کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بفروشن
چون متوسط خرید اکثر کسایی که اینجا هستن 800 تومن باید باشه! نتیجتا از 400 باید 100 درصد سود کنن تا به اصل پولشون برسن
یه عده واقعا یه چیزیشون میشه
من نمیفروشم به این قیمت ولو اینکه قید این پولو بزنم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
بفروشن
چون متوسط خرید اکثر کسایی که اینجا هستن 800 تومن باید باشه! نتیجتا از 400 باید 100 درصد سود کنن تا به اصل پولشون برسن
یه عده واقعا یه چیزیشون میشه
من نمیفروشم به این قیمت ولو اینکه قید این پولو بزنم
دوست من مگه دست ماست هرکی دوس داشته باشه میفروشه منم 800 خریدم
"صنعتی آما (فاما): همیشه خدا قفل در صف!""
"فاما" را اگر در دیده بان بازار خود پیش از این دیده باشید، احتمالا در یکی از دو حالت صف خرید یا صف فروش دیده اید. آن هم نه صفی با حجم سنگین بلکه نهایتا با صد یا دویست هزار حجم صف! این شرکت در سالهای گذشته روند سودسازی خوبی پشت سر گذاشته است. اما به دلیل سهام شناور پایین آن بازیچه دست تعدادی کارگزاری شده است. روزی برای آن با حجم کمتر از ده هزار معامله، بازگشایی باشکوه و رویایی رقم می زنند و امروز می خواهند با همین حجم اندک قیمت سهم را نصف کنند! سهامداران خسته هم که چند وقتی پولشان به دلیل صف فروش بودن در این سهم قفل بوده است فقط به فرار فکر می کنند. دور نیست آن روزی که با بازگشایی سهم در این قیمت ها دوباره این سهم در صف خرید قفل شود و بازی قبلی این کارگزاریها روی سهم تکرار گردد. البته کسی که این سهم را می خرد نیز باید بداند که باید صبر ایوب داشته باشد. یعنی حتی اگر سهم صف خرید نیز داشته باشد با حجم معامله بسیار اندک روزی کمتر از نیم درصد مثبت خواهد خورد و این به هیچ وجه برای کسی که هر روز معاملات را چک می کند خوشایند نیست. خریداران یا حتی فروشندگان این سهم بدانند که بازی این سهم در بازگشاییها ی آن نهفته است. جایی که به دلیل قفل بودن سهم در روزهای قبل از آن عطش خرید یا فروش در سهم ایجاد کرده اند و می توانند به هر قیمتی که خواستند سهم را بالا برده یا پایین بیاورند. مواظب بازیهای بازیگردان سهم باشید!
پ.ن: به دلیل اطلاعی که از بازی و بازیگردان این سهم در گذشته داشتیم و مشاهده اتفاقی این سهم در دیده بان بازار که در حین بازگشایی بود، گفتیم این مطلب را بگوییم شاید سهامداری در بین کاربران بزرگان بازار داشته باشد!
به نقل از صفحه فیسبوک ""بزرگان بازار"
نظر