز اثرگذار بوده است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از افزایش نرخ ارز در بازار گفت: اجرای درست فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها از سوی دولت، نرخ ارز را تعدیل و شاخص بورس را صعودی می‌کند.

ابراهیم نکو در این باره افزود: دولت باید با‌ مکانیزم‌های اقتصادی، زمینه‌ای‌ فراهم کند تا رشد کاذب بهای دلار در بازار متوقف شود.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی در تشریح علل افزایش نرخ ارز، گفت: بالا رفتن نرخ ارز در روزهای اخیر، برگرفته از عوامل متعددی بوده که مهم‌ترین آن ابهام در چگونگی اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌هاست.

این نماینده مردم در مجلس نهم ادامه داد: این روز‌ها تیم اقتصادی دولت بر اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها متمرکز بوده و باعث شده عملا به موضوع ثبات نسبی بازار ارز کم‌توجهی شود.

نکو تصریح کرد: افزون بر بازار ارز، بازار سرمایه نیز تحت تأثیر اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها قرار گرفته است؛ بنابراین باید دولت با ‌تدابیر مناسب از رونق بازار دلالی در مسکن، طلا و ارز جلوگیری کند.

وی گفت: با توجه به مؤلفه‌های اقتصادی، احتمال افزایش شدید نرخ دلار در روزهای آینده کم است و پیش‌بینی می‌شود در صورت دستیابی دولت به اهداف اقتصادی نرخ دلار تعدیل شود.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: اجرای درست و شفاف فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها از سوی دولت، زمینه‌ساز رونق بازار بورس و تعدیل نرخ ارز خواهد بود.

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

سلام، شب بخير،

همانطور كه در پست زير بصورت اختصار به بررسي چهار سهم انحصاري بازار سرمايه يعني شركت بورس، شركت فرابورس، شركت بورس كالا، شركت بورس انرژي پرداختيم.

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post477735

بهتر است يادآوري كنم دوستان عزيز كه ديد بلند مدت دارند، حداقل 20% از پرتفوي بورسي خود را به اين سهام اختصاص دهند، با توجه به تقاضاي بالاي روي اين سهام و براي تحريك سهامداران به فروش، گاها شيطنت هاي از طرف ناظر صورت مي گيرد، كه روز چهارشنبه براي بارها اين اتفاق افتاد. يعني تاييد قيمت آخرين معامله در يك قيمت بسيار پايين از آن چيزي وجود دارد.
                          بنده اين مورد را يك فرصت براي عزيزاني مي دانم، كه قصد ورود به اين سهام دارد، مي دانم، اميدوارم دوستان استفاده كنند.

از نظر بنده سهام زير به قيمتهاي زير فرصت خريد غير قابل گذشت هستند.

1- شركت بورس، شركت فرابورس و شركت بورس كالا زير 1000 تومان
                          2- شركت بورس انرژي زير 2500 تومان

موفق باشيد.

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط tvihn پست شده است View Post

با سلام وتشکر
                            درخصوص بنزین سوالم رو یه طور دبگه میپرسم،
                            افزایش قیمت بنزین تاثیر روانیش تو روزهای اول میتونه کل بازار رو خراب کنه یا تاثیرش رو گروهای خاصی خواهد بود؟
                            ---------
                            شتران رو هم دو روز قبل وارد شدم ، با این اوصاف در اولین فرصت فروش باید ردش کنم، راستی چقدر طول میکشه سهمهای افزایش یافته بیاد تو حسابت ، همین فاسمین هنوز ثبت هم نشده .

با سلام
                            افزایش قیمت بنزین در قالب اجرای مرحله دوم هدفمندسازی یارانه ها یا همان افزایش حامل های انرژی می باشد

به نظر من بحث اجرای مرحله دوم هدفمندسازی یارانه ها یا همان افزایش حامل های انرژی خیلی زودتر از زمان اجرای اون تاثیرش رو بر گروه های مختلف بازار سهام گذاشت و مانع از رشد شاخص و افت گروه های مرتبط شد.

