کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اینکه 20% درصد سبدم کگاز و با 12% مثبت باز شد و صف خرید شد /:.smilingsmiley.:/
ولی یه چیز نمیشه نادیده گرفت
تو گزارش هییت مدیره اومده بود 10 درصد انباشته تقسیم میشه در صورتی که 100 درصد تقسیم شد
اگر همون اول پیشنهاد 100 درصد بود اینقدر افت نمیکرد
خودمونو بزاریم جای اونی که قبل مجمع فروخته
خلا صه بورس شیر تو شیری داریم
کف سود کگاز برای امسال 150 تومنه کاملا عملیاتی
سه ماهه بیاد تا نظر قطعی داده بشه
با بررسی صورتهای مالی سه ماهه هم کف سود بین 120 تا 150 درمیاد
کگاز سهمی برای سال بعد
تا 570 مقاومت سختی نداره
خبر افزایش سرمایه 150 درصدی محرکی برای گذر از این قیمت خواهد بود؟
با سلام
کگاز تکنیکی اگر تو قیمت پایانی 551 تومن رو نشکنه در صورت شکست 620 اهداف خوبی رو میتونه ببینه...از دید بنده این منفی پولبک به کانال شکسته شده است البته با رعایت حد ضرر...
مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...
یه نمودار در تایم فریم ماهانه بصورت خطی از کگاز...
هدف کلاسیک بعد از برگشت سهم از نقطه ریترس 61.8 درصدفیبوناچی برابر 1200 تومن هست..
شاید کمی بلند پروازنه به نظر برسه ..ولی رشد 141 درصدی سود عملیاتی در گزارش سه ماهه میگه سهم پتانسیل خوبی داره
همون زمان که گزارش داد و 400 باز شد عرض کردم که هدف کگاز با این گزارش بین 750 الی 900 هست برای امسال
اگه گزارش دیگه ای بده قضیه فرق خواهد کرد
شاید هدف 1200 بماند برای سال بعد
[IMG][/IMG]
فردا سهم به مقاومت سنگین 621 برخورد میکنه اگه دوام نیاره ممکنه تا 550 اصلاح کنه
و اگر این سقف رو با حجم بالا رد کنه اهداف سهم 720 و 930 خواهد بود
در ضمن حمید اعرابی روی سهم فعال شده و تبلیغات رو آ
مراقب باشید که تیلغات این شخص که پرونده اش کاملا مشخص است برای خالی کردن خودش در پیک قیمت نباشه
در هر حال توصیه میکنم در فعلا صف خرید نرید تا ایشون اگر سهمی داره یا منصرف از خالی کردن بشه و یا کم کم عرضه کنه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر