شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 959

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

شاید این هفته دو تا خبر خوب برای کگاز بیاد

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

نگين درخشان بازار سرمايه بايد بازگشت باشكوهي به تابلو داشته باشه.
      بزودي شاهد ظهور شيران ديگري در بازار بورس خواهيم بود.
      اخبار خوبي از شركت به من رسيده،فارغ از نوسانات بازار بايد با سهمي مثل كگاز سهامداري كرد.......
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
        نگين درخشان بازار سرمايه بايد بازگشت باشكوهي به تابلو داشته باشه.
        بزودي شاهد ظهور شيران ديگري در بازار بورس خواهيم بود.
        اخبار خوبي از شركت به من رسيده،فارغ از نوسانات بازار بايد با سهمي مثل كگاز سهامداري كرد.......
        تعدیل منفی میده . فکر کنم حدود 50 تا 70تومن گزارش بده
        بازگشایی باشکوهی نداره . لباس های سیاه را از کمد در بیارید و آماده برای پوشیدن

نظر

• abdi1148
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 41

ببین برادر به اصطلاح سلطان بورس!!!!!!!سود عملیاتی سال گذشته کگاز 40 تومنه (باسود غیر عملیاتی و تعدیل از محل شمس آباد 123)حالا اگه عدد و ارقام جنابعالی درست باشه باز هم میشه تعدیل مثبت . (مثل و نفت که سود کلیش 68 درصد تعدیل منفی داشت و لی 15 درصد مثبت باز شد (به خاطر افزایش سود عملیاتی)اما سوالی بنده از شما دارم اینکه: چطور به این اعداد رسیدی؟ وقتی فقط از محل پروژه شمس آباد بالای 50 درصد تعدیل داره!!! وقتی تو سال 93 شیشه لایت می خواد بزنه!!!!من پیش خدمت بورس هم نیستم ولی به دوستان میگم خبر قطعی دارم سودش رو میخواد 104 تومن اعلام کنه که میشه 250 درصد تعدیل مثبت

نظر

• abdi1148
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 41

دوست عزیز تارگت رو چند انتخاب کردی؟

نظر

• علیرضا1
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 853

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
              تعدیل منفی میده . فکر کنم حدود 50 تا 70تومن گزارش بده
              بازگشایی باشکوهی نداره . لباس های سیاه را از کمد در بیارید و آماده برای پوشیدن
              سلطان بورس عزیز
              اگه دفرمایش شما درست باشه به جای پوشیدن لباس مشکی تمام سهمام رو تبدیل به کگاز میکنم .میرم یه ششماهی از بورس فاصله میگیرم .
              فعلا که منتظر میمونم ببینم گزارش چه جوریه؟

نظر

• abdi1148
                عضو عادی
                • Oct 2013
                • 41

صبح همه عزیزان کگازی بخیروشادی
                دوستان شایدبرای اکثرما در بعضی مقاطع پیش امده باشه به این ترتیب که سهمی را از لحاظ طرح توسعه وفروش کارخانه و...پیگیری کرده واقدام به خرید ان سهم می کنیم خیلی سهم ها از جمله کگاز ...با گذشت زمان وبروز بعضی ناملایمات که دربازار بوجود میاید وچه بسا هیچ ارتباطی با سهم کگاز ندارند موجب افت سهم به دلیل جو روانی شده واین مهم باعث بهم ریختگی تحلیلهای ما که از قبل بر روی سهم انجام داده ایم شده وباعث تشویش ونگرانی ما ازاینده سهم میشود واین مهم باعپث میشود ما تمام برسی ها وواقعیتها در مورد سهم را فراموش کرده ودرنهایت اقدام به خارج شدن از سهم شویم و...
                شاید بهتر باشد بجای تصمیم عجولانه وشتاب زده یکبار دیگر به پاره ای از مسائل که موجب شده ما سهم کگاز رادرسبد
                سهام خود داشته باشیم بپردازیم
                1-خروج شرکت از زیان به سوددهی
                2 -افتتاح فاز اول شمس اباد
                3-افتتاح فاز 2و3شمس اباد در سال 93
                4-افتتاح فازهای 1و2و3ودرنتیجه کاهش ضایعات برابربا سود بیشتر
                5-افزایش سرمایه 100 الی 150درصدی ازمحل سود انباشته(فروش زمین شیشه خورده)
                6-انتقال کارخانخ به شمس اباد ودر نتیجه فروش کارخانه مهراباد
                7-انتقال کارخانه به خارج از بافت شهری ودر نتیجه معافیت 10ساله از مالیات
                8- سود عملیاتی سال 400ریال در بازه 9 ماهه...واعلام سود عملیاتی 1030 ریال برای سال 93 ورنتیجه افزایش سود عملیاتی 150درصدی
                9-نکته مهم سود سال 93 بدون راه اندازی فاز2و3 شمس اباد ودرصورت راه اندازی فاز 2و3 تعدیل سود

نظر

• yahya
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 334

اولین پیشبینی 93 منتشر شد

الحمد لله رب العالمین -ارسال شده با تپاتاک-
                  (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• علیرضا1
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 853

پديده بورس ايران در سال ٩٣ بدون شك كگازه
                    رشد سود عملياتي شركت بميزان ١٣٠ درصد ،افزايش سرمايه پيش رو و سود حاصل از فروش زمين بالهاي كگازن كه سهم رو دست نيافتني ميكنن.
                    نگين درخشان بازار سرمايه رو حتماً در سبد داشته باشين......