بنابراین افزایش قیمت بنزین هم بر گروه های مختلف بورس بی تاثیر خواهد بود چون قبل از اجرا بورس افت خودشو کرد
                            مگر اینکه عده ای بخواهند از این مسئله سوء استفاده کنند

خوب به علل مختلف از جمله اثار مرحله دوم هدفمندسازی یارانه ها یا همان افزایش حامل های انرژی p/e اغلب سهام های به 3-4-5 نزول پیدا کرده و من افت بیشتری متصور نمی باشم

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

در اصل توسط .احسان.";479616][B]سلام و شب بخير،

[COLOR="#008000
                              پست شده است
                              - بازار برگشت، اميدوارم اين روند ادامه دار باشد، هرچند اينگونه به نظر كه اين روند ادامه پيدا كند. اخبار مثبت سياسي (بحث توافق هسته اي) و اقتصادي (كاهش سود بانكي) و شروع مجامع در ارديبهشت مي تواند اين روند مثبت را ادامه دار كند. [/COLOR]

به بررسي يكي از سهام پرپتانسيل با نگاهي مختصر بپردازيم.

فباهنر:
                              شركتي با سرمايه ثبتي 45 ميليارد توماني با ارزش بازار 120 ميليارد توماني و فروش بالاي 500 ميليارد تومان.

احتمال تعديل سود براي امسال با روش حاشيه سود، البته روش حاشيه براي فباهنر زياد مناسب نيست، اما روند حاشيه سود در سالهاي ثبات ارزي و قيمت مس چيزي حدود 10% بوده است، بنابراين با فروش 500 ميليارد توماني، سود امسال شركت قابليت تعديل 33 توماني و رسيدن به مرز 60 تومان را دارد، اما نكته اصلي در امسال است، كه شركت زير مجموعه توليد لوله مسي به نزديك ظرفيت توليد برسد. طبق محاسبات با رسيدن به ظرفيت 15000 تن، حدود 375 ميليارد تومان به فروش شركت اضافه مي شود، در صورتيكه حاشيه سود را 10% بگيريم، حدود 80 تومان به سود شركت اضافه مي شود.

اين مفروضات با قيمت دلار ثابت و قيمت جهاني ثابت مس بود، در صورتيكه فرضا دلار 50% رشد كرده و به 4500 تومان برسد،‌ سود شركت بدون راه اندازي كامل طرح لوله مسي به 110 تومان و يا طرح لوله مسي به حدود 200 تومان مي رسد.

اين سهم براي حقيقي ها زير 400 تومان، و براي حقوقي بصورت عمده زير 1000 تومان ارزش خريد سنگين را دارد.

موفق باشيد.[/B]
                              بعضی او قات احسان عزیز سهام بسیار در زیر ارزش ذاتی خود و ارزش جایگزینی خود معامله می شوند اما تغییر جهت بازار و درک تغییر و تحول در این سهام برای بازار سخت(مدیران پرتفوگردان و مدیران سرمایه گذاری ها و حقوقی های درشت بازار ) و غیر قابل باور است
                              فباهنر از جمله سهامی است که به بازار بورس و سهامدارانش (به خصوص شستا به نمایندگی از مردم پرداخت کننده حق بیمه بازنشستگی ) بسیار بدهکار است
                              در میانمدت این سهم با کار کردن در ظرفیت کامل شرکت(هر 5 کارخانه) و سود سازی بالا به همه نشان خواهد چرا این روزها داد می زدیم این سهم ارزنده است
                              زمانی روی گروه خوراکی و شوینده می گفتیم معادل قیمتشان سود اعلامی دارند همه از کنارمان می گذاشتند و ما را نمی دیدند
                              زمانی دارویی ها را می گفتیم ارزنده اند 4 تا 5 ماه بعد بازار فهمید
                              گروه خودرو را داد زدیم گفتند بوقچی
                              فایرا و فباهنر نیز به همان سرنوشت دچار خواهند شد
                              البته 200 تا 300 درصد بالاتر بعد از 7 تا 8 ماه دیگر و اونموقع همین مدیران محترم با محاسبه پی به ای به این نتیجه می رسند این سهام می ارزند
                              صبر و ظفر دوستان یکدیگرند
                              شاد باشی

نظر

• عادل عطایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 331

با سلام خدمت جناب شفاف سازی
                                میخواستم اگه زحمتی نیست نظرتونو راجع به کمنگنز بفرمایید. امسال جا برای تعدیل مثبت داره یا نه؟ از دید تکنیکال که از نظر من وضعیت مناسبی داره و روی حمایت بسیار قوی هست. ولی حجم پایین معاملات ریسکشو بالا می بره. با توجه به p/e بالای سهم میترسم حباب باشه که در اون صورت احتمال فیل شدن حمایت هست. ممنون از وقتی که میذارید.
                                اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

در حال کار...
                                X