کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
با توجه به مهلت اعلام شده ثبت افزایش سرمایه و مجمع چه تاریخی خواهد بود ؟
مهلت پذیره نویسی عمومی از تاریخ 1400/06/17 لغایت تاریخ 1400/07/15
اینطوری که بنده اطلاع دارم نهایتا 2 3 روزه حق ها رو جمع می کنن (حقوقی ) و فوری میرن برای ثبت (درسته که مهلت گذاشتن ولی اگه یکروزه همش فروش بره دیگه مهلت تاثیری نداره ) و اگر مدارکشون آماده باشه که هست نهایتا یک هفته ایی کار ثبت تمام میشه
احتمالا برا اواخر شهریور مجمع رو خواهیم داشت و انشاالله نهایتا افتتاح فاز 2 (درحال حاضر کوره های فاز 2 رو روشن کردن)
قیمتی که حق ها رو جذاب میکنه حوالی 1500 الی 1600 تومان هست / بالاتر از این میصرفه با توجه به خواب پول یکی دوماه خود سهم خریداری بشه
دوست عزیز نهایتا یک هفته ایی ثبت میشه و میاد تو پرتفوی تون ، خواب پولی در کار نیست // بعید میدونم زیر ۲۰۰۰ تومن عرضه بشه حالا شنبه یا یکشنبه خواهید دید
اگر زیر ۲۰۰۰ عرضه بشه من تک سهم خواهم شد
دوست عزیز نهایتا یک هفته ایی ثبت میشه و میاد تو پرتفوی تون ، خواب پولی در کار نیست // بعید میدونم زیر ۲۰۰۰ تومن عرضه بشه حالا شنبه یا یکشنبه خواهید دید
اگر زیر ۲۰۰۰ عرضه بشه من تک سهم خواهم شد
اصلا نداریم که یک هفته ای ثبت بشه / افزایش سرمایه های که از سود انباشته خود شرکت هستند حداقل 2 هفته طول میکشند - اینجا که باید پول به حساب ها واریز بشه و مستندات بیاد و کلی کار اداری و تشکیلاتی - بحث قیمت هم بنده گفتم برای جذاب شدن اون قیمت خوبه وگرنه بالاتر بدن راحتر ادم سهم بخره و هزارن سهم دیگه از بازار - خداروشکر و یا متاسفانه بازار پر از فرصت نابه از بس مفت شده
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
اصلا نداریم که یک هفته ای ثبت بشه / افزایش سرمایه های که از سود انباشته خود شرکت هستند حداقل 2 هفته طول میکشند - اینجا که باید پول به حساب ها واریز بشه و مستندات بیاد و کلی کار اداری و تشکیلاتی - بحث قیمت هم بنده گفتم برای جذاب شدن اون قیمت خوبه وگرنه بالاتر بدن راحتر ادم سهم بخره و هزارن سهم دیگه از بازار - خداروشکر و یا متاسفانه بازار پر از فرصت نابه از بس مفت شده
دقیقا درست میفرمایید
شرکت تا انتهای شهریور مجبور است که مجمع رو برگزار کند لاکن مجبوراست در حداقل زمان ممکن حق ها را ثبت کند چون تعهد داده در غیر اینصورت مجمع برگزار نخواهد شد
دوستان به خيال خودشان قصد داشتن حق هاي استفاده نشده را 1600 بخرند ..................يا علي مدد سهم 2229 تومان صف خريد شد ..............................
دوستان به خيال خودشان قصد داشتن حق هاي استفاده نشده را 1600 بخرند ..................يا علي مدد سهم 2229 تومان صف خريد شد ..............................
دقیقا، این خبرا نیست ?
تو بازار منفی و صف خرید قطعا خبرایی هست ، با زیرکی دارن جم میکنن
سهم از 1500فردا می رسه به 50درصد رشد وهنوز اول راه این سهمه
سلام محسن خان
تو این قیمتا بنظرت کهمدا با طرح توسعه ارزنده تر از کگاز نیست علی الخصوص با این سهامدار عمده کگاز که بنیاده و حساب و کتاب درست و درمون نداره نمونش همین طرح توسعش که تا حالا طول کشیده!
نظر