با اين موضوع كاملا موافقم
شيشه و گاز ( كگاز )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Postحواسها به کگاز باشه
آماده برای شروع رالی جدیده،همین محدوده قیمتی تقریبا کف سهمه
خریدها تکمیل بشه،چون کگاز ازون سهمهاست که اگه استارت زد دیگه به تعداد گیر کسی نمیاد
فعلا صف خریده
ببینیم امروز و فردا چیکار میکنه
نظر
-
با بسته شدن مپنا و روند منفی پالایشی ها بازار به سمت سهمهای کوچک و با پتانسیل روی آورده است
کگاز با اون ولعی که حقوقی سهم را خیلی ماهرانه در کف قیمتی جمع میکرد با این شناور کم سهم تقریبا خشک شده
امروز استارت را زد.صف خریدش مبارک سهامداران
به نظر نمیرسد تا 700 مقاومتی پیش رو داشته باشد
......
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Postبا بسته شدن مپنا و روند منفی پالایشی ها بازار به سمت سهمهای کوچک و با پتانسیل روی آورده است
کگاز با اون ولعی که حقوقی سهم را خیلی ماهرانه در کف قیمتی جمع میکرد با این شناور کم سهم تقریبا خشک شده
امروز استارت را زد.صف خریدش مبارک سهامداران
به نظر نمیرسد تا 700 مقاومتی پیش رو داشته باشد
......
نظر
-
جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
-
تحليل تکنيکال کگاز به نقل از boursi.com:
نمودار شرکت شيشه و گاز با نماد کگاز مدت هاست در داخل يک کانال صعودي در حال نوسان است و به صورت ريتميک بين کف و سقف اين کانال بالا و پايين مي شود.
از ديد اليوتي افت و خيز هاي سهم را مي توان در قالب امواج پيشرو شماره گذاري کرد. سهم پس از رالي موج 1 در قالب موج دوم اليوتي قيمت را اصلاح کرده و موج 3 ممتد پرقدر شروع به پيشروي کرده و پس از برخورد با سقف کانال وارد روند اصلاحي شده است.
موج اصلاحي کنوني ساختار سه تايي واضحي دارد که با abc ليبل گذاري مي شود. در حال حاضر با توجه به برخورد قيمت با کف کانال و 50 درصدي قيمت ، به نظر موج 4 اصلاحي خاتمه يافته است. حضور اسيلاتور دي تي در محدوده اشباع فروش و آرايش دوقلوي کف در اين پارامتر تاييد کننده پايان اصلاح مي باشد.
مطابق تعاريف کلاسيک سهم در قالب موج 5 براي حمله به سطح 780 – 800 تومان تلاش خواهد کرد.
در کوتاه مدت 660 و 730 تومان مقاومت هاي پيش روي قيمت مي باشند.
يادآور مي شويم که سهم مي تواند تا 900 تومان نيز رشد کند ، منتها مطابق قوانين موج شماري مجاز به گسترده شمردن موج 5 نيستيم.
به اميد روزهاي عالي براي اين سهم. بنياديشو که خوب روش کار کردم واقعا عاليه، فکر کنم تکنيکالش هم ديگه سيگنال داده باشههيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
نظر
-
آقای mokhlas فقط خط آخرش دیگه از خودمه نه bousr.com?!
"به اميد روزهاي عالي براي اين سهم. بنياديشو که خوب روش کار کردم واقعا عاليه، فکر کنم تکنيکالش هم ديگه سيگنال داده باشه"
نظر
-
در اصل توسط تحلیلگر بنیادی پست شده است View Postآقای mokhlas فقط خط آخرش دیگه از خودمه نه bousr.com?!
"به اميد روزهاي عالي براي اين سهم. بنياديشو که خوب روش کار کردم واقعا عاليه، فکر کنم تکنيکالش هم ديگه سيگنال داده باشه"
نقل کامل بودهيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)
نظر
-
با سلام به همه دوستان
امروز با امور سهام تماس گرفتم، گفتند که نیروها رو فرستادیم واسه آموزش ایتالیا و تا یک ماه دیگه شمس آباد راه میفته. هیچ مشکل خاصی هم وجود نداره
این هم شمارش : 66616795 داخلی 219
طرح شمس آباد که راه بیفته زمین قدیم رو هم به فکر فروشش میفتند. دوستان سهمتون رو مفت از دست ندید. سهام هایی که خبرشون موثق نیست صف خریدند، نگهداری این سهم با این آینده نزدیک روشن آخه ترس داره.
نظر
نظر