شيشه و گاز ( كگاز )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11259

پاسخ : شيشه و گاز ( كگاز )

در اصل توسط National پست شده است View Post
    جناب محسن نمی خوام ناامیدتون کنم ولی این سهم سالهاست که ما رو سر کار گذاشته ، قرار بود ۳ سال پیش فاز ۲ راه بیفته ولی سال به سال عقب انداختن ، الان شده هر ۳ ماه به ۳ ماه یعنی تو گزارش ۳ ماهه میگن شهریور و تو گزارش ۶ ماهه میگن آذر و ..... من ۶ ساله سهامدارشم هیچ وقت یه حرف درست و حسابی نزدن ، ببینید هنوز بعد از یکسال حق تقدم ها ثبت نشده !!!!به چه دلیل نمیدونم ، حدود ۲۰ میلیون حق استفاده نشده هست که هفته آینده قراره حراج بشه، هنوز گزارش حسابرسی شده نیومده رو کدال چطور میخوان مجمع تشکیل بدن!!!!!! واقعا دزدتر و عوضی تر از بنیاد من ندیدم ، هر جا این بنیاد سهم داره همین قضایا هم هست
    انشالله که به هدفتون برسید ولی زیاد رو گفته این جماعت دزد و بی وجدان و بدقول حساب باز نکن
    درود به مانند فولاد احتمالا مجمع تنفس دو هفته ای میخوره ... در مورد طرح توسعه به نظرم گذر اصلی زمان طی شده ... و دیگه تایم چندانی تا افتتاحش نداریم.... در مورد این سهم سود سال جاری چندان اهمیتی نداره.... چشم اندازی که افتتاح طرح به شرکت میده مهم هست....یک سود نسبتا جذاب در تایم 12-18ماهه درکگاز نهفته هست... که کم کم باعث میشه پول های درشت واردسهم بشه..‌ سود 400تومنی با دلار30وفاز2 کاملا در دسترسه....

نظر

• National
      عضو فعال
      • Nov 2018
      • 630

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
      درود به مانند فولاد احتمالا مجمع تنفس دو هفته ای میخوره ... در مورد طرح توسعه به نظرم گذر اصلی زمان طی شده ... و دیگه تایم چندانی تا افتتاحش نداریم.... در مورد این سهم سود سال جاری چندان اهمیتی نداره.... چشم اندازی که افتتاح طرح به شرکت میده مهم هست....یک سود نسبتا جذاب در تایم 12-18ماهه درکگاز نهفته هست... که کم کم باعث میشه پول های درشت واردسهم بشه..‌ سود 400تومنی با دلار30وفاز2 کاملا در دسترسه....
      امروزمجمع‌ به دلیل به حد نصاب نرسیدن سهامداران تشکیل نشد، اینم از پدرسوخته بازیاشون

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11259

امروزمجمع‌ به دلیل به حد نصاب نرسیدن سهامداران تشکیل نشد، اینم از پدرسوخته بازیاشون
        درود

اگر هم به حدنصاب میرسید بازهم امکان تصویب صورت های مالی نبود

هم خق ها ثبت نشده و هم گزارش 12ماهه حسابرسی شده منتشر نشده

احتمالا تا اواخرمردادماه مجمع برگزارمیشه

نظر

• National
          عضو فعال
          • Nov 2018
          • 630

درود

اگر هم به حدنصاب میرسید بازهم امکان تصویب صورت های مالی نبود

هم خق ها ثبت نشده و هم گزارش 12ماهه حسابرسی شده منتشر نشده

احتمالا تا اواخرمردادماه مجمع برگزارمیشه
          طبق ماده ۱۰۴ ، مجمع بعدی حداکثر باید تا ۲ هفته بعد برگزار شود ، هفته آینده حق ها عرضه میشود و سپس ثبت میگردد
          ۱۴ مرداد هم مجمع عمومی برگزار خواهد شد

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11259

رکورد فروش شرکت شکسته شد... تازه طرح توسعه هنوز افتتاح نشده!

نرخ های فروش به شکل عجیبی رشد کرده!

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11259

نرخ فروش داخلی شرکت به نسبت فروردین ماه نزدیک به 60درصد افزایش داشته!!

بدون طرح توسعه سهم امسال 140-130میتونه بسازه ....طرح راه بیفته با نرخ های فعلی فروش هرماه سهم درحد یک کوارتر 99 درمیاد:D

سهم یکساله دو تا سود مجمع هم در دل خودش داره !

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11259

امروز بسته میشه برا مجمع !! عجیبه تقدم ها نیومده هنوز !....

درتفسیری که گفتند به حق ها سود تعلق میگیره !....
                تا15مرداد قاعدتامجمع باید برگزار بشه ....که این تاریخ جمعه هفته بعد هست!!....

نداشتیم سهمی طی سالیان اخیر که بیشتر از2هفته بعد از مهلت قانونی سازمان تاریخ مجمع را به تعویق انداخته باشه

اگر فرضیات درست باشه .... نهایتا یک هفته کاری قبل مجمع داریم واواخر هفته بعد باید مجمع داشته باشیم ..... و طی این فاصله فرایند ثبت و عرضه تقدم ها باید صورت بگیره!

