شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جم1
    عضو عادی
    • Dec 2013
    • 106

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post

سهم درگیر واگرایی مثبتی سات که احتمال برگشت را بسیار زیاد خواهد نمود.
    در کانال های ابی و صورتی که نشون دادم هر دو نزدیک بودن به کف رو نشون می دن...

از این اتفاق ها در طول سال زیاد نمیوفته که سهمی هم نزدیک کف کانال بلند مدت باشه ، هم واگرایی مثبت درگیر بشه، هم افزایش سرمایه داشته باشه، هم طرح توسعه فوق عظیم داشته باشه و هم قابلت تعدیل سود امسال داشته باشه، و هم حقوقی مصرر داشته باشه....
    سلام. دکتر جان اطلاع دارید که مشتری های بزرگ این شرکت چه کسانی هستند؟

نظر

• Dr.boursi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 1348

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
      سلام. دکتر جان اطلاع دارید که مشتری های بزرگ این شرکت چه کسانی هستند؟
      شرکت بهنوش...
      البته مشتری بطری لایت عمدتا بهنوشه والا سایر محصولاتش رو بازار میفروشه...
      عضو دیگر بنیاد ....
      بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• جم1
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 106

شرکت بهنوش...
        البته مشتری بطری لایت عمدتا بهنوشه والا سایر محصولاتش رو بازار میفروشه...
        عضو دیگر بنیاد ....
        فکر کنم برای تکمیل تحلیلتون، بررسی وضعیت فعلی و آتیتولید بهنوش بد نباشه

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
          فکر کنم برای تکمیل تحلیلتون، بررسی وضعیت فعلی و آتیتولید بهنوش بد نباشه
          همین الانش داره نقدی فقط میفروشه... محصولاش نیومده بردن...چیو تحلیل کنم....شرکت به هیچ عنوان فعلا مشکلی برا یفروش نداره....
          با این که پله اخرم بود بازم امروز نشستم توی صف 30 تای اولو بدن به من هم می رسه...
          طبق اخبار واصله بازدهی تولیدشون به میزان بسیار مطلوبی رسیده....

از اون ور هم کلی داد زدم گفتم ختور نفروشین ...الان امروز بست برای تعدیل...
          ولی شک ندارم بازدهی این سهم کمتر از 1 سال دیگه با هیچ شرکتی قابل رقابت نیست....

نظر

• جم1
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 106

همین الانش داره نقدی فقط میفروشه... محصولاش نیومده بردن...چیو تحلیل کنم....شرکت به هیچ عنوان فعلا مشکلی برا یفروش نداره....
            با این که پله اخرم بود بازم امروز نشستم توی صف 30 تای اولو بدن به من هم می رسه...
            طبق اخبار واصله بازدهی تولیدشون به میزان بسیار مطلوبی رسیده....

از اون ور هم کلی داد زدم گفتم ختور نفروشین ...الان امروز بست برای تعدیل...
            ولی شک ندارم بازدهی این سهم کمتر از 1 سال دیگه با هیچ شرکتی قابل رقابت نیست....
            خیلی عالیه. خدا رو شکر. من که هر بار کگاز خریدم سود کردم اما 10 ماهه که سمتش نرفتم. امیدوارم روزی در کنار شما در این سهم رستگار شویم
            ضمنا کگاز یکی از یادگاری های اشکبوس بود که خبری ازش نیست

نظر

• casra.88
              عضو جدید
              • Aug 2025
              • 15

اون 5 میلیون که 8:30 دقیقه اومد سر خط نشست ، کلی پالس همراه خودش داشت
              " در خانه اگر کس است ، یک حرف بس است "

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

در اصل توسط casra.88 پست شده است View Post
                مدلش شبیه نوسانگیرا بود تا حامیان وخوهان سهم....
                این مدلی 10-15% بالاتر سبک می کنن...
                خریدار اگر بخواد بخره این مدلی نمی خره...
                کلی شامورتی بازی در میاره... کلی سفارش مخفی و از این حرفا....

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14648

احسنت خوب گقتی
                  اگه کسی قصد خرید داشته باشه به جای این کار ممکنه اول وقت صف فروش درسته کنه تا بتونه سهمو جمع کنه
                  این خودش یه پیغام برای سهم داره و اون اینکه که یه فروشنده قدر توی سهم هست که قصد خروج داره ولی قبلش باید صف فروش میلیون توسط حقیقی های بیچاره درست کنه بتونه بفروشه و فرار کنه
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• بابک خان
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 246

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    احسنت خوب گقتی
                    اگه کسی قصد خرید داشته باشه به جای این کار ممکنه اول وقت صف فروش درسته کنه تا بتونه سهمو جمع کنه
                    این خودش یه پیغام برای سهم داره و اون اینکه که یه فروشنده قدر توی سهم هست که قصد خروج داره ولی قبلش باید صف فروش میلیون توسط حقیقی های بیچاره درست کنه بتونه بفروشه و فرار کنه
                    چرا فرار کنه تمام جان؟
                    من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
                      چرا فرار کنه تمام جان؟
                      دوست عزیز بازار خیلی خرابه و هرکس که سرمایه سنگین داره علی الخصوص در سهامهای کوچک باید نگران باشه و منتظر فرصت برای خروج باشه تا گیر نکنه
                      بنده هفته پیش روی خزر خرید سنگین کرده بودم معضلی شده بود تا بتونم ازش خارج بشم که بالاخره موفق به خروج شدم
                      به هر حال در سهامهای کوچک ریسک خیلی زیاده میشه در بازار خراب
                      اگه کسی سرمایه سنگین داره بهتره روی سهامهای بزرگ نوسان بگیره مگر نه ضررهای چند صد میلیونی انتظارش رو میکشه
                      بازار متاسفانه فعلا ریزشی است
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• marzough
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 54