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

درود علیرضا عزیز

یه چیزی بگم خدا شاهده عصر روز بازگشایی که شما این پست رو زدید،خواستم بیام بگم من فکر نمیکنم از فردا بدون توقف سهم یه کله بره به 1800تومن ولی چون سهم کوچیکی بود گفتم شاید از بازیگردانان رو دست بخورم ولی روز بازگشایی تابلو بود سهم فعلا برای صعود جون نداره و بایست کمی اصلاح کنه.
                      در مورد تکنیکال سهم هم بنظرمن ،ما یا آخرین موج صعودی سه اصلی رو پس از این اصلاح داریم و یا اینکه موج سه اصلی تموم شده و ما تو موج 4 هستیم .
                      اگه مورد اول درست باشه آخرین موج صعودی سه اصلی میتونه هدفی بین 1300تا 1500تومن داشته باشه ولی اگه مورد دوم درست باشه میتونه چند ماهی نوسانات با شیب ملایم رو به پایین داشته باشه.
                      انشالله سهم طوری عمل کنه که سهامدارنش خوشحال بشوند.

دوست عزیز اگه منظورتون بنده هست ،من در مورد تارگت شما حرفی نزدم،تارگت 3هزار تومنی شما ممکنه محقق بشه البته نه در کوتاه مدت بلکه ممکنه در سال آینده دیده بشه،حرف من در مورد پیش بینی سود 470تومنی شما بود.
                      خوبه تو این تحلیل جدیدی که الان گذاشتید اون سود 470تومنی که شما دراورده بودید، 225تومن شده یعنی نصف اون مقدار،که بنظرمن کمی واقعی تره.
                      البته من هنوز هم باور ندارم که شرکت بتونه ظرفیت تولیدی 40هزار تن بطر لایت رو برای سال آینده پیش بینی کنه. ولی خب بازهم تحلیل خوبیه.
                      یادمون باشه خیلی از دوستان قدرت تحلیل بالایی ندارند و با حرف من و شما اقدام به تصمیم گیری میکنند بهتره تا از چیزی مطمئن نشدیم اقدام به پیش بینی سودهای رویایی برای شرکت ها نکنیم.
                      پیش بینی ظرفیت تولیدی بطر لایت 26.6 هزار تن.فعلا اونها که خواب سود 470تومنی رو میبینند باید یه یکی دو سالی منتظر باشند.
                      از نظر روند قیمتی ،هنوز اصلاح تموم نشده
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ارسطو
                        عضو عادی
                        • May 2012
                        • 60

پیش بینی ظرفیت تولیدی بطر لایت 26.6 هزار تن.فعلا اونها که خواب سود 470تومنی رو میبینند باید یه یکی دو سالی منتظر باشند.
                        از نظر روند قیمتی ،هنوز اصلاح تموم نشده
                        يكي دو سال ديگه كه ما از بس حرص خورديم ديگه مو به سرمون نمونده /:.ohno-smiley.:/
                        به نظر شما بلاخره اين اصلاح كي تموم ميشه؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

در اصل توسط ارسطو پست شده است View Post
                          يكي دو سال ديگه كه ما از بس حرص خورديم ديگه مو به سرمون نمونده /:.ohno-smiley.:/
                          به نظر شما بلاخره اين اصلاح كي تموم ميشه؟

الان دسترسی به نمودار ندارم ولی دو سه هفته پیش هدف محدوده 480تا 500تومن رو دیده بودم.
                          ولی این هدف میتونه با طی نوسانات مثبت و منفی زیادی حاصل بشه و زمانبر انجام بگیره
                          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• پدر پسر شجاع
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 93

در اصل توسط پدر پسر شجاع پست شده است View Post
                            با سلام
                            با یه بررسی ساده میشه فهمید این سهم میتونه سال بعد چیزی حدود 150 تومن سود عملیاتی داشته باشه. یعنی بدون تقسیمی امسالش داره با نسبت قیمت به سود 5 معامله میشه.
                            یاحق.
                            یک ماه گذشت. پیش بینی ما هم یه جورایی درست از آب در اومد. اما امان از بازار خراب...
                            ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...

نظر

• پدر پسر شجاع
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 93

در اصل توسط پدر پسر شجاع پست شده است View Post
                              با سلام
                              با یه بررسی ساده میشه فهمید این سهم میتونه سال بعد چیزی حدود 150 تومن سود عملیاتی داشته باشه. یعنی بدون تقسیمی امسالش داره با نسبت قیمت به سود 5 معامله میشه.
                              یاحق.
                              یک ماه گذشت. پیش بینی ما هم یه جورایی درست از آب در اومد. اما امان از بازار خراب...
                              امید به آینده سهم زیاده هر چند بنده دقیق ازطرح های توسعه شرکت اطلاعی ندارم.
                              یاحق.
                              ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...

نظر

• karmand.1970
                                عضو عادی
                                • Jun 2012
                                • 55

با سلام و عرض ادب :
                                سال نو را به همه عزیزان و خانواده بزرگ و عزیز کگاز تبریک وتهنیت عرض کرده و آرزوی موفقیت و شادکامی را برای شما خواهانم.وجودتان پراز سلامتی و سهامتان پربرکت باد.
                                ارادتمندتان : کارمند

نظر

در حال کار...
                                X