سهم احتمالا بازه 60-80 هم درمجمع تقسیم بزنه.... لذا اگر 5-10درصد زیر نرخ تابلو حق ها عرضه بشه باتوجه به تقسیمی نسبتا خوب سنوات اخیر بسیارجذاب هست برا بازار.....

مترصد اومدن حق ها هستیم ..... 8ماه هست میگذره و عرضه نکردند هنوز!

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4184

رکورد فروش شرکت شکسته شد... تازه طرح توسعه هنوز افتتاح نشده!

نرخ های فروش به شکل عجیبی رشد کرده!
                  درود
                  بعد از 1 ماه لاگین شدیم ببینیم چی به چیه
                  دوست خوب بازم سهم خریدید و شروع به تبلیغات و ... کردید . تبلیغات به کنار ولی عدم صداقت را چه کنیم ؟
                  گفتنی زیاد است ولی بهتر است نقد دوستانه تر باشد

من و شما سن بورسی و سن شناسنامه ای داریم که توقعات بیشتر و بهتری از ما هست . وجدان درونیمون که هست . اونو باید چه کنیم ؟
                  من نوعی اگر بخوام به هر شکل و شیوه ای متوسل شوم و .... پس چه فرقی با مسئولینی دارم که مورد انتقادم هستند و ایا اگر خودم زیر سوال باشم و به جای انها بر مسند قدرت باشم ولو در رده صدم و هزارم و نه رده های بالا ، ایا بهتر از انها خواهم بودم ؟

کگاز چه رکوردی در فروش داشته ؟ چه رشد عجیبی در فروش داشته ؟؟؟ فروش داخلی تیر ماه که برابر با اردیهشت است
                  مجموع داخلی و خارجی هم که از اردیبهشت اندکی کمتر است !!! اخه این چه رکوردی است که با جو دادن قصد دارید به خورد دیگران بدید ؟
                  این روش شما تبدیل به رویه شده و باعث میشه شناختی نسبی که قبلا نبوده حالا ایجاد شود و شک ها بیشتر به یقین بدل شود

کگاز سود فعلیش که حدود 100 است با توجه به گزارش 3 ماهه اول سال 1400 اپدیت شده و سود تا پایان سالش هم همین حدود است . طرح توسعه که نسیه است فعلا . این سهم اصلا و ابدا سهم شگفتی سازی نیست . شرکتی کاملا معمولی و با سود و بنیادی که کاملا معمولی است و حتی در قیاس با خوب تر ها ، کم هم میاره
                  شما کلی از سود سهم و تا اخر سال فلان و بسیار از ده ها سهم در این سایت گفتید . با کدومش موندید ؟
                  شاید مشکل از امثال من باشد که با روحیاتمون نمیخونه زندگی در این جامعه هم دنیای واقعی و حقیقیش و هم مجازیش . اون وقتی با دیدن وضعیتی خلاف خودمون شگفت زده میشیم
                  در این فضاهای مجازی نمیدونم چرا کم پیدا میشه افرادی که صداقت و وجدانشون را بشه با معیاری مقبول سنجید

بازم عذر میخوام اگر دلخور میشید ولی خب جالب نمی بینیم این رفتارها را . من و شما منتقد وضع موجودیم . نبایدخودمون با وضع موجود فرق داشته باشیم ؟
                  آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/07/27, 00:37.

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11259

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                    درود
                    دوست خوب بازم سهم خریدید و شروع به تبلیغات و ... کردید . تبلیغات به کنار ولی عدم صداقت را چه کنیم ؟

من و شما سن بورسی و سن شناسنامه ای داریم که توقعات بیشتر و بهتری از ما هست . وجدان درونیمون که هست . اونو باید چه کنیم ؟
                    من نوعی اگر بخوام به هر شکل و شیوه ای متوسل شوم و .... پس چه فرقی با مسئولینی دارم که مورد انتقادم هستند و ایا اگر خودم زیر سوال باشم و به جای انها بر مسند قدرت باشم ولو در رده صدم و هزارم و نه رده های بالا ، ایا بهتر از انها خواهم بودم ؟

کگاز چه رکوردی در فروش داشته ؟ چه رشد عجیبی در فروش داشته ؟؟؟ فروش داخلی تیر ماه که برابر با اردیهشت است
                    مجموع داخلی و خارجی هم که از اردیبهشت اندکی کمتر است !!! اخه این چه رکوردی است که با جو دادن قصد دارید به خورد دیگران بدید ؟
                    این روش شما تبدیل به رویه شده و باعث میشه شناختی نسبی که قبلا نبوده حالا ایجاد شود و شک ها بیشتر به یقین بدل شود