در اصل توسط casra.88 پست شده است View Post
                        گاهی اوقات هم هست که خریدار قصد خرید نداره اما تمایلی هم به پایین اومدن قیمت نداره....و با این کارها یه شاخ و شونه ای برا نوسانگیرها می‌کشه...الله اعلم

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

توقف نماد معاملاتي كگاز 93/10/30 10:41

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت شيشه و گاز با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد. مديريت بازار

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

سهم درگیر واگرایی مثبتی سات که احتمال برگشت را بسیار زیاد خواهد نمود.
                            در کانال های ابی و صورتی که نشون دادم هر دو نزدیک بودن به کف رو نشون می دن...

از این اتفاق ها در طول سال زیاد نمیوفته که سهمی هم نزدیک کف کانال بلند مدت باشه ، هم واگرایی مثبت درگیر بشه، هم افزایش سرمایه داشته باشه، هم طرح توسعه فوق عظیم داشته باشه و هم قابلت تعدیل سود امسال داشته باشه، و هم حقوقی مصرر داشته باشه....
                            دوستان با امورز سهام تماس گرفتم و بیان کردند متاسفانه تعدیل منفی هست...
                            جالبه که این همه فقط میتونه از محل خرید مواد اولیه ارزان قیمت تعدیل بده اون وقت این مدلی می کنن....
                            باید گزارش بیاد ببینیم از چه محلیه....
                            یعنی یه چیزی حدود 70 تومن می خواد اعلام کنه که احتمال داره سهمو تا قیمت 400 بکشن پایین....

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

9 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 42 درصد افزایش
                              2- سود ناخالص : 32 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 64 درصد افزایش
                              4- درآمدهای غیرعملیاتی : 99 درصد کاهش !

5- سود خالص : 60 درصد کاهش
                              6- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 443 ریال

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت شيشه و گاز طی نامه شماره مورخ 1393/10/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 134,844 میلیون ریال مبلغ 580 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

تعدیل منفی 37 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 76 درصدی سود در 9 ماهه

سایر اطلاعات:
                                1) شرکت پيش‌بيني سود هر سهم سال مالي 91 را با سرمايه 844ر74 ميليون ريال در تاريخ 30/11/90 (حسابرسي نشده )مبلغ 143 ريال و در تاريخ 30/12/91 (حسابرسي شده) مبلغ 29 ريال و با سرمايه 844ر134 ميليون ريال در تاريخ هاي 04/05/91 و 03/08/91 مبلغ 16 ريال و در تاريخ 04/11/91 مبلغ 24 ريال و در تاريخ 13/12/91 و 16/12/91 مبلغ 34 ريال اعلام نموده ليکن مطابق با صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 69 ريال و مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 108 ريال محقق گرديده است.

2) شرکت پيش‌بيني سود هر سهم سال مالي 92 را در تاريخ 13/12/91 مبلغ 187 ريال و در تاريخ 16/12/91 مبلغ 950 ريال و در تاريخ 11/02/92 (حسابرسي شده) مبلغ 895 ريال و در تاريخ هاي 03/05/92 و 27/08/92 مبلغ 1.061 ريال و در تاريخ هاي 15/10/92 و 14/12/92 مبلغ 1.229 ريال و در تاريخ 17/03/93 مبلغ 1.462 ريال(حسابرسي شده) اعلام نموده ليکن مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 1.270 ريال و در تاريخ 04/04/93 مطابق اصلاحيه صورتهاي مالي حسابرسي نشده و صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 1.129 ريال محقق گرديده است.

3) مزيد استحضار است مبلغ 834 ريال از 1.129 ريال سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 مربوط به شناسايي سود حاصل از فروش زمين شيشه خرده(به مبلغ 753 ريال) و سود حاصل از فروش سهام تعاوني اعتبار اميد کارکنان (به مبلغ 81 ريال) مي باشد که در درآمد هاي متفرقه شناسايي گرديده است.

4) شرکت پيش‌بيني سود هر سهم سال مالي 93 را در تاريخ 14/12/92 به مبلغ 1.033 ريال و در تاريخ 17/03/93 به مبلغ 955 ريال و در تاريخ 30/04/93 به مبلغ 869 ريال و در تاريخ 07/08/93 به مبلغ 919 ريال و مطابق اطلاعيه حاضر به مبلغ 580 ريال اعلام نموده است.

5) مطابق اطلاعات ارسالي شرکت اعلام نموده است در نظر دارد مبلغ 551 ريال را به عنوان سود نقدي به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 93 پيشنهاد نمايد در پيش بيني قبلي شرکت اين رقم به مبلغ 592 ريال اعلام گرديده بود.

نظر

در حال کار...
                                X