کگاز سود فعلیش که حدود 100 است با توجه به گزارش 3 ماهه اول سال 1400 اپدیت شده و سود تا پایان سالش هم همین حدود است . طرح توسعه که نسیه است فعلا . این سهم اصلا و ابدا سهم شگفتی سازی نیست . شرکتی کاملا معمولی و با سود و بنیادی که کاملا معمولی است و حتی در قیاس با خوب تر ها ، کم هم میاره
                    شما کلی از سود سهم و تا اخر سال فلان و بسیار از ده ها سهم در این سایت گفتید . با کدومش موندید ؟
                    شاید مشکل از امثال من باشد که با روحیاتمون نمیخونه زندگی در این جامعه هم دنیای واقعی و حقیقیش و هم مجازیش . اون وقتی با دیدن وضعیتی خلاف خودمون شگفت زده میشیم
                    در این فضاهای مجازی نمیدونم چرا کم پیدا میشه افرادی که صداقت و وجدانشون را بشه با معیاری مقبول سنجید

بازم عذر میخوام اگر دلخور میشید ولی خب جالب نمی بینیم این رفتارها را . من و شما منتقد وضع موجودیم . نبایدخودمون با وضع موجود فرق داشته باشیم ؟
                    درود و ارادت

طرح توسعه نسبی است را متوجه نشدم!!... طبق گفته شرکت طرج شهریور استارت میخوره و تقریبا فروش ماهانه شرکت 2.5برابر الان حداقل میشه!

پس قطعا سهمی که چنین جشم اندازی داره و افزایش شدید نرخ فروش محصولات در بخش داخلی را هم طی 4ماه اخیر داشته باید درواچ باشه!!

بنده تبلیعی قصد ندارم بزنم ... چون مترصد پایین اومدن سهم و بازی جذاب استفاده نشده ها هستم و اگر سهم حرکت نزنه به مراتب دراین مقطع بیشتر استقبال میکنم
                    .................................................. .................

اگر یادت باشه در شدوص 1600 هم همین داستان ها را داشتیم ... عرض شد سهم چشم انداز 300سود برا امسال را داره و به مرور میتونه رشدهای جذاب بزنه

و عرض کردم مکرر که فاز بازار تغییر کرده و خرید چنین مدل سهم هایی ونگهداری1-2ماهه به مراتب بیشتر نوسانگیری بازدهی میده

دیدیم که همان شدوص هم بیش از30درصد ازکف فاضله گرفته و تا 2300 مدنظر کمتر از10درصد فاصله داره .....

ما نه قصد تبلیغ داریم ... و نه نفعی میبریم از ان ..... صرفا مطالب ذکرشده یک تصور شخصی هست و تمام .....
                    .................................................. .............

کگاز هم دقیقا داستان شدوض1600 هست ..... سهم دراشل یکسالع باطرح توسعه بالای300میسازه و چشم انداز2500-3000 را حداقل با دلار فعلی داره

لذا سهم ارزش بررسی داره ... به خصوص این که مجمع هم نرفته وتقسیمی های خوبی در سنوات اخیر داشته ....

در مورد فروش هم ...... مقدار عددی فروش در اردیبهشت را با ماه جاری قیاس فرمایید

در اردیبهشت شرکت18700 تا تولید داشته ..... وبه فروش 27میلیاردی رسیده .... اما تیرماه با 15K تولید به لب مرز این مقدار فروش رسیده .... این خودش شکسته شدن رکورد فروش را نشون میده

واو فعلا ازنظر مقداری در یک رنج باشه.... شرکت اگر درحداردیبهشت تولید میزد ... مقدار فروش نزدیک به20درصد بیشتر از این ماه درمیومد!

درضمن سهم بدون طرج توسعه 3ماهه 30تومن پوشش داشته باسرمایه جدید... سودی که درtse میبینید درست نیست و متوسط هر کوارتر را به پوشش کل سال قبل اضافه کرده !

در پایان تصمیم گیرنده خود فرد هست ... بنده صرفانظراتم را اعلام میکنم ...

ارادت

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11259

در روزی که کل گروه منفی نسبتا درشتی هست .. عجیب میخرن!

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11259

اینم از صف بازار مونده بفهمه کگاز قبل طرح توسعه چی هست

نظر

• National
                          عضو فعال
                          • Nov 2018
                          • 630

اینم از صف بازار مونده بفهمه کگاز قبل طرح توسعه چی هست
                          با سلام
                          کوره ها رو بستن و روشن کردن ، همه چی آماده شده
                          یکی از آشناها تو قسمت مالی شرکت کار میکنه بهم گفت فقط بخر

نظر

• National
                            عضو فعال
                            • Nov 2018
                            • 630

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                            درود

همین روزا شفاف سازی فعالیت فاز۲ میاد رو کدال ، ولی اونموقع دیگه خیلی دیره

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11259

همین روزا شفاف سازی فعالیت فاز۲ میاد رو کدال ، ولی اونموقع دیگه خیلی دیره
                              درود

دراین گروه کفرا با200تومن سود 2400 روان ترید میشه ...

کگاز باسرمایه مشابه .... باطرح توسعه بالای300 میتونه بسازه به راحتی ..... دیگه عیارخودش را به رخ بازار کشید امروز

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

بامبو هنوز جوانه هم نزده(-: ودر دل خاک دفنه:D

سال ۱۴۰۸ ببینیدش:D
